9177
  • kilinho
    http://www.arukereso.hu/monitor-c3126/acer/gn246hlbbid-p228706257/ - ezek vannak ICL-en is, számomra kellemes csalódás volt.

http://www.arukereso.hu/monitor-c3126/benq/xl2411z-p218739514/ - ez pedig a "legolcsóbb" BenQ 144hz-s moncsi.

Van még itt AOC, Viewsonic és ASUS. Előbbikettővel nincs tapasztalatom, utóbbi ára meg a G-SYNC technológiával csúnyán drágult.

Lényeg a lényeg, ha gamer moncsi akkor: BenQ
  • Jim Morrison
    http://www.gamespot.com/articles/counter-strike-global-offensive-will-receive-darud/1100-6430893/

kész végem, ebből fognak a legtöbbet eladni
  • ENVE
    Én nem tudom, nem is nézelődtem az LCD-k terén, mert számomra nem megfizethető :)
  • ENVE
    Most vetted? :) Ha igen, akkor tessék, de gyorsan! :D

Cat, én ezért kerestem magamnak nagy CRT-t. Volt 1-2 hónap mire találtam 21"-ost eladót, de nem bántam meg. LAN-ra már nem kell cipelnem, engem nem zavar a 4:3, és akár 160hz-ezhetnék is, ha nem félnék, hogy megsütöm :) Így marad a 140hz, 4ezer forintért. :)
  • sz4bolcs
    :AS:DAS:D:ASD:AS:DAS: Ez wickedsick.
  • SzirmosSzisza
    Marha drágák még (számomra) a 120/144 Hz monitorok az a baj :s

#6712: legtöbb eventen BENQ monitorok vannak, sztem azok nem lehetnek rosszak és kb 100k körül vannak
  • Jim Morrison
    És ezek pontosan milyenntipusu monitorok lenmenek, csak hogy feltegyem oket a listamra :)
    Monitort akarok karacsonykor ujitani, de hogy kepeket photoshoppolni es jatszani is jo legyen rajta, mindezt 100k ert sajnos lehetetlennek tunik :(

Nem bannam ha a valaszt a monitorok topikban kapnam :)
    Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2015.09.25. 08:57:20
  • kilinho
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Most akkor élve ássam el magam?
  • ENVE
    Na akkor beszakértek én is... Aki a mai napon 120hz alá adja, az ássa el magát:) Ég és föld a különbség, hal barátom most váltott 144hz-re, a fragek száma bőségesen emelkedett, én látom, hogy a reakció ideje mennyivel jobb, hogy mindenre jobban reagál, eddig, mint aki 120kiló nyugtatóval ült le játszani, úgy nézett ki számomra...

Én nem tudnék 100 alá menni, soha. Mikor anno gozás kezdetén bedöglött a 75hz-es LCD-m, és vissza raktam az ősrégi 17"-os crt-t, 120hz-el, azt hittem el élvezek. :)
  • ENVE
    Kicsit alacsonynak érzem a padhoz viszonyítva. Sőt, igazából amúgyis kicsi :D

Én is kis sensin tolom (1000hz, 1.1sens, 400dpi), de a 455mm-es pad is kevés ehez, 180azni nem a legkellemesebb így. Elképzelni nem tudom, hogy te mit művelsz, ha épp hátba akarnak lőni :) De! Ha neked ez így kényelmes, nem okoz gondot, akkor az úgy jó. Én azért jöttem le ennyire, mert másképp fosul lőttem, nem stabilan. De ha tudtam volna a régi sensimmel (az kereken 360fok volt a padon), akkor mai napig azt erőltetném, mert sztem a perfect sensi az, ha az ember 1 fél padon pont hátra tud nézni. :)

Dpi-hez! Egyes egerekben pl. az 500dpi az, ami dedikált. Lásd., a logitech g100s. Na azt azon kell használni, vagy 1000-en pl.
  • Micsu
    +1

persze pénz kérdése minden
    Utoljára szerkesztette: Micsu, 2015.09.25. 00:18:21
  • bosco05 #6707
    Azért ne mond már, olyan gyönyörű az IPS-en a kép, hogy az valami eszméletlen. Egy átlagos gamer meg pont azt a kis válaszidő csúszást nem veszi észre, fun szinen (MM), meg főleg minek erőlködni... Gamelni valamilyen 120 vagy 120+ hz-es TN panelt kell venni igen (bár hamarosan jön az IPS :) ), de amúgy hétköznapi használatra is sokkal jobb egy gyönyörű IPS... A 60 hz-en tök8 hogy az TN vagy IPS, mindkettővel hátrányban leszel, de ez az emberek 90%-ánál amúgy sem fontos, hiszen saját képességei korlátozzák annyira, hogy ne ebből a kis válaszidőkülönbségből adódjon a probléma :D . Nekem itt van mellette egy Asus TN paneles berakva második moncsinak, hát okádok ha ránézek az IPS után...
    Utoljára szerkesztette: bosco05, 2015.09.25. 00:12:36
  • Jim Morrison
    http://www.twitch.tv/gameplantv_hu
    orbit vs virtus.pro
  • Dency
    Ha komolyan tolod a cs-t akkor minimum 120hz-es monitort vegyél, persze annak meg is van az ára. Ha van lehetőséged nézz meg egy 60 hz-es és egy 120 hz-es monitort egymás mellett. Látni fogod a különbséget.
  • Spészgószt
    Google a te barátod is...sorry nincs időm kikeresgélni de rengeteg összehasonlító cikk stb van a neten magyarul meg angolul...
    az ips ről tudtam mondani mert nekem is az van...mondjuk nem hiszem hogy 250.000 ért akarsz monitort venni.... :D de ez már mint mondtam NEM játékos kategória !
  • Micsu
    bőven jó az 5ms is még, a 10 a sok meg hasonlók

előnyét a szemed fogja érezni hosszútávon nem te, az meg hogy melyiknek jobb a képe nem kérdés
  • DonPedro22
    PLS Panelről tudsz mondani valamit? vagy valaki aki már látott vagy van olyan monitora?
  • Spészgószt
    IPS panel a mezei emberek számára csak parasztvakítás!!!
    IPS panel a grafikusok fotósok és olyanok számára kell akik SZÍNHŰSÉGRE törekednek és a munkáhz kell...az ips-nek szarabb a válaszideje...
    az én EIZO-m is 5 ms...de nekem a játék csak másodlagos dolog munkára használom!
    NE adj 10-20...esetleg 100 ezerrel többet mert rád beszélnek egy IPS panelt....a büdös életbe nem látod előnyét csak hátrányát....MONDOM HA NEM VAGY GRAFIKUS stb!!!
    jáccani TN ideál....
    Utoljára szerkesztette: Spészgószt, 2015.09.24. 17:33:31
  • Jim Morrison
    IPS nagyon jó is, de játékokhoz TN t szoktak írni.
  • SzirmosSzisza
    Lehet úgy P2000 skint berakni, hogy USP-t ne cserélje le?
  • SzirmosSzisza
    Itt kérdezz rá :)
  • DonPedro22
    Értem, mondjuk érdekes, hogy TN panelt írtad, eddig elég sok embert kérdeztem mindegyik IPS panelt mondta de nézegettem Samsungokat ott mind PLS paneles azt pedig nem tudom milyen. De most megint elgondolkodtattál :)
  • Jim Morrison
    ebben az árkategóriában, ahogy most ezen az oldalon nézem, inkább:
    samsung-s24d300hs - TN panel, 2ms
    asus-vx238h - TN, 1ms
    lg-24m47vq-led-monitor-84637 - TN panel, 2ms

játékokhoz inkább TN panel legyen, alacsony válaszidővel. Gondolom mind 60Hz-es, nem írja az oldal, de talán ilyen kategóriában nem is kapsz 120Hz es monitort.
    Semmilyen más szempontot nem néztem, szóval lehet játékra jó, másra nem (értsd nem valami jó kontraszt, stb)

btw 3 közül szerintem asus
    Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2015.09.24. 16:33:18
  • DonPedro22
    Nem is tudom hol kellene ezt a kérdést feltennem, de úgy gondoltam, hogy az igazi gamereket kérdezem :P

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Szerintetek melyiket vegyem meg? ASUS MX239H
    vagy Samsung S24E391HL
  • Jim Morrison
    lassítva D: :D
  • Jim Morrison
    azért hogy kevesebb smurf legyen, meg olyan aki csak azért vesz accot, hogy cheateljen orrba szájba MM en. Ez elveszi a kedvüket tőle.
  • 4850 hd
    sziasztok mert nem lehet normalisan versengot jatszani mar masodjara kapok 20 ora eltiltast es meg csak 3 gyozelmem van es meg kell 7 hogy tudjak haverokal tolni ez kurvara nem ertem miert van ez segitsetek kerlek mar fraszt kapok a 10v10 tol
  • Jim Morrison
    Kilepsz, es menuben.
  • Metalmilitiakid
    Kompban hogy csinálsz fegyver cserét ? Az inventory se nyitható meg.
  • Micsu
    már több órája kiderült hogy pletyka
  • Jim Morrison
    remélem. hltv ezért mertem belinkelni.
  • szabii98
    Xizt és Maikelele is írta hogy kamu twitteren
  • Jim Morrison
    HOPPÁCSKA!
    According to Fragbite.se, G2's trio, Mikail "Maikelele" Bill, Dennis "dennis" Edman and Håvard "rain" Nygaard are on their way to NiP to join with Patrik "f0rest" Lindberg and Richard "Xizt" Landström.

Earlier today Fragbite.se informed that according to "numerous reliable sources", NiP are undergoing massive changes, with Christopher "GeT_RiGhT" Alesund, Adam "friberg" Friberg and Aleksi "allu" Jalli leaving the team.
  • Spészgószt
    én most a weekly xp bonuson vettem észre...tegnap játszottam..már nem adta, elfogyott vagy mittomén mire adja meddig..lényeg hogy már nem volt...ma, hogy volt reset és új hét van ott figyel megint...DE BH drop NINCS!
    mint mondtam VALVE forumon is ezt rebesgetik...hogy a BH drop 7 nap! NEM reset függő....
    ha megcsinálsz egyet 10.-én és utána a következőt nem csinálod meg 17.-én csak 20.-án akkor a köv drop nem 24.-én jön hanem 27.én....
    kuany....
    az utolsó hétre rá is jöttem miért kecizett eddig...na mind1... uccsó drop jön ...szokásos 0.0001 es BS shoti vagy valami fostenger...már alig várom a szombatot....
    Utoljára szerkesztette: Spészgószt, 2015.09.23. 14:14:50
  • lalakov
    Egy ideig nekem is így működött, baromi idegesítő. Viszont mostanában több is eltelik mire újra ad heti drop-ot. Utoljára kb. 10 napja kaptam, azóta már a reset is megvolt és az egy hét is letelt és még mindig semmi vagy legalábbis nem írja hogy járna. A TP bónuszt meg írja folyamatosan, csak éppen nem kapom meg.
  • Spészgószt
    HELP!
    Kinek mi a véleménye ki mit tud?
    a múltkor is mondtam hogy elmúlt a reset és kurvára nem adja a BH-drop opciót....
    elkezdtem nézegetni kutatganti a valve fórumon és mintha azt szűrném le, hogy NEM a reset adja, hanem 7 nap eltelik utána tehát a múlt (VALVE)heti szintlépést szombaton csináltam meg kaptam is egy BH-dropot.... de most szerda van...már volt reset és kurvára nincs ott a BH-drop kiírás...azaz majd csak szombaton jelenik meg amikor eltelt a 7 nap az előzőhöz viszonyítva... legalábbis másra nem tudok gondolni....
    ez azért még ganyébb dolog mint a heti 1 korlát...mert így gyakorlatilag magadtól veszed el szépen a dropokat ahogy egyre később csinálod meg...az kapja meg a maxot , aki reset után azonnal megcsinálja a szintlépést...a többiek szépen tolódnak egyre előrébb a héten...

Utoljára szerkesztette: Spészgószt, 2015.09.23. 13:41:51
  • Jim Morrison
    Ha gyorsan meghalsz a körben, kilépsz, invertotyban átrakod, visszajössz :) néha megcsinálják, bár nekem mindegy majd kör végén felszedem a másikat :p
  • Metalmilitiakid
    Annyi a lényege, hogy sokszor kapom meg játékban, hogy dropolok vkinek de ő nem szereti az A4 et, nekem meg az van, így tudod neki dobni A1 t is ha ő azt akar, vagy ha én épp közeli darálós helyről átállok vmi hosszabb távra. Mert sajnos játék közben már halottan se tudod állítani, hogy milyen fegyvered legyen.
  • Spészgószt
    azt hittem eldobja és lecseréli vásárlás nélkül...
    btw nem vágom az inventorit. mert azt a buzi kereket soha nem használom ... én megmaradtam a jó öreg B1-4, O 2-3, pont pont vesszöcske, mondókánál...
    ok mára már ezek se azok, de a lényeg hogy billentyűvel vásárlok , vagy rebuy... :D esetleg bindek, akkor meg tök mind1 hogy melyik bindelt gombot nyomom... akkor egy gombnyomásra veszi az m4et... ok ugyan olyat...ez van :D
  • Metalmilitiakid
    Szerintem te vmit félreértesz. Hogy érted, hogy 2 ember bevásárol a csapatnak ? Nem kreál ez ingyen fegyvert, csak mind a kettőt megtudod venni invetory basztatás nélkül.