Counter-Strike: Global Offensive

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szabii98
Ez elég érdekes váltás. Nyilván már-már nyílt titok volt, hogy s1mple odamegy, de ahogy hallottam flamie is eléggé kemény csávó a maga módján, meglátjuk mi sül ki belőle. Egy biztos, ha bejön akkor bajnok potenciál van bennük, ha nem akkor nagyon hamar lecsúsznak.

I met God. She's black

ReszegKoldus
Azt már olvastam, amikor az edzőjük hetekkel ezelőtt megszellőztetett ilyesmit. De poén, hogy ebben is a rendes sportágakhoz hasonlít a dolog, hogy jóval a hivatalos bejelentés előtt nem egyszer olvastam erről, hogy s1mple kerül a naviba 😄
Utoljára szerkesztette: ReszegKoldus, 2016.08.05. 02:05:51

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

SzirmosSzisza
http://blog.counter-strike.net/index.php/second-shot/

mondjuk, ha jól tudom a probléma az első lövésnél volt, de legalább dolgoznak valamin

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Ingman12
Két hónap után megnéztem mi a helyzet, a csodálatos hangok mellett látom még mindig lehetetlen, hogyha a kibaszott fal mögött vagy, akkor már ne adja be a találatokat.
Utoljára szerkesztette: Ingman12, 2016.08.02. 15:33:36

Metalmilitiakid
Képzeld el azt, hogy te folyamatosan egy minimál laggal játszol és minden sarkon hamarabb látnak meg és reagálnak. Illetve ha ott van pl az AWP célkereszt te nem is látod meg őket, csak azt hogy már esel össze.

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Roger6
Látszik nem játszottál még 144-essel.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

HTS s3rg1nh00
amíg nem próbáltad,felesleges is magyarázni.

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

szabii98
A reakcióidődet csökkenti, sokat számít

I met God. She's black

Hagyjuk már ezt a bullshitet hogy a 120/144Hz-esek csalónak tűnnek a 60-asoknak 😄 Az ad aimskillt vagy mi a f*sz? Nem a monitortól fogsz jobban/rosszabbul lőni...
Utoljára szerkesztette: ntex, 2016.07.22. 01:01:59
HTS s3rg1nh00
nem tud róla semmit,viszont casualban hiába reportolsz,mert competitive játékot lehet overwatcholni (vagyis amíg azt nem játszik az érintett,addig valószínű megússza)
egyébként meg akinek 120/144Hz-es monitora van az a 60-asoknak alapból csalónak tűnik,ebbe jobb beletörődni,meg abba is hogy ha többen játszanak együtt tutira lesúgják ki hol van,így nem is érdemes vele foglalkozni

Minden meccsről visszanézhető demo készül a szerveren, ha valaki reportot kap akkor abból a demo-ból (asszem a reporttól számított) 8 körön át nézhetik vissza az overwatcherek.
De milyen videót? Ha bejelented, hogy WHzott vagy aimozott akkor ezután vesz róla felvételt a szerver? ÉS erről tud az érintett is?
Dency
Fogadjuk el, ne mindig a hibát keressük mindenben. <#pias>

Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W

Sziasztok!
Van egy olyan problémám, hogy az eddigi r9 270x-es kártyámat kicseréltem r9 380-ra és elég durva fps dropokat tapasztalok, 300ról hirtelen le 180-200ig. (Asus z87m-plus alaplap, i5 4670k proci, 8gb ram, 600w cooler táp) Más játéknál nem tapasztaltam eddig hasonlót. Esetleg valami megoldás?
Jim Morrison
Végülis...<#banplz>

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

HTS s3rg1nh00
mi a fasz?ki volt az az isten marhája,aki a casualt könnyednek fordította?OMFG...

Dency
Könnyeden sok cheater van tényleg. Szinte naponta írja ki nekem akit reportoltam hogy egy vagy több játákost kitiltottak blablabla. Ha nem TP-ért játszol akkor menj inkább valami magyar pubra.

Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W

Könnyeden sokszor van hogy lesúgja a haver aki az ellenfélnél van, hogy ki merre van épp. Ott sokkal nehezebb kiszűrni a WH-sokat mint MM-en
SzirmosSzisza
150 comp win, nem óraszám.

Megnézik a videót és egy tapasztalt játékos eldönti, hogy csalt-e vagy tényleg ennyire tud. Azt hiszem 1000+ játékóra kell hozzá meg nova 1 rang talán.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Mennyi csíter van ebben a játékban? Most voltam könnyed meccsen az enemyben az első kettő ct whzott meg aimozott...
Mirage pályán mentünk először bementem a lerakóra ott a dobozoknál mentem ki a lépcső feljáró felé. kapta a vakítót utána mentem ki és egyből rárántotta a fejemre a desertet. full vak volt mutatta a visszajátszásnál és ráadásul az a lerakó felüljárójára nézett.
A másik eset, mikor a következő körben szintén Ara megyünk, füst az alsó átjáróban, az egyik t felugrott a sarokba a virágos ládákra, én lent voltam, megyek előre, jön a ct, először a másik t-t látta meg, de én kaptam a fejest.
Meg végig úgy ment, hogy már rá volt célozva az emberek fejére a célkereszt, mikor kijött fedezékből...
Reportolásnál, hogy döntik el hogy csalt, ha bejelentem?
Szinte minden meccsen van ilyen.
Jim Morrison
Vége!!!!4!44!!4
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Jim Morrison
Hoppá, ki vett tőlem skineket? csgorullete.eu
Valszeg kártérítés az oka. Nekem jól jött ez a kis botrány <#idiota>

ReszegKoldus
Nevetségesek ezek az új SMG hangok, kb ilyen szögbelövő-tűzőgép-helikopter vonalon mozognak 😄

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

HunWindows7777
Hali, értékeljétek ezt a kevés 3 percet, hogy hogyan sikerült ez a fragmoviem, remélem tetszeni fog. Helló.

Fragmovie

Asrock X99 Extreme 4, I7 5820K, Corsair LPX 16GB 2800MHz, MSI Armor GTX 1080 Ti, FSP Raider 535W, Zalman Z9 Plus, Zowie FK1+, Zowie G-SR, Corsair K70 LUX, SteelSeries Arctis 3, BenQ GW2460E(3db)

ReszegKoldus

És azt miért csinálják, hogy mikor távcsöves puskával lőnek, akkor így körözgetnek a célkereszttel az enemy emberen? De tök gyorsan és nem csak a távcsöves puskákkal.
SzirmosSzisza
Meg ez is durva azért. (tl;dr: kapott kb havi 80k dollárt, hogy streamelje, ahogy játszik az oldalukon)

szabii98
Elég szomorú, hogy ehhez egy ilyen problémának kellett történnie.
ELI5:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Gyakorlatilag 3 youtube-os CSGO playa nyitott egy gambling site-ot(CSGOLotto), és folyamatosan videókat töltöttek fel, ahogy dragon lore-okat nyernek, stb., bevallottam úgy hogy belenyúltak a rendszerbe hogy nekik kedvezzen. Jó nagy botrány lett, a valve meg tett ellene.

A kérdés már csak az, hogy ez a csgolounge-t és a hasonló fogadós oldalakat hogy érinti, valamint nyilván a nézőszám csökken-e és ha igen milyen mértékben. De legalább végre tettek valamit.

I met God. She's black

SzirmosSzisza
lehet újra twitchet nézni \o/

tl;dr: Valve kvázi megölte a fogadós oldalakat és társait, twitch is megtiltja a közvetítését ezeknek

fps problémádra sajnos nem igazán tudom a választ, de elég sok kérdés születik fps drop címszó alatt, érdemes hardverspecifikusan is kutatnod. Viszont a random fejeshez csak annyit, hogy akkor feküdj rá a randomra és egy idő után már nem random fogod lőni a fejest <#idiota>
Nem sokat játszom ezzel de azt vettem észre ha össze-vissza lövök hamarabb adok fejest mint ha céloznék.
Arra tud valaki megoldást hogy leesik 15-20-ra az fps-em ha én lövök vagy rám lőnnek.Illetve ha legugolok akkor is 100+-ról leesik 40-re,ez mi lehet?

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Szerintem meg a nem valós idejű felvétel teljesen mást mutat.. Mint valakinél a szálkereszt kvra a hitboxon van és pöttyözi, míg más felhaszmálónál totál mellette... Csak az a furcsa, hogy már 2016ot írunk...
HTS s3rg1nh00
meg a 64 tick...

Lehet le leszek oltva a prok által, de szerintem valami ótvar fos a hitbox már csak ezért is amiket írsz (sokszor tapasztaltam ugyanezeket).

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Félig off, de ez sztem kurva jó 😄

kekeN7
Jaja, fnatic után ők jönnek, nem is kérdés. Tudom, csak egy hater vagyok 😄

szabii98
De ők azok, az SK-val szerződtek titokban, aztán megnyerték a Colombus majort és mondták hogy "ja mégse". 😄
Fallen két scoutos lövése durva volt...és gyakorlatilag végig rohantak a Liquid-en. Esélye sem volt senkinek.

I met God. She's black

Nekem az SK Gaming kurvára nem szimpatikus, nem ez volt tavaly a Luminosity? Kajak lecsalták sztem am az egészet, meg most is van jó pár fura megmozdulásuk...
Elmagyarázná nekem valaki, hogy azt minek vegyem mikor távcsöves puskával awpvel úgy talál el, hogy a közelemben nem volt a célkereszt?
Killcamban sokszor érdekes dolgokat látom, hogy úgy húzza az egeret mintha valami nagyon súlyos dolog lenne, meg ilyen szakaszosan, vagy azt látom hogy a lábamra céloz , oda húzza rá de fejest kapok awpvel....
volt olyan is, hogy ct kezdőn állt a ct közben bementek bére a t-k és letettem a bombát, majd kinéztem a két kapu között és megöltek awpvel. nézem a killcamot, a gyereknek a célkeresztje az én emberem fölött volt kb egy embernyi magasságra és úgy talált el....
HTS s3rg1nh00
remélem látszik,úgy nekem állt vinnyogni a másik csapatból az első hogy ő milyen nagyot carryzett,azt hittem elküldöm kenyába... 😄
(ja látom rá is volt kattintva véletlen,én vagyok a csöcsös)

Utoljára szerkesztette: HTS s3rg1nh00, 2016.07.10. 00:29:27

szabii98
Team Liquid - Fnatic
2-0 (cobble, cache)
mindkét meccs 16:13
s1mple és elige vitte a hátán csapatot 55 és 44 fraggel....kérdés mire lesznek képesek holnap az SK ellen😊

I met God. She's black

ReszegKoldus
Annyi előnye annak is lenne, hogy nem nézném a döntőt, franc se kíváncsi gyökér amcsikra meg cigó brazilokra 😄

<#eljen>

kekeN7
Alapvetően nem érdekel ez a bohóckodás, de a fnaticnál nem nagyon van unszimpatikusabb csapat, szóval remélem kikapnak a phaszba 😄

ReszegKoldus
remélem fnatic nagyon összeszedi magát... 😞

szabii98
az ember elmegy két órára, erre a Liquid kiejti a Na'Vit 😄 #NACS

I met God. She's black

ReszegKoldus
Hű remélem VP és fnatic összekapja magát

szabii98
A train is szoros lehet, bár a VPnek kevés a 4kör Tben, még kéne egy pár. Eszméletlen amit az Astralis nyújt..

I met God. She's black