Counter-Strike: Global Offensive
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
/volt supreme
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
ezt írta Valve, szal ha nem lett volna rankos móka, akkor más ikonod lett volna, de ugyanazokkal játszol (papíron, én pl úgy éreztem könnyebbek a meccsek 😄)
Itt van amúgy táblázat féle

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
I met God. She's black
I met God. She's black
Global volt a topik fele, ugyanmár 😊
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Ez természetesen nem rád, és nem is az itteni emberekre vonatkozik, csak hogy ne értsük félre egymást.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
I met God. She's black
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
ennek angolul, redditen a helye 😄
Erre keress rá... Consolból tudsz betenni bármit... Botot mapot állíthatod a botok minden paraméterét milyen fegyver milyen szint hány db... Ha az mp_teambalance 0 akkor tudsz 1vs10 bottal is akár... Továbbá beállíthatod a köridőt lóvét... Tehát mindet!!!
De kb mire ide begépelted és várod a választ google 6000 opciót dobott volna "csgo offline bot settings" kb...
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
offilne játékmodhoz lenne pár kérdésem.
Hogyan tudom a botok számát állítani? Sehol nem találom, nem lehet?
Másik, hogy mért csak 3 db pálya van a fegyververseny modban? Oké, hogy minden nem lehet, de például safehouse pályát hogyan tudom betenni?
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
5-10 éve játszottam CS-vel utoljára,és kérdeznék erről a Matchmaking-ről először.Kettő játékosnál mi alapján oszt be ha én és 1 rutinosabb játékos mennénk?Átlagol?
Utoljára szerkesztette: Phara, 2016.01.06. 21:17:30
Az árára kibaszott kíváncsi leszek, de szerintem drága lesz, 30 alatt ne nagyon keressétek 😄
Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Szóval volna egy új cs:go accom, 2-es szintű kb 400-500pont kell a 3. szinthez.. Ebből értetendő, hogy még nem volt rajta mm. (Időm sincs húzni az accot, kedvem se, mert egy rakás kaka lett a csgo, main accal is már fasza serif vagyok, szuprémből úgy, hogy le is töröltem a gépről 😄 ). Szóval cserélném ezt az accot egy 1.6-os accra, vagy egy 1.6 giftre. Többit privátban. Helló!
silver 0-100
nova 100-200
MG-DMG 200-300
LE-GE 300-400
most:
silver 0-150
nova 150-250
MG-DMG 250-350
LE-GE 350-400
gondolom azt is figyelemmel követi az algoritmus ami a pontod számolja,hogy erősebb vagy gyengébb ellenfél ellen nyersz/vesztesz,így lehetnek ilyen érdekes dolgok mint a tiéd (+az sem mind1,ha vesztesz hanyadik vagy a csapatban és hány mvp-d van)
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Kapom is egyből a kérdést állandóan... Mi a rankod? Mi a rankod?... Nincs kekeke...
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
sasban 22!!! vereség 3 győzelem és még mindig sas....
semmi nem történt a rangrendszerrel
még mindig ugyanolyan nehéz derankolni, mint azelőtt...
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Na meg ez a derank-olás is...
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.01.05. 07:19:08
Utoljára szerkesztette: ntex, 2016.01.05. 01:15:43
I met God. She's black
#7162: lejjebb toltak mindenkit, gondolom post-vac GE volt és épp csak elérte
Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!
Utoljára szerkesztette: Sickness, 2016.01.04. 17:52:26
Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!