9177
-
#8214 Ezt végigvitte, jöhet a második rész. -
#8213 Asszem ennyi, ki lett maxolva a játék :D
-
#8212 mai menü
eddigi eredmények -
#8211 szerintem én már nem élem meg, hogy Shroud és a C9 kijusson egy majorra :D
deadfoxék pedig a kövi csapatokat kaphatják holnap: mouse, Faze-Immortals vesztese, NIP-Optic nyertese, CLG-Dignitas nyertese
-
#8210 Godsent - hr
Train
11-10 -
#8209 -
#8208 Bannolnám -
#8207 VAC!!! -
#8206 ÁÁÁ nem néztem
https://www.twitch.tv/eleaguetv
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2016.12.16. 19:59:29 -
#8205 Bencéék csak megverték a NiP-et :D durvacucc! -
#8204 XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#8203 mi ez a stream :DDD -
#8202 hajrá hajrá :) -
#8201 Redditen szépen megfogalmazták, hogy a nyertes csapat viszi KennyS-t :D -
#8200 G2 vs EnVy jólesz :D -
#8199 kemény lesz
-
#8198 Pontosan mit mondott a kommentar?:D it is valve so there must be a double invisible spray
Vagy hogy volt?:D -
#8197 Tyu, deadfox szepen elcsipte -
#8196 https://www.twitch.tv/eleaguetv megy, 1-1 az állás (mouse elbukta a buy körét ... :D) -
#8195 http://www.eleague.com/major-qualifier mouz ellen kezd HellRaisers (majd később) -
#8194 na, lehet jött egy értelmes update.
http://kodiakcsgo.com/news_comments/newsID-1004/vegre_3d-ben_lehet_hallani_a_hangokat/
tldr: driverben maradjatok a stereo nál, majd menüben válassyátok a HRTF hangzást. -
ntex #8193 Igazából azért hogy valaki pénzért is árulja ezeket, talán jogos is lehetne a börtön, elég ironikus hogy csalás programot pénzért árulnak, bár sztem 5 év egy ilyenért nem kicsit túlzás. Érthető hogy harcolni akarnak az egyre szaporodó csalók ellen, de talán nem ilyen drasztikusan kellene ellenük fellépni. -
#8192 Öt év börtön aimért? -
#8191 nem :) (még nem:)) -
ntex #8190 Ez komoly? Inkább azt fixálják ki hogy ne lehessen ilyen abszurd dolgokat csinálni mint a one-way smoke... Meg hogy sokszor úgy lőnek el füst meg HE robbanás füstje mögül hogy én nem is látom a gyereket. -
#8189 Decemberi update
-
#8188 sparkles videóra már nem nyomok :[
előző kommenteddel egyetértek, itthon tényleg ez van, hogy külföldön mi, azt nem tudom :) -
ntex #8187 -
ntex #8186 Persze, mert a világ legjobb csapatai közül kettő is Svédországot képviseli. Itthon NSO-n mikor kirakták a hírt facebookon hogy CS:GO döntő fog menni élőben a Spíler TV-n, szánalom volt hogy mi ment ott. Sok idióta azt se tudja mi az az e-sport azt jöttek fejtágítani, meg megmagyarázni hogy az e-sport az nem is sport (persze, a sakk meg a póker sem az mint tudjuk), meg mi az hogy videójátékokat közvetít egy tv, meg ehhez hasonló agyrémek. Sok beszűkült tudatú, maradi ember van itt nálunk MO.-n sajnos, akik nem igazán nyitottak az új dolgok felé és egyenesen istenkáromlásnak tekintik ha valaki gamerként keresi meg a pénzét (vagy csak a nálunk amúgy is divatos irigykedés ment ott is, hogy valaki ezzel többet keres mint más a napi 8 órás gürizéssel a szalag mellett...)
Utoljára szerkesztette: ntex, 2016.12.06. 21:48:10 -
#8185 Regen eurosporton colt css, de talan csak este 10 utan (meg verekedos jatek) azt birtam. Svedeknel meg mintha gyakrabban adnanak ilyesmit tv ben mar evek ota. -
#8184 Én is csak a régi megítélés alapján mondtam ezt a felettébb bunkó dolgot, de meg kell valjam nagyon unszimpatikus volt amikor belefutottam twitch-en. Majd meglátjuk, bár ha még a nyugat sem ért el addig, hogy a TVben esportot közvetítsenek (sokat, sokaknak, sokáig), akkor biztos nem itthon fog ez forradalmian változni.
A legtöbb ember első szava úgyis az lesz, hogy ez nem is sport. -
#8183 Nem tudom, majd egyik twitches kozvetitesebe majd belehallgatok, 1 eve nem hallottam, talan mar okes a kommentarja.
-
#8182 Hoppá
Mondjuk ha nem spray kommentálná,még talán érdekelne is LUL -
#8181 Biztos nem fogom itt nézni, de hátha valakit érdekel. -
ENVE #8180 Hát hogyne, azért játszhatja el dev is az ártatlan, mert ez a kozosség aztán nagyon kitaszítja magából a lebukott csalókat... HAHAHA jó vicc volt. Most már senki nem is tudja, hogy dev egy rohadt nagy csaló volt. -
#8179 Azt varom, hogy a loszert is lehessen skinelni. Es csak 50szer lehet felhasznalni mint a sprayket. -
#8178 ezek tök arik szerintem :D -
#8177 Killfeed skins
-
#8176 Akkor sem érdekelt senkit, amikor fogadtak rájuk. Ez csupán a haszonszerzésről szólt, meccs után 1 perccel azt sem tudták milyen csapatok játszottak. -
#8175 Nee még meghalljak :D