Counter-Strike: Global Offensive
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
DFI K6XV3+/66 + P1 233MMX , 32mb pc-100 SDRAM, 8mb S3 Trio 3D, 4gb HDD, 32x LG CDROM, 235W Vargáné és Társa Egyéb : Quartz Tetris, Sárga kazettás wannabe NES, Ericsson T20
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
CS:GO accountert cserebe tudnek adni egy The Elder Scrolls online: Tamriel Unlimited accountot.
Ha valakit erdekel a csere, irjon privatot.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Innen már gyorsabban kéne mennie neki, pár meccs/szint
I met God. She's black
néztem picit, 28 win után sincs rankup. 50+ killje vót pedig 😞
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2016.08.22. 14:45:11
A probléma csak az, hogy ez az acc úgy lett lebukva silver 1ig, és így az MMR-je a béka segge alatt van. 27es win streak után még mindig silver 1 a csávó 😄
I met God. She's black
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
Mire én meghalok addigra az össze bot halott volt a csapatban. szóval elég ritka, hogy menni tudnék velük.
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
DFI K6XV3+/66 + P1 233MMX , 32mb pc-100 SDRAM, 8mb S3 Trio 3D, 4gb HDD, 32x LG CDROM, 235W Vargáné és Társa Egyéb : Quartz Tetris, Sárga kazettás wannabe NES, Ericsson T20
Állandóan nálam vannak a hülye fasszopók, akik afkznak, de akkor minek jön be ha utána nem játszik...
Meg ha már 6-0 akkor kilépnek. utána meg már hiába próbálsz játszani nem lehet, elver a másik csapat mint a szar.
Most megint várhatok egy hetet, aztán meglesz az első meccs és megint valamiért kikikkelnek aztán kapom újra az egy hetest....
wut? Meccs közben az edzők nem beszélhetnek, mi a fene
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
I met God. She's black
Utoljára szerkesztette: Micsu, 2016.08.17. 20:07:33
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
de nem pronax nagy cimbije ő, vagy krimzé? 😄 már nem is tudom
Ez gyakorlatilag nyíltan üzeni, hogy Olof a sérülése óta nem az igazi, pronax pedig még mindig nagyon erős. Durva.
Valamint a Godsent legend team lett, a fnatic pedig...nem. WOW.
I met God. She's black
TL;DR
Fnatic are now: Olof, dennis, wenton, Lekr0, twist
Godsent are now: Pronax, znajder, JW, flusha, krimz
Amúgy azt miért nem csinálják meg, hogy csak az otptionsba lehessen állítani a játékot, miért nem veszik ki a konzolt? és a cfg fált meg olyanra csinálnák meg amit nem lehetne módosítani.
És az ilyen bajnokságoknál, hogy játszanak? Nem saját gépen játsszák őket nem? ott is állítgatják a beállításokat?
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: ENVE, 2016.08.12. 17:05:07
Ez is ugyanolyan volt csak itt meg füst volt, szépen a füst szélénél célzott és csinált egy ilyen húzást, aztán eltalált, nem is látott, egész végig a füstben voltam...
A gyerek csak annyit csinált, hogy fogta magát és átlósan lehúzta, az ajtó mögött voltam már mikor agyonlőtt, de ilyenkor mikor érzi, hogy lőnie kell? Én már nem láttam őt...
Amúgy meg miért engedélyezik, hogy a konzolban bármit is lehessen átállítani?
Leszedtem egy cfgt. Sokkal jobban játszok mint az alap beállítással, ha fejre célzok megállok egyből beadja. Ha pötyögtetek akkor majdnem mindegyik lövés odamegy akval.
Ez a cfgs izé csalás? kibannol a vac 😄
Megnéztem, ezzel a cfgvel sétálás közben, ha lassan lövök pontosabban tudok lőni, 3 nap játék után visszaraktam alapra és ugyanúgy mentem sétálva akval és össze vissza elhordott....
Azért itt van az, hogy hogyan tud a gyerek eltalálni engem egymás után többször 200 kilométerről.Nincs neki visszarúgása egyáltalán.
Amúgy meg még azt nem tudom, hogy mi van ezekkel a körkörös mozgásokkal vagy olyan enyhe remegéssel,mikor távcsövessel lőnek?
Ja és az micsoda, mior a gyerek leugrik valahonnan és amolyan gyorsított felvételszerűen csinálja? Vagy mikor kint van a fal mellett vagy a fedezék mögött és mikor meglát olyan gyorsan, hirtelen megy vissza, hogy csak nézek.... Mikor meglövöm, mintha a golyóm visszalökné a fedezék mögé...
Mondjuk ez nem rossz szabály. De hogy CS-t Olimpiára? Vicc...akkor már inkább csináljanak egy E-sport Olimpiát, vagy élesszék fel a WCG-t, az úgyis kb ugyanaz 😄