9177
  • ReszegKoldus
    Az a jó ebben, hogy a 2 amcsi csapat egy ágon van, hogy így az egyik tuti kiesik :D
  • szabii98
    A Luminosity a kakukttojás ezek közül a csapatok közül szerintem. Annyira felszabadultan és máshogy játszanak, 1 év alatt összehoztak egy olyan csapatot akivel mindig minden körülmények közt számolni kell.
    A VP régebben erősebb volt...és én azt mondanám, hogy a CLG sem erős. Rendszerint nézek amcsi streameket, nem bírom tarik-ot és a csapatát.. lehet ez is közbe szól, de én őket abszolút gyengébbnek tartom a többi csapattól.
  • ratgab
    Na'Vi vs Astralis...Na az egy hatalmas összecsapás lesz.

Másik negyeddöntőnek én most azt mondanám Liquid vs Luminosity fog összecsapni.

A döntőben meg Lumoiosity tuti ott lesz....a másik oldalon meg fogalmam nincs igazából, de Na'Vi már megérdemelne egy Major győzelmet, mondjuk a Luminosity is.

Amúgy ezzel a maradék 6 csapattal mondom azt, hogy a VP kivételével bármelyik megérdemli, hogy megnyerje a versenyt.
    Utoljára szerkesztette: ratgab, 2016.04.01. 21:43:19
  • szabii98
    és akkor a negyeddöntők:
    Na'Vi vs Astralis
    Team Liquid / CLG vs Luminosity / Virtus.pro
  • SzirmosSzisza
    https://twitter.com/iBUYPOWER/status/715964633971036160/photo/1 :DD

Hát ez szomorú, de elvileg új major győztes lesz végre!
  • szabii98
    szóval...a fnaticot ki nullázta az Astralis....
    overpass 16-10(astralis pick)
    cache 15-5(fnatic pick)
    Eszméletlen.

• ratgab
    Liquidtől utolsó percben kikapni is ciki volt, de ezt azért nem gondoltam, hogy ilyen sima legyen.
  • ratgab
    Láttam...Nézem a meccset...Azért egy fnaticnak ultragáz 13:2-vel fordulni Cache-n CT-ből...

Ez nagy eséllyel bukta lesz...3-at még véletlenül is találhat Astralis és szerintem nem véletlenül fogják megtalálni azt a 3-at. Baromi jól játszanak, lelkesek, szerencséjük van, minden a győzelmük felé mutat.
  • szabii98
    Úgy tűnik nagyon nagy volt az arc a svédeknél, és nem készültek fel az Astralisra:)
    2 órával ezelőtt ha valaki aztmondja, az Astralis ki 2-0-zza a fnaticot, azt kiröhögik és eltemetik
  • kekeN7
    0:18-nál
  • ratgab
    Egész csúnyán elverik fnaticot T-ben jelenleg....
  • szabii98
    Azért annyira nem rosszak overpasson, az LG-t is megverték ott.
    Igazából az a helyzet, hogy a fnatic minden mapon tud jól játszani, és ha infernorol van szó, akkor állatok lesznek belőlük.
  • SzirmosSzisza
    Fnatic legrosszabb mapja Overpass + Astrails mapja is volt, meglássuk maradék 2-n mi lesz.

Bár a liquid zakó után minden lehetséges :D
    Utoljára szerkesztette: SzirmosSzisza, 2016.04.01. 20:43:37
  • szabii98
    Én is megváltoztattam a véleményemet overpass után. Még mindig úgy érzem, hogy a fnatic valahonnan előhúz valami tartalékot, és megveri az Astralist, de nagyon szimpatikusan játszanak. Kicsit olyan, mint amikor megverik a Barcát vagy a Bayern-t - nem szeretem, ha valaki túlságosan erős és sokat nyer, ezért mindig szimpatikus, ha valaki képes felvenni velük a harcot. Ezért kedveltem meg az LG-t is mostanában
  • ntex
    Astralis-t nem írnám le, most ők is elég jók. Fnatic-ot sztem elrakják, azután a teabag után nem is érdemlik meg h ott legyenek, nagyképű csecsszopók
  • Jim Morrison
    köszi!
  • szabii98
    Na'Vi - NiP 2:0
    inferno 16:9
    mirage 16:10
    elég gyengén indult be a NiP, mindkétszer elveszítették az első pisztoly kört
  • SzirmosSzisza
    Előző majoron is döntősök voltak. Illetve a NiP elég gyengus most.
  • Jim Morrison
    Kerhetek eredmenyeket, hogy mik voltak? (Meg majd a kesobbi meccsek eredmenyeit is)
    Koszontem
  • szabii98
    Baromira összeszedet csapat.
    Bár persze közbejátszik az is, hogy pyth nincs ott a NiPnél, de szerintem vele is kiestek volna itt. Szerintem a Na'Vinak nagy esélye van a győzelemre innentől:)
    egyébként a végső négyes sztem:
    Na'Vi
    Fnatic
    LG
    Liquid
    a Liquid kicsit kilóg a sorból, de a másik 3 közül akárki megnyerheti
  • Dency
    Mi a tököm? Navi nagyon erősnek tűnik most. Mit reggeliztek ezek?
  • ReszegKoldus
    autonoooooob
  • SzirmosSzisza
  • SzirmosSzisza
    Én Mouz, Fnatic, Gambit, G2-t raktam. Meglássuk mi lesz, remélem Mouz nyer, mert Fantasyba beraktam Christ meg Niko-t is :D
  • szabii98
    ééés akkor, lassan kezdődik a "nap"
    Holnap Na'Vi - NiP/Mouz
    Astralis - Fnatic/Faze
    Liquid - CLG/Gambit Gaming ( ha a CLG megveri a Gambit-et, 1 amerikai csapat mindenképpen negyeddöntős)
    Luminosity - VP/G2
    Azért a mai meccsek sem lesznek piskóták, de a holnapi párharcok tűnnek a legjobbaknak:) és ma már BO3 meccsek lesznek.

Az én tippem a mai meccsekre NiP, Fnatic, ez az első kettő picit lazábbnak tűnik (bár ezen a tournamenten voltak már érdekes dolgok)
    a másik két meccsre tippelni sem merek, viszont úgy érzem hogy ott akárki nyer, az holnap kiesik
  • szabii98
    Wow, hát én bealudtam, de úgytűnik hogy akkor
    -Az LG szét verte a NiP-et
    -a Liquid egyenesen tovább ment a csoportjából :o
    -Az Astralis is, semmi meglepetés
    -A Na'Vi is nagyon durván megverte a VP-t
  • sz4bolcs
    "Kiszopott a dagattgeci" -ahogy egy játékszerető elvtárs mondotta chaten. :D
  • SzirmosSzisza
    Ez a pickem most se lesz meg :D
  • ReszegKoldus
    ennek az LG-NiP meccsnek az eleje zseniális, nem tudott egyik se egynél több kört nyerni egymás után :D
  • SzirmosSzisza
    Úgy néz ki akkor VP volt nagyon erős, nem ők gyengék :)
  • ReszegKoldus
  • ratgab
    Nagyon csúnya...16:3....
  • szabii98
    Hát ez hihetetlen, úgy tűnik 18 kör után kiesik a C9 egyenesen.
  • szabii98
    16-13
  • Jim Morrison
    mennyi lett?
  • szabii98
    Szerintem is. Nagyon felbomlott a csapat összhang
  • SzirmosSzisza
    Szerintem ennek a csapatnak ennyi, pedig kedvencek voltak :(
  • ReszegKoldus
    francia CS :D
  • szabii98
    LOL :D