9177
  • SzirmosSzisza
    Megy!
  • Jim Morrison
  • SzirmosSzisza
    https://csgoskinny.com/ menő fogadós oldal D:
  • ntex
    az úgy komoly... a kommentátor is agyfaszt kapott úgy hallom :D
  • ReszegKoldus
    http://oddshot.tv/shot/esl-csgo-2016022423340748
  • szabii98
    Szegény Mongolz...
  • SzirmosSzisza
    Következő major-re bejutás, innen a top 8 csapat csatlakozik majd az előző major (Kolozsvár) top 8-hoz. Illetve picit még képlékeny, mert 1-2 csapat nem kapott VISA-t.
  • szabii98
    örüjjjjééé, én még csak egyet kaptam:(
  • Spészgószt
    4 nap alatt játszottam vele kb 4 órát és 2 db wild ládát dobott, egyiket megjelenés utáni nap 10 perc után ...aztán otthagytam és 3 nap múlva toltam vele pár órát és dobta a következőt...meg is lepődtem
    természetesen mikor itt ültem napokig vártam hogy megjelenjen sokszor hanal 2 -3 ig lestem, hogy rögtön rácsapjak a ládákra, míg jó áron el lehet adni...akkor semmi...most meg mikor 6tonna meló jön csőstül 2 napig leülni nem tudtam gépelé...persze hogy ilyenkor jelenik meg....
  • lalakov
    Kipróbáljuk. :)

Spészgószt: Én meg pont azért nem játszottam vele miután megkaptam a két ládát és szintet léptem, hogy úgysem kapok egy hétig. Pedig jó lenne már ha visszahozná az árát.
  • tomy88trance
    Jaja elég jó ,nekem is ez az első operationom :)
  • tomy88trance
    Sőt,ha beveszed akkor elvileg ő is kap pass-t ,legalább is haverom kapott olyan matricát vagy mi pedig nem volt neki se pass se semmi :)
  • tomy88trance
    Mobil megerősítéssel nem kell várni, akinek meg nincs háát ez van :D
  • tomy88trance
    Valaki tudja esetleg meddig tart a Wild időszak,ha van Pass-om akkor bármeddig megcsinálhatom a co-op illetve a másik küldetéseket? Kivétel persze a kompetitiv. Egyébként elkezdtem skint csinálni, esetleg szavaznátok rá,ha tetszik,hogy bekerülhessen a játékba? Köszönöm előre is! Ak 47 Caotic
  • Spészgószt
    valami fura módon már 2. wild ládát kapom 4 napon belül, még le se járt a valve hét ...így már vissza is jött az ára :D
  • jetblack
    Én is akarom a kalasom Nincs kedvem egyedül felküzdeni magam nova 2-ből :/
  • SzirmosSzisza
    Engem is feldobott ma mg1-be, az majdnem ugyanolyan jó
  • Jim Morrison
    Nagy rank átrendezés óta csak LEM en voltam, nem kevés meccs után is... ma végre visszakaptam a supreme rankom. Csak egy operationt kellett hozzá vennem
  • SzirmosSzisza
    Elolvastad amit linkeltem? Mert nem erről van szó ...

tl;dr: csinálsz új akkountot, lopott kártyával veszel dolgokat, eladod őket piacon, veszel a piacon dolgokat, nehéz követni, ha marha sokan csinálják, inkább raktak 1 hetes várakozást
  • ntex
    Értem én, csak már van ugye email megerősítéstől kezdve mobile authenticator-on keresztül anyám tudja mi, és még így is 1 hétig nem tradelhető semmi. Sok értelme van...
  • SzirmosSzisza
    https://www.reddit.com/r/DotA2/comments/34kx7c/regarding_gifting/
  • Jim Morrison
    lett. okosba'
  • ntex
    Ja elég szar... Gondolom szúrta a szemüket az is hogy páran megszedték magukat piacozásból (én is eljutottam egyszer egy huntsman knife-ig részben piacozgatásból)
  • lalakov
    Legalább el lehetne ezeket is ajándékozni. Kicsit túltolták ezt a trade szigorítást.
  • Jim Morrison
    Nincs (1 het trade kieses miatt), szoval valamelyik nap adok el skineket, es abbol megveszem. Csak pluszba jojjek ki :)
  • Roger6
    Na van már Operation-öd?
  • SzirmosSzisza

• SzirmosSzisza
    Elvileg várni kell 1 hetet és utána lehet tradelni csak.
  • ntex
    Egyébként más meg tudja nekem venni a belépőt anélkül hogy trade banos lenne? Lehet küldeni ajándékként vagy valami? Vagy in game vásárlás esetén is trade banos?
  • lalakov
  • SzirmosSzisza
    Aha, bárkit be lehet.
  • lalakov
    Barátot be lehet venni úgy a coop feladatokra, hogy neki nincs meg az Operation?
  • lalakov
    Értem.
  • SzirmosSzisza
    Coin holders will also exclusively get weapon drops from the Operation drop list, which consists of the Cobblestone, Overpass, Cache, Gods and Monsters, Chop Shop, and Rising Sun collections.
  • HTS s3rg1nh00
    nem,3 régiből vagy a 3ból ami a falchionnal érkezett(talán falchion,gods&monsters,rise of the sun)
  • lalakov
    Fegyver dobásnál nem a Wildfire dobozban lévő fegyverek közül kéne kapni, ha megvettem az Operationt?
  • Spészgószt
    Dupla kalát kaptam anno és ott is mozogtam... Csak és kizárólag a missionok miatt mmeztem ha muszáj volt... Soha nincs egybefüggő 40_50 percem...ritka
    Ha a 2k+ órát látod akkor azt is hogy 54 meccsem van...ez kb a kötelező minimum... :)
    Az xp nem érdekel... Szart se ér ha megvolt a drop... :)))
  • SzirmosSzisza
    2k+ órával gondolom nem nova 4 vagy :D

Amúgy lófasz XP-t ad a blitz, 10 XP nyert körönként ...
  • Spészgószt
    pont ugyan ez... :D
    valaki nem jön Blitz-elni... ?

SpaceG
    asszem ez kell a friends hez.... :)
    vagy mittomén hogy lehet felvenni vagy keresni az embereket...
    aki meg tud találni vegyen fel ;)

Utoljára szerkesztette: Spészgószt, 2016.02.18. 22:29:37
  • Jim Morrison
    Előbb én is nyomtam egy 16-0t egyik uj mapon, statom 11-1-1 volt :D
    Miden ellőttek kettőt, a többit csak le kellett vadászni...