9177
  • ReszegKoldus
    Ez mondjuk érthető, hogy unalmas és már talán idegesítő, hogy a fnatic mindig nyer.
    Én nem vagyok fnatic fan, de ilyenkor kifejezetten szórakoztató nézegetni pl hltv-n a sok óvodás hozzászólását, ahogy csíterezi őket :D
  • Jim Morrison
    En meg megint kb csak most neztem a meccset es kikapott akinek szurkoltam. Mindig ez van :(
  • szabii98
    én is:( még mindig nemtudom elhinni, mindig ez történik, a fnatic mindig visszahozza valahogy. Elképesztő csapat!
  • Jim Morrison
    én is sírok :'(
  • ReszegKoldus
    ezazzz, sírhatnak a vérpistikék megint :D
  • Jim Morrison
    harmadik map infi, overtime.
  • Jim Morrison
    upsz:)
  • HTS s3rg1nh00
    mármint BO5,nem?
    de kösz a linket :)
    Utoljára szerkesztette: HTS s3rg1nh00, 2016.03.05. 20:35:30
  • Jim Morrison
    Luminosity - Fnatic
    Final
    0 - 2
    STREAM
    BO5

most: 2. map:cache
    3. map :
    Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2016.03.05. 20:44:34
  • Jim Morrison
    Megneztem masodik felidot. Fallen eleg jo awp vel :D
  • szabii98
    MIT CSINÁLNAK A BRAZILOK
  • ReszegKoldus
    just flusha things :D
  • HTS s3rg1nh00
    úgy összejött nekik,mint a NiP-nek...első nap után mentek haza
  • sz4bolcs
    nubsz xD
  • szabii98
    Végül az A csoportból továbbjutott a Lumiosity Gaming, a fnatic és a Na'Vi, míg a B csoportból az Astralis(ex-TSM), Tempo Storm és a Virtus.pro.
  • Jim Morrison
    kik ezek a prók? :D
  • ReszegKoldus
    Ezt még muszáj...
  • Jim Morrison
  • ReszegKoldus
    hahahahahaha franciák
    Utoljára szerkesztette: ReszegKoldus, 2016.03.03. 19:41:22
  • Jim Morrison
    lol
  • ReszegKoldus
    French CS :D
    1
    2
  • szabii98
    Tetszik, ahogy a brazilok játszanak
    Új taktikák, változatosak ráadásul, valahogy szabadabban is játszanak..úgy latinosan, mint a fociban
  • ReszegKoldus
    Olof denied the fuckin' bomb plant
  • sz4bolcs
    xDDDD
  • Jim Morrison
  • tomy88trance
    Durva, rendelőben való várakozásnál lebontja a fél rendelőt vagy mi? :D :D
  • sz4bolcs
    másnak sem hozza be a saját meccseket, ahonnan le lehet tölteni replayt, vagy csak engem szopat a CS?
  • szabii98
    Na, a Flipsid3 úgy verte a Tempo Stormot, ahogy nem akarta, azt csináltak amit akartak, WorldEdit-et nem lehetett megfogni
    16:5, mind a kettő map (cache, train)..nem túl combos
    a CLG meccset nem láttam, az első és a harmadik elvileg szoros volt de továbbmentek
    és most játszik a C9 leggoleggo
  • Jim Morrison
    Linkek,
    MLG stream, Gameplan Stream
  • szabii98
    TS, CLG és C9 lesz szerintem :D
  • SzirmosSzisza
    5 óra és folytatódik!

Eddig G2, mouse, splyce, gambit, liquid jutott be. Ma lesz még 3 meccs a 3 maradék helyért, mind bo3
    - flipsid3 vs tempo storm
    - vexed vs clg
    - renegades vs c9
  • Metalmilitiakid
    Ezt a videót még mind a mai napig nem értem hogy jöhetett létre. Ha ezt nem játszották meg akkor el se tudom képzelni hány különböző elmebaja lehet a gyereknek. Ezt csak ilyen elb*szott anti játék kampánynak tudom elképzelni, mint amelyik videóban azt próbálták velem elhitetni, hogy pedofil hacker az billentyűzeten keresztül bedrogoztatja a gyereket. (bár azon legalább röhögtem :D )
  • sz4bolcs
    cuka bliat pidar kurva jebani

Utoljára szerkesztette: sz4bolcs, 2016.02.28. 01:36:03
  • SzirmosSzisza
    Mondjuk mentségemre szólva utolsó 20 meccsen nem volt kirívó eset, normális alatt a tudtak lőnit értettem most. (bár zavaró, hogy előző 3 meccsem mind premadekkel volt premadek ellen, ami solo játékosként picit gázos)
  • Jim Morrison
    Èn olyan 75%ban normal embereket kapok, lehet nem a legjobbak legtobbszor, de normalisak. Aztan van amikor toxic jatekos van csapatban, de tud loni, es nagy ritkan az idiota grief elo emberek is elofordulnak.

Csak annyit akarok mondani, hogy (èn) legtobbszor normalis embereket kapok, de ha nem az nagyon fel tud huzni, es en is elkezdek ordibalni ha olyanom van :c akkor tudom, hogy most abba kell hagynom egy kis idore :D
  • Metalmilitiakid
    Mindent elmond a community-ről ez, hogy "mák volt, mert normális csapatot kaptam" ...
    Ezért hagytam már abba nagyrészt a compot meg a játékot, mert még 2 emberrel se lehet hozni egy meccset rendesen.
  • SzirmosSzisza
    Én most vagyok 6 winnél zsinórban, de igazából mind mák volt, mert normális csapatot kaptam :D
  • kekeN7
    Silver Elite Master... ez elég sok mindent megmagyaráz. :D (Nova 4 volt a rankkal keverés előtt) Mentségemre szóljon, hogy évi 1-2 hetet játszok vele, most is csak az SDK miatt raktam fel.
    Utoljára szerkesztette: kekeN7, 2016.02.27. 18:18:49
  • Jim Morrison

ès most jelnleg milyennrankod van?:)
  • kekeN7
    Nem tudom, mennyire számít ez jónak, de zsinórban 8 competitive győzelem. Most, hogy leírtam, tuti bukó lesz a következő. Mióta variáltak a rankokkal, valahogy sokkal jobban megy. :D