9177
-
CosmoBacsika #6758 Sziasztok! Próbálom felvenni a fonalat a CS:GO-ban. Anno 99-04 között játszottam elég aktívan, de a munka, család, gyerekek hármas nullára redukálta játékos időt. Most pár barát hatására ismét elkezdtem, és nagyon tetszik. Egy 60 óra alatt meglett a Kala, de máris sikerült kiábrándulni az MM-ből. Előfizettem ESEA-ra, remélem lesz haszna :) -
#6757 Ideje hogy valaki reagáljon erre:
"Hulyeseg az egesz, a steam egy par perc game utan ledobna ha cheater, 14-10be voltunk es kidobta mert annyi report gyult fel. "
Ez úgy nettó baromság ahogy van.
Sok reportolásért nem jár csalás, csak ha az overwatcholó emberkék ezt megítélték. Lehet, hogy pont akkor jött össze a megfelelő OW szavazat és ezért lett kicsapva 14-10nél.
Ha pedig vac bant kapott, akkor mivel ez egy automatizált rendszer, lehet pont 14-10nél ellenőrizte le spanodat és szevasz. Viszont ritka amikor a VAC egyből banol. Úgy van megoldva a rendszer, hogy csak elmenti az adott felhasználóról, hogy csalt és hullámokban szórja ki az embereket.
"A gyerek soha nem csítelt, osztalytarsak voltunk es sokszor lanoztunk, amikor bannoltak epp 3-n gameltunk nalam"
Végig ott ültél a srác mellett otthon amikor játszott? Nem mostról van szó, hanem összességében. Lehet korábban csalt egyedül és szevasz.
Attól hogy ismered x éve még csalhatott, mert ez nem jelent semmit.
2 tényleg ismert esete van annak, hogy az OW-sek hibáztak. Scream és Xantares accánál.
Kétlem hogy spanod akkora istencsászár lenne, hogy ennyire megtévessze az OW-seket. Sokkal valószínűbb, hogy tényleg csalt.
-
#6756 igen, egy factory new souvenir dragon lore majdnem 2000 eurót kóstál... -
#6755 :DD
én egyre inkább úgy érzem,nem érdemlem meg az LE-t...annyira szarul lövök hogy elképesztő,az előbb 30 kör alatt jött össze 14 kill,folyton a csapat utolsó 2 helyén tanyázom :(
a múltkor másik accal mentem MG2ben és a nova4 is alázott a csapatban,azt hittem instant uninstall...
Utoljára szerkesztette: HTS s3rg1nh00, 2015.10.01. 00:18:27 -
#6754 makkoltam ma 1-et :D -
#6753 sőt,az awp dragon lore vagy nagyon ritka kés skinek (pl.100% fade) euró ezrekért is mennek,mivel ha jól emlékszem steam marketen 400€ a felső korlát. -
#6752 Mindenki így játszik, de overwatch nagyon ritkán téved és akkor is csak ScreaM és társai esetén :D -
#6751 A csgo file konyvtara szent dolog... skinek bemasolasa tiltva van... a szerverek pure1 modban mennek... nem engedik a custom file-ket... foleg hogy a skineket kemeny valutaert lehet venni... regen aze eleg kemenyen lehetett neon skinekkel "csalni"... kilometerrol latszott egy virito piros terror vagy egy vilagoskek ct... :))) na itt nincs ilyen... no custom skin... vegyel ... a CSGo mar a penztarcarol szol... -
#6750 Hulyeseg az egesz, a steam egy par perc game utan ledobna ha cheater, 14-10be voltunk es kidobta mert annyi report gyult fel. Sok a boostolt ranku gyerek nem nezi jo szemmel es egybol reportolnak teammel, mert nem tudnak ugy jatszani. A gyerek soha nem csítelt, osztalytarsak voltunk es sokszor lanoztunk, amikor bannoltak epp 3-n gameltunk nalam, cc-hez minimum fules es ts kell, mi igy jatszunk es ha a developer ezt nem veszi le akkor ezek egy esl meccsetse lattak.... -
#6749 Sziasztok!
Régen sokat toltam az 1.5öt és az 1.6ot, de aztán megállt a tudományom. Sok haverom viszont még ezzel is játszik, és azt mondják, hogy a régi verziókkal ellentétben itt pénzért, néha több száz euróért lehet SKINT!!! venni a fegyverekre, mert a játék főkönyvtárából nem tudod cserélgetni, mi több, a fegyverek sebzése végig ugyan az marad. Ez tényleg igaz?? És valaki tényleg fizet eurószázakat azért, hogy ez skint megvegyen amit régen simán be lehetett másolni a csbananaról? :D Nem hiszek nekik, ezért kérdezem meg itt. -
#6748 Nekik kell pedig írni. De nagyon ritkán ítélnek tévesen. -
#6747 Hogy lehet levetetni? supportok nem valaszlnak -
ergepard #6746 Hát nem nagyon akar beválni :/
Lehet hanyagolom ezt a fogadósdit..
Utoljára szerkesztette: ergepard, 2015.09.30. 15:38:16 -
#6745 szpemmelni kell a place bet gombot, egyszer majd működni fog
ezért is utálok fogadni -
ergepard #6744 Sziasztok!
Cs Go Lounge-n szeretnék fogadni,de bármelyik meccshez is próbálok,mondjuk egy olyanra ami 8 óra múlva kezdődik,de mindig azt írja ki,hogy a botok offline-k.Este 10 óra körül is próbáltam,ma délkor,és most is de semmi sem változik..
Erre van valami megoldás vagy csak szimplán szar a rendszer? -
Micsu #6743 gamebant le lehet vetetni, vacbant nem, mert akkor használt valami progit -
#6742 Egyik haverom bannoltak cheatert(developer bann), sas2, a srac soha nem csítelelt codos volt a gyerek, kapott csét, beletanult és tegnap 14-10nel kidobta, most mi a retket lehet ezzel csinalni? sok low nezi az overwatchot, azt se tudjak h ts-zunk és az infora rámondja h csít... Supportok nemertenek ehhez? -
#6741 Most nem lesz op hosszabbitas... ???
2 hete nulla Bh drop es holnap vege... quany... :(
Elozo dropom is kimaradt... bazz nekem kethetente resetel ez a keci :(
Ha a kovetkezo is ilyen fos rendszerbe megy... nem eri meg megvenni... ertelmetlen az a par 10centes szar amiert megy a szarozas... me a kuldik azok kritikan aluli fosok voltak....eddigi legszarabb op -
#6740 GIF.be vesszük fel.... -
#6739 Köszi! Viszont akkor külön fel kell először vennem :( -
#6738 gfy csinál a videóból magától -
#6737 Ti mivel csináltak gif et a demókból ? Látom sokszor, hogy gif be van összevágva a highlight. -
#6736 Thx... kozbe meglett a problem is... regi mapokat masoltam be es pure 1 el kikurt... -
#6735 Csórtam a humoros és aranyos képek c. topikból :D
-
ergepard #6734 Valakinek van kedve egy Nova 1-es kezdő bénával játszani?
Akinek igen az felvehet steamen .
LINK -
#6733 HBD! -
#6732 gg :D -
#6731 Amikor felkerülsz global elite-be :D
Utoljára szerkesztette: sz4bolcs, 2015.09.27. 11:22:49 -
kilinho #6730 Console nem ír semmit? -
#6729 wattafakk! ma alig tudok szerverre belépni kikúr rögtön az első enternél.... csatlakozik és a chose team előtt kikúr main menübe....
másnak nincs ilyen! ma kezdte el csinálni.... -
#6728 Nop. -
#6727 már ne vedd meg, majd a következőt -
#6726 ezt az operation bloodhound cuccost megéri megvenni? csak nemrég kezdtem el játszani, a használt fegyvereim közül csak a silenced m4hez van skinem. -
#6725 happpppyyyyyyyyyyyyyy -
kilinho #6724 Csak a G-SYNC miatt kifizetni +60-80 ezerrel többet meg nem éri meg, főleg egy mezei gamernek nem. -
kilinho #6723 Nem vagyok jártas erre, nem találtam meg a topicot. Ide is csak a b05co flémek miatt kezdtem felnézegetni :D
Az EIZO valóban jó, de nem éri meg a ráfizetést, ha gamer moncsiról van szó. Elég sok kritikát kapott és nem csak mezei userektől, hanem "profi" játékosoktól is.
n0thing tweet 1#
n0thing tweet 2#
flamie tweet
TaZ és schneider (schneider itt kifejti a véleményét) is kritizálta korábban azokat a moncsikat.
Mellesleg a 240Hz nem valós, csak szoftveres ami messze nem ugyanaz, mint a hardweres 144Hz.
Utoljára szerkesztette: kilinho, 2015.09.25. 21:36:11 -
ENVE #6722 a szemét (: -
#6721 smurfök \o/ -
#6720 aláíróm az tényleg jó :D
kilinho: erre rádobni egy kis kajapénzt és már a 240Hz is megvan ^^
ha lenne monitorra 250k m akkor meg ilyet vennék :( na de ezzel vonuljunk át monitorok topikba.
-
#6719 http://blog.counter-strike.net/index.php/2015/09/12604/
Awolnation fasza 6:15-nél :D