9177
  • Roger6
    Ezt végigvitte, jöhet a második rész.
  • Metalmilitiakid
    Asszem ennyi, ki lett maxolva a játék :D

• SzirmosSzisza
    mai menü

eddigi eredmények
  • szabii98
    szerintem én már nem élem meg, hogy Shroud és a C9 kijusson egy majorra :D

deadfoxék pedig a kövi csapatokat kaphatják holnap: mouse, Faze-Immortals vesztese, NIP-Optic nyertese, CLG-Dignitas nyertese
  • Jim Morrison
    Godsent - hr
    Train
    11-10
  • ReszegKoldus
  • Jim Morrison
    Bannolnám
  • SzirmosSzisza
    VAC!!!
  • Jim Morrison
    ÁÁÁ nem néztem

https://www.twitch.tv/eleaguetv
    Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2016.12.16. 19:59:29
  • szabii98
    Bencéék csak megverték a NiP-et :D durvacucc!
  • Roger6
    XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • Jim Morrison
    mi ez a stream :DDD
  • Jim Morrison
    hajrá hajrá :)
  • SzirmosSzisza
    Redditen szépen megfogalmazták, hogy a nyertes csapat viszi KennyS-t :D
  • szabii98
    G2 vs EnVy jólesz :D
  • SzirmosSzisza
    kemény lesz

• Jim Morrison
    Pontosan mit mondott a kommentar?:D it is valve so there must be a double invisible spray
    Vagy hogy volt?:D
  • Jim Morrison
    Tyu, deadfox szepen elcsipte
  • SzirmosSzisza
    https://www.twitch.tv/eleaguetv megy, 1-1 az állás (mouse elbukta a buy körét ... :D)
  • SzirmosSzisza
    http://www.eleague.com/major-qualifier mouz ellen kezd HellRaisers (majd később)
  • Jim Morrison
    na, lehet jött egy értelmes update.
    http://kodiakcsgo.com/news_comments/newsID-1004/vegre_3d-ben_lehet_hallani_a_hangokat/
    tldr: driverben maradjatok a stereo nál, majd menüben válassyátok a HRTF hangzást.
  • ntex
    Igazából azért hogy valaki pénzért is árulja ezeket, talán jogos is lehetne a börtön, elég ironikus hogy csalás programot pénzért árulnak, bár sztem 5 év egy ilyenért nem kicsit túlzás. Érthető hogy harcolni akarnak az egyre szaporodó csalók ellen, de talán nem ilyen drasztikusan kellene ellenük fellépni.
  • Roger6
    Öt év börtön aimért?
  • Jim Morrison
    nem :) (még nem:))
  • ntex
    Ez komoly? Inkább azt fixálják ki hogy ne lehessen ilyen abszurd dolgokat csinálni mint a one-way smoke... Meg hogy sokszor úgy lőnek el füst meg HE robbanás füstje mögül hogy én nem is látom a gyereket.
  • Jim Morrison
    Decemberi update
  • Jim Morrison
    sparkles videóra már nem nyomok :[

előző kommenteddel egyetértek, itthon tényleg ez van, hogy külföldön mi, azt nem tudom :)
  • ntex
  • ntex
    Persze, mert a világ legjobb csapatai közül kettő is Svédországot képviseli. Itthon NSO-n mikor kirakták a hírt facebookon hogy CS:GO döntő fog menni élőben a Spíler TV-n, szánalom volt hogy mi ment ott. Sok idióta azt se tudja mi az az e-sport azt jöttek fejtágítani, meg megmagyarázni hogy az e-sport az nem is sport (persze, a sakk meg a póker sem az mint tudjuk), meg mi az hogy videójátékokat közvetít egy tv, meg ehhez hasonló agyrémek. Sok beszűkült tudatú, maradi ember van itt nálunk MO.-n sajnos, akik nem igazán nyitottak az új dolgok felé és egyenesen istenkáromlásnak tekintik ha valaki gamerként keresi meg a pénzét (vagy csak a nálunk amúgy is divatos irigykedés ment ott is, hogy valaki ezzel többet keres mint más a napi 8 órás gürizéssel a szalag mellett...)
    Utoljára szerkesztette: ntex, 2016.12.06. 21:48:10
  • Jim Morrison
    Regen eurosporton colt css, de talan csak este 10 utan (meg verekedos jatek) azt birtam. Svedeknel meg mintha gyakrabban adnanak ilyesmit tv ben mar evek ota.
  • szabii98
    Én is csak a régi megítélés alapján mondtam ezt a felettébb bunkó dolgot, de meg kell valjam nagyon unszimpatikus volt amikor belefutottam twitch-en. Majd meglátjuk, bár ha még a nyugat sem ért el addig, hogy a TVben esportot közvetítsenek (sokat, sokaknak, sokáig), akkor biztos nem itthon fog ez forradalmian változni.

A legtöbb ember első szava úgyis az lesz, hogy ez nem is sport.
  • Jim Morrison
    Nem tudom, majd egyik twitches kozvetitesebe majd belehallgatok, 1 eve nem hallottam, talan mar okes a kommentarja.
  • szabii98
    Hoppá

Mondjuk ha nem spray kommentálná,még talán érdekelne is LUL
  • ReszegKoldus
    Biztos nem fogom itt nézni, de hátha valakit érdekel.
  • ENVE
    Hát hogyne, azért játszhatja el dev is az ártatlan, mert ez a kozosség aztán nagyon kitaszítja magából a lebukott csalókat... HAHAHA jó vicc volt. Most már senki nem is tudja, hogy dev egy rohadt nagy csaló volt.
  • Jim Morrison
    Azt varom, hogy a loszert is lehessen skinelni. Es csak 50szer lehet felhasznalni mint a sprayket.
  • SzirmosSzisza
    ezek tök arik szerintem :D
  • Jim Morrison
    Killfeed skins
  • Roger6
    Akkor sem érdekelt senkit, amikor fogadtak rájuk. Ez csupán a haszonszerzésről szólt, meccs után 1 perccel azt sem tudták milyen csapatok játszottak.
  • Jim Morrison
    Nee még meghalljak :D