9177
  • Jim Morrison
    végre valaki összeszedte
  • Lebowski
    Álmodik a nyomor

Bárcsak meglépnék..
  • Jim Morrison
    Valszeg 128 tickre allnak at.
  • Spészgószt
    Bazz 3 hete nem volt egy percem se ... Tegnap le tudtam volna ulni egy fél órát....erre ez a buzi csak keres keres es és keres... Qva annyát nem tudtam játszani...
  • Livius
    Nah, kezd beindulni a szerver, gyertek játszani!

• SzirmosSzisza
    Valamit elrontottak azért ilyen most.
  • Jim Morrison
    Hali!

Nálam ekkora:

|-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------|
    Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2017.01.02. 16:49:18
  • ricsa008
    sziasztok ! Mindig ekkora a várakozási idő ?
  • ntex
    Az a legjobb hogy ilyenkor elveszi a nyert meccset és derankolhat is. Egyébként az előző hsz-en már meg sem lepődök, ebben a játékban már az számít csodának ha nem kapunk olyan ellenfelet aki nem lő minden körben instant bullshit kinézős hs-eket. Komolyan annyi csaló van ebben a kibaszott játékban mint égen a csillag. Csalás nélkül már nem is nagyon lehet érvényesülni, ha nem is egyértelműen csal valaki biztos hogy egyre többen használnak profi fizetős csalásokat amik úgymond jobbá teszik a játékát ésszerű kereteken belül. És már a lejátszott óraszám sem mérvadó semmihez

Még hajnalban felmentem egy magyar 1v1 aréna szerverre, voltak fenn páran, volt egy gyerek "Senor VAC" névvel aki akármilyen fegyverrel mentünk ahogy a látómezejébe kerültem már kaptam az instant 1 hit fejest. Akár AK-val, akár USP-vel, akár revolverrel (!!!!) jött, utóbbinál ugye kell kis idő hogy felhúzza a ravaszt, de a gyerek ezzel is úgy lőtt fejbe hogy én még felfogni se tudtam hogy kinézett a doboz mögül. A harmadik ilyen után már nem bírtam megállni hogy szóljak neki játékban hogy jó nagy kamukat lő, erre ő csak megköszönte, többen írták hogy reportoljam nyugodtan, utána meg érdekes egyből ölhető lett. Megnéztem a gyerek profilját, 4100 óra CS:GO-ban. Hát oké... Itt az emberek már nem féltik a több éves accountjukról banolt játékot sem úgy látszik.
    Utoljára szerkesztette: ntex, 2017.01.01. 14:39:49
  • Jim Morrison
    eh.

tegnap újra toltam picit. első meccs 3 körig tartott (ellenfél abandon, feladta), másik kettőben végig 1-1 bottal játszott ellen. Ez még nem is szomorú, hanem az, hogy mikor beléptem játékba azt írta nem rég akivel partyban voltam vac bannolva lett... az jó, elmúlt 1 hónapban pár külföldivel toltam 2 meccset, jó fejek voltak (és még én is jobb voltam náluk) ezért mentem velük 1 meccset csapatban... szép :(
  • Gyuszopapa
    A gyerek panaszkodik a csalók és agyhalottak miatt.
    Ez volt az egyik értékelő írása.:"Nagyonfasza! még így 1000 óra után is élvezetes.(Ez Smurf) A csalókat (VOlt pár csalt accom pls global ) nemtudják kiszűrni..Aki jól csal van esélye nyilván én lőni is tudok és ezen az accon nem csalok. De megéri venni olyan accot amit hackelésre használsz."
    No comment.
  • Livius
    Hello!
    Sikerült beüzemelnem egy új magyar CS:GO publik szervert. Próbáljátok ki!

[HUN] Cyberdyne SkyNet Public Server (NO TK/Block)

A körök végén az alábbi mapokra lehet szavazni. Ha van valami jó map, ami nincs benne, írjátok és betudom rakni.

de_dust2
    de_train
    de_mirage
    de_inferno
    de_cbble
    de_overpass
    de_cache
    de_nuke
    de_aztec
    de_dust
    de_vertigo
  • ntex
    Mostanában megint túl sok a pro. Visszaestem pár napja sheriff szintre egy csúfos és hosszan tartó vereség sorozat után, de alig bírtam visszamászni LE-be. Voltak olyan meccsek hogy 5 sheriff jött ellenünk de koszorús sasok nem lőttek úgy mint amiket ezek osztottak. Egyszerűen nem értem hogy lehet ekkora szórás a skill szintekben.
  • Jim Morrison
    elmúlt héten játszottam pár meccset, kb ugyanez játszódott le csak egérdobálózás nélkül :D
  • Ingman12
    Úgy asztalnak vágtam az egerem, hogy ki is nyiffant a bal klikk. Ha jót akar magának valaki, akkor hagyja ezt a retek fost a francba, csak felhúzni tudod magad rajta, másra nem jó.
  • rudii
    Sziasztok! :)

Pár hónap cs:go kihagyás után újra neki leselkedünk. A új besoroló meccsünk már meg is volt. :D Szóval haverral pörgetünk pár MM-et. Lessetek be! ;)

LIVE STREAM
  • Jim Morrison
    azt a mapot legalább ismerik az mm csapattársak...
  • Spészgószt
    Ok ok....de 15 eve??? 24/7be...
  • ntex
    Legalapabb map.
  • Spészgószt
    jópofa....
    DE....miért csak az a szájb@kurt D2-t ismeri mindenki....mehetne má a retired csoportba....
    Utoljára szerkesztette: Spészgószt, 2016.12.25. 19:04:41
  • JaSoN HuNTeR #8234
  • Spészgószt
    thx...legalább dolgozok...nincs kísértés :DDDD
  • Jim Morrison
    behalt már pár órája.
  • Spészgószt
    nálatok működik a steam???
  • Jim Morrison
  • Jim Morrison
    néztem én is, de nem esett le, hogy azért linkelték mert... így mindjárt másképp állok a dologhoz :D
  • SzirmosSzisza
    https://www.reddit.com/r/GlobalOffensive/comments/3c65af/how_to_train_your_spray_control_by_the_16_yo/ spary controllról leírás, azért mókás, mert a 16 éves srác aki tavaly írta most jutott ki a Majorra :D
  • Jim Morrison
    csak most látom, hogy deadfoxék kijutottak majorra :o egy deadfox matricát lehet beszerzek :)
    http://esport1.hu/news/2016/12/19/esport-csgo-counterstrike-eleague-major-atlanta-hellraisers-vs-cloud9-osszefoglalo
  • ntex
    Egy meccs alatt 4x 4-es :D Ritka az ilyen, úgy látszik éjjel jobban adja :D

• SzirmosSzisza
    envy - vega
    g2 - immortals
    c9 - hr
  • Dency
    Ja ez a marika kopi 1.6 ról :D
  • Jim Morrison
    reddit kommentek között van néhány gyöngyszem :D

• Jim Morrison
    HÁH
    nem bírom a palit :C

Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2016.12.18. 20:50:58
  • Jim Morrison
    ????
  • Metalmilitiakid
    Én azon röhögtem a végén, ahogy a fejüket néztem és kb. ez ült ki az arcukra.
    -Haver most mi lesz, már felvettük a pénzt, hogy throwolunk egy meccset a csoportkörben.
    -Én már el is költöttem! Most mi a fasz lesz ?

XD
  • szabii98
    16-2?! Jézusúristen.
  • Metalmilitiakid
    RIP NIP :D
  • Jim Morrison
    ja akkor tuti montázs :D
  • ReszegKoldus
    mondjuk biztató a videó neve :D
  • Jim Morrison
    wut