Counter-Strike: Global Offensive

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jim Morrison
tisztában voltam vele, nem látom hogy azt írtam volna, hogy ez a hivatalos közlemény, csak azt írtam hogy ilyen és ehhez hasonlóakat találtam.

"gyébként kiokosítalak, ha már nem megy magadtól: ha kirúgják akkor mindenképpen vereségként lesz elszámolva a meccs a kirúgottnak. szóval ggwp neked mégegyszer"
Erről viszont továbbra is várom forrást, vagy ez csak egy játékos, a TE véleményed lenn? Te így GONDOLOD és most ezt akarod eladni? nem ez a bajod, hogy én is csak olyat találtam ami egy másik játékos véleménye? vagy a te véleményed többet ér?
Akkor okés elfogadom, részemről ennyi...
szerk: látom már válaszoltál erre
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2015.08.12. 15:55:23

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

wannnabeees
enyémre sincs link és a tiédre sincs (ahogy írtam hülyeségre hülyeséggel kell válaszolni, márpedig te írtál először balfaszságot)
a te linked is várja mindenki

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Pedig én írtam hogy 10 perc és már kickelnél. 😞 Bukott meccsnek számolja majd el.
wannnabeees
idiótákkal nem mm-ezek bocsi, de látod...most sem jön a link 😊 mert tudod hogy csak kamuzol
Utoljára szerkesztette: wannnabeees, 2015.08.12. 15:49:23
wannnabeees
Indítanám a kicket 😊 látod, te megértetted. Nem a reportot, hanem a kicket...
Loker baszki OW-ről van szó. Amiről nem vagy 100%-ig biztos, addig nem jelölöd be...ne legyél már hülye te is.
Az első random fejes után benyomod az aimot?
Utoljára szerkesztette: wannnabeees, 2015.08.12. 15:49:57
vegyél fel friendsbe majd mmezzünk

😊

Megyek veled MM-ezni de 2 kör után mondom hogy "atomfontos dolgom van 10 perc" és forgok én is. Azt elmegyek megnézni egy filmet vagy valami. Persze addig 4v5-ben kell erőlködnötök.

Valószínűleg te lennél az első aki indítaná a kick-et. Meg honnan tudod hogy "atomfontos dolga" volt? Olyan naiv vagy.
wannnabeees
linkeld már mr okos 😊 mutass valamit ne csak gifeket pakolj be
amíg ez nem megy inkább hallgass
"Erről semmi információt nem ad ki a valve "

köszönjük majd értesítjük

wannnabeees
Megtaláltad egy másik JÁTÉKOS leírását aki így GONDOLJA. Nagyon ügyes vagy. Egyre mélyebbre ásod magad 😞
Megsúgom neked, hogy senki nem ismeri a rendszer működését csak a valve.

Erről semmi információt nem ad ki a valve (ezért is kamu amit micsu mester írt (ahogy az én írásom is csak játékosok véleménye...de hülyeség ellen hülyeséggel kell harcolni)).

Utoljára szerkesztette: wannnabeees, 2015.08.12. 15:35:29
Jim Morrison
a biztonság kedvéért azért erről linkelhetnél forrást. köszi.
inkább hagyjuk a témát, mert amiket most találtam azok neked mondanak ellent, biztos rosszak.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

ez nemrég lett megváltoztatva de jó akkor hagyjuk, legyen neked igazad a lényegen nem változtat

aki több körön keresztül afk, azaz nem csinál semmit, teljesen mind1 hogy milyen paranccsal oldja meg az griefing, és még te szitkozódsz hogy milyen emberek használhatják az overwatchot

wannnabeees
látom nem sikerült megértened, sajnálatos
úgy látom hiába jártál a bme-re
Utoljára szerkesztette: wannnabeees, 2015.08.12. 14:57:05
wannnabeees
tehát csak beképzelted az egészet 😄😄😄 jolvanakkor gg micsu

Egyébként kiokosítalak, ha már nem megy magadtól: ha kirúgják akkor mindenképpen vereségként lesz elszámolva a meccs a kirúgottnak. szóval ggwp neked mégegyszer
Utoljára szerkesztette: wannnabeees, 2015.08.12. 14:59:41
SzirmosSzisza
De ezen nem kell érvelni, aki afk helyett elmegy pörögni az paraszt. Aki azzal érvel, hogy miért nem kickelik, az még életlében nem játszott CSGO MM-et. Aki az egészet meg védi is azzal meg foglalkozni sem érdemes.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

itt a hülye érvelés mai győztese te vagy úgyhogy csak halkabban

minden frissítésnek van hivatalos leírása, néha olvasgass bele

wannnabeees
Te sem tudsz érvelni csak mondod a hülyeségeidet.
wannnabeees
mutasd már meg azt a HIVATALOS leírást ahol erről (miszerint kikickelés után nem számolja vereségnek) cikkeznek

Utoljára szerkesztette: wannnabeees, 2015.08.12. 14:41:11
SzirmosSzisza
Igen, ez az általánosan elfogadott hozzáállás a legtöbb online játékban, nem az, hogy pörögsz a kezdőn 😄DD

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Majdnem minden frissitessel jon vmi szabaly modositas is

wannnabeees
"új szabályok szerint" 😄😄😄 miféle új szabályok? 😄😄
jah csak új szabályok szerint ha kickeled ő egy vesztes meccsnél nem veszít

sok majom erre játszik, kár hogy neked ez nem tünt fel

lol

bagoly mondja verébnek hogy nagyfejű

menjél pihenjél le egy kicsit

Besírok rajtad pali.
wannnabeees
Ne legyél már ennyire idióta légyszives.

Az nem fordulhat elő, hogy jött 1 csomagja? Kilépni nem akar mert játszana tovább/eltiltást kap (mondjuk 24 óra). Berakja a +leftet és lemegy a csomagért ami simán eltarthat 10-15 percig.
A csapattársak pedig reportolják ahelyett, hogy kickelnék. Egy afk embernél mit érnek a reporttal? Semmit. Kikickelik és ott a bot.

Azt kívánom nektek, hogy olyanok OW-zzanak titeket mint amilyenek tik is vagytok. Előbb utóbb eltiltást/játék bant fogtok kapni....
Jim Morrison
Most ez hogy is jön ide?
Ha valaki csak pörög akkor jó hogy reportolom aztán kick szavazás.
De ha valaki nagyon NAGYON el akar menni az abandonoljon, megpróbálhatja kiszavaztatni magát, ha a meccs olyan és a csapattársak is akkor kickelik úgyis.
De ha valaki benyomja a '+left' et azt ne mondd, hogy neki is olyan fontos dolga akadt hogy úgy hagyja a játékot.
És nem arról van szó hogy BOT ot akar a csapat, mert azt max csak akkor ha egy nagyon nagyon szar játékos van a csapatban, akkor a bot is jobb megoldást jelenthet.
De ha valaki lövi a csapattársakat, mindig rushol pisztollyal, stb megy a report. Aztán ugye a szavazás.
A lényeg hogy az ilyenekért mehet a griefing report, hiszen AZÉRT VAN.

A stílusból meg légy szíves vegyél vissza.

wannnabeees
A kickelésről nem hallottatok még? Szomorú.
Ha BOT-ot akar a csapat, akkor kickeli a játékost és kész...ne legyetek már ennyire degeneráltak.
Jim Morrison
ha valami nagyon fontos akkor abandonolom, istenem. 10 perc alatt meg kb el is dől a meccs, többre mennek egy bottal mint afk val.
Egyszer volt hogy a gyerek azért akarta kickelni magát, mert sürgősen kórházba kellett mennie. Mi a fasz? alap hogy hagyom ilyenkor a játékot és kész.

De kérlek taníts mester, mutasd te hogy szoktad a napi OW ügyedet elintézni.

Már ne is haragudj de egy bot klasszisokkal többet jelent egy körben mint az AFK-er akinek "valami atomfontos jött közbe"
wannnabeees
Tehát ha hirtelen közbejön valami atomfontos, akkor te "bocsi le kell nyomnom a meccset és csak utána tudok menni".
Vannak azért gondok nálad is...

Remélem akad majd olyan 10 perces dolgotok ami halaszthatatlanul fontos és bereportolnak griefelésért.

Ezért fos az OW rendszer, mert olyanok is részt vesznek benne mint ti.
Utoljára szerkesztette: wannnabeees, 2015.08.12. 11:03:03
Tehát a -1 fő nem akadályozás... Azért lehet elég meredek dolgokat olvasni itt is.
Utoljára szerkesztette: Lokker, 2015.08.12. 10:57:08
Jim Morrison
de griefingnek benyomtam, szart se csinál. hogy ne lenne már griefing. akkor abandonoljon ha nem tetszik neki a meccs.
Ezzel kb te is akkora ökörséget mondtál mint az én kérdésem amit hirtelen feltettem (aztán vége lett és nyomtan neki a griefinget)
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2015.08.12. 10:56:53

wannnabeees
Atya úr isten supreme vagy de az OW-hez idióta (már bocsánat de szánalom hogy ilyen emberek szavazhatnak arról hogy ki csal vagy ki nem).
Az egyhelyben forgás spawnon hogy lenne már aim?! Írd már be konzolba, hogy +left vagy + right légyszives.
Így nem dobja ki a szerver afk miatt.

Beszarok behugyozok ha ilyenért csalónak nézed..........
Én rád nyomnék egy OW eltiltást örökre.

Griefelésnek se nyomd be. Nem akadályozza a társakat, nem támadja őket...lehet közbejött valami és benyomta az AFK-t. Kilépni nem akar mert eltiltást kap, a társak meg nem szavazzák ki. Ezért benyomta a +leftet és így a szerver sem rúgja ki.
Utoljára szerkesztette: wannnabeees, 2015.08.12. 10:52:47
Jim Morrison
kifogtam overwatchban egy emberkét, aki folyamatosan spawnon egy helyben áll, és forog vízszintesen megállás nélkül, egyenletes tempóban.
Mint egy szar aim cheat, viszont mivel nem lő, ezért lehet mégsem aim cheat, de a griefing az biztos.
Aim cheatet benyomnám de ugye mivel nem lő, lehet csak berakta pörgésre. Ti mit nyomnátok rá?

sz4bolcs
+1

nálam annyi hiba van, hogy premade lobbyban fps lemegy 30-ra és akad.... nem tudom, hogy miért épp a lobbyban

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Metalmilitiakid
Amikor tolok egy MM et és az első 8-10 kör jól megy, akkor megszólal a játék, hogy :

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Jim Morrison
Nálam teljesen jól fut.

Hunter of Deer
van itt olyan aki win10en tolja a jatekot? megy rajta rendesen? gondolkodom rajta hogy fel kellene dobni.

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k

Mire is lesz jó ez a fogadós dolog? Még sohasem csináltam ilyet. 😄

SzirmosSzisza

sz4bolcs
nap frage 😄

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Alap, hogy minél jobb a skin a fegyveren, annál jobban adja.

Asrock B85M Pro4 | Intel Core i5-4460 | Kingston 8Gb DDR3 1600 HyperX Fury Blue | AMD Radeon HD6570 2Gb | Kingston HyperX Fury SSD 120Gb | FSP 500 Hexa+ | Cooler Master N300 |

SzirmosSzisza
Sima dátum is elég lenne, én úgyis elfelejtem holnapig és lemaradok róla/nem rakok pénzt félre stickerre 😄

Jim Morrison
beraktam gyors egy alapot, de most nincs időm hogy működésre is bírjam 😄

SzirmosSzisza

SzirmosSzisza
Én esküszöm kevesebbet trappolok annyira zavaróak az új hangok <#idiota>

Meg a skin. Az rengeteget javít a játékmeneten...
Spészgószt
A bombalerakos hitboxbug a Go kezdete ota megvan...csak szarnak ra... fontosabb volt , hogy a homokba milyen a lepeshang legyen...

[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.