9177
  • sznus
    Remélem, hogy a kesztyű is "elhasználódik" meg elértéktelenedik, a többszöri használattal... :F

A zenénél is csinálhatnának olyat, hogy minél többször játszódik le, annál inkább serceg, pattog... megugrik... mintha rossz bakelitről menne.
  • SzirmosSzisza
    Játékosként lehet nem érint, de sokan csak a fogadás miatt néztek noname csapatokat, most meg kutyát macskát nem érdekel az Ő meccsük.
  • Jim Morrison
    Jajj de kár

:/
  • SzirmosSzisza
    Szerintem tök jó ötlet, nem zavar senkit se, akit nem érdekel eladja a ládát, Valve meg jól jár. Igazából mióta nem mennek a fogadó oldalak úgyse pörög annyira a "gazdaság", majdnem minden cucc a felére esett vissza árban.
  • Roger6
    Egyetértek.
  • Panzeradler #8169
    Engem a tag-el is kiakasztott már, de ez már tényleg az alja..
  • Jim Morrison
    En mar evek ota mondom hogy a valvenal mar az ea is jobb (nem ennyire penzehesek)
    Persze kamatostul visszajon nekik, azt meg pont leszarjak en mit mondok.
  • HTS s3rg1nh00
    persze,gondolom most pezsgőt bontanak a volvonál hogy megint csesztek a játékmechanikán javítani de a sok barom adja-veszi-nyitja a drága ládát meg az abból 1000ből 1szer eső szutykot...
    Utoljára szerkesztette: HTS s3rg1nh00, 2016.11.29. 12:54:09
  • SzirmosSzisza
    De kapott külön slotot nem? Szal lehet mindkettőt hordani.
  • HTS s3rg1nh00
    jól,az új gloves ládából a sárga ritkaságú cucc nem új kés,hanem kesztyű...
  • ratgab
    Jól értem, hogy most kés helyett ezek vannak?
  • HTS s3rg1nh00
    a vicc az,hogy olyan ritkák mint a kések...marketen 2 db van fent,3-400 €...
  • Jim Morrison
    Ayyy
    Lmao
  • SzirmosSzisza
  • HTS s3rg1nh00
  • Lebowski
    Nagyon elkapott kép.
  • Jim Morrison
  • ntex
    Mert lehet csalni lanon is és csalnak is. Nem egy videó van fent youtuben ahol hihetetlen dolgok (nem a véletlen szerencsékről beszélek hanem a sorozatos bullshitekről) történnek lanokon.
  • Jim Morrison
    Fluff
  • Roger6
    LAN anti cheat - persze itt mindenki állítja, hogy nem lehet LAN-on csalni, de hát akkor mi szükség erre?
  • jazzy
    Pixel a legjobb valóban tapizásra, nem mindig ott a legolcsóbb de korrektek a garanciával nagyon. Nekem Logitech G502 van és az eddigi legjobb egerem, imádom.
  • Jim Morrison
    pixel(.)hu
  • Kaszi46
    Sziasztok budapesten van valami bolt ahol gamer egereket/padokat arulnak es ki is lehet oket probalni(legalabb a fogasat)?
    Steelseries/zowie/razer/logi erdekelne

Illetve erdekel ki mit ajanl 21cm/11cm es tenyerhez claw/palm grip-es eger fogagashoz low sensivel fps-re

Kofi :-)
  • Jim Morrison
    Jatszani kell, es akkor neha dob. Menuben neved alatt van egy csik az ilyen rang. Ha szintet lepsz kapsz skint. Heti egyet (valami ilyesmi)
  • Ainz
    Üdv!
    CSGO-ban ezek a skinek hogy vannak ?
    Veszitek pénzért a kulcsokat ??
    Vagy valami trükkös alternatív mód, amivel befektetés nélkül is lehet szerezni ??
  • Micsu
  • Jim Morrison

Deadfox
  • Jim Morrison
    BarBarr 1v4
  • Jim Morrison

Tegnap mikor néztem a második mapot (kábel) pont HR volt T ben és szoptak, úgyhogy le is kapcsoltam, rajtam ne múljon :/
  • SzirmosSzisza
    Hellraiser (Deadfox-szal) kijutott Major qualira, eddig ezek a csapatok vannak: http://wiki.teamliquid.net/counterstrike/Turner_Sports/ELEAGUE/2017/Major/Offline_Qualifier. Elvileg 4 csoport lesz és mindből a top 2 jut tovább.
  • Jim Morrison
  • Roger6
    ÚJ SZABÁLY JÖHET: VÉGRE ÖSSZEFOGOTT A VALVE ÉS A PROFI MEZŐNY
  • Jim Morrison
    mindezt mouse acceleration onnal ?
    Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2016.10.30. 16:36:44
  • ReszegKoldus
    Get_Right
  • ReszegKoldus

• ntex
    Szerintem aki egyszer megégeti magát csalással, az nem fog soha többé 100%-os bizalmat kapni a játékban, mindig ott lesz a kétség hogy újra csalni fog. És a tapasztalatok szerint aki egyszer csal az többször is fog, olyan mint a drog hogy egyszer kipróbálod és nem tudsz szabadulni tőle kb.
    Utoljára szerkesztette: ntex, 2016.10.26. 13:39:20
  • Roger6
    "Lehet azért, mert nem okos"

• ReszegKoldus
    legjobb játékos
    hahahahaha
  • Roger6
    A hülye
  • SzirmosSzisza
    https://www.twitch.tv/epicenter_en1/v/96438826?t=1h34m50s :D mondjuk tényleg meg lehet tanulni ruszkiul!