9177
-
ergepard #6839 Hali,40 euróból mit vegyek?Tradelném tovább,csak egy kis hasznot is szeretnék. -
Micsu #6838 azok nem akk :P -
#6837 Majd ha elérek valami szimmetrikus rangot :D (nem tudom Valve-nál mit szívnak, de eléggé vicces, hogy hogy el van csúszva a 2 AK) -
#6836 :DD már csak 1 win az overwatchhoz,amúgy meg updatelhetnéd fórumon a rankod :D -
#6835 Újra sas
Utoljára szerkesztette: SzirmosSzisza, 2015.10.13. 00:14:06 -
ergepard #6834 Hali,még új vagyok a tradelés világában,ezeket jackpoton nyertem,szerintetek mire érné meg cserélni?
http://steamcommunity.com/id/ergepard/inventory/#730 -
#6833 Én is így tolom, ha húgom netezik, átmegyek mobilnetre, teljesen jól megy vele. -
ENVE #6832 Mondanám, hogy igen, buta vagy, mert lehet, de amíg a saját szemememmel nem láttam, én se hittem volna. De lehet. Sőt, globál elite 2 accon vele. :) Nagyon nem mind1, milyen mobilnet az, az enyém 60ms-el van magyar serverre, és full instabil, az övé meg látod, stockholmba nyomja a ~70ms-t, ráadásul elég stabilan. A csgo netkód amúgy is elég korrekt ilyen téren, amíg stabil a ping, és nem ugrál le-fel, addig nagyjából akár 150ig simán lehet játszogatni. Én 130ms-el cevoztam az amcsikkal, és bár gecire fura volt, simán játszható volt. Idegesített, mert szokatlan volt, de ha 1 hetet úgy kéne játszanom, valszeg már fel sem tünne.
Utoljára szerkesztette: ENVE, 2015.10.12. 02:44:41 -
ENVE #6831 Ismerek valakit, akinek, ha a t-online nete elkezd lagolni, átmegy szépen mobilntetre, és vígan szaladgál 60ms-el ott, ahol nekem van 40-50, a upc-vel. Please, ha normális helyen laksz, normális szolgáltatással, akkor a csgo netkódja simán lazán elvan mobilnettel. :) -
#6830 adtam a srácoknak egy 120 dollárt, úgyis elbuknám csak XD -
#6829 nem csak neked tűnt fel :D -
#6828 Fuck, az előbb s1mple-el összedobott a hellraisersből :D Cirka 2000 nézővel. -
TKrisz36 #6827 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Tegnapi-mai VR stream alatt azon gondolkodtam hogy honnan ismerős a neved, de már rájöttem.....:D -
#6826 kiszoptak a svédek, buktam az összes jó skinemet :D én ezt már újra nem építem, az tuti, marad a skin nélküli kizárólag a játékra koncentráló style. -
#6825 Public. Mert én bérelek tőlük már pár hónapja szervert, de vannak gondok. Pl: webtárhely nem szokott elérhető lenni, így nem jön be semmi. VAlamikor az FTP része se jó. Ez most volt: a szerver utoljára 4 napig elérhetetlen volt, állítólag a valve update miatt, de érdekes volt hogy más hoszting ment. Múltkor állítólag a skins- plugin miatt tiltotta le a szervert a valve, én szerómon nem volt semmi ilyesmi, de aki az adott IP-n volt annnak mindenkinek elérhetetlen lett a szervere. Szóval sok itt az érdekes dolog, ezért kérdeztem hogy más nincs felháborodva ezen? -
#6824 O.o
whataboutlel: Sajnos fogalmam sincs, hogy miért történik ez nálad, lehet amikor kill információt küldd a szerver neked, az annyit jelent, hogy több információt küldd el a kliensednek, ami viszont meg már túl sok lehet a lassított netednek. Sajnos ez csak egy tipp, megoldást erre meg tényleg nem tudok mondani. -
whataboutlel #6823 "Egyébiránt, csak reménykedtem, hogy hátha, miért is ne, valaki tud valamit, és "hátha létezik isten", stb..."
Csak gondoltam hogy ha már rendelkezem internethozzáféréssel, és létezik egy ilyen fórum, akkor megkérdezem mert nemveszíthetek vele semmit...
Ennél egyszerűbben már nemtudom leírni, neharagudj... -
#6822 Muszáj vagyok megkérdezni...
Mit vártál vagy mire gondoltál , milyen elképzelésed volt megoldás gyanánt????
de most őszintén... !!!! Milyen megoldást kerestél a fórumokon???
Tényleg nem kötekedni akarok csak próbálom megérteni a logikádat!
-
whataboutlel #6821 Köszönöm a válaszokat...
Igen, azért használok mobilnetet mert az tök jó poén, és nem élvezem ha egy filmet pár perc alatt letöltök, vagy ha gond nélkül cs-zhetek :D
Sajnos csak mobilnetet tudok használni, pedig ez még többe kerül mint ha lenne egy normális netem...
Egyébiránt, csak reménykedtem, hogy hátha, miért is ne, valaki tud valamit, és "hátha létezik isten", stb...
-
#6820 hááát bármennyire is függő lennék akkor se kínoznám magam mobilnettel.... bazze...én már akkor is idegbeteg vagyok ha megy valami mobilrádió a háttérben és a hitregek 10% elvész a picsába...lövök, de minek...mintha vaktöltény lenne...persze én úgy látom hogy full jól fut a játék...mint ahogy ő is azt látja hogy dejómegy a game...aztán halál után (ami kb 10 mp futkározás után beis követjezik mert lelőni senkit nem tud a fos net miatt) meg bufferel másodperceket a CS...most kb mit vársz ettől...hitreg kb 10% ami a te gépedről eljut a szerverhez.... :DDDD
lekorlátozott mobilnetem....báz...inkább botoznék....
de cáfoljatok meg....
halottnak a csók....
mit vársza fórumoktól csodát???? lekorlátozzák a mobilneted...és hátha lesz valami console parancs vagy 3rd party progi amivel hiperneted lesz pikk pakk... és 100% on fut a netes lövölde.... :DDDDD
nem értem...de lehet csak én vagyok túl szűk látókörű és über jól lehet amúgy mobilneten cszni....
Utoljára szerkesztette: Spészgószt, 2015.10.11. 12:13:48 -
#6819 gondolom jó oka van annak, hogy mobilneten játszik... valahogy számítottam, hogy ez lesz az első "tanács".
Nekem tippem sincs... -
#6818 VEGYÉL RENDES NETET...OMG... mobilneten meg wifin játszani... agyhalál!!!
bazze ha van egy trabantom, amiből kifogy a benzin, nem fogok fórumokat olvasni, hogy hogy lehet 200al menni trabantal..... KB ezt csinálod most....
Utoljára szerkesztette: Spészgószt, 2015.10.11. 12:06:37 -
whataboutlel #6817 Sziasztok!
Tegnap előtt lejárt a mobilnetem, és belassították. (Elérte az X Adatforgalmat ebben a számlázási ciklusban)
És így amikor tolom, a haláloknál epi lagg van... De komolyan, egészen addig jó, látok mindenkit jól mozogni, minden zökkenőmentes, de amikor valaki meghal, és fent kikell írnia, egyszerűen epi lagg pár másodpercig... Utána megint jó, de így élvezhetetlenné teszi a játékot, na meg játszhatatlanná.
Tegnap egésznap forumokat olvastam, de egyszerűen nem találtam semmi használhatót.
Szóval.... Esetleg nincs valakinek némi ötlete? Nagyon hálás lennék, ha müködésre tudnám bírni :D
Köszönöm előre is! -
kilinho #6816 *utobbira
Off: a mobil sg-n direkt nincs szerkesztes gomb? -
kilinho #6815 Milyen celra? War szerver vagy public? Elobbire CKRAS vagy Verygames, utobbi meg tokeletes magyar host. -
#6814 yaaay 94. win dmg->smc :)
-
#6813 Gyerekek most délután csgo-lottery-n nyertem 20 eurónyi skinből 180 eurónyit... ja, mégsem, mert cseszett elküldeni nekem az oldal őket, a levelekre meg nem válaszolnak XD -
#6812 vele* -
#6811 Van itt valaki aki a clans.hu - tól bérel szervert és meg van veled elégedve? -
#6810 Csak nekem ragad be a kép a játékban? -
ENVE #6809 m1 a stream újra, pörög a road 2 globál smurfel, lazulva, hülyéskedve! :)
www.twitch.tv/nw_csgo -
#6808 -
ENVE #6807 Én smurföltem már nova1 től kezdve minden fele, SOHA nem kaptam ow bant, reportot meg 120kilót. Haverjaim sem. 1 kapott, ő bevalotta, hogy disznolkodott. :) Nem tudom kit néznek hülyének, 2x is false ban, ha ha ha -
ENVE #6806 btw pörög a stream, épp smurfölök, power rankup van, 2ak-n kezdtem az előbb, most seriff, ma nincs megállás, meglássuk meddig jutunk :) twitch.tv/nw_csgo komm and enjoy the show -
ENVE #6805 azt azé mégsem :D -
#6804 ENVE szerint szerintem még az is jobb, mint a QcK -
kilinho #6802 Egyebkent errol a codos volt, sosem csalt sztorirol eszembe jutott par codos arc, szinten 700-800 oraval akiket hasonloan vedtek, majd kitiltottak oket az ICL-rol. Vagodeszkan jatszott az egyik delikvens, vagodeszkan! Ezt mindenkepp szerettem volna megjegyezni. -
kilinho #6801 Az OW bant meglehet vetozni, legalabbis megprobalni meglehet. Bar en nem ertem, en a "smurf" accomra kaptam mar 20-30 "cheater, vac inc" cimmel figyelmezteto kommenteket, rengeteg timing van vagy info ami egy laukus (tobbnyire ow felugyelok" szamara egyertelmu csalas, de szamomra sosem erkezett OW ban. -
#6800 én abból a rengetegből egyet se ismerek sajnos :S ettől még lehet hogy előfordul, de a második tényleg extra rövid idő alatt repült :D -
Micsu #6799 én a game ban felett nem ítélkezem, rengetegen kaptak jogtalanul, bár gyanus hogy az új accjait ilyen hamar bannolták