Counter-Strike: Global Offensive

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha nem is Te lennél, ha nem iPhone-val példálóznál. <#idiota>
Metalmilitiakid
Nekem a best amit valaha nyitottam az egy Chatterbox (BS) volt, amit akkor 11.5 yoro ért adtam tovább. Dropból pedig M4A4 UrbanDDPAT(FN) ami vm 6.2 volt és egy csgoweaponcase ami vmi 4.5 ért ment el, ezen kívül sztem soha semmit nem kaptam ami2 yoro felett volt.
Oh és apró fun fact, ezt mind a smurf accomon történt. Amióta megvan nekem a CS:GO a main accon, ami azért nem ma volt, semmit nem kaptam rajta 2 yoro felett (talán 1x szerencsésen elkaptam 1 ládát, de ált azokkal sem volt soha mákom). És össz-vissz talán egy operationt hagytam ki a main accon. Van akinek visszahozza van akinek nem...

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Haver dragonlore-ja: Csinált róla screenshotot, hogy esett neki egy sima deathmatch után (steamre fel is van töltve). Soha nem venne ilyen skint csak azért hogy menőzzön ahhoz túl spúr. Egyik percben még nem volt az inventoryjában a másikban meg már ott volt. Egyébként meg marhára nem érdeklik a skinek azért, hogy menőzzön vagy megtartsa őket ő csak pénzszerzési célból farmol.

Másik haver kése: Pont nincs rászorulva, hogy interneten menőzzön vadidegenek előtt. Volt feles 1 kulcsnyi walletja hát nyitott egy ládát pont esett neki egy kés.... van ilyen, semmi extra (utána még vett az eladott kés árából jó néhány kulcsot na ezután már nem esett neki semmi).

Nekem eddig a legdrágább cucc ami esett az egy awp redline volt még tavaly. Katowice 2014-kor meg nyitottam 5 darab ibuy holo-t (természetesen a katowice 2014-esből, amiből már egy darab sincs a piacon, de legutóbb 300 euróért mentek ezek a matricák), amiket egyenként 5 euróért eladtam (és igen ez sincs dokumentálva, csak rá pár hónapra kaptam a fejemhez mikor láttam, hogy több száz euróért árulják ezeket a matricákat én meg hülye fejjel eladtam bagóért). Ez utóbbi az IJ kategória.

Kést nem láttam az tény, de a Dragonlore-t a saját szememmel láttam, meg azt is mire cserélte (skineket egyenként, meg a csereajánlatot is).
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2015.08.23. 23:29:02

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

bosco05
ja mindenkinek vannak ilyen haverjai, az enyémekről is kiderült hogy 200-at nyitott, csak épp 199-et elfelejtett közölni... a másik lopta a harmadik meg ... szóval én ezekben a mendemondákban nem hiszek sajnos... majd ha te magad egyet nyitsz twitcheled és felrakod a rögzített felvételt elhiszem... az ismerőseim körében pl 1 iphone se fagyott le soha, igaz az én kezemben már rengeteg kikapcsolt még ha kölcsönbe volt vagy 5 percre elkértem akkor is volt galiba de neeeeeeeem neki 10 évig nem volt... ugyanez kocsival... bárkit megkérdezel áá az én xy márkájú autómnak soha semmi baja nem volt... érdekes akkor a szervizek miből élnek? szal a magyar ilyen, attól érzi magát menőnek ha nagy dolgokat mondhat és az ő telefonja vagy kocsija vagy semmije soha be nem szart annak baja nem volt az ötös lottót is azonnal eltalálta pedig szelvényt se adott fel meg ládából is egyből kést nyit... egyértelmű, sajnos én nem vagyok már naiv hiszem amit látok
sz4bolcs
Én annyi pénzből nyitottam két sört.

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Chuck Norris 1 ládából nyit 2 kést....Ráadásul kulcs nélkül <#wink>.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Jó hát ha nem hiszed el a te dolgod...:-)

Hunter of Deer
jó meccs volt a D2, kábelen eléggé ez volt. megérdemelték sztem. gg wp

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k

Jim Morrison
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Fnatic
győzött

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Jim Morrison
ja ez jó volt <#fogmosas>

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

bulba
Ezek szerint Chuck Norris közös ismerősünk 😄 Mesélte hogy azóta egy Vanguard ládából nyitott egy M4 Howlt<#fogmosas><#idiota>

60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play

bosco05
nekem egy ismerősöm egy ládából nyitott két kést amiből esett egy harmadik, meg egy dragon lore stattrak
Másik ismerősöm első ládájából nyitott 100 eurós kést...

csgolounge-ra felrakod és küldik az ajánlatokat.

Mondtam neki párszor én is...:-)

Hunter of Deer
lol Esport TV-t nézem Twitchen. irja egy srac hogy sok a reklam minden masodik kort latja csak. beirtam hogy adblock ftw erre kaptam 24 ora csetbannt lal 😄
de a sok kis ratyi aki fezst karomkodik meg anyazik az teljesen rendben van 😄

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k

SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Jim Morrison
Most nézem, pronax 24 éves O.o

SzirmosSzisza
Mármint ládából 😊 Nyitott kb 5-öt egész életében.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Jim Morrison
Grand Final
Fnatic - Team EnVyUs

STREAM

bosco05
kés nem is eshet...
SzirmosSzisza
Tudom hogy vannak ilyenek. Havernak kés esett ki és 100k HUF-ért cserélte, Budapesten találkoztak és elintézték (aztán vett belőle TV-t 😄)

Jim Morrison
ó miről maradtam le?
fnatic beindult , vp összeroppant?

LaszloLedzenyi

\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"

lalakov
Az szép. Hogy lehet ilyet elcserélni biztonságosan?

A héten miért nem esett fegyver? Először azt hittem túl korán léptem szintet (hogy nem telt le az 1 hét), így nyomtam még egy szintet, de most se kaptam semmit se.
Spészgószt
nem mondtam hogy nekem mínuszos... igen a ládákból simán megvan a 10 euro felett is nem hogy 5...
minden BH dropot levettem amit lehetett és adott...de az eddig összes dropból 1...mondom egy darab új szkin volt az is valami egy két euros...a többi mind 0,03 cent max ...halom fos soti meg p90 storm...
igen a hajamat tépem mikor héten össze tákolom azt a nyomoronc szintlépést és kapok egy battlesacred p90 storm-ot....az előző 3db mellé...hát quany...<#bdead><#banplz>

haverodnak meg mond meg bekaphatja....<#idiota>

Utoljára szerkesztette: Spészgószt, 2015.08.23. 17:44:29

[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.

Havernak múlt héten Dragonlore esett....Nem hittem a szememnek, de tényleg ott volt a raktárában....Elcserélte 750 eurónyi cuccért....Ezt is a saját szememmel láttam.

szabii98
JW eléggé bot volt Mirage-on 😄

I met God. She's black

Jim Morrison
az is igaz :/

ddomi87
inkább a fnatic fos
Utoljára szerkesztette: ddomi87, 2015.08.23. 16:42:32

ööö...retekegér...!

Jim Morrison
VP jól nyomja mirage on :/

SzirmosSzisza
Kio-nak a vége felett elege lett és lehozta a köröket: D

én TF2-vel szívok, 10 euró jött össze, csak a vacak pár centes cuccok esnek meg az értéktelen láda
bosco05
de most nem is drága a coin, ez a két euro bakfitty, ennek a 10x-ese is visszajöhet 😊
SzirmosSzisza
De most arról volt szó, hogy most venné meg. Most ilyen lilás rangom van (20+ körül), talán 1 hetet hagytam ki lvl up szempontjából és ezek estek, evvan, én örülnék a legjobban ha esne akármi 10 euró felett 😄

Ellenben kezdődik az envy vs tsm!

bosco05
ha az elején veszed és csak a ládák kiesnek (amik kiesnek ha akarod ha nem) akkor már plusszos vagy... ha ennyi sem jön össze akkor nem jól csináltál valamit... persze nem mindenkinek jön 15 eurós drop az elején, de ennyi idő alatt fixen esik valami ha minden héten kidobatod... úgy viszont nem megy hogy egy hónapba egy szintet lép az ember és várja a sült galambot két casual meccs után...
vicces, hogy a renCer dobja a cuccot és mi csináljuk rosszul 😊
SzirmosSzisza
Küldetésből nem esik cucc, csak szintlépéskor. Amúgy a láda ér sokat még az elején.

#6301: szerintem magadtól is rájöttél, hogy nem mindenkinek esik 15 eurós cucc az első nap 😊

azon kívül mit lehet csinálni még hogy a küldetésből esett cuccot eladja?
bosco05
bocsi de a coint csak egy accra veszem 😊 nálunk itt mindenki plusszos vígan a coinokkal én nem tudom ti mit csináltok... pedig mi vagyunk vagy 6-an coin vásárlók...
SzirmosSzisza
És ha nincs szerencséd azok se érnek semmit. Amúgy első héten ha esett pár láda akkor kb vissza is hozta az árát, én megjelenés napján vettem és akkor még 2-3 euróért mentek a ládák.

Spészgószt
Azt amit bosco mond, mindig oszd el 3al !!! Mindig beszel hogy ennyi meg annyi esett...csak az is hozza jon hogy minimum 3 smurf accra !!!
Normal user szinten epp hogy megerte...
HA AZ ELEJEN vetted... sajna a vegeig mar csak 4-5 drop lesz tobb NEM

[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.

SzirmosSzisza

SzirmosSzisza
Nekem esett 2 nova moon libra meg lófasz smg skinek. El van átkozva az akkountom úgy néz ki, ládából is csak kék esik, pedig nyitottam már kb 20-at 😄

Jim Morrison
Envy nyer.

bosco05
hát én az elején vettem és egy 15 eurós awp-vel kezdtem, akkor még sokat ért a láda is abból rakat szám dobott, utána kaptam valami 10 eurós usp-t, meg valami ak-t, meg a többi szemét ami jött... szóval szerintem vastagon benne van bár tény hogy most a major event miatt lent vannak az árak
SzirmosSzisza
És mi a fenét dobott? Mert fegyvert hetente 1-szer kapsz, tök mindegy van-e operationöd vagy nem. A ládák most meg 0.1 euróért vannak kint a piacon.

Balcsix
De ez pontosan hogy is működik? Mi után kapjuk a droppot vagy hogy van ez? 😄
bosco05
nekem eddig olyan 30-40 eurót dobott, szerintem megéri
lalakov
Ha az elején vetted volna, akkor visszajöhetett volna. Nekem meglett, de most már semmit sem érnek a ládái.