9177
  • Micsu
    jah csak éppen ahogy előbb is írtam ez csapatjáték, a rank meg egyéni

ergo egy pasha elmegy globalig egyedül is, de még ő is lebukik supremre vagy még alább is, de ha a virtussal játszana mindig mmet akkor max a csalók meg top csapatok ellen buknának csak, always global lenne mindig
    ergo jó irányadó a rank, egy novából nem lesz global de még egy mgből sem, de egy jobb csapattal, meg normális teammel simán lehet +/- 2-3 rank eltérés, nameg ilyen banhullámok után is felugrik az ember 1-2 rankot, ki mennyit játszik
  • SzirmosSzisza
    Szerintem az emberek nagyobbik része nem tudja konzisztensen elfüstölni pl Mirage-on CT, jungle, stairs, sniper nest-et, most ezek persze, hogy nem vágják az 1% smoke-okat amik max adott szituációban jók. (legalábbis nova4 körül biztos nem :D)

Amúgy CS-ben nem publikus, de pl LoL-ban már a Gold is top 50% volt, pedig az is még bőven alja rang. (emiatt gondolom, hogy CS-ben is hasonló, annak ellenére, hogy madárka nézetből biztos gáz akár egy sima ak játéka is)
  • Jim Morrison
    Már nen azért... De pasha is boostolt supreme
  • bosco05 #5296
    Hát ne vegye senki magára, de ezt a véleményemet tartom... Egy valamire való játékos minimum supreme... Általánosságban beszélek, persze vannak boostolt supremek, persze van hogy pasha leesik lemre, ezekre nem vagyok úgymond kíváncsi, ezek kirívó példák, úgymond a kivételek. Általánosságban azonban elmondható, hogy a LE-LEM az tök átlagos (értsd semmi extrával nem rendelkező playerek), alatta bőven van még mit tanulni, felette meg vannak a jobbak. Ez általánosságban szerintem 100%-ig igaz. Persze mindenki érezheti úgy hogy ő nován lövi a globalt, csak akkor miért nova érted :D Egy dmg-nek egy duplakalának pedig az alapok is hiányoznak helyenként, ez van, lehet oltani :)
  • bosco05 #5295
    Igen az alapokat érdemes tudni, de ha nézed kb minden héten van 3 olyan új füst flash smoke, hogy beszarsz... Ezeket az emberek 99%-a nem követi, csak ha major eventen látják utána.
  • Jim Morrison
    11-4 ről óriási comeback T ben (10 nyert kör zsinórban vagy mi)
    15-14: LEM pajtásunknak van 6k ja, de nem droppol ak t mert minek (ordítottam mikibe, írtam neki, lövöldöztem, beálltam elé, stb..)
    Szerencsére megnyertük....
  • SzirmosSzisza
    "Meg nézel füstöket flasht intelt az adott mapokra amiket beraksz keresésnél?"

Azért ez eléggé alap dolog imho, mármint nem a nézés, hanem, hogy tudod. (btw nekem lakótársam comp előtt mindig melegít 30 percet DM-en)

Illetve compon is lehet funolni, ismerős pl nemrég mesélte, hogy azzal szórakoztak compon, hogy embereket banoltattak.
    Utoljára szerkesztette: SzirmosSzisza, 2015.06.05. 16:04:48
  • Micsu
    én 2 éve mg átlag rankkal is vertünk már meg sas meg supreme csapatot, nem is tudom hogy dobta be őket ellenünk, volt is lolozás a meccs végén

egyébként meg csapatjáték, egyéni rank csak egy dolog, kodiak is volt már dgm, ilyen alapon rá is lehetne mondani hogy nincs köze a játékhoz :)

én most néha játszok ha van kedvem olyan barátaimmal akikkel a való életben is barátok vagyunk, mge meg dmg között mozgok, régi sourceos spanjaim supreme, lem körül mozognak, ha velük tolnám ott lennék én is
  • FosTalicskaa
    Mostanában én is elgondolkodok a flashbang használatának lehetőségairől, amikor berontok egy szobába és hátbalőnek az egyik sarokból, vagy amikor nyílt terepen füsttel kellene megzavarni az awp-seket, hogy biztonságosan átérjek a halálzónákon....
  • SzirmosSzisza
    Mindenkinek lehet jó és rossz napja. Izé, kivéve DMG alatt, azokat leírtad, hogy semmire se jók
  • Munkie
    Pedig... csak smurfnek hívják. :D (vagy boostolt\vett acc supreme)
  • bosco05 #5288
    hát én ilyen mge-vel még életemben nem találkoztam :D
  • Munkie
    Hasznos dolgok, érdemes dobálni. Persze ne magad alá, ott sok jót nem tesznek. Kivéve ha mellé kiabálod "Allahu Akbar"
  • FosTalicskaa
    Hmm, mióta megvan a játék, szerintem azóta sem dobtam el egy gránátot sem...
  • Munkie
    Na igen, amióta supreme vagyok és LEM-supreme-GE enemyket kapok, több csalót láttam, mint az alatta lévő rankokon eltöltött idő alatt összesen. Szégyen. A valve számára.
  • HTS s3rg1nh00
    na igen,ha valaki tanulni akar akkor youtube.com és adren_TV meg JamieW,plusz szórakozásként meg WarOwl channel bőven elég
  • Micsu
    Kurvara nem mind1 kikkel jatszol, meg mennyi a csalo, ergo a rank csak egy dolog
    Talakoztam en mar olyan mgevel aki sok supremet vert
  • Munkie
    Legutóbbi pro meccs amit néztem (ergo elejétől végéig, popcorn-al -najó nem azzal, de kíváncsian figyelve-) az a katowice döntő volt. Úgy random nem köt le ahogy más játszik. Bár sok cseles mozdulatot lehet tanulni. Füstökre\molokra külön még készült is 1-2 map, ami mutatja hova kell állni mit kell célozni stbstb. Tök jók. Kezdőknek ideális.
  • bosco05 #5281
    Füstöket meg többit szerintem abból meg lehet tanulni hogy nézed a pro meccseket, bemelegíteni én spec nem szoktam, mert leszarom az MM-et, meg úgy ámblokk az egészet. Akkor melegítek, ha a többiek nincsenek itt és unom magam. Mondhatni 90%-ban csak leülök a gép elé és a 2. pillanatban már pörög az MM vagy az ESEA :D
  • Munkie
    Egy féle leírás...
    Másik féle leírás..

Ahogy bosco is írta, még Global és Global közt is van ég és föld. Jó példa akár egy hazai top játékos, vagy pl egy tier1es csapatban játszó játékos. Ég és föld.

@bosco05: én pl minden nap botozok \ dm-elek 1-2 órát mielőtt MMre megyek. Füstöket is 1x elég megtanulni minden mapra amire jársz is. :d (pl Logra nem fogok, mi a halálnak, vagy de_dust -ra) Ám egy inferno\d2\mirage\nuke(bár ez kiesett a pixisből) mapokra érdemes tudni.
  • FosTalicskaa

Ez vicces :P
  • bosco05 #5278
    Összefoglalom neked. Úgy a silver 1-től DMG-ig a nagyon rosszból a jó felé halad a dolog arányosan. Jelenleg a LE-LEM az átlagos playerekből áll, supreme-globalon meg vannak a jobbak, de ott is rohadt nagy tud lenni az eltérés global és global között.

Egyébként nem szeretnék megsérteni senkit, de úgy a dmg-ig bezárólag elmondható, hogy nem sok köze van a népeknek ott a játékhoz. Egy supreme felvágja az ereit sokszor még az LE-től is... Ez van.
    Utoljára szerkesztette: bosco05, 2015.06.05. 14:40:00
  • Jim Morrison
    Silverektol ne varj el semmit, ak szintektol annyit hogy valamit tudnak a jatekrol, utana dmg meg sasok tudnak jatszani, maradek kettot meg kitalalod.
    Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2015.06.05. 14:38:07
  • FosTalicskaa
    Ezeknek a rangoknak nincs valami leírása. Most nem arra gondolok, hogy kép + megnevezés, mert azzal tele van a net, hanem arra, hogy például mi várható el nagyjából egy silver3-tól, vagy mit kell produkálnia minimum egy gold novának?
  • Micsu
    igy van

ha fejlődni akar meg komolyan érdekli a játék nézzen tutorialokat, vannak gyakorló pályák, meg nézzen meccseket
    a casual az lószar
  • bosco05 #5274
    Te kajak rendesen botozol minden MM előtt? Meg nézel füstöket flasht intelt az adott mapokra amiket beraksz keresésnél? Vágod a legtöbb boostot, jumpot stb? Ha nem akkor bizony felkészületlenül mész, max valami halvány fogalmad van a mapról.
  • Munkie
    Magad kell eldöntened, hogy mire akarod a CS-t... szórakozni csak, ökörködni haverokkal, kikapcsolódni, vagy valami + területen jónak lenni. Lehet ötvözni is persze a kettőt. Utóbbi viszont csak akkor érvényesül ha kis elhivatottságot beleviszel. Kinek mi. Nyilván ebből itthon senki nem fog megélni, szóval vérkomolyan sem érdemes venni.
  • Jim Morrison
    de, tele van. csak nem annyira tele.
  • Roger6
    Ööö... comptetivie nincs tele retardáltakkal? Amúgy leszarom, én biztos nem mennék felkészületlenül comp meccset.
    Utoljára szerkesztette: Roger6, 2015.06.05. 13:12:48
  • bosco05 #5270
    azért az MM nem a dreamhack final :D ugyanúgy tét nélküli fos

aki tud játszani eleve nem kerül silverbe, aki meg nem az meg fejlődjön csak :)

a casual pont nem való szarra se, tele van retardáltakkal
    Utoljára szerkesztette: bosco05, 2015.06.05. 13:02:27
  • Micsu
    "Az biztos jobb, hogy azt sem tudod mi hol van a pályán, nem tudod mit kell csinálni"

lol

nálad már volt olyan hogy nem tudtad mit kell csinálni? az igen :D

"FosTalicskaa"

én azt javaslom prbóbálj ki minden játékmódot és azt játszd ami tetszik, pont azért van a rankrenszer hogy a kezdőktől a profikig mindenki "megtalálja a számításait" mmben

a játékelbaszásról meg annyit hogy magas rankon is állandóan elbasszák az ember játékát a nagy prők úgyhogy te ezzel ne foglalkozz
    Utoljára szerkesztette: Micsu, 2015.06.05. 12:56:23
  • Spészgószt
    simán community... voice_enable_0 és mehet a pálya megismerés....
  • Roger6
    Nyilván, de én meg úgy gondolom, hogy egy competitive-re meg már felkészülten kell menni. Vizsgára sem a vizsgán tanul az ember, ott már kész kell lennie. Casual tét nélküli meccs, ott megtanulhat helyezkedni, meg gránátokat dobálni, aztán ha megy neki, majd megy comp-ot! Hogy miért? Mert ha bekerül a Silverek közé, onnan kikeveredni egy rémálom.
    Utoljára szerkesztette: Roger6, 2015.06.05. 11:59:35
  • SzirmosSzisza
    Van ám community szerver is. Ha nem ismered a pályát és úgy mész játszani csak elbaszod más emberek játékát.
  • bosco05 #5265
    azért nem hiszem, hogy lem-en kezdene az emberünk... silveren meg mindenki bolyong mint egy hülye :D
  • Roger6
    Az biztos jobb, hogy azt sem tudod mi hol van a pályán, nem tudod mit kell csinálni, ráadásul ingame ki is rúgnak meccsen nagyjából 15 perc után, mert szar vagy. Legalább gondolkodnál ember...
  • Micsu
    nyugodtan kompetitivezzél, majd szokod a pályákat meg az 5v5öt ami a játék lényege, ezért van jópár silver rank úgyhogy nyomhatod :)

most én is kezdjek el casualozni mert nem ismerem a logot meg a többi új pályát? jó vicc

deathmach meg jó aimot fejleszteni, meg arra hogy belerázódj a játékba kompetitive meccsek előtt
    Utoljára szerkesztette: Micsu, 2015.06.05. 11:32:27
  • FosTalicskaa
    Épp tegnap oltott le az experienced expert keménymag, hogy először tanuljak és ne competitivezzek. Én meg hallgatok rájuk, mert amit írtak, tényleg semmi pluszt nem ad a játékhoz, leszámítva egy rank kiírást profil oldalamra amivel még szívatni is fognak, nem mintha érdekelne. :D
    Viszont, hamarosan competitive missionok jönnek, szóval egyelőre muszáj lesz játszani ott is....

Egyébként pár ragekid ki akart szavazni tegnap, mert túl sokszor haltak miattam, ha sikerült volna az a szavazás, akkor buktam volna a mission progresst, amit addig gyűjtöttem?
    Utoljára szerkesztette: FosTalicskaa, 2015.06.05. 11:28:37
  • Micsu
    és? majd megismeri, casual akkor is fos
  • Roger6
    Pont azt ne tolja, ha nem ismeri a mapokat. De amúgy ha visszaolvasnál úgy 20 hsz-t, láthatnád, hogy már kitárgyaltuk a témát.