9177
-
#8254 végre valaki összeszedte
-
Lebowski #8253 Álmodik a nyomor
Bárcsak meglépnék.. -
#8252 Valszeg 128 tickre allnak at. -
#8251 Bazz 3 hete nem volt egy percem se ... Tegnap le tudtam volna ulni egy fél órát....erre ez a buzi csak keres keres es és keres... Qva annyát nem tudtam játszani... -
Livius #8250 Nah, kezd beindulni a szerver, gyertek játszani!
-
#8249 Valamit elrontottak azért ilyen most. -
#8248 Hali!
Nálam ekkora:
|-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------|
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2017.01.02. 16:49:18 -
ricsa008 #8247 sziasztok ! Mindig ekkora a várakozási idő ? -
ntex #8246 Az a legjobb hogy ilyenkor elveszi a nyert meccset és derankolhat is. Egyébként az előző hsz-en már meg sem lepődök, ebben a játékban már az számít csodának ha nem kapunk olyan ellenfelet aki nem lő minden körben instant bullshit kinézős hs-eket. Komolyan annyi csaló van ebben a kibaszott játékban mint égen a csillag. Csalás nélkül már nem is nagyon lehet érvényesülni, ha nem is egyértelműen csal valaki biztos hogy egyre többen használnak profi fizetős csalásokat amik úgymond jobbá teszik a játékát ésszerű kereteken belül. És már a lejátszott óraszám sem mérvadó semmihez
Még hajnalban felmentem egy magyar 1v1 aréna szerverre, voltak fenn páran, volt egy gyerek "Senor VAC" névvel aki akármilyen fegyverrel mentünk ahogy a látómezejébe kerültem már kaptam az instant 1 hit fejest. Akár AK-val, akár USP-vel, akár revolverrel (!!!!) jött, utóbbinál ugye kell kis idő hogy felhúzza a ravaszt, de a gyerek ezzel is úgy lőtt fejbe hogy én még felfogni se tudtam hogy kinézett a doboz mögül. A harmadik ilyen után már nem bírtam megállni hogy szóljak neki játékban hogy jó nagy kamukat lő, erre ő csak megköszönte, többen írták hogy reportoljam nyugodtan, utána meg érdekes egyből ölhető lett. Megnéztem a gyerek profilját, 4100 óra CS:GO-ban. Hát oké... Itt az emberek már nem féltik a több éves accountjukról banolt játékot sem úgy látszik.
Utoljára szerkesztette: ntex, 2017.01.01. 14:39:49 -
#8245 eh.
tegnap újra toltam picit. első meccs 3 körig tartott (ellenfél abandon, feladta), másik kettőben végig 1-1 bottal játszott ellen. Ez még nem is szomorú, hanem az, hogy mikor beléptem játékba azt írta nem rég akivel partyban voltam vac bannolva lett... az jó, elmúlt 1 hónapban pár külföldivel toltam 2 meccset, jó fejek voltak (és még én is jobb voltam náluk) ezért mentem velük 1 meccset csapatban... szép :( -
Gyuszopapa #8244 A gyerek panaszkodik a csalók és agyhalottak miatt.
Ez volt az egyik értékelő írása.:"Nagyonfasza! még így 1000 óra után is élvezetes.(Ez Smurf) A csalókat (VOlt pár csalt accom pls global ) nemtudják kiszűrni..Aki jól csal van esélye nyilván én lőni is tudok és ezen az accon nem csalok. De megéri venni olyan accot amit hackelésre használsz."
No comment. -
Livius #8243 Hello!
Sikerült beüzemelnem egy új magyar CS:GO publik szervert. Próbáljátok ki!
[HUN] Cyberdyne SkyNet Public Server (NO TK/Block)
A körök végén az alábbi mapokra lehet szavazni. Ha van valami jó map, ami nincs benne, írjátok és betudom rakni.
de_dust2
de_train
de_mirage
de_inferno
de_cbble
de_overpass
de_cache
de_nuke
de_aztec
de_dust
de_vertigo -
ntex #8242 Mostanában megint túl sok a pro. Visszaestem pár napja sheriff szintre egy csúfos és hosszan tartó vereség sorozat után, de alig bírtam visszamászni LE-be. Voltak olyan meccsek hogy 5 sheriff jött ellenünk de koszorús sasok nem lőttek úgy mint amiket ezek osztottak. Egyszerűen nem értem hogy lehet ekkora szórás a skill szintekben. -
#8241 elmúlt héten játszottam pár meccset, kb ugyanez játszódott le csak egérdobálózás nélkül :D -
#8240 Úgy asztalnak vágtam az egerem, hogy ki is nyiffant a bal klikk. Ha jót akar magának valaki, akkor hagyja ezt a retek fost a francba, csak felhúzni tudod magad rajta, másra nem jó. -
rudii #8239 Sziasztok! :)
Pár hónap cs:go kihagyás után újra neki leselkedünk. A új besoroló meccsünk már meg is volt. :D Szóval haverral pörgetünk pár MM-et. Lessetek be! ;)
LIVE STREAM
-
#8238 azt a mapot legalább ismerik az mm csapattársak... -
#8237 Ok ok....de 15 eve??? 24/7be... -
ntex #8236 Legalapabb map. -
#8235 jópofa....
DE....miért csak az a szájb@kurt D2-t ismeri mindenki....mehetne má a retired csoportba....
Utoljára szerkesztette: Spészgószt, 2016.12.25. 19:04:41 -
#8234 -
#8233 thx...legalább dolgozok...nincs kísértés :DDDD -
#8232 behalt már pár órája. -
#8231 nálatok működik a steam???
-
#8230 -
#8229 néztem én is, de nem esett le, hogy azért linkelték mert... így mindjárt másképp állok a dologhoz :D -
#8228 https://www.reddit.com/r/GlobalOffensive/comments/3c65af/how_to_train_your_spray_control_by_the_16_yo/ spary controllról leírás, azért mókás, mert a 16 éves srác aki tavaly írta most jutott ki a Majorra :D -
#8227 csak most látom, hogy deadfoxék kijutottak majorra :o egy deadfox matricát lehet beszerzek :)
http://esport1.hu/news/2016/12/19/esport-csgo-counterstrike-eleague-major-atlanta-hellraisers-vs-cloud9-osszefoglalo -
ntex #8226 Egy meccs alatt 4x 4-es :D Ritka az ilyen, úgy látszik éjjel jobban adja :D
-
#8225 envy - vega
g2 - immortals
c9 - hr -
#8224 Ja ez a marika kopi 1.6 ról :D
-
#8223 reddit kommentek között van néhány gyöngyszem :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#8222 HÁH
nem bírom a palit :C
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2016.12.18. 20:50:58 -
#8221 ???? -
#8220 Én azon röhögtem a végén, ahogy a fejüket néztem és kb. ez ült ki az arcukra.
-Haver most mi lesz, már felvettük a pénzt, hogy throwolunk egy meccset a csoportkörben.
-Én már el is költöttem! Most mi a fasz lesz ?
XD -
#8219 16-2?! Jézusúristen. -
#8218 RIP NIP :D -
#8217 ja akkor tuti montázs :D -
#8216 mondjuk biztató a videó neve :D
-
#8215 wut