Counter-Strike: Global Offensive
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
Ára: 30.000Ft Előre utalás vagy személyes átvédel gyula és környéke
Steam: http://steamcommunity.com/id/valorital/
Érdeklődni email: [email protected]
Amúgy marha jól néz ki az idei arany, csak a játékosokkal nehéz pontot szerezni, mert nem tudod őket megvenni (max piacon drágán). Meg azért a HS % is vicc, valaki öl egész verseny alatt 1-et és az fejes aztán ő meg is nyerte 😄
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Tavalyi cologne óta fektetek be versenyen kidobott tárgyakba és soha nem buktam rajta. Minden esetben kerestem (már most a katowica 2015 cuccokon is fogtam 100 eurót, csak most a verseny miatt visszaestek az árak...de sebaj volt már ilyen pár hét és észhez fog térni).
Azt ne felejtsd el, hogy ezek limitált tárgyak, tehát verseny után már nem tudsz csak marketről venni.... Színtizsta közgazdaságtan, hogy ami limitáltan áll rendelkezésre és fogyóeszköz annak felmegy az ára előbb-utóbb.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Utoljára szerkesztette: SzirmosSzisza, 2015.08.15. 10:09:03
offline botokkal elő se lehet hozni...akár hogy pakoltam - tereltem a botokat, ültem füleltem sehogy nem adta azt a hangot, csak a kutyamorgás volt meg... pedig 1000% hogy a két ház közti mozgás lópata kopogás csilingelés hangot eredményez ha bármi szerveren vagyok fent....!
ENVE +1
eről beszélek én is!
akkor a lépteket se hallanám...stb 😄
bosco...ezek olyan dolgok, amik a SAJÁT mozgásomra soha nem fognak reagálni (kutyával vigyázni kell me az 2 félét morog!!!).... mert egy adott "A" ponton kell áthaladni mind1 kinek (T/CT) és akkor egy "B" pontban kapsz egy hang efektet...amit csak ott B ponton lehet hallani
Utoljára szerkesztette: Spészgószt, 2015.08.14. 16:14:33
DFI K6XV3+/66 + P1 233MMX , 32mb pc-100 SDRAM, 8mb S3 Trio 3D, 4gb HDD, 32x LG CDROM, 235W Vargáné és Társa Egyéb : Quartz Tetris, Sárga kazettás wannabe NES, Ericsson T20
lesz félórám bebizonyítom hogy infin működik még mindig!
bot betesz...erkély felül...fülelés...lódobogás...bot_freez_ odasétál és a két ház közt tuti ott kell legyen egy T....
ha valakinek van ideje próbálja ki!
SZERINTEM még működik....
szerveren is mert amikor fent ülök és hallom a hangot ránézek minimapra és látom egy társam épp ott sündörög T-k után kutat...
amúgy agencyn ki lehet játszani a fémdetektort,a kis üvegtáblát ki kell lőni vagy késelni és pont át lehet férni a két detektor közt
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
nah jah a fémdetektor is ilyen Agencyn csak az nyilvános diretk dolog....nem rejtett "easter egg" jellegű mint amik régen ezek a boci, kutya, ló, galamb és társaik voltak....
vagy én nem értem ezt a "kliens oldal" bullshitet...amit látok és hallok az mind kliens oldali a triggert nem a szerver, hanem az én kliensem adja...a szerver csak azt adja a többi ember merre jár kel...az meg pont elég....
az tuti hogy infi házba a kutya 2 félét morog/ugat...az ugatós morgást te magad generálod míg a halkabb morgósat azt az aki jön feléd...ez tuti...ahogy a lópatkós dobogás is a két ház között...
vagy galamb hangok amikor az építkezésen vagy és jönnek a banánon.... ebbe már nem vagyok 100%
sok ilyen volt/van...csak kiváncsi vagyok valaki utána járt e már...nekem nincs sök időm ezekkel gecizni...régen még napokat elbaromkodtunk haverokkal mire kitapasztaltuk mi mit okoz vagy mi mitől van, melyiket mi kapcsolja....
De goban? Nem tok ennyit róla sajnos. Ezt a játékot annyira tudattalanul játszom, hogy csak vok a mapon, 'oszt lődözöm. Nehezen tudom komolyan venni, magamtól ritkán veszek észre dolgokat (szia figyelemzavar), olvasni meg lusta vok 😄
Utoljára szerkesztette: ENVE, 2015.08.14. 09:49:54
DFI K6XV3+/66 + P1 233MMX , 32mb pc-100 SDRAM, 8mb S3 Trio 3D, 4gb HDD, 32x LG CDROM, 235W Vargáné és Társa Egyéb : Quartz Tetris, Sárga kazettás wannabe NES, Ericsson T20
szerintem igen de sok faszságot lehet olvasni amit olyanok írnak akiknek fingjuk nincs mi az... csak sejtik....
aki nem tudja mi az el se mondom me már hülyeséget fog válaszolni....
azt sejtem ENVE vágja a témát...1.5 - 1.6 ban és még source ban is nagy segítségek voltak ezek a kis "fotocellás" hangok.... <#buck>#buck>
véleményem szerint még mindíg működnek...
pl a múltkor linkelt OLOF-os wp wallbang-ről jutott eszembe...mivel ott is (ha jól tudom) a vonatot a sinen a ct-k "kapcsolják" amikor futnak lefelé kezdőjükről...ahhoz képest számol vissza olof ahogy lehet is hallani...3-2-1 bang.....
Tehát a TÉMA adott jöhetnek a ki-mit tudok létezik vagy sem hol mik vannak....
PL.: Infernó erkélyen álló CT egy elfutó lódobogást hall amikor a T-k átmennek a két ház között mielőtt felmennek apartmanba a lépcsőn...amit követ majd a kutyamorgás (halk) nem az ugatás (az ugatásos morgást maga a CT okozza az erkélyen)!!!!, abban az esetben ha tovább mennek a folyosón a lerakó felé!!
szóval ilyenekre gondolok...ez talán a leg alapabb amit még az is tud aki nem... <#idiota>#idiota>
Utoljára szerkesztette: Spészgószt, 2015.08.14. 09:45:26
www.twitch.tv/nw_csgo
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Begyujtottad a tuzet aztan itt hagytad langolni... 😊))
Mit ossze vissza tudtok egy ilyen faxsagon vitatkozni...
Amugymeg ha benne van OW ban es buntetheto...akkor hagy kapja a gyoker... forogjon otthon a szeken, ne mast szopasson...
En a mikrofonba uvoltozo faszokat is reportolom...es ha OW-n kapnek egyet biralatra siman "banned" XD
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Honnan tudod hogy nem számítja 0-16 vereségnek kickelés után? Hm? 😊
btw: "hltvn vagy valahol pár hónapja" 😄😄 ez eléggé nem hivatalos
Utoljára szerkesztette: wannnabeees, 2015.08.12. 16:21:30
kiszálltam
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
de teljesen mind1, látom téged se az eszedért szeretnek mert utána azt is írtam hogy jó legyen igazad, csak te ennél a csontnál leragadtál
viszont a bukott köröket számítja így aki már sír a 2. körben hogy rúgják ki az nem véletlenül teszi, de te meg ezt nem akarod megérteni, meg ha szerinted ez kitaláció te nem sokat kompetetÍveztél, csak nyomod az 1 bites okoskodást miközben te se mutattál még semmit az üres szavakon kívül
de a példák közé elég gyorsan beírhatták volna hogy "beeing afk" vagy nemtudom ha ennyire erre gondoltak szerinted 😄
elfért volna ez a pár betű a csapattárs sebzése mellé
olvasd el mi van a griefing alá írva
az a leírás igen pontosan közelíti meg a valóságot, a statnak tényleg semmi köze az egészhez, mvp meg a bukott körök viszont komolyan befolyásolják a rankod
tessék
"anti-competitive"
attól hogy te hogy érzed, az nem számít
saját tapasztalatból is tudom hogy kurvára nem mind1 hogy mennyi kört buksz, nem csak az számít hogy nyeritek e a meccset vagy bukjátok
egy két nagyobb zakó után egyből bukom a rankom pl 16-2, v 16-3 etc, de mikor szorosak a meccsek nem egyszer volt úgy hogy 4-5 után se vette el a rankom, sztem más is tapasztalta így
ezért van az hogy már második körben arra játszik a sok köcsög hogy rúgják ki, te meg ehhez asszisztálsz
pár fórumra felnéztem, más is ugyanezen az állásponton hogy hogy huzamosabb ideig afk = griefing
Utoljára szerkesztette: Micsu, 2015.08.12. 16:04:15
Utoljára szerkesztette: wannnabeees, 2015.08.12. 16:02:34