9177
-
#7560 Steamen értesítés fogadott, miszerint új tárgy van a raktáramban. Aha, persze, láda mi? Dehogy, egy kupon. -
#7559 28-31re megveri a mouz a flipside-ot. -
#7558 https://twitter.com/fnaticFlusha/status/715214230706921476 :D
ha valaki nem értené -
#7557 na kb negyed 8 körül el is kezdődhet a 2. meccs :D -
#7556 A harmadik meccsnek kellene kezdődnie most :D:D rip schedule
-
#7555 Hát meglátjuk -
#7554 Tegnapi Envy meccs után azért Gambitnak is van esélye. -
#7553 Thorinnak igaza van ezzel a meccsel kapcsolatban.
"This is the kind of match where it doesn't matter who wins, we all lose"
Csak az idő megy, nagy valószínűséggel mindkét csapat kiesik, a kérdés hogy ma mennek haza, vagy holnap. -
#7552 Egyébként a többi meccs eléggé papírformának tűnik, a D csoport meccsei tarthatnak majd sokáig még(Na'Vi-VP és C9-G2) -
#7551 Azért ennyi OT nem gyakori :D -
#7550 3. overtime :D -
#7549 Nyugodtan odaírhatnák minden időpont elé, hogy "kb.", a 2. meccs fog nagyjából akkor kezdődni, amikorra a 3. van kiírva :D -
#7548 Alapból késéssel indult a játék, plusz dupla overtime van :D ma is jól elcsúszunk -
#7547 Már megy a flipside, mouse. 17-17
schedule -
Gyuszopapa #7546 .Tudod a kutya is odaszarik ahol már van szar. -
#7545 Fasz kivan már train-nel ... :/ -
#7544 Neki bezzeg esett :D
Utoljára szerkesztette: SzirmosSzisza, 2016.03.30. 02:05:41 -
ntex #7543 Szlovákiai Magyarok. De amúgy ezt se vágtam, közben tök mást néztem neten azt egyszer csak hallom h magyarul beszélnek a twitch közvetítésben, mondom WTF? :D -
#7542 Jajj, apja anyja magyarul beszél :D -
#7541 4ből 2 amerikai csapat nyert az első nap eddig.
Remélem a c9 is behúzza. A CLG holnap pedig játszhat az Astralis-szal -
#7540 Envy is kikapott -
#7539 Akkor csak még szánalmasabb, hogy már vagy 2 órás csúszás van :D -
#7538 2 színpad van, nem kell rájuk várni. -
#7537 Egy cobble ládának azért tudnék örülni:) -
ratgab #7536 Ott kezdődött a dolog, hogy Flipside és Nip rendes játékidőben nem bírta eldönteni az összecsapást..Ott már volt 20-30 perc csúszás kapásból. Aztán elég csak 5-10 perccel csúszni minden meccsnél és már 1 óra minusznál tartunk.
-
#7535 De neeem birom ot :( -
#7534 Valahogy így :) bár Thooooooooorin mindig csinál analíziseket(minden héten), nagyon felkészült ember -
#7533 Ez már megszokott :D főleg egy ilyen nagy majoron -
#7532 A sok puhlsanyi és bognárgyuri elemzi a nagy semmit fél órán keresztül a meccsek előtt és után + meg kell várni, hogy kihűljenek a székek amibe az előző csapat beleizzadt, addig nem lehet elkezdeni a következő meccset :) -
#7531 Csöppet elcsúsztak időben. Először rendeznek ilyen versenyt? -
#7530 Fnatic tökeit nem nagyon szorongatták. Bár második félidő első körét pont láttam, szép kis 4k volt a splyce játékosától. -
#7529 A csoportban ment a papírforma eddig
B csopiban a Faze kikapott a Liquid ellen, de igazából -ahogy adreN is mondta-, tökmindegy mert a fnatic ellen senki nem ment volna tovább, a splyce meg nagyon gyenge, ezért a végén ígyis-úgyis Liquid-FaZe bo3 lesz.
-
#7528 Szépen visszahozták azért -
#7527 2,8,6 és ilyen magas HP val mindig megússza flipside :C mondjuk ez ilyen. -
#7526 Twitchet feltettem mobilra, ott teljesen jó. A web felület csúszik pár másodpercet hozzá képest. -
#7525 Nekem eddig tökéletesen megy minden akadás nélkül. -
#7524 azt mindig kikapcsolom ha nagyon pörög a chat. Sajnos nem segít :( majd meglesem mlg streamet. Bárcsak youtube gamingen menne, ők bírnák... -
#7523 Próbáld meg, hogy elrejted a chatet. (nekem livestreamer-rel megy minden faszán)
Vagy ha az se segít, elvileg mlg-nek van saját streamje is. -
#7522 Nekem most működik source-on, fél órával a meccs előtt haldoklott keményen. Mostanában nagyon szar a twitch, főleg európában -
#7521 Egyébként nektek milyen a stream? gondolom twitch nem bírja, eddig source minőséget is bírtam, de most high is akadozik. (mobil minőségben is)