Counter-Strike: Global Offensive
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I met God. She's black
Utoljára szerkesztette: ReszegKoldus, 2016.08.05. 02:05:51
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
mondjuk, ha jól tudom a probléma az első lövésnél volt, de legalább dolgoznak valamin
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Utoljára szerkesztette: Ingman12, 2016.08.02. 15:33:36
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Utoljára szerkesztette: ntex, 2016.07.22. 01:01:59
egyébként meg akinek 120/144Hz-es monitora van az a 60-asoknak alapból csalónak tűnik,ebbe jobb beletörődni,meg abba is hogy ha többen játszanak együtt tutira lesúgják ki hol van,így nem is érdemes vele foglalkozni
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W
Van egy olyan problémám, hogy az eddigi r9 270x-es kártyámat kicseréltem r9 380-ra és elég durva fps dropokat tapasztalok, 300ról hirtelen le 180-200ig. (Asus z87m-plus alaplap, i5 4670k proci, 8gb ram, 600w cooler táp) Más játéknál nem tapasztaltam eddig hasonlót. Esetleg valami megoldás?
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Mirage pályán mentünk először bementem a lerakóra ott a dobozoknál mentem ki a lépcső feljáró felé. kapta a vakítót utána mentem ki és egyből rárántotta a fejemre a desertet. full vak volt mutatta a visszajátszásnál és ráadásul az a lerakó felüljárójára nézett.
A másik eset, mikor a következő körben szintén Ara megyünk, füst az alsó átjáróban, az egyik t felugrott a sarokba a virágos ládákra, én lent voltam, megyek előre, jön a ct, először a másik t-t látta meg, de én kaptam a fejest.
Meg végig úgy ment, hogy már rá volt célozva az emberek fejére a célkereszt, mikor kijött fedezékből...
Reportolásnál, hogy döntik el hogy csalt, ha bejelentem?
Szinte minden meccsen van ilyen.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Valszeg kártérítés az oka. Nekem jól jött ez a kis botrány <#idiota>#idiota>
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Fragmovie
Asrock X99 Extreme 4, I7 5820K, Corsair LPX 16GB 2800MHz, MSI Armor GTX 1080 Ti, FSP Raider 535W, Zalman Z9 Plus, Zowie FK1+, Zowie G-SR, Corsair K70 LUX, SteelSeries Arctis 3, BenQ GW2460E(3db)
ELI5:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Gyakorlatilag 3 youtube-os CSGO playa nyitott egy gambling site-ot(CSGOLotto), és folyamatosan videókat töltöttek fel, ahogy dragon lore-okat nyernek, stb., bevallottam úgy hogy belenyúltak a rendszerbe hogy nekik kedvezzen. Jó nagy botrány lett, a valve meg tett ellene.
A kérdés már csak az, hogy ez a csgolounge-t és a hasonló fogadós oldalakat hogy érinti, valamint nyilván a nézőszám csökken-e és ha igen milyen mértékben. De legalább végre tettek valamit.
I met God. She's black
tl;dr: Valve kvázi megölte a fogadós oldalakat és társait, twitch is megtiltja a közvetítését ezeknek
Arra tud valaki megoldást hogy leesik 15-20-ra az fps-em ha én lövök vagy rám lőnnek.Illetve ha legugolok akkor is 100+-ról leesik 40-re,ez mi lehet?
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Fallen két scoutos lövése durva volt...és gyakorlatilag végig rohantak a Liquid-en. Esélye sem volt senkinek.
I met God. She's black
Killcamban sokszor érdekes dolgokat látom, hogy úgy húzza az egeret mintha valami nagyon súlyos dolog lenne, meg ilyen szakaszosan, vagy azt látom hogy a lábamra céloz , oda húzza rá de fejest kapok awpvel....
volt olyan is, hogy ct kezdőn állt a ct közben bementek bére a t-k és letettem a bombát, majd kinéztem a két kapu között és megöltek awpvel. nézem a killcamot, a gyereknek a célkeresztje az én emberem fölött volt kb egy embernyi magasságra és úgy talált el....
(ja látom rá is volt kattintva véletlen,én vagyok a csöcsös)
Utoljára szerkesztette: HTS s3rg1nh00, 2016.07.10. 00:29:27
2-0 (cobble, cache)
mindkét meccs 16:13
s1mple és elige vitte a hátán csapatot 55 és 44 fraggel....kérdés mire lesznek képesek holnap az SK ellen😊
I met God. She's black