Counter-Strike: Global Offensive

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bosco05
Én előtte is ott jártam 😊 Amikor volt ez a nagy rank up mindenkinél akkor már bőven nem játszottam és azért mert ma hármat toltam lem-supreme ellen és sanszuk nem volt, pedig volt amelyik még többet is látott a játékból mint kellett volna 😄
Jim Morrison
En most nagyon sasban nyomulok.... annyi biztos, hogy uj rendszer mellett biztosan nem leszek majd ge a budos eletbe...meg carryzve se 😞
/volt supreme

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

SzirmosSzisza
"We did initiate a slow shift of the Skill Group boundaries recently, due to an increase in players and a substantial upward drift over time in the skill groups distribution. While this won’t impact the quality of your matches (you are matched based on an underlying rank value and not the visible Skill Group), many players will experience a change in their Skill Group as the distribution returns to a bell curve centered approximately at Gold Nova 4. We also shipped a recent update that will automatically monitor and maintain consistency of the players skill groups distribution. That should eliminate the need to make such disruptive boundary adjustments in the future."

ezt írta Valve, szal ha nem lett volna rankos móka, akkor más ikonod lett volna, de ugyanazokkal játszol (papíron, én pl úgy éreztem könnyebbek a meccsek 😄)

Itt van amúgy táblázat féle

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

SzirmosSzisza
Miért aláznád a LEM-eket? A legtöbb SMFC-ből LEM lett, pont ami a szinted volt. El kell felejteni, hogy régen mi voltál, az egy más rang volt.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

szabii98
Pontosan, de úgy tűnik nem akarnak rá megoldást találni. Helyette jöhetnek a kesztyű skinek

I met God. She's black

bosco05
én sose voltam MG2 😄 Első rangom DMG volt x éve azóta párszor lehullottam MGE-re mikor sokszor lecsaltak, de MG2 soha a büdös életbe nem voltam 😄 Nem gondoltam volna hogy supreme után és 3 win után ide rak 😄 De rohadt vicces szerintem, a baj csak az, hogy ha megalázom a LEM-eket, meg néha felette is úgy, hogy alig indítom el ezt a szart, akkor mi értelme engem ide visszarakni 😊 Most ha nem haverokkal megyek hanem esetleg egyedül mit fognak érezni az MG1-MG2-k? Értelme semmi...
szabii98
Nyilván, ez teljesen igaz. A boostolt emberek, mint jómagam is, jól leestek. Igazából nem is lenne olyan nagy probléma ez szerintem, hisz mindenki a helyére kerül..majdnem.. , de 3 win és 1 lose után.. oké oké, nem az számít mennyit nyer az ember deazééé na

I met God. She's black

itteniekre is vonatkozik nyugi 😄

Global volt a topik fele, ugyanmár 😊

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Roger6
Jó, azért tegyük hozzá, hogy szerintem kurva sokan nem voltak azon a rangon, amit a Valve adott nekik. Ezért láttam Supreme-ben is olyanokat, hogy a gyerek azt sem tudta merre van arccal előre. Annyi eszük sem volt, hogy egyedül hazataláljanak.

Ez természetesen nem rád, és nem is az itteni emberekre vonatkozik, csak hogy ne értsük félre egymást.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

bosco05
Mekkora már az új rang rendszer 😄 Két hónapja nem cs-ztem rang off, visszajövök nyerek hármat zsinórba, végeredmény SMFC-->MG2 😄 Valve én így szeretlek 😄
Vagy csaló,mert akit eddig megnéztem ilyen kiemelkedőt az accountján nem volt szinte csak CS:GO és pár hetes regisztráció plusz gyakorlatilag 10 másodperc alatt végzett a csapatommal egymaga elég gyanús körülmények közt ugyanis az elején szarrá lőttük de hirtelen egyszer csak jött felfelé mint a talajvíz .Kutyából nem lesz szalonna.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

szabii98
nem is az a bajom, hogy egy szarfos vagyok, sokkal inkább az, hogy minden meccsen van valaki, aki sokkal erősebb a többinél. most lehet smurf, vagy olyan akit ennyire visszadobott, de aki silverben kezdi a játékot, azt análban baxxák meg

I met God. She's black

szabii98
2 win, 1 lose, mindig minimum 3. hely, welcome nova 3

I met God. She's black

bosco05
És a duke nukem 3d-t megszégyenítő defuse-t pedig eltüntethetnék 😄 Meg ezek az új pata lépés hangok 😄
Jim Morrison
Jobban orulnek ha source2 ra raknak mar at a jatekot.... aztan johetnek az ilyen aprosagok

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

SzirmosSzisza
http://blog.counter-strike.net/index.php/2016/01/13475/

lassan jöhetnek a skinek is hozzájuk!

Jim Morrison
Új kesztyűk, jeee <#banplz>

Jim Morrison
loller
ennek angolul, redditen a helye 😄

SzirmosSzisza

Oké, köszi.

Spészgószt
Console commands csgo
Erre keress rá... Consolból tudsz betenni bármit... Botot mapot állíthatod a botok minden paraméterét milyen fegyver milyen szint hány db... Ha az mp_teambalance 0 akkor tudsz 1vs10 bottal is akár... Továbbá beállíthatod a köridőt lóvét... Tehát mindet!!!
De kb mire ide begépelted és várod a választ google 6000 opciót dobott volna "csgo offline bot settings" kb...

[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.

sziasztok.
offilne játékmodhoz lenne pár kérdésem.
Hogyan tudom a botok számát állítani? Sehol nem találom, nem lehet?
Másik, hogy mért csak 3 db pálya van a fegyververseny modban? Oké, hogy minden nem lehet, de például safehouse pályát hogyan tudom betenni?

Köszi
Roger6
Mindig a legerősebbhez nézi.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Sziasztok!

5-10 éve játszottam CS-vel utoljára,és kérdeznék erről a Matchmaking-ről először.Kettő játékosnál mi alapján oszt be ha én és 1 rutinosabb játékos mennénk?Átlagol?
Utoljára szerkesztette: Phara, 2016.01.06. 21:17:30
w77d
és ilyen olcsó??? A CS világa sem a régi már XD

SzirmosSzisza

w77d
remélem lesz belőle Fade is 200 ezerért XD

Dency
Látom megvettek kilóra a sok felesleges cuccal. 160 gram az egér<#guluszem1> az azért nem semmi, rivalom 133 de már ezt is sokkallom.
Az árára kibaszott kíváncsi leszek, de szerintem drága lesz, 30 alatt ne nagyon keressétek 😄

Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W

Ez nagyon komoly, kell egy ilyen <#banplz>
Jim Morrison
nem kell, de mégis 😄

SzirmosSzisza

Krszti1160
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Helló! Nem tudom, hogy itt lehet-e cserélni, mert másik fórumon nem szabad...
Szóval volna egy új cs:go accom, 2-es szintű kb 400-500pont kell a 3. szinthez.. Ebből értetendő, hogy még nem volt rajta mm. (Időm sincs húzni az accot, kedvem se, mert egy rakás kaka lett a csgo, main accal is már fasza serif vagyok, szuprémből úgy, hogy le is töröltem a gépről 😄 ). Szóval cserélném ezt az accot egy 1.6-os accra, vagy egy 1.6 giftre. Többit privátban. Helló!
HTS s3rg1nh00
valszeg azért,mert folyton erősebbek ellen veszítesz és gyengébbek ellen nyersz,így sokkal kevésbé csökken a pontszámod ami alapján besorol a rangba.olvastam egyébként egy durva egyszerűsítést,de nagyon jól szemlélteti a mostani változást,régen:
silver 0-100
nova 100-200
MG-DMG 200-300
LE-GE 300-400

most:
silver 0-150
nova 150-250
MG-DMG 250-350
LE-GE 350-400

gondolom azt is figyelemmel követi az algoritmus ami a pontod számolja,hogy erősebb vagy gyengébb ellenfél ellen nyersz/vesztesz,így lehetnek ilyen érdekes dolgok mint a tiéd (+az sem mind1,ha vesztesz hanyadik vagy a csapatban és hány mvp-d van)

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Jim Morrison
Én az elmúlt hetekben csak párat játszottam, idén ma egyet.... sasok voltak mindkét csapatba de szanaszét aláztam minket 😞

wannnabeees
A fő accon de, de akarok egy nova 1 smurföt. Az supreme volt...viszont az életbe nem lesz nova, mert ennél a sas****** nem rak lentebb....
SzirmosSzisza
Nem GE vagy? Akkor jó is, hogy nem dob le 😄

Spészgószt
Nekem már rankom sincs hála az időnek...
Kapom is egyből a kérdést állandóan... Mi a rankod? Mi a rankod?... Nincs kekeke...

[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.

Jim Morrison
ha nem gond kitöröltem... itt mindenki cheatel.

wannnabeees
szar a játék ahogy van
sasban 22!!! vereség 3 győzelem és még mindig sas....

semmi nem történt a rangrendszerrel
még mindig ugyanolyan nehéz derankolni, mint azelőtt...
Metalmilitiakid
Nem, az összes létező gém topikba berakta mint spam...

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Roger6
Én letettem lassan két hónapja, kurvára nem láttam értelmét. Van másik játék is, amivel lehet szórakozni. Majd nyáron visszanézek, hátha változott valami.

Na meg ez a derank-olás is...

Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.01.05. 07:19:08

Megint annyi csaló van a játékban hogy hihetetlen. Az elmúlt napokban nyomtunk haverokkal pár casualt, és szinte nem volt olyan meccs ahol ne lett volna legalább egy csaló. Volt aki ügyesebben/sunyibban csinálta, volt aki tök egyértelműen. Meg voltak azok akik amúgy láthatóan azt se tudták hol vannak a pályán, de olyanokat lőttek hogy hátul esett ki a szemed. Lassan ott tartok hogy végleg abbahagyom ezt a szart.
Utoljára szerkesztette: ntex, 2016.01.05. 01:15:43
bosco05
Mindezt egy CS topikban, köszi 😄
w77d
uhh gyerekek nyitottam egy kést 😄 nincs valami módja, hogy azonnal tradelhető legyen? Úgy felbasznám valami jackpotra 😄

szabii98
Hú, mikor még nem voltam ennyire skilles(hhahahahahah), rengeteg ideig tartott elérni a 3. szintet 😄 főleg a minden héten újrakezdődő boost nélkül

I met God. She's black

SzirmosSzisza
Fél napot kb.

#7162: lejjebb toltak mindenkit, gondolom post-vac GE volt és épp csak elérte

Sickness
Tegnap mixeltünk egyet, volt egy srác aki globál volt, de szegényke két rankot esett két meccs alatt... Na ezt hogy.

Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!

Sickness
Hiába veszed. sokat kell játszani vele, hogy tudj meccsezni. Spanom is megvette, de sokáig nem tudott, csak pubolni
Utoljára szerkesztette: Sickness, 2016.01.04. 17:52:26

Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!

wannnabeees
Zsinórban veszítettem supreme smurfon 12-t (direkt). Még mindig lem...