9177
-
#7520 Pyth-el sem túl acélosak, de így... majd meglátjuk, ez csak az első nap -
#7519 Ez az első kör után már én is bánom, hogy őket választottam :D -
#7518 én már nem merek NIP nek szurkolni, mert kb amióta követem az eseményeket, azóta kb nem nyertek semmi.. :( -
#7517 http://blog.counter-strike.net/index.php/2016/03/13816/
tl;dr: összekötöd a Steam akkountoddal, nézed twtichen (vagy GOTV-n) és eshet láda.
#7514: én mindenhol papírformát raktam meg, VP vs G2 kérdéses, NiP az új csapattaggal, meg, hogy Envy is kiszophat, ha nem kapták össze magukat. Egyrészről örülnék, ha kiesnének nagyobb csapatok, másrészről viszont nem, mert nem lesz pickem trophym :D -
Gyuszopapa #7516 Hogy müködik ez a droppolás mert még soha ki nem próbáltam? -
#7515 A casterek így jósolnak:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#7514 Beszéljünk kicsit a csoportokról.
Amit általában csoportoknál az ember keres, az a gyenge láncszem. Namármost, az egyenesen továbbjutó és az abszolút kieső 2 meccset játszik(ezek BO1ek, ezért lutribbak), míg a 2. továbbjutó helyért bo3 van.
Az A csoportban lehetnek meglepetések, de a papírforma az NIP-Lumiosity, F3-Mouz meccsek lennének. Ebből szerintem az LG jut tovább egyenesen, az F3 kiesik, NiP-Mouz bo3-on pedig a NiP nyer.
A NiP-LG érdekes és nagy meccs lehet.
B csoport
Egyértelműen a leggyengébb csapat a Splyce, szerintem esélyük sincsen tovább jutni a csoportból. Sokan lenézik még a Liquid-et, de nem olyan gyengék ők, a FaZe pedig...eddig nekem nagyobbnak tűnik a füstje, mint a lángja:) Szerintem a Fnatic egyenesen, gond nélkül tovább megy.
C csopi
Leggyengébb: Gambit
Legerősebb: Astralis. Az nV-nek vannak pillanatai, de hogy épp istenként játszanak, vagy nagy kalap kakiként...na azt senki nem tudja megmondani előre. Mindenesetre ők ketten mindenképp erősebbek a CLG-nél, így úgy gondolom a két továbbjutó az Astralis és az EnVyUs.
D csoport - avagy a halál csoport , legalábbis szerintem
Bár a szívem a C9-hez húz(és a NiP-hez), de azért elfogultság nélkül mondhatom, hogy a Na'Vi fogható. Nagyon nehéz meccs lesz, de egyáltalán nem olyan sima mint ahogy azt mások hiszik. Mind a kettő csapat nagyon jó formában van, meglátjuk mire mennek egymással.
Ugyanezt mondanám a másik párosról, Virtus.pro - G2, ez sem egy előre megmondható meccs szerintem, de itt azért a VP-t mondanám jobbnak. Véleményem szerint mind a 4 csapat közel hasonló szinten van, főleg ha BO1ről van szó. Aztán lehet tévedek.
Cat, te is gyakran követed a nagy bajnokságokat, mi a véleményed? Illetve a többi topik lakótól is kérdezem ugyanezt
Utoljára szerkesztette: szabii98, 2016.03.29. 13:28:06 -
#7513 Köszönöm. MLG-n is van drop. -
#7512 Elvileg azt is össze lehet kötni ja. Ez amúgy megy flash nélkül is (Chrome alatt a pajzsnál engedélyezni kell a JS betöltését), de dropot nem tudom ad-e. -
#7511 Ők még mindig Flasht használnak. :( Az MLG saját oldalán is lehet nézni, ugye? -
#7510 De, felejtsétek el! Akkor nagyobb eséllyel kapok én dropot -
#7509 https://www.twitch.tv/mlg 16:00-kor kezdődik, ne felejtsétek el linkelni az akkountokat. -
#7508 Ma délután kezdődik a major. -
#7507 Ők ölelkeznek meccs után. Decukik. :D -
#7506 éés meg is nyerték ezt is -
#7505 https://www.twitch.tv/copenhagengamescsladies CLG.RED eléggé kapja az ívet (nici magyar, csak azért linkelem, legalább itt elérünk valamit, még, ha csak LEM szint is :D) -
#7504 fapfap?
-
#7503 briliáns :D -
#7502 NA CS -
#7501 ŐŐŐőőő... Ez mi?
Ráadásul vótmá és akkor is minek?
https://sg.hu/forum/uzenet/1313169858/7339
ui.: Rámantem a profilodon a "lecsukás" gombra. Történt valami? :D
Utoljára szerkesztette: bosco05, 2016.03.21. 19:56:35 -
DarkLighter #7500 -
ntex #7499 De nemár... XDDD Ezek hogy kerülnek oda most komolyan? :D Botok nem halnak így meg -
#7498 Benny Hill edition. :D
Utoljára szerkesztette: sz4bolcs, 2016.03.21. 09:05:20 -
#7497 Uristen. Lem ek jobbak :D -
#7496 NA CS -
#7495 omg -
#7494 NA CS -
#7493 kösz :)
Roger6: ez alapján valamivel jobb már ? :)
-
#7492 -
#7491 Firefox nem bírja betölteni nekem, kifagy. -
#7490 Teljesen igazad van, ez pont ilyen mint amilyennek írod :)
@Jim: Ez nagyon szép volt :) Grat -
#7489 f0rest fail :D -
#7488 AK-nál az első lövés pontossága sajnos ismert fícsör :s -
#7487 Mindig a demo-ra fogják, de én vettem fel anno még Fraps-szal is élőben, full ugyanez van. Vagy amikor AFK srácra lőttem kalával úgy 20 méterről, mind a 3-szor full a fején volt a célkereszt, csak a harmadikat adta be - persze amikor összerogyott, ott voltak a falon a golyónyomok pont egy helyben, mind a három. Akkor fejeztem be, az volt az utolsó csepp. MM-ből kiléptem, aztán elhúztam sörözni, és abszolút nem bántam meg, hogy azóta sem játszottam vele.
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.03.19. 21:34:47 -
#7486 Most lehet csak a demo miatt. Mondjuk mikor meglottem akkor nekem is feltunt :D
De majd feltoltom, azt a jelenetet amikor elesben jatszottam, akkor kiderul. -
#7485 Na ezért hagytam abba. Visszanéztem 0.25-ös sebességen, az utolsónál frankón a melle alá lőttél, sőt, ott is talált, aztán fémesen villant, és hopp, fejes. Mekkora vicc ez a játék -
#7484 Szerintetek melyik a jobb minőség?
Ez:
Vagy ez:
plays.tv link -
#7483 Ennél még én is jobb voltam xD -
#7482 én se voltam valami jó, de ... de... ah
-
#7481 omg
ménem néztem :C