9177
  • lac coo
    Hello 4

fiammal megosztottam a játékot, de nem tud semmiféle szerverhez csatlakozni, offline-t ír neki alul ...
    Van megoldás ? THX !
  • szabii98
    nem voltak fejben ott, az LG meg nagyon odatette magát szerintem
    cold és fallen rohadt jól játszott btw :D
  • SzirmosSzisza
    Nekem 2 napja megy folyamatosan a stream.

btw fnatic kikapott, LG-től...
  • Spészgószt
    Miert mindig valakinek a valakije kap... :)))
    Tegnap elinditottam a twichet es otthagytam a gepem a masik lakasban azota fele se jartam... meg se merem nezni hogy nem kaptam semmit... :)
  • szabii98
    szintén zenész
    ma is, tegnap is csomó meccsen ment
  • Jim Morrison
    én már annyit néztem és még mindig semmi... ma is ment pár órát.
  • szabii98
    Osztálytársam tegnap is kapott egy cobble-t, meg ma is hogy rohadjon meg :D nem hiszem el
  • SzirmosSzisza
    Nekem lakótársamnak 3 esett, 1-et kinyitott, maradék 2-t eladtam neki :D
  • Spészgószt
    Szerintem tobb darab eleve nem esik... az olyat meg hagyjuk hogy egy haverom latott egy tweetet amiben egy csaj leirta hogy a baratja tesojanak 3 is esett EGY ACCRA !!!! Vagy valakinek konkretan volt ilyen ??? Mondom egy acc nem 3 !!!
  • SzirmosSzisza
    Én Katowice alatt kb minden meccset néztem és semmi. Köln alatt szintén mindent és 1 esett.
  • Roger6
    Szerintem nem tesz különbséget aközött, hogy nézed-e, vagy csak fut a háttérben.
  • szabii98
    egyébként vannak ilyen históriák hogy nem lehet alt tabolva hagyni meg ilyenek, ennek van valóságalapja? :D a fene sem fog órákat ott ülni és nézni
  • szabii98
    Úgy 6 meccset végig néztem már, de még semmi :( :D
  • N1ggA
    Tegnap 8 meccsből 5 cobblestone, ma is azzal kezdünk. Én így nagyon hamar meg fogom unni.
  • Roger6
    Mindegy, meló közben benyomom, aztán meglátjuk.
  • SzirmosSzisza
    Akkor elég. De eléggé random, lehet, hogy kapsz 2-t, lehet, hogy 1-et se dob.
  • Roger6
    Steam acc hozzá van rendelve amúgy.
  • Roger6
    Most ez a ládaosztogatás hogy van? Elég ha Twitch-en nézem?
  • SzirmosSzisza
    :D

• kilinho
    Az event láda drop független a heti drop-tól.
  • Spészgószt
    Koze nincs a lada nyitashoz... erre ne alapozz !!! Ez egy fun baromsag...
  • oneal1
    ez tuti jó?

5. re asiimov awp :D
  • oneal1
    elsőre ak redline :D

mármint a sim ben :D
  • HTS s3rg1nh00
    vedd meg inkább a skineket.hidd el,jobban jársz...guglizd ki a cs:go case simulatort,nyiss ki vagy 100at és meglátod mekkora szopás az egész.
  • SzirmosSzisza
    Mind szopás. Nézd meg melyik dob neked szimpatikusabb cuccot.
  • oneal1
    sziasztok

az volna a kérdésem, hogy a ládák közül melyeket érdemesebb inkább nyitni? vagy nincs ilyen?

azzal tisztában vagyok hogy 90% ban szopás :D
  • SzirmosSzisza
    https://i.imgur.com/YSOWkza.gifv :D
  • Metalmilitiakid
    Valve alkot megint, egyik accra van drop a másikra nincs. A vicces, hogy arra van drop amit tegnap dropoltattam ki...
  • SzirmosSzisza
    http://www.twitch.tv/dreamhackcs
  • gotchaaa
    Naiv vagyok és még a steam profiljukat is reportoltam, de azért bosszantó, hogy már a legelején ilyen majmokba kell belefutni.
  • SzirmosSzisza
    Reportold őket griefingért, valszeg derankerek akik direkt alacsony szintre akarnak kerülni.
  • gotchaaa
    Sziasztok,

nagy nehezen felküzdöttem magam lvl3-ra, na mondom de jó, nyomhatok competitive-et, erre az eddigi 4 meccsemből 2 arról szólt, hogy bejött 3 ember, akik nagyrészt annyit csináltak, hogy kezdőn futkostak körbe-körbe, direkt nem rakták le/hatástalanították a bombát, egymást lőtték, előző meccsen még nyomtak egy kick vote-ot is és repülhettem ok nélkül. Gyakori ez később is, vagy csak ezeken a "besoroló" meccseken? Mert akkor inkább nem is erőltetem. :(
  • HTS s3rg1nh00
    azért aki nézett már prókat szerintem elég gyorsan felismeri mikor milyen call-ok jönnek,ráadásul én anno legtöbbet bf2-vel toltam és azóta elég berögzült szokásként rengeteget bámulom a minimapot,néha be is szopom mert belőnek miatta,de szerintem többségében vannak azok a helyzetek amikor a csapattársak helye/észrevett ellenfeleit látva hamarabb tudok hívni,mint ők maguk (ha egyáltalán méltóztatnak,teljesen meglepő hogy LE-ben is marha ritka az az ember aki pl.mirage-on bebújik A-n wood alá,és egyből tudná tolni az infót hogy palace jön,vagy rámpánál lehet hallani a trappot midről...ennyire süketek az emberek vagy mi a szösz?)
  • Metalmilitiakid
    Én is ezt mondtam annó, hogy 300 win es gold nova 4 ek OW znak, és le lettem oltva, hogy azért ilyen nem szokott történni. Láss csodát, mégis.
  • Roger6
    Én csak azért raktam be, hogy lássuk, az OW miatt bannolt emberek sem mindig csíterek, és megértem, hogy nehéz eldönteni, ki csal. TS-en szerzett infók nem jönnek át replay-ben, szóval ha hang nélkül nézi az ember (mármint a csapat kommunikációja nélkül), egész másként fest a dolog. Amúgy baszott jól tolja Scout-tal :D
  • sz4bolcs
    Sírok xD
  • sz4bolcs
    Semmi extra, szép lövések. :)
  • HTS s3rg1nh00
    2 percet néztem belőle,semmi érdekes nem volt benne...összesen van 5k+ órám netes játékokban,csgoban is 1k körül...de amikor valaki d2 t oldalon lekési a mid peeket és rálő wpvel a gyerekre alsón keresztül,az _lehet_ csítel :D
    szerk:beléptem,5 ow után reggelre megjött az xp bónusz helyes reviewkért :)
    Utoljára szerkesztette: HTS s3rg1nh00, 2015.10.25. 10:26:47
  • SzirmosSzisza
    Nálam nem volt sok cheater, meg is lepődtem. Azt hittem minden 2. ember pörögni fog meg minden :D
  • Roger6