9177
  • HTS s3rg1nh00
    ma végre 150. MM win,már a 3.OW-t lestem az előbb,a gyerek belőtt minden jót amit lehet kapni a játékhoz...hajaj,nehéz dolog látni ezt az oldalát is :(
  • Dency
    CSGÓÓÓÓÓÓÓ Témába vág :D
  • Roger6
    Köszi szépen a linket!
  • ENVE
    smurf @ nova3 @ twitch.tv/nw_csgo
  • Dency
    Attól hogy döntetlen lett tudsz szintet lépni. Itt egy jó leírás hogyan működik a rangrendszer.
  • ENVE
    Kezdem a reggeli botoldát nézzen be aki akar :D
  • SzirmosSzisza
    https://www.reddit.com/r/GlobalOffensive/comments/3dbgs0/russian_map_zone_numbering_as_per_hikos_posteswc/

Ruszkik a helyek felét számmal nevezték el :o
  • sz4bolcs
    mm
  • HTS s3rg1nh00
    sőt,még november 9 után javasolnak végleges módosításokat a mapokra,szóval szerintem rá 1-2 hétre jöhet kb.
  • SzirmosSzisza
    nov 7
    9-ig
    tuti nem lesz új operation
  • Roger6
    Ma is nyomtam egy MM-et, nagyon szarul ment, meg is bántam az elején rögtön. Az egyik csapattárs már egy korai körtől AFK, a többi faszom orosz idióta, egy szavukat nem értettem, az ellenfél úgy darált minket, mint a szél. Aztán forduló után feltámadtuk, és hiába voltak rangban fölöttünk (és létszámban is, hiszen a BOT nem sokat tett hozzá a játékhoz), valahogy a csodával határos módon nyomtunk egy comeback-et, és egy egált sikerült összehoznunk.

Ja, a lényeg, hogy feldobott Sasba úgy is, hogy döntetlen lett.

Utoljára szerkesztette: Roger6, 2015.10.23. 23:42:54
  • ENVE
    Na mai warmup kezdetét veszi, komm. Ma indie napot tartunk. link felül
    Utoljára szerkesztette: ENVE, 2015.10.23. 11:48:47
  • ENVE
    Sorry aki ott volt, és raget hallgatta, nem a cs az oka elsősorban, magán életi problémák igazából... Kivagyok nagyon, sorry mindenkitől
  • ENVE
    vmi training_center_1.5b a neve asszem
  • Jim Morrison
    most épp dust2:v

• HTS s3rg1nh00
    melyik mapon botozol épp?
  • ENVE
    www.twitch.tv/nw_csgo - BOT ozunk, zenélünk, happyskedünk :)
  • CosmoBacsika
    Sziasztok! Ha esetleg van valakinek kedve (és csapata) gyakorló warokat játszani, az jelöljön be.
    A rankunk MG1 - DMG, szervert megoldjuk.

A jövő héten tartunk egy három napos bootcampet, kedd-csütörtök között minden este tudunk viszonylag sok meccset vállalni.
    http://steamcommunity.com/id/cosmobacsika/
  • Jim Morrison
    Ezen a configon fut a csgones meg streamelni is tudsz. Széép
  • ENVE
    BOT-olda pörög streamen komm
  • ENVE
    az vótam. XD
  • ENVE
    road 2 ge a smurfön, www.twitch.tv/nw_csgo

botozás nem vót, lehet zéró leszek. :)
  • Roger6
    Helyes-helyes, csak így tovább!
  • foxpal
    Íme, itt az első késem, pénzből vettem, augusztus eleje óta feküdtem rá komolyan a trédelésre.
    http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=538989138
    117 euro volt, 130-140t er
  • SzirmosSzisza
    marha jó videó

• Metalmilitiakid
    Nekem is sokszor volt ez, hogy seriffként nagyobb rangúak voltak, de a call okat nem tudták, meg semmit. Sajnos hígul a popszakma :D
  • Roger6
  • ENVE
    Gyakorlok épp BOT-ok ellen, stream is on, akit érdekel lessék be! :) Link felül, > ENVE <
  • Roger6
    A másik 5 meccsen is szerver első voltam, talán egyetlen meccs volt, amikor 2-3 pontra megközelített valaki. De mondom, én nem nagyon szoktam MM-ezni, láthatod, hogy alig van meccsem. De én eddig ezt nem figyeltem meg, amit írtál.
  • SzirmosSzisza
    Az a baj, hogy 1 meccsen szétlősz mindenkit, a következőn meg fordítva. Legalábbis MGE-n ez van nálam. Nagyon ritka a szoros meccs.
  • Roger6
    Ugyanúgy sherif volt mindenki, de amúgy azt sem tudták merre állnak arccal előre. Régen azt hittem, hogy ez a rang már jelent valamit, de most, hogy benne vagyok, és látom mennyi idióta mászkál ilyen ranggal egyre inkább égőnek tartom, hogy csak ezen a szinten vagyok.
  • HTS s3rg1nh00
    respect,ma végre én is toltam egy szépet...más kérdés,hogy 4 meccsen ennyi említésre méltóra futotta...
    (és kurva fakók a színek,szóval ha van valami tippetek mivel konvertáljam az uncompressed avit,szívesen veszem)
    https://www.youtube.com/watch?v=b88affPWD8I
  • Jim Morrison
    mondjuk azt megnézném, hogy a többieknek milyen rangja volt, de a 48kill az 48kill, szép teljesítmény!
  • Roger6
    Nem vagyok nagy MM mester, de hétvégén toltam egyhuzamban 6 meccset, 5 win, 1 döntetlen. Egész jól ment, lehet többet fogok MM-ezni, mert ennél a rangnál gyanítom többre vagyok képes.
  • ENVE
    Gyakorlok épp BOT-ok ellen, stream is on, akit érdekel lessék be! :) Link felül, > ENVE <
  • SzirmosSzisza
  • sz4bolcs
    :D
  • HTS s3rg1nh00
    ja,biztonsági okból 1 hét a market tiltás
  • Roger6
    Nem fog, asszem van átfutási idő, pár nap.
  • foxpal
    Hali, ma toltottem fel 50 eurot, ezek utan nembirok marketen eladni dolgokat, ez meg ma mukodni fog nekem?