Counter-Strike: Global Offensive
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"gyébként kiokosítalak, ha már nem megy magadtól: ha kirúgják akkor mindenképpen vereségként lesz elszámolva a meccs a kirúgottnak. szóval ggwp neked mégegyszer"
Erről viszont továbbra is várom forrást, vagy ez csak egy játékos, a TE véleményed lenn? Te így GONDOLOD és most ezt akarod eladni? nem ez a bajod, hogy én is csak olyat találtam ami egy másik játékos véleménye? vagy a te véleményed többet ér?
Akkor okés elfogadom, részemről ennyi...
szerk: látom már válaszoltál erre
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2015.08.12. 15:55:23
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Utoljára szerkesztette: wannnabeees, 2015.08.12. 15:49:23
Loker baszki OW-ről van szó. Amiről nem vagy 100%-ig biztos, addig nem jelölöd be...ne legyél már hülye te is.
Az első random fejes után benyomod az aimot?
Utoljára szerkesztette: wannnabeees, 2015.08.12. 15:49:57
😊
Valószínűleg te lennél az első aki indítaná a kick-et. Meg honnan tudod hogy "atomfontos dolga" volt? Olyan naiv vagy.
amíg ez nem megy inkább hallgass
köszönjük majd értesítjük

Megsúgom neked, hogy senki nem ismeri a rendszer működését csak a valve.
Erről semmi információt nem ad ki a valve (ezért is kamu amit micsu mester írt (ahogy az én írásom is csak játékosok véleménye...de hülyeség ellen hülyeséggel kell harcolni)).
Utoljára szerkesztette: wannnabeees, 2015.08.12. 15:35:29
inkább hagyjuk a témát, mert amiket most találtam azok neked mondanak ellent, biztos rosszak.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
aki több körön keresztül afk, azaz nem csinál semmit, teljesen mind1 hogy milyen paranccsal oldja meg az griefing, és még te szitkozódsz hogy milyen emberek használhatják az overwatchot
úgy látom hiába jártál a bme-re
Utoljára szerkesztette: wannnabeees, 2015.08.12. 14:57:05
Egyébként kiokosítalak, ha már nem megy magadtól: ha kirúgják akkor mindenképpen vereségként lesz elszámolva a meccs a kirúgottnak. szóval ggwp neked mégegyszer
Utoljára szerkesztette: wannnabeees, 2015.08.12. 14:59:41
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Utoljára szerkesztette: wannnabeees, 2015.08.12. 14:41:11
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
sok majom erre játszik, kár hogy neked ez nem tünt fel
bagoly mondja verébnek hogy nagyfejű
menjél pihenjél le egy kicsit
Az nem fordulhat elő, hogy jött 1 csomagja? Kilépni nem akar mert játszana tovább/eltiltást kap (mondjuk 24 óra). Berakja a +leftet és lemegy a csomagért ami simán eltarthat 10-15 percig.
A csapattársak pedig reportolják ahelyett, hogy kickelnék. Egy afk embernél mit érnek a reporttal? Semmit. Kikickelik és ott a bot.
Azt kívánom nektek, hogy olyanok OW-zzanak titeket mint amilyenek tik is vagytok. Előbb utóbb eltiltást/játék bant fogtok kapni....
Ha valaki csak pörög akkor jó hogy reportolom aztán kick szavazás.
De ha valaki nagyon NAGYON el akar menni az abandonoljon, megpróbálhatja kiszavaztatni magát, ha a meccs olyan és a csapattársak is akkor kickelik úgyis.
De ha valaki benyomja a '+left' et azt ne mondd, hogy neki is olyan fontos dolga akadt hogy úgy hagyja a játékot.
És nem arról van szó hogy BOT ot akar a csapat, mert azt max csak akkor ha egy nagyon nagyon szar játékos van a csapatban, akkor a bot is jobb megoldást jelenthet.
De ha valaki lövi a csapattársakat, mindig rushol pisztollyal, stb megy a report. Aztán ugye a szavazás.
A lényeg hogy az ilyenekért mehet a griefing report, hiszen AZÉRT VAN.
A stílusból meg légy szíves vegyél vissza.
Ha BOT-ot akar a csapat, akkor kickeli a játékost és kész...ne legyetek már ennyire degeneráltak.
Egyszer volt hogy a gyerek azért akarta kickelni magát, mert sürgősen kórházba kellett mennie. Mi a fasz? alap hogy hagyom ilyenkor a játékot és kész.
De kérlek taníts mester, mutasd te hogy szoktad a napi OW ügyedet elintézni.
Vannak azért gondok nálad is...
Remélem akad majd olyan 10 perces dolgotok ami halaszthatatlanul fontos és bereportolnak griefelésért.
Ezért fos az OW rendszer, mert olyanok is részt vesznek benne mint ti.
Utoljára szerkesztette: wannnabeees, 2015.08.12. 11:03:03
Utoljára szerkesztette: Lokker, 2015.08.12. 10:57:08
Ezzel kb te is akkora ökörséget mondtál mint az én kérdésem amit hirtelen feltettem (aztán vége lett és nyomtan neki a griefinget)
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2015.08.12. 10:56:53
Az egyhelyben forgás spawnon hogy lenne már aim?! Írd már be konzolba, hogy +left vagy + right légyszives.
Így nem dobja ki a szerver afk miatt.
Beszarok behugyozok ha ilyenért csalónak nézed..........
Én rád nyomnék egy OW eltiltást örökre.
Griefelésnek se nyomd be. Nem akadályozza a társakat, nem támadja őket...lehet közbejött valami és benyomta az AFK-t. Kilépni nem akar mert eltiltást kap, a társak meg nem szavazzák ki. Ezért benyomta a +leftet és így a szerver sem rúgja ki.
Utoljára szerkesztette: wannnabeees, 2015.08.12. 10:52:47
Mint egy szar aim cheat, viszont mivel nem lő, ezért lehet mégsem aim cheat, de a griefing az biztos.
Aim cheatet benyomnám de ugye mivel nem lő, lehet csak berakta pörgésre. Ti mit nyomnátok rá?
nálam annyi hiba van, hogy premade lobbyban fps lemegy 30-ra és akad.... nem tudom, hogy miért épp a lobbyban
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
Asrock B85M Pro4 | Intel Core i5-4460 | Kingston 8Gb DDR3 1600 HyperX Fury Blue | AMD Radeon HD6570 2Gb | Kingston HyperX Fury SSD 120Gb | FSP 500 Hexa+ | Cooler Master N300 |