9177
-
#7400 Megy! -
#7399 -
#7398 https://csgoskinny.com/ menő fogadós oldal D: -
ntex #7397 az úgy komoly... a kommentátor is agyfaszt kapott úgy hallom :D -
#7396 http://oddshot.tv/shot/esl-csgo-2016022423340748 -
#7395 Szegény Mongolz... -
#7394 Következő major-re bejutás, innen a top 8 csapat csatlakozik majd az előző major (Kolozsvár) top 8-hoz. Illetve picit még képlékeny, mert 1-2 csapat nem kapott VISA-t. -
#7393 örüjjjjééé, én még csak egyet kaptam:( -
#7392 4 nap alatt játszottam vele kb 4 órát és 2 db wild ládát dobott, egyiket megjelenés utáni nap 10 perc után ...aztán otthagytam és 3 nap múlva toltam vele pár órát és dobta a következőt...meg is lepődtem
természetesen mikor itt ültem napokig vártam hogy megjelenjen sokszor hanal 2 -3 ig lestem, hogy rögtön rácsapjak a ládákra, míg jó áron el lehet adni...akkor semmi...most meg mikor 6tonna meló jön csőstül 2 napig leülni nem tudtam gépelé...persze hogy ilyenkor jelenik meg.... -
#7391 Kipróbáljuk. :)
Spészgószt: Én meg pont azért nem játszottam vele miután megkaptam a két ládát és szintet léptem, hogy úgysem kapok egy hétig. Pedig jó lenne már ha visszahozná az árát. -
tomy88trance #7390 Jaja elég jó ,nekem is ez az első operationom :) -
tomy88trance #7389 Sőt,ha beveszed akkor elvileg ő is kap pass-t ,legalább is haverom kapott olyan matricát vagy mi pedig nem volt neki se pass se semmi :) -
tomy88trance #7388 Mobil megerősítéssel nem kell várni, akinek meg nincs háát ez van :D -
tomy88trance #7387 Valaki tudja esetleg meddig tart a Wild időszak,ha van Pass-om akkor bármeddig megcsinálhatom a co-op illetve a másik küldetéseket? Kivétel persze a kompetitiv. Egyébként elkezdtem skint csinálni, esetleg szavaznátok rá,ha tetszik,hogy bekerülhessen a játékba? Köszönöm előre is! Ak 47 Caotic -
#7386 valami fura módon már 2. wild ládát kapom 4 napon belül, még le se járt a valve hét ...így már vissza is jött az ára :D
-
#7385 Én is akarom a kalasom Nincs kedvem egyedül felküzdeni magam nova 2-ből :/ -
#7384 Engem is feldobott ma mg1-be, az majdnem ugyanolyan jó -
#7383 Nagy rank átrendezés óta csak LEM en voltam, nem kevés meccs után is... ma végre visszakaptam a supreme rankom. Csak egy operationt kellett hozzá vennem -
#7382 Elolvastad amit linkeltem? Mert nem erről van szó ...
tl;dr: csinálsz új akkountot, lopott kártyával veszel dolgokat, eladod őket piacon, veszel a piacon dolgokat, nehéz követni, ha marha sokan csinálják, inkább raktak 1 hetes várakozást -
ntex #7381 Értem én, csak már van ugye email megerősítéstől kezdve mobile authenticator-on keresztül anyám tudja mi, és még így is 1 hétig nem tradelhető semmi. Sok értelme van... -
#7380 https://www.reddit.com/r/DotA2/comments/34kx7c/regarding_gifting/ -
#7379 lett. okosba' -
ntex #7378 Ja elég szar... Gondolom szúrta a szemüket az is hogy páran megszedték magukat piacozásból (én is eljutottam egyszer egy huntsman knife-ig részben piacozgatásból) -
#7377 Legalább el lehetne ezeket is ajándékozni. Kicsit túltolták ezt a trade szigorítást. -
#7376 Nincs (1 het trade kieses miatt), szoval valamelyik nap adok el skineket, es abbol megveszem. Csak pluszba jojjek ki :) -
#7375 Na van már Operation-öd? -
-
#7373 Elvileg várni kell 1 hetet és utána lehet tradelni csak. -
ntex #7372 Egyébként más meg tudja nekem venni a belépőt anélkül hogy trade banos lenne? Lehet küldeni ajándékként vagy valami? Vagy in game vásárlás esetén is trade banos? -
#7371 -
#7370 Aha, bárkit be lehet. -
#7369 Barátot be lehet venni úgy a coop feladatokra, hogy neki nincs meg az Operation? -
#7368 Értem. -
#7367 Coin holders will also exclusively get weapon drops from the Operation drop list, which consists of the Cobblestone, Overpass, Cache, Gods and Monsters, Chop Shop, and Rising Sun collections. -
#7366 nem,3 régiből vagy a 3ból ami a falchionnal érkezett(talán falchion,gods&monsters,rise of the sun) -
#7365 Fegyver dobásnál nem a Wildfire dobozban lévő fegyverek közül kéne kapni, ha megvettem az Operationt? -
#7364 Dupla kalát kaptam anno és ott is mozogtam... Csak és kizárólag a missionok miatt mmeztem ha muszáj volt... Soha nincs egybefüggő 40_50 percem...ritka
Ha a 2k+ órát látod akkor azt is hogy 54 meccsem van...ez kb a kötelező minimum... :)
Az xp nem érdekel... Szart se ér ha megvolt a drop... :)))
-
#7363 2k+ órával gondolom nem nova 4 vagy :D
Amúgy lófasz XP-t ad a blitz, 10 XP nyert körönként ... -
#7362 pont ugyan ez... :D
valaki nem jön Blitz-elni... ?
SpaceG
asszem ez kell a friends hez.... :)
vagy mittomén hogy lehet felvenni vagy keresni az embereket...
aki meg tud találni vegyen fel ;)
Utoljára szerkesztette: Spészgószt, 2016.02.18. 22:29:37 -
#7361 Előbb én is nyomtam egy 16-0t egyik uj mapon, statom 11-1-1 volt :D
Miden ellőttek kettőt, a többit csak le kellett vadászni...