9177
  • Micsu
    " Nem bohóckodni akarun"

nem te könyörögtél valami lowrank accért? :)
  • szabii98
    nincs valakinek egy macroja lounge-ra?!
    leszakad már az ujjam de nem adja vissza az itemet :D
  • bosco05 #6796
    kétszer kell megreklamálni :D de szerintem nincs mit, ez jogos
  • Micsu
    érekes hogy owerwatch bant kapott nem vac bant, reklamájla meg
  • w77d
    törődj már bele, hogy a spanod egy kis csíter... Egy ban sem lehet véletlen, kettő pedig pláne.
  • bosco05 #6793
    Azért a 800 óra alatti két ban nem annyira szokott már véletlen lenni. Ossza már meg a demóit ahol rommávertek mindenkit, engem kíváncsivá tettél :D 2000 órát le tudtam nyomni ban nélkül, bár én lehet szar vagyok, de az én haveri társaságomban összeadva bő nyállal 10k fölött van az óraszám és kutyát nem banolták még le.
  • foxpal
    https://www.youtube.com/channel/UCxo0CQ9NS2mVAtUb8vmRiGw tessék lehet elemezgetni a codos demoit, szegenynek nincs gepe ahhoz h twitcheljen, szerintem twitchelessel senki se tudna belekotni
  • foxpal
    Miért mert 3 a magyar igazsag, koss mar bele bazdmeg rendesen, az elozo accja 3-4 napja lett bannolva ezt meg ma kapta
  • foxpal
    Ha meg nem vac bann akkor nem csítelt, ez ennyi, nem reportolhatnak azért mert jol játszol
  • foxpal
    4 cc meccs volt lejatszva, tegyuk hozza, mindnel ot voltam
  • SzirmosSzisza
    Azért az érdekes, hogy mind a 2 accountja pont 3 nap különbséggel lett kitiltva :D
  • foxpal
    szarul játszol
  • foxpal
    http://steamcommunity.com/profiles/76561198159999237/ ez a regi accountja
    ez a mostani http://steamcommunity.com/profiles/76561198134396071/ ma kapott ismet bannt, meg rankja sincs gg wp kutyát macskát érdekeljen bazdmeg
  • wannnabeees
    Amikor smurföltök végre nyertek is.
  • ENVE
    Az cs? :DDD Nem bohóckodni akarunk, játszani szabályok szerint, csak lazulván, értem? TS-en csacsogni, nevetgélni, stb... :) Majd 1x streamelek egy ilyen gamet, aztán akkor világos lesz mi a különbség aközött, mikor játszunk rendesen, meg mikor "smurfölünk".
  • SzirmosSzisza
    Kutyát macskát nem érdekel mit infóztok le. Szerintetek CS-ben csak ti használtok TS-t? :D

Ha casualban infóztok és falon át követ valakit az már tényleg lehet gyanús és valahol jogos is, de azért nem egyből kapja az ember az OW bant, hanem jópár ítélet után. De amúgy steam support és ima, hogy 1 hónapon belül válaszolnak.
  • SzirmosSzisza
    Community szerver, casual?
  • ENVE
    Mert az van :) És pár meccs után lem lesz belőle, és így tovább. Hosszabb távú szerződésre gondoltam, nem 1-2 meccsre kéne, hanem valami acc, amit használhatok, amikor tele a hócipő, és nem kell aggódnom, hogy most épp full szar állapotomban letom-e carryzni, vagy nem. :)
  • ergepard

Szerintetek megérte 5 euróért?(Field Tested)
  • Mr_no_NaMe
    vadkapitalizmus...mit lehet tenni. elfordulok és örülök, hogy belém több gógyi szorult.. :/
  • Mr_no_NaMe
    Nyugi, no offense, csak kicsit szarul esik, hogy ENNYIRE hülyének néz a valve és a steam. Wtf?

ejj.. a rég iszép idők mikor a méretes műfalloszokat pakoltuk a kés helyére, és mikor beváltottunk a q-val akkor azért lőttek le mert a himbálózó műfaszokon röhögtünk, mert elfelejtettük, hogy az fog elővillanni a kés helyett :D
  • foxpal
    Az itemek arat a playerek szabjak illetve a kereslet ra, nyilvan a dropp rate is szamit, tf2 be voltak eloszor itemek majd annak cserelhetosege, mostmar van vagy 6-7 jatek amihez esnek megintcsak cuccok nő a piac (pl:Rust, Unturned) nagyon vicces h egy pixel sapka akar 380 euro is lehet :D
  • foxpal
    Figyu, ok ismert emberek azert nem bannoljak, nem alnek ki a gyerek melett ha nem ismernem 6 eve, minden egyes lepesuket le infozzuk teamspeaken, megismetlem, ha az OW-sek nem veszik le, hogy ez levan infozva akkor miert ok mondjak ra a dolgokra az ament? miertnem egy pro player nezi ezeket aki barmilyen eshetosegre gondol mielott a cheatert ramondjak. Van egy masik accja, felhuzta 3. szintig, es deatchmecsbe kapott egy rohedli reportot mert 35/1 be vol deaglevel, miutan meglett a 3 szint, mentunk 2 cc-t persze ossze vissza dobta be az embereket mert en sheriffkent, volt 2 eagle, egy nova 3 es haverom rank nelkul, 2 gamet nyomtunk es warmupon szet flamelik az enemyk h smurf cheater, masodik cc-be 14-2nél feladtak es reportoltak
  • ergepard
    Írtam privátot,majd nézz rá.
  • wannnabeees
    Minek neked silver-nova? Elég egy sima sas kb ugyanaz a szint.
  • ENVE
    Valakinek nincs kis rankos acca, amit kölcsön adna nekem, hogy tudjak smurfölgetni néha nyugiban? :) Kapsz érte boostot, vagy ha nem szeretnéd, akkor nem feltétlen up rankolok vele, vmit adok cserébe szivesen :) ofc nem lopni akarok, de talán ezt nem is feltételezitek. :) Csak kéne vmi silver-nova-ak-s acc szórakozni picit :D
  • SzirmosSzisza
    Nekem ma p90 sand dune esett :(
  • Spészgószt
    sikerült megcsípnem az utolsó droppot ...végre.... ma le tudtam ülni gyorsan összekalapáltam egy szintlépést még így kb egy órával a Bloodhound OP vége előtt .... jutalmul kaptam ajándékba egy... Pink partycannon-t

Utoljára szerkesztette: Spészgószt, 2015.10.02. 00:50:22
  • w77d
    Bazdki XD Qva tippmix XD
  • szabii98
    valahogy így kezdted te is :P
  • SzirmosSzisza
    Valve nem tudta volna ezt megkötni, nem kontrollálja, hogy mi mennyibe kerül. A fogadás meg tényleg gáz, de itt már szülői beavatkozás kellett volna.
  • w77d
    Ja és míg a normál szerencsejáték korlátozva van és 18+-os, itt nincs semmi szűrő.
  • w77d
    Azért van ebben a skinezésben elég geciség is, de azt nem a Valve találta ki, hanem az emberek. Konkrétan a jackpot és egyéb oldalakról beszélek, ahol gyakorlatilag konkrét szerencsejáték alakult ki annak minden veszélyével együtt. Kollegám fia kompletten függő lett és minden pénzét elköltötte erre. Akart skineket, még esetleg kereskedni is, erre elkezdett dobozokat nyitogatni. Rájött, hogy ez qvára ráfizetéses az esetek nagyrészében, így inkább elkezdett skint vásárolni majd jackpot oldalakon fogadni. Csak hogy a milliárdos kölkök 10 ezer dolláros tétjei miatt mindig bukott, ő meg mindig vissza akarta hozni. Totál mint a kaszinó. Oda sem azért mész, hogy elbaszd minden pénzed, hanem azért hogy nyerj. Aztán max nem jön össze és elveszted mindened.
    A Valve is hunyó azért, mert meg kellett volna szabniuk egy határt. Mondjuk hogy egy skin nem lehet több, mint 10 dolcsi. Így mindenki tudott volna "customizálni", ám nem alakul ki belőle egy komplett üzletág, ami pont a kispénzű á, naiv módon sokra vágyó átlag playereket húzza le.
  • Micsu
    maradjon is, jó is néznénk ki ha jobb fegyókat kapnának azok akik többet fizetnek, miről beszélsz?

azoknak éri meg akik cutomizálni akarnak, ennyi, hobby, mindenki arra költi a pénzét amire akarja
    Utoljára szerkesztette: Micsu, 2015.10.01. 20:48:32
  • Jim Morrison
    persze, ezért sincs hl3, tf2 és csgo skinekből rengeteg összejön nekik :)
  • Mr_no_NaMe
    Hihetetlen. Tehát ha jól értem ez CSAK SKIN. Tehát egy textúra. A fegyver összes tulajdonsága marad :D

Ki a töknek éri ez meg a fejlesztőkön kívül? Ezer euró?? Nincs annyi a havi fizum..
  • KiruHoshino
    Haver tegnapi droppja. :D

• SzirmosSzisza
    Igazából a 4 csapattársad fog szopni, nem te :D
  • CosmoBacsika
    Nembaj, nem félek a szopástól :)
  • SzirmosSzisza
    Szerintem amíg nem vagy legalább sas ne menj ESEA-ra.