9177
  • CosmoBacsika
    Sziasztok! Próbálom felvenni a fonalat a CS:GO-ban. Anno 99-04 között játszottam elég aktívan, de a munka, család, gyerekek hármas nullára redukálta játékos időt. Most pár barát hatására ismét elkezdtem, és nagyon tetszik. Egy 60 óra alatt meglett a Kala, de máris sikerült kiábrándulni az MM-ből. Előfizettem ESEA-ra, remélem lesz haszna :)
  • wannnabeees
    Ideje hogy valaki reagáljon erre:

"Hulyeseg az egesz, a steam egy par perc game utan ledobna ha cheater, 14-10be voltunk es kidobta mert annyi report gyult fel. "
    Ez úgy nettó baromság ahogy van.
    Sok reportolásért nem jár csalás, csak ha az overwatcholó emberkék ezt megítélték. Lehet, hogy pont akkor jött össze a megfelelő OW szavazat és ezért lett kicsapva 14-10nél.
    Ha pedig vac bant kapott, akkor mivel ez egy automatizált rendszer, lehet pont 14-10nél ellenőrizte le spanodat és szevasz. Viszont ritka amikor a VAC egyből banol. Úgy van megoldva a rendszer, hogy csak elmenti az adott felhasználóról, hogy csalt és hullámokban szórja ki az embereket.

"A gyerek soha nem csítelt, osztalytarsak voltunk es sokszor lanoztunk, amikor bannoltak epp 3-n gameltunk nalam"
    Végig ott ültél a srác mellett otthon amikor játszott? Nem mostról van szó, hanem összességében. Lehet korábban csalt egyedül és szevasz.
    Attól hogy ismered x éve még csalhatott, mert ez nem jelent semmit.

2 tényleg ismert esete van annak, hogy az OW-sek hibáztak. Scream és Xantares accánál.
    Kétlem hogy spanod akkora istencsászár lenne, hogy ennyire megtévessze az OW-seket. Sokkal valószínűbb, hogy tényleg csalt.
  • w77d
    igen, egy factory new souvenir dragon lore majdnem 2000 eurót kóstál...
  • HTS s3rg1nh00
    :DD
    én egyre inkább úgy érzem,nem érdemlem meg az LE-t...annyira szarul lövök hogy elképesztő,az előbb 30 kör alatt jött össze 14 kill,folyton a csapat utolsó 2 helyén tanyázom :(
    a múltkor másik accal mentem MG2ben és a nova4 is alázott a csapatban,azt hittem instant uninstall...
    Utoljára szerkesztette: HTS s3rg1nh00, 2015.10.01. 00:18:27
  • SzirmosSzisza
    makkoltam ma 1-et :D
  • HTS s3rg1nh00
    sőt,az awp dragon lore vagy nagyon ritka kés skinek (pl.100% fade) euró ezrekért is mennek,mivel ha jól emlékszem steam marketen 400€ a felső korlát.
  • SzirmosSzisza
    Mindenki így játszik, de overwatch nagyon ritkán téved és akkor is csak ScreaM és társai esetén :D
  • Spészgószt
    A csgo file konyvtara szent dolog... skinek bemasolasa tiltva van... a szerverek pure1 modban mennek... nem engedik a custom file-ket... foleg hogy a skineket kemeny valutaert lehet venni... regen aze eleg kemenyen lehetett neon skinekkel "csalni"... kilometerrol latszott egy virito piros terror vagy egy vilagoskek ct... :))) na itt nincs ilyen... no custom skin... vegyel ... a CSGo mar a penztarcarol szol...
  • foxpal
    Hulyeseg az egesz, a steam egy par perc game utan ledobna ha cheater, 14-10be voltunk es kidobta mert annyi report gyult fel. Sok a boostolt ranku gyerek nem nezi jo szemmel es egybol reportolnak teammel, mert nem tudnak ugy jatszani. A gyerek soha nem csítelt, osztalytarsak voltunk es sokszor lanoztunk, amikor bannoltak epp 3-n gameltunk nalam, cc-hez minimum fules es ts kell, mi igy jatszunk es ha a developer ezt nem veszi le akkor ezek egy esl meccsetse lattak....
  • Mr_no_NaMe
    Sziasztok!

Régen sokat toltam az 1.5öt és az 1.6ot, de aztán megállt a tudományom. Sok haverom viszont még ezzel is játszik, és azt mondják, hogy a régi verziókkal ellentétben itt pénzért, néha több száz euróért lehet SKINT!!! venni a fegyverekre, mert a játék főkönyvtárából nem tudod cserélgetni, mi több, a fegyverek sebzése végig ugyan az marad. Ez tényleg igaz?? És valaki tényleg fizet eurószázakat azért, hogy ez skint megvegyen amit régen simán be lehetett másolni a csbananaról? :D Nem hiszek nekik, ezért kérdezem meg itt.
  • SzirmosSzisza
    Nekik kell pedig írni. De nagyon ritkán ítélnek tévesen.
  • foxpal
    Hogy lehet levetetni? supportok nem valaszlnak
  • ergepard
    Hát nem nagyon akar beválni :/
    Lehet hanyagolom ezt a fogadósdit..
    Utoljára szerkesztette: ergepard, 2015.09.30. 15:38:16
  • szabii98
    szpemmelni kell a place bet gombot, egyszer majd működni fog
    ezért is utálok fogadni
  • ergepard
    Sziasztok!
    Cs Go Lounge-n szeretnék fogadni,de bármelyik meccshez is próbálok,mondjuk egy olyanra ami 8 óra múlva kezdődik,de mindig azt írja ki,hogy a botok offline-k.Este 10 óra körül is próbáltam,ma délkor,és most is de semmi sem változik..
    Erre van valami megoldás vagy csak szimplán szar a rendszer?
  • Micsu
    gamebant le lehet vetetni, vacbant nem, mert akkor használt valami progit
  • foxpal
    Egyik haverom bannoltak cheatert(developer bann), sas2, a srac soha nem csítelelt codos volt a gyerek, kapott csét, beletanult és tegnap 14-10nel kidobta, most mi a retket lehet ezzel csinalni? sok low nezi az overwatchot, azt se tudjak h ts-zunk és az infora rámondja h csít... Supportok nemertenek ehhez?
  • Spészgószt
    Most nem lesz op hosszabbitas... ???
    2 hete nulla Bh drop es holnap vege... quany... :(
    Elozo dropom is kimaradt... bazz nekem kethetente resetel ez a keci :(
    Ha a kovetkezo is ilyen fos rendszerbe megy... nem eri meg megvenni... ertelmetlen az a par 10centes szar amiert megy a szarozas... me a kuldik azok kritikan aluli fosok voltak....eddigi legszarabb op
  • Spészgószt
    GIF.be vesszük fel....
  • Metalmilitiakid
    Köszi! Viszont akkor külön fel kell először vennem :(
  • SzirmosSzisza
    gfy csinál a videóból magától
  • Metalmilitiakid
    Ti mivel csináltak gif et a demókból ? Látom sokszor, hogy gif be van összevágva a highlight.
  • Spészgószt
    Thx... kozbe meglett a problem is... regi mapokat masoltam be es pure 1 el kikurt...
  • Dency
    Csórtam a humoros és aranyos képek c. topikból :D

• ergepard
    Valakinek van kedve egy Nova 1-es kezdő bénával játszani?
    Akinek igen az felvehet steamen .
    LINK
  • Jim Morrison
    HBD!
  • Jim Morrison
    gg :D
  • sz4bolcs
    Amikor felkerülsz global elite-be :D
    Utoljára szerkesztette: sz4bolcs, 2015.09.27. 11:22:49
  • kilinho
    Console nem ír semmit?
  • Spészgószt
    wattafakk! ma alig tudok szerverre belépni kikúr rögtön az első enternél.... csatlakozik és a chose team előtt kikúr main menübe....
    másnak nincs ilyen! ma kezdte el csinálni....
  • SzirmosSzisza
    Nop.
  • wannnabeees
    már ne vedd meg, majd a következőt
  • attiGT
    ezt az operation bloodhound cuccost megéri megvenni? csak nemrég kezdtem el játszani, a használt fegyvereim közül csak a silenced m4hez van skinem.
  • sz4bolcs
    happpppyyyyyyyyyyyyyy
  • kilinho
    Csak a G-SYNC miatt kifizetni +60-80 ezerrel többet meg nem éri meg, főleg egy mezei gamernek nem.
  • kilinho
    Nem vagyok jártas erre, nem találtam meg a topicot. Ide is csak a b05co flémek miatt kezdtem felnézegetni :D

Az EIZO valóban jó, de nem éri meg a ráfizetést, ha gamer moncsiról van szó. Elég sok kritikát kapott és nem csak mezei userektől, hanem "profi" játékosoktól is.

n0thing tweet 1#
    n0thing tweet 2#
    flamie tweet

TaZ és schneider (schneider itt kifejti a véleményét) is kritizálta korábban azokat a moncsikat.

Mellesleg a 240Hz nem valós, csak szoftveres ami messze nem ugyanaz, mint a hardweres 144Hz.
    Utoljára szerkesztette: kilinho, 2015.09.25. 21:36:11
  • ENVE
    a szemét (:
  • SzirmosSzisza
    smurfök \o/
  • Jim Morrison
    aláíróm az tényleg jó :D

kilinho: erre rádobni egy kis kajapénzt és már a 240Hz is megvan ^^
    ha lenne monitorra 250k m akkor meg ilyet vennék :( na de ezzel vonuljunk át monitorok topikba.
  • SzirmosSzisza
    http://blog.counter-strike.net/index.php/2015/09/12604/

Awolnation fasza 6:15-nél :D