Counter-Strike: Global Offensive

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Roger6
Szerintem nem tesz különbséget aközött, hogy nézed-e, vagy csak fut a háttérben.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

szabii98
egyébként vannak ilyen históriák hogy nem lehet alt tabolva hagyni meg ilyenek, ennek van valóságalapja? 😄 a fene sem fog órákat ott ülni és nézni

I met God. She's black

szabii98
Úgy 6 meccset végig néztem már, de még semmi 😞 😄

I met God. She's black

N1ggA
Tegnap 8 meccsből 5 cobblestone, ma is azzal kezdünk. Én így nagyon hamar meg fogom unni.

Spread De Love!

Roger6
Mindegy, meló közben benyomom, aztán meglátjuk.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

SzirmosSzisza
Akkor elég. De eléggé random, lehet, hogy kapsz 2-t, lehet, hogy 1-et se dob.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Roger6
Steam acc hozzá van rendelve amúgy.

Roger6
Most ez a ládaosztogatás hogy van? Elég ha Twitch-en nézem?

SzirmosSzisza
😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Az event láda drop független a heti drop-tól.
Spészgószt
Koze nincs a lada nyitashoz... erre ne alapozz !!! Ez egy fun baromsag...

[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.

oneal1
ez tuti jó?

5. re asiimov awp 😄

!Forza Ferrari!

oneal1
elsőre ak redline 😄

mármint a sim ben 😄

!Forza Ferrari!

HTS s3rg1nh00
vedd meg inkább a skineket.hidd el,jobban jársz...guglizd ki a cs:go case simulatort,nyiss ki vagy 100at és meglátod mekkora szopás az egész.

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

SzirmosSzisza
Mind szopás. Nézd meg melyik dob neked szimpatikusabb cuccot.

oneal1
sziasztok

az volna a kérdésem, hogy a ládák közül melyeket érdemesebb inkább nyitni? vagy nincs ilyen?

azzal tisztában vagyok hogy 90% ban szopás 😄

!Forza Ferrari!

SzirmosSzisza

Metalmilitiakid
Valve alkot megint, egyik accra van drop a másikra nincs. A vicces, hogy arra van drop amit tegnap dropoltattam ki...

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

SzirmosSzisza

Naiv vagyok és még a steam profiljukat is reportoltam, de azért bosszantó, hogy már a legelején ilyen majmokba kell belefutni.

Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.

SzirmosSzisza
Reportold őket griefingért, valszeg derankerek akik direkt alacsony szintre akarnak kerülni.

Sziasztok,

nagy nehezen felküzdöttem magam lvl3-ra, na mondom de jó, nyomhatok competitive-et, erre az eddigi 4 meccsemből 2 arról szólt, hogy bejött 3 ember, akik nagyrészt annyit csináltak, hogy kezdőn futkostak körbe-körbe, direkt nem rakták le/hatástalanították a bombát, egymást lőtték, előző meccsen még nyomtak egy kick vote-ot is és repülhettem ok nélkül. Gyakori ez később is, vagy csak ezeken a "besoroló" meccseken? Mert akkor inkább nem is erőltetem. 😞

Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.

HTS s3rg1nh00
azért aki nézett már prókat szerintem elég gyorsan felismeri mikor milyen call-ok jönnek,ráadásul én anno legtöbbet bf2-vel toltam és azóta elég berögzült szokásként rengeteget bámulom a minimapot,néha be is szopom mert belőnek miatta,de szerintem többségében vannak azok a helyzetek amikor a csapattársak helye/észrevett ellenfeleit látva hamarabb tudok hívni,mint ők maguk (ha egyáltalán méltóztatnak,teljesen meglepő hogy LE-ben is marha ritka az az ember aki pl.mirage-on bebújik A-n wood alá,és egyből tudná tolni az infót hogy palace jön,vagy rámpánál lehet hallani a trappot midről...ennyire süketek az emberek vagy mi a szösz?)

Metalmilitiakid
Én is ezt mondtam annó, hogy 300 win es gold nova 4 ek OW znak, és le lettem oltva, hogy azért ilyen nem szokott történni. Láss csodát, mégis.

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Roger6
Én csak azért raktam be, hogy lássuk, az OW miatt bannolt emberek sem mindig csíterek, és megértem, hogy nehéz eldönteni, ki csal. TS-en szerzett infók nem jönnek át replay-ben, szóval ha hang nélkül nézi az ember (mármint a csapat kommunikációja nélkül), egész másként fest a dolog. Amúgy baszott jól tolja Scout-tal 😄

sz4bolcs
Sírok xD

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

sz4bolcs
Semmi extra, szép lövések. 😊

HTS s3rg1nh00
2 percet néztem belőle,semmi érdekes nem volt benne...összesen van 5k+ órám netes játékokban,csgoban is 1k körül...de amikor valaki d2 t oldalon lekési a mid peeket és rálő wpvel a gyerekre alsón keresztül,az _lehet_ csítel 😄
szerk:beléptem,5 ow után reggelre megjött az xp bónusz helyes reviewkért 😊
Utoljára szerkesztette: HTS s3rg1nh00, 2015.10.25. 10:26:47

SzirmosSzisza
Nálam nem volt sok cheater, meg is lepődtem. Azt hittem minden 2. ember pörögni fog meg minden 😄

Roger6

HTS s3rg1nh00
ma végre 150. MM win,már a 3.OW-t lestem az előbb,a gyerek belőtt minden jót amit lehet kapni a játékhoz...hajaj,nehéz dolog látni ezt az oldalát is 😞

Dency
CSGÓÓÓÓÓÓÓ Témába vág 😄

Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W

Roger6
Köszi szépen a linket! <#eljen>

smurf @ nova3 @ twitch.tv/nw_csgo

DFI K6XV3+/66 + P1 233MMX , 32mb pc-100 SDRAM, 8mb S3 Trio 3D, 4gb HDD, 32x LG CDROM, 235W Vargáné és Társa Egyéb : Quartz Tetris, Sárga kazettás wannabe NES, Ericsson T20

Dency
Attól hogy döntetlen lett tudsz szintet lépni. Itt egy jó leírás hogyan működik a rangrendszer.

Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W

Kezdem a reggeli botoldát nézzen be aki akar 😄

DFI K6XV3+/66 + P1 233MMX , 32mb pc-100 SDRAM, 8mb S3 Trio 3D, 4gb HDD, 32x LG CDROM, 235W Vargáné és Társa Egyéb : Quartz Tetris, Sárga kazettás wannabe NES, Ericsson T20

SzirmosSzisza

sz4bolcs
mm <#hehe><#eljen>

HTS s3rg1nh00
sőt,még november 9 után javasolnak végleges módosításokat a mapokra,szóval szerintem rá 1-2 hétre jöhet kb.

SzirmosSzisza
nov 7
9-ig
tuti nem lesz új operation

Roger6
Ma is nyomtam egy MM-et, nagyon szarul ment, meg is bántam az elején rögtön. Az egyik csapattárs már egy korai körtől AFK, a többi faszom orosz idióta, egy szavukat nem értettem, az ellenfél úgy darált minket, mint a szél. Aztán forduló után feltámadtuk, és hiába voltak rangban fölöttünk (és létszámban is, hiszen a BOT nem sokat tett hozzá a játékhoz), valahogy a csodával határos módon nyomtunk egy comeback-et, és egy egált sikerült összehoznunk.

Ja, a lényeg, hogy feldobott Sasba úgy is, hogy döntetlen lett.

Utoljára szerkesztette: Roger6, 2015.10.23. 23:42:54

Na mai warmup kezdetét veszi, komm. Ma indie napot tartunk. link felül
Utoljára szerkesztette: ENVE, 2015.10.23. 11:48:47

Sorry aki ott volt, és raget hallgatta, nem a cs az oka elsősorban, magán életi problémák igazából... Kivagyok nagyon, sorry mindenkitől

vmi training_center_1.5b a neve asszem

Jim Morrison
most épp dust2:v

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

HTS s3rg1nh00
melyik mapon botozol épp?

www.twitch.tv/nw_csgo - BOT ozunk, zenélünk, happyskedünk 😊

Sziasztok! Ha esetleg van valakinek kedve (és csapata) gyakorló warokat játszani, az jelöljön be.
A rankunk MG1 - DMG, szervert megoldjuk.

A jövő héten tartunk egy három napos bootcampet, kedd-csütörtök között minden este tudunk viszonylag sok meccset vállalni.
http://steamcommunity.com/id/cosmobacsika/
Jim Morrison
Ezen a configon fut a csgones meg streamelni is tudsz. Széép

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

BOT-olda pörög streamen komm