9177
-
#7360 Nem nyomtam MM-t kb 3 hónapja lehet több, mondom egyet tolok már legyen rangom és elsőre the dream :D
-
#7359 buszon voltam, most értem haza :[
-
#7358 Te, most írtam, hogy írj rám és megbeszéljük, csak este fele nem leszek gépnél. Igazából kövi opig csak összeszedsz 6 eurónyi cuccot :D -
#7357 Ha dobozok is így zuhannak akkor mindegy... Gondoltam 1-2 nap alatt visszahozná az árát és az megérné neked is, de akkor mindegy :( -
#7356 Nemjátszottam a többi operationnal, csak a bloodhound-al, ami kb mindenki szerint a legrosszabb volt, de nekem eddig ez nagyon bejön :D -
#7355 Próbáltam terelni :p
#7352: ha fél 4-ig leszel Steamen megbeszélhetjük. -
#7354 Nem ezt kérdezte -
#7353 Nem adom el, szerintem megtartom, majd max elcserélem Vulcan-ra. Amúgy ládák marha gyorsan mennek le, előzőnél még simán 8 euró volt ilyenkor, most már csak 3.5 :S -
#7352 megveszed nekem operation? es amiket dob dobozokat meg odaadom majd (ergo itemekben fizetek :C)? -
#7351 Ezt bemakkoltam. -
#7350 Tök jó hogy egy teljes kampány a coop-ra épül. -
#7349 royal eddig egy szutyok, tele "connector"ral, rengeteg helyre lehet bebújni. nem tetszik. -
#7348 Új nuke szép lett, igaz normál beállítások miatt crasheltem (80-90fps), de akinek amd kártyája van, az simán vegye le a minőséget és jó lesz. Izgi nuke volt, nem volt olyan egyoldalú, 15-15 lett a vége (7-8-ra vesztettük T ként az első félidőt). -
#7347 na kigyütt a nagy peccs, operation, új nuke, minden faszom -
#7346 pöpec -
#7345 Kodiakot megvédeném kicsit. Ő mind 1.6-ban, mind CS:S-ben a legjobban közé tartozott, ugyanis rendkívüli taktikai érzékkel van megáldva, és egy csapat irányítására tökéletesen alkalmas. Ez nem reflex, nem "skill", meg egyéb tanulható és fejleszthető tulajdonság. Ez vagy megvan egy emberben, vagy nincs. Valóban a beugrós mp5-ös akciójával lett híres (a világ számára), de van még rajta (és csapatán) kívül olyan, aki a világ legjobb 8 CS-s csapata közé tartozott? Nincs. Ez egyedül sikerült nekik.
Voltak nála tehetségesebbek? Persze. De pl. Kodiak a videóival jelezte, hogy ő bizony ugyanolyan hús-vér ember, mint te vagy én, és nem játszotta a kiskirályt, mint a mostani scene-ben páran - vagyis sokan. Mivel is érzékeltette ezt? Például azzal, hogy közzétette a saját csapatának a taktikáit (FoP Playbook), elmondta a játék működését, tippeket adott, egeret tesztelt, híres, nagy volumenű lanokat szervezett, és még lehetne sorolni a dolgait. Tehát nem az a játékos, aki egy kibaszott nehéz küzdelem után nagyképűen beleokádja a mikrofonba, hogy EZ skin vagy mi a faszom, hanem fejet hajt előtted, és megköszöni a meccset.
Na ezért emelkedik ki a többi játékos közül.
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.02.16. 07:44:24 -
ENVE #7344 Persze, hogy nyomja... Nem állok neki fikázódni, meg nincs is jogom rá, nem ismerem őt eléggé, de azért gondolkodjunk már el azon, hogy aki ott hagyja a magyar 1.6-ért az egyetemet, az még is mennyire... :D Na szal... Nekem meg van a véleményem róla, na nem rossz, de azért enyhén szólva szentnek és kiskirálynak van beállítva mióta mp5 el megtalálta a 3D-t 15éve... -
ENVE #7343 2hónap inaktivitás után gondoltam -visszakérem- az accom haveromtól, aztán megnézem mi ez a rank kavarodás téma. :D Ugye mikor legutóbb toltam a kutyám is globál volt. Na a haver sasig vitte az accom, és így 0órával, új gearrel, mindennel, baszdmeg.... Ezek néha vissza lőnek !! :D Végre élvezhető picit az egész, kihívás újra. Valaki elmagyarázná mennyire lett reálisabb a rank rendszer? Nekem még nem volt elég időm kitpasztalni, megérzésem szerint magam smfc-ig jutok majd, azt kakukk. Ez még mindig sok szvsz, kéne vinni még lentebb 1 picit, nem? -
#7342 magyar női csapat ellen nyomtuk...én nekem nekem is kellett lőnöm, csapat megoldotta, vagy 16-2 lett... persze mondták, hogy úgyse adják meg a wint, mert lecsalják nekem, meg ilyenek... :) legalább nem anyáztak végig. -
Although #7341 Hülye kérdés, magam is rég nem vagyok ott de ez a név ismerős. Micsu ugyanaz mint a fekete seregben? -
Micsu #7340 silver vs silver? :D -
DarkLighter #7339 -
#7338 d2: lelőtt T kezdésnél ak val, ahogy ugrottam el a kapuk között.... kövi meccsen gondoltam kipróbálom, egyből előttem az ellent szintén ak val :D végre \o/ már csak flashgrenade kill hiányzik :/ -
#7337 -
#7336 Csak pl Dota 2-ben nincs ennyi csaló mondjuk stb stb stb... CS:GO-ban a top playerek buktak, fogadási csalások stb... Mondj még egy communityt ami ilyen :) -
#7335 Ki lehet jo meccseket is fogni értelmes emberekkel...de belefuthatsz full retard taknyosokba is... Nagyon vegyes sajna nem tudsz szűrni nagyon csak ha haverokkal tolod minél többet hogy ne legyen kakukktojás... -
#7334 Attól függ kit kérdezel, aki Dotázik azt fogja mondani. Itt csak azért rosszabb picivel, mert beszélnek is, nem csak írnak. Mondjuk nekem az elmúlt 10 játékomban talán 1-szer volt olyan, hogy nem beszéltek angolul a többi mind rendes volt. -
#7333 A csgo-s communitynál rosszabb szerintem nincs is. -
#7332 Nah, megérezték mikor kell leárazniuk, igy nem kell G2A-t kipróbálnom, bár kicsit elbizonytalanitottatok. Ezekszerint itt is van olyan szar community mint lolban, gondolom :( -
ntex #7331 Én épp ezen dolgok miatt nem megyek játszani csak minimum 2 emberrel a friend listemről. Így max mi basszuk ki a nyomorultakat ha nem bírnak magukkal. Én már rég eldöntöttem hogy soha többet nem játszok full randomokkal, ez a cs community egy rakás fos ami GO-ban van -
#7330 Engem is múltkor uccsó körben kiszavaztak a gecibe, úgy hogy vezettem a scoreboardot és persze nyerőbe voltunk...azt hittem szétbasz az ideg ráadásul pont siettem valahova és volt kis szabadidőm, mondom lenyomok egy meccset azzal ki is lesz az xp a drophoz...nemkidobtak a kis faszopók.... -
Deviome #7329 Hogy a picsába lehet ennyi fasszopó, nyomorék kis köcsög ebben a kibaszott játékban. Funn-ból kibaszák az ember mikor 14-3 van a javunkra. Ráadásul második voltam. Baszta biztos a fasszopó smurfnek a csőrét, hogy majdnem megelőzöm.
Mért lehet bárkit kibaszni indok nélkül. Remélem a kúrva anyja már megdöglött szívgörcsben.
Komolyan ekkora paraszt kommunitit én még nem láttam mint ami itt van a CS-ben. Sok kis tizenéves köcsög.
-
#7328 5.49 euro lunar sale
de a Counter-Strike Complete 5,74 euroért jobban megéri...abba legalább van egy CZ is bonuszba :)))) nekem bejött annó a single része....
Utoljára szerkesztette: Spészgószt, 2016.02.07. 09:22:28 -
#7327 Mutass olyan cikket, programkódot ahol benne van hogy 2 vereségnek minősül. Amit hivatalos valve munkatárs adott ki.
Azt az elo fasságot is sokszor linkelitek, holott azt még 1 hivatalos valve munkatárs is megcáfolt...
-
#7326 Nem értem miért törődsz vele. Azt állítja, csak a valve tudja egyedül mi történik, aztán azt állítja, hogy mit szoptok be, amikor akkor lenne igaz, ha ő saját maga valójában tudná, de ezzel ütné az első állítását, miszerint csak a valve tudja egyedül mi történik. Paradox egyszerűen.
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.02.06. 13:26:28 -
Lebowski #7325 véleményed lehet, de ne személyeskedj pls. én csak mondtam, hogy ezt hallottam, nem kell egyből a fejem harapni, hogy mit szoptok be kis pöcsök. szóval sokkal szerényebben lécike. -
#7324 Ezt pedig honnan tudod? "2 vereségnek minősül." Istenem mennyi urban legendet beszoptok...
A valve tudja egyedül, hogy mi történik. A többiek csak találgatnak és a butucskák még be is szívják. -
#7323 Ez is nettó hülyeség.
Rúgasd már ki magad legközelebb, amikor fixen nyertek. Nem lesz több a győzelmed száma. -
#7322 Ez fasság.
Kaptam már 35 napos bant smurfon griefingért még tavaly nyáron. Lőttem a társakat, flasheltem őket, néha afk is voltam sokáig.
Nem kell a rinya, hogy "deköcsögvagy", mindegyik megérdemelte. Amikor második körben már visít az idióta, akkor én átváltottam játékról szórakozásra. Mennyi eltiltást kaptak ők is amiért megöltek 3x egy meccs alatt. Sok sok 1 hetes ban :D -
Lebowski #7321 Ja, meg vártam pár percet, de nem jelent meg a watch-nál a listámban. mindegy. egyébként úgy tudtam, hogy ha kickelnek, akkor az mindenképpen 2 vereségnek minősül.