Counter-Strike: Global Offensive

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Krszti1160
Srácok, egy kérdés... Mivel tudják azt megnézni, hogy éppen milyen a rankunk? (nem vagyunk egy csoportban, nem vagyunk barátok, nem vagyunk semmik, sőt privát a profilom is...) Mivel előbb voltam mm-en, és erre mondja,hogy ok, sure you are suprame.. and 2 teammate is lem... ok... és hát mindenkinek privát a profilja, ezért értetlenkedve álltunk hozzá, hogy honnan a rákból tudja ezt...Valami csalással lehet látni a rankot, vagy mi a rák?!
Sziasztok! 😊

Ma este a betekintést nyerhettek a magyar CS:GO 5on5 NightCup mérkőzéseibe. Remek csapatok és jobbnál jobb játékosok mérik össze a tudásukat! Gyertek lessetek be és szurkoljatok kedvenceteknek! 😉
(Első kommentálásom és tudom bot vagyok, de érdekel dolog és szeretném minél több emberhez eljuttatni ezt a remek játékot. 😊 )

Live Stream

Spészgószt
thx kivert a víz tőle...

[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.

HTS s3rg1nh00
options-game settingsben ha a legaljára görgetsz,akkor felülről a 2.lesz az automatic killer replay,azt állítsd no-ra(fullHDn)

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Spészgószt
hogy lehet kikapcsolni ezt a kibaszott nyomorult kill kameraszarságot.... ?

[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.

HTS s3rg1nh00
pocket awpből pocket scout

Krszti1160
Megjött a nerf 😄 de így is 86-ot sebez xD mind1 legalább kevesebb lesz a játékban 😄
nerf

Utoljára szerkesztette: Krszti1160, 2015.12.11. 13:29:05
global elite road to nova3 smurfel, www.twitch.tv/nw_csgo

DFI K6XV3+/66 + P1 233MMX , 32mb pc-100 SDRAM, 8mb S3 Trio 3D, 4gb HDD, 32x LG CDROM, 235W Vargáné és Társa Egyéb : Quartz Tetris, Sárga kazettás wannabe NES, Ericsson T20

SzirmosSzisza
lol, 1 meccs után vissza is dobott mg2-be, vicc az, hogy 14-16 lett és 3 körön át volt afk-nk 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

szabii98
jó hogy nem működik a lounge, majdnem megraktam az envyt, de eléggé necces cobble után
mOE-val jól játszik a liquid

I met God. She's black

Jim Morrison
na, dm en gyorsan kipróbáltam. persze mindenki ezt használta 😄 vicc, d2 n a ról simán be lehet vele védeni hosszút, meg igazából mindent 😄 maradhat! 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Facek
Ez egy nagyon jó fogás szerintem a valve részéről, ha azt nézzük mekkora publicitást generált, és sokan csak azért visszajöttek lőni egyet, hogy kipróbálják a handcannon-t. Nem aggodnék, hogy sokáig ebben a formában fog létezni, hamar meg lesz változtatva, aztán majd behoznak valami újat megint (mondjuk egy RPG-t 😄 ). Fogadjuk el, hogy most egy ilyen új elemmel bővült, aztán, úgyis készül belül n plusz 1 kimutatás náluk hogy ez mit okoz a játékban, és aszerint majd módosítanak.
SzirmosSzisza
Ja amúgy külön vicc, hogy az R8 igazából csak 700-ba kerül, de 850 van kiírva, gondolom, hogy ne engedje első körben venni ...

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

global elite @ nova2 smurf -> www.twitch.tv/nw_csgo

DFI K6XV3+/66 + P1 233MMX , 32mb pc-100 SDRAM, 8mb S3 Trio 3D, 4gb HDD, 32x LG CDROM, 235W Vargáné és Társa Egyéb : Quartz Tetris, Sárga kazettás wannabe NES, Ericsson T20

N1ggA
jó de emiatt volt nagyon nagyon op tegnap, most már csak simán nagyon op 😊

Spread De Love!

SzirmosSzisza
Az nem nerf, hanem bugfix, azért annyira még a Valve se hülye, hogy engedje felhúzva tartani 😄

N1ggA
Fixed exploits with the R8 Revolver, including being able to fire during freezetime or defusal, and the ability to hold the primary hammer back indefinitely.
Ez azért nagy nerf. Persze még mindig op, de legalább tényleg kell egy másodperc, mielőtt lőni tudsz.
Ha mondjuk a sebzést csökkentenék úgy, hogy kevlarral nincs 1 hit kill csak fejre + mondjuk abban az 1 másodpercben, amikor felhúzod a kakast, drasztikusan csökkentenék a sebességet, így nehezítve a peekelést, az szerintem nagy előrelépés lenne. Pesze ki kéne próbálni.

Spread De Love!

Roger6
Kodiak blog:

"Kijött egy gyors patch
Javították persze a freezetime/bombaszedés közbeni lövöldözést.
Megoldották a füst bugot (alt+tabra eltűnt eddig)
Meg még pár apróságot...
Az R8 nem lett nerfelve egyelőre."

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

SzirmosSzisza
Jaja, ha elsőre nem talál el az r8, akkor utána SMG-vel simán lehet ütni. De mikor befordul a sarkon és instant meghalsz testlövéstől .... nem bírtam már a végén 😄

Jim Morrison

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Krszti1160
átérzem a fájdalmad... este mink is toltunk 2 meccset, első döntetlen lett (lehetett volna win is, de 2 társam elkezdte egymást lőni... elbarmolták az utcsó köröket...) második 16-12re nyertük... Mind két meccsen az volt, hogy amikor buktuk a pisztoly kört, megvettük az r8-at és hoztuk 😄 egymás után 4kört sikerült vele hozni, onnan kezdve már sima ügyünk volt. P90 + r8 + nagykevó és persze a gránátok 😄 Ördögi kombót alkot. De a magozó + r8 ... kombó sem rossz 😄 Ellenfél teljes mértékű kiégést tapasztaltunk, mert elég nehezen hoztak kört <#idiota> De am p90 és az ump az r8 ellenszere, eddig azt tapasztaltam, ja és nem szabad megállni csak futni 😄
bulba
Az R8-nak hála 2 ercsivel megnőtt a P2000 Amber Fade-em értéke <#banplz><#taps><#nevetes2>
Fene se gondolta volna, hogy a már meglévő kollekciókba is be-be dobnak egy-egy új revolver skint...

60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play

SzirmosSzisza
Kurva r8, borzalmas ellene játszani, nincs olyan, hogy eco... de legalább rankup meglett, remélem most nem dob le 3 meccs után, mint eddig kétszer.

SzirmosSzisza
Szarni rá, nekem is beszámolót kéne írnom 😄

Jim Morrison
De jó hogy lebetegedtem, igy nem tudtam kiprobalni mig ilyen bugos (persze a holnapi vizsgamra se tudtam tanulni, de az mas kerdes)

SzirmosSzisza
óvatosan MM-mel amíg nem javítják 😊

HTS s3rg1nh00
ez így igaz,de ma pl lestem egy nagyot mikor a wallbang próbálgatásnál revolverből kaptam egy fejest,lyuk a falon tökéletesen a fejem mögött,erre 1 mp-re beszürkült a képernyő és no hit...mondom wat?

N1ggA
Hát szerintem meg sokkal sokkal jobbak lettek a hitboxok. Létrán, plantolás közben, ugrálva, simán el lehet találni az ellent, nem úgy mint ezelőtt. Ezt most így jó, ahogy van.

Spread De Love!

ReszegKoldus
De kár, pedig pont erre gondoltam, hogy kíváncsi vagyok mi lesz a holnapi meccseken 😄
Mondjuk lehet a revolver csak még jobban kedvezett volna a ratyi franciáknak, így jobb is, hogy nem használják.

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

szabii98
Hihetetlenül undorító lett ez a peccs 😄😄😄
az ESEA be is jelentette, hogy megbeszélték a játékosokkal, hogy az egyel régebbi verziót használják majd a hétvégi tournament alatt

I met God. She's black

Krszti1160
ööö arról nem halottam, de amióta a hitboxot újították azaz nem boxok vannak, hanem gömbök mondjuk, azóta nehezebben kapják a sebzést (legalábbis így érzem...). Meg az még mindig kitud égetni, hogy eltalálom, szó szerint, véres a fal, és erre semmi hitet nem kap. :S
SzirmosSzisza
Hitbox-szal mi a baj? A fix óta jól működik. Nem a first shoot accuracy-ra gondolsz inkább?

HTS s3rg1nh00
+1
valamint a revo-hoz hozzátenném,hogy d2 mid ajtónál próbáltam befutni alsóba,és a gyerek t kezdőről egy chest 103in1-et osztott ki!!!??mondom ok...egy célkeresztes pocket awp,fasza...én meg compban lőttem régebben egy kibaszott mákos fejest akval t kezdőről ct midre átfutás közben a ritmusra ráérezve,99in1...meg amit próbálgattunk,hogy cbble-n dropnál b site felé dupla falon át sebez,hát röhögőgörcs...

Krszti1160
😄 Szerintem úgy állnak hozzá, hogy:
-Nem volt 1 hónapig frissítés.
-Adjunk nekik új ládát.
-Adjunk nekik új fegyvert, amit minden kezdő használhat, és minden troll végig fut vele a pályán.
-Majd nerfeljük 1 hét múlva, hogy jó ez tényleg szar ötlet volt.
-Vacbannokat majd csak 400x report után osztjuk ki.
-Hitboxal nem csinálunk semmit, jó az úgy ahogy eddig elvolt baszva.
-Szervereket 64 tickről 128-ra nem emeljük, mert a játékosaink 90% nincs elegendő számítógépje, hogy elfusson a játék minimumon...
-Szedjünk még több pénzt be, akciózzuk le a játékot és dobjunk ki újabb fizetős csalásokat 😄 <#banplz>
Roger6
Teljesen felesleges ez a fegyver ide. Nem értem mi járt a fejükben, amikor egy ilyen egy hites cuccot beraktak.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

N1ggA
Nyilván mindjárt jön hotfix, addig szórakozzuk ki magunkat

Spread De Love!

Krszti1160
Kicsit nagyon... Előbb elmentem mm-re... mi volt? ellen csak r8-at használt.. pittbe ugrott, kinéz 1 hit 331dmg... én meg álltam m4-el ott mint a nana kuki a nudista strandon... ugyan ezt megint egy jól elkúrtuk update... <#banplz>
Metalmilitiakid
Haverral próbálgatjuk a wallbanget az R8 al. Cobble B ről Drop ra mind a két falon át 99 in 1 (kis szerencsével a 100 is megvan). A legtöbb falat simán átviszi. D2 T kezdőről ajtón át CT midre 1 hit HS, Hosszún mind a két ajtón keresztül 1 hit HS. Kicsit OP lett a pisztoly...

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Krszti1160
nekem ott sem :S
SzirmosSzisza
Elvileg csak ablakos módban működik.

Facek
nálam egyébként iszonyatosan lelassúlt az alt+tab, plusz ha minden ct meghalt, és rázúmol a bombára akkor villog a képernyőm és 28~ fps-em van 😄
Krszti1160
Na felmentem, hogy kipróbáljam amit írsz 😄 Nálam semmi változás nincs, a füsttel kapcsolatban, mármint nem tűnik el :S
DE! ami érdekes, hogy mentem egy meccset előbb, mondom kipróbálom ezt az új fost... buktuk...<#banplz>
Erre most felmegyek, és látom, hogy derankolt, de hogy mire azt az annya nem tudja megmondani...
Utcsó meccsek: döntetlen-nyert-nyert-vesztett-nyert-nyert-döntetlen-vesztett <#idiota>
(szurpémből, vissza sas2-be...)

Utoljára szerkesztette: Krszti1160, 2015.12.09. 13:41:02
SzirmosSzisza
Elvileg, ha alt-taboltok eltűnnek a füstök 😄DD

Hali ezek a drop serverek hogy műkődnek felmegyek és idővel kapom a dropot nem baj ha afk vagyok ?
Krszti1160
egy újabb tök értelmetlen update...
N1ggA
Mozgás közben már az első shot is pontatlan usp-vel, meg kell állni, hogy pontos legyen 😞

Spread De Love!

SzirmosSzisza
na felkelek és mehetek revolver caset farmolni

N1ggA
– In Competitive Matchmaking times are now 1:55 and 0:40 for round and C4, respectively. These are also the new times for CSGO Major Championships.

Spread De Love!

Facek
dolgozó, vagy későn kelő úriembereknek: update

– Added a new secondary weapon, the R8 Revolver, which occupies the Desert Eagle loadout slot.

Ez egy nagyon komoly, felhúzos, 8 töltényes revolvel ami 1 hit 1 kill, legalábbis eddig úgy viselkedik nálam 😄 😄

Jah meg nálam szétbaszta az update a configom, videó beállitások, stb, erre érdemes lehet figyelni!
Utoljára szerkesztette: Facek, 2015.12.09. 09:05:23
Jim Morrison
Téényleg, na majd legkozelebb 😄