Counter-Strike: Global Offensive
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ma este a betekintést nyerhettek a magyar CS:GO 5on5 NightCup mérkőzéseibe. Remek csapatok és jobbnál jobb játékosok mérik össze a tudásukat! Gyertek lessetek be és szurkoljatok kedvenceteknek! 😉
(Első kommentálásom és tudom bot vagyok, de érdekel dolog és szeretném minél több emberhez eljuttatni ezt a remek játékot. 😊 )
Live Stream

[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
nerf

Utoljára szerkesztette: Krszti1160, 2015.12.11. 13:29:05
DFI K6XV3+/66 + P1 233MMX , 32mb pc-100 SDRAM, 8mb S3 Trio 3D, 4gb HDD, 32x LG CDROM, 235W Vargáné és Társa Egyéb : Quartz Tetris, Sárga kazettás wannabe NES, Ericsson T20
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
mOE-val jól játszik a liquid
I met God. She's black
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
DFI K6XV3+/66 + P1 233MMX , 32mb pc-100 SDRAM, 8mb S3 Trio 3D, 4gb HDD, 32x LG CDROM, 235W Vargáné és Társa Egyéb : Quartz Tetris, Sárga kazettás wannabe NES, Ericsson T20
Ez azért nagy nerf. Persze még mindig op, de legalább tényleg kell egy másodperc, mielőtt lőni tudsz.
Ha mondjuk a sebzést csökkentenék úgy, hogy kevlarral nincs 1 hit kill csak fejre + mondjuk abban az 1 másodpercben, amikor felhúzod a kakast, drasztikusan csökkentenék a sebességet, így nehezítve a peekelést, az szerintem nagy előrelépés lenne. Pesze ki kéne próbálni.
Spread De Love!
"Kijött egy gyors patch
Javították persze a freezetime/bombaszedés közbeni lövöldözést.
Megoldották a füst bugot (alt+tabra eltűnt eddig)
Meg még pár apróságot...
Az R8 nem lett nerfelve egyelőre."
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Fene se gondolta volna, hogy a már meglévő kollekciókba is be-be dobnak egy-egy új revolver skint...
60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play
Spread De Love!
Mondjuk lehet a revolver csak még jobban kedvezett volna a ratyi franciáknak, így jobb is, hogy nem használják.
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
az ESEA be is jelentette, hogy megbeszélték a játékosokkal, hogy az egyel régebbi verziót használják majd a hétvégi tournament alatt
I met God. She's black
valamint a revo-hoz hozzátenném,hogy d2 mid ajtónál próbáltam befutni alsóba,és a gyerek t kezdőről egy chest 103in1-et osztott ki!!!??mondom ok...egy célkeresztes pocket awp,fasza...én meg compban lőttem régebben egy kibaszott mákos fejest akval t kezdőről ct midre átfutás közben a ritmusra ráérezve,99in1...meg amit próbálgattunk,hogy cbble-n dropnál b site felé dupla falon át sebez,hát röhögőgörcs...
-Nem volt 1 hónapig frissítés.
-Adjunk nekik új ládát.
-Adjunk nekik új fegyvert, amit minden kezdő használhat, és minden troll végig fut vele a pályán.
-Majd nerfeljük 1 hét múlva, hogy jó ez tényleg szar ötlet volt.
-Vacbannokat majd csak 400x report után osztjuk ki.
-Hitboxal nem csinálunk semmit, jó az úgy ahogy eddig elvolt baszva.
-Szervereket 64 tickről 128-ra nem emeljük, mert a játékosaink 90% nincs elegendő számítógépje, hogy elfusson a játék minimumon...
-Szedjünk még több pénzt be, akciózzuk le a játékot és dobjunk ki újabb fizetős csalásokat 😄 <#banplz>#banplz>
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
DE! ami érdekes, hogy mentem egy meccset előbb, mondom kipróbálom ezt az új fost... buktuk...<#banplz>#banplz>
Erre most felmegyek, és látom, hogy derankolt, de hogy mire azt az annya nem tudja megmondani...
Utcsó meccsek: döntetlen-nyert-nyert-vesztett-nyert-nyert-döntetlen-vesztett <#idiota>#idiota>
(szurpémből, vissza sas2-be...)
Utoljára szerkesztette: Krszti1160, 2015.12.09. 13:41:02
Spread De Love!

Spread De Love!
– Added a new secondary weapon, the R8 Revolver, which occupies the Desert Eagle loadout slot.
Ez egy nagyon komoly, felhúzos, 8 töltényes revolvel ami 1 hit 1 kill, legalábbis eddig úgy viselkedik nálam 😄 😄
Jah meg nálam szétbaszta az update a configom, videó beállitások, stb, erre érdemes lehet figyelni!
Utoljára szerkesztette: Facek, 2015.12.09. 09:05:23