9177
-
#6879 ma végre 150. MM win,már a 3.OW-t lestem az előbb,a gyerek belőtt minden jót amit lehet kapni a játékhoz...hajaj,nehéz dolog látni ezt az oldalát is :( -
#6878 CSGÓÓÓÓÓÓÓ Témába vág :D
-
#6877 Köszi szépen a linket! -
ENVE #6876 smurf @ nova3 @ twitch.tv/nw_csgo -
#6875 Attól hogy döntetlen lett tudsz szintet lépni. Itt egy jó leírás hogyan működik a rangrendszer. -
ENVE #6874 Kezdem a reggeli botoldát nézzen be aki akar :D -
#6873 https://www.reddit.com/r/GlobalOffensive/comments/3dbgs0/russian_map_zone_numbering_as_per_hikos_posteswc/
Ruszkik a helyek felét számmal nevezték el :o -
#6872 mm -
#6871 sőt,még november 9 után javasolnak végleges módosításokat a mapokra,szóval szerintem rá 1-2 hétre jöhet kb. -
#6870 nov 7
9-ig tuti nem lesz új operation -
#6869 Ma is nyomtam egy MM-et, nagyon szarul ment, meg is bántam az elején rögtön. Az egyik csapattárs már egy korai körtől AFK, a többi faszom orosz idióta, egy szavukat nem értettem, az ellenfél úgy darált minket, mint a szél. Aztán forduló után feltámadtuk, és hiába voltak rangban fölöttünk (és létszámban is, hiszen a BOT nem sokat tett hozzá a játékhoz), valahogy a csodával határos módon nyomtunk egy comeback-et, és egy egált sikerült összehoznunk.
Ja, a lényeg, hogy feldobott Sasba úgy is, hogy döntetlen lett.
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2015.10.23. 23:42:54 -
ENVE #6868 Na mai warmup kezdetét veszi, komm. Ma indie napot tartunk. link felül
Utoljára szerkesztette: ENVE, 2015.10.23. 11:48:47 -
ENVE #6867 Sorry aki ott volt, és raget hallgatta, nem a cs az oka elsősorban, magán életi problémák igazából... Kivagyok nagyon, sorry mindenkitől -
ENVE #6866 vmi training_center_1.5b a neve asszem -
#6865 most épp dust2:v
-
#6864 melyik mapon botozol épp? -
ENVE #6863 www.twitch.tv/nw_csgo - BOT ozunk, zenélünk, happyskedünk :) -
CosmoBacsika #6862 Sziasztok! Ha esetleg van valakinek kedve (és csapata) gyakorló warokat játszani, az jelöljön be.
A rankunk MG1 - DMG, szervert megoldjuk.
A jövő héten tartunk egy három napos bootcampet, kedd-csütörtök között minden este tudunk viszonylag sok meccset vállalni.
http://steamcommunity.com/id/cosmobacsika/ -
#6861 Ezen a configon fut a csgones meg streamelni is tudsz. Széép -
ENVE #6860 BOT-olda pörög streamen komm -
ENVE #6859 az vótam. XD -
ENVE #6858 road 2 ge a smurfön, www.twitch.tv/nw_csgo
botozás nem vót, lehet zéró leszek. :) -
#6857 Helyes-helyes, csak így tovább! -
#6856 Íme, itt az első késem, pénzből vettem, augusztus eleje óta feküdtem rá komolyan a trédelésre.
http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=538989138
117 euro volt, 130-140t er -
#6855 marha jó videó
-
#6854 Nekem is sokszor volt ez, hogy seriffként nagyobb rangúak voltak, de a call okat nem tudták, meg semmit. Sajnos hígul a popszakma :D -
#6853 -
ENVE #6852 Gyakorlok épp BOT-ok ellen, stream is on, akit érdekel lessék be! :) Link felül, > ENVE < -
#6851 A másik 5 meccsen is szerver első voltam, talán egyetlen meccs volt, amikor 2-3 pontra megközelített valaki. De mondom, én nem nagyon szoktam MM-ezni, láthatod, hogy alig van meccsem. De én eddig ezt nem figyeltem meg, amit írtál. -
#6850 Az a baj, hogy 1 meccsen szétlősz mindenkit, a következőn meg fordítva. Legalábbis MGE-n ez van nálam. Nagyon ritka a szoros meccs. -
#6849 Ugyanúgy sherif volt mindenki, de amúgy azt sem tudták merre állnak arccal előre. Régen azt hittem, hogy ez a rang már jelent valamit, de most, hogy benne vagyok, és látom mennyi idióta mászkál ilyen ranggal egyre inkább égőnek tartom, hogy csak ezen a szinten vagyok. -
#6848 respect,ma végre én is toltam egy szépet...más kérdés,hogy 4 meccsen ennyi említésre méltóra futotta...
(és kurva fakók a színek,szóval ha van valami tippetek mivel konvertáljam az uncompressed avit,szívesen veszem)
https://www.youtube.com/watch?v=b88affPWD8I -
#6847 mondjuk azt megnézném, hogy a többieknek milyen rangja volt, de a 48kill az 48kill, szép teljesítmény! -
#6846 Nem vagyok nagy MM mester, de hétvégén toltam egyhuzamban 6 meccset, 5 win, 1 döntetlen. Egész jól ment, lehet többet fogok MM-ezni, mert ennél a rangnál gyanítom többre vagyok képes.
-
ENVE #6845 Gyakorlok épp BOT-ok ellen, stream is on, akit érdekel lessék be! :) Link felül, > ENVE < -
#6844 -
#6843 :D
-
#6842 ja,biztonsági okból 1 hét a market tiltás -
#6841 Nem fog, asszem van átfutási idő, pár nap. -
#6840 Hali, ma toltottem fel 50 eurot, ezek utan nembirok marketen eladni dolgokat, ez meg ma mukodni fog nekem?