9177
-
#8454 ja, elég buzis, hogy mikor dobnak ki. sajnos van, hogy elém futnak, két tk után meg már jön a kick már akkor is ha decoyyal dobom meg a társam.. :( -
#8453 bazze nem hiszem el hogy ekkora segfej rohadékok vannak....fullba vezetünk és a tetves nyomorék, aki egész idő alatt sotival rohangált állandóan belefut a molotovba, amit dobok szándékosan belehal...erre kibasz a 14-2 nél 30 perc cooldownba!!! a kurva tetve annyát az ilyen nyomorék gecinek ...és bazze van egy órám játszani egy héten ree végigszopok egy mapot 30-40 perc és kibasz .... -
#8452 köszi, bejelöltelek.
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2017.02.28. 10:28:05 -
#8451 aim_botz map-ot keress amit le tudsz tölteni,ott szépen lehet gyakorolni a fejeseket és bemelegítésnek is jó a napi meccsek előtt.10 perc sem rossz,de ha egy nap játszom 3-4 meccset akkor jó fél órát is melegítek (100 kill pisztolyokkal+azokkal a fegyókkal amiket használni szoktam,régen 1700-1800 volt ez,mostanában lusta vagyok olyan sok időt beleölni :)) -
#8450 Főleg a győzelmek és az MVP-k számítanak. -
#8449 Na igen, CS:GO a játék ahol ha túl jó vagy és még szerencséd is van akkor csíter vagy, ha valakit nem bírsz leszedni utolsóként meg noob vagy... Én 10en évesen cs1.6-oztam pár éven keresztül, utána kb 10 évig számítógépes játékkal se játszottam, most 27 évesen kipattant a fejemből mert szabin voltam h vmivel elütöm az időt így megvettem a go-t. 3 hete tart a karrierem, de már eljutottam oda, hogy csak ismerősökkel szabad.
Nem vagyok pro nyilván, de azért kezdő se annyira, nova elejébe sikerült feltolnom magam a random emberekkel. Nem is az csesz fel, ha nooboznak vagy beszólnak mert nyomom a tiltást azonnal, hanem mikor 12 éves gyerek üvölti 16 körön át, hogy DROP AWP DROP AWP YOU IDIOT. Úgyhogy inkább megálltam nova1-ben és most 3 régi haverral tolom, csak ők már régóta játszanak együtt és babér kalában vannak. oda szoktam bemenni, de a szint kicsit más kávéház így általában utolsó vagyok, de legalább jól szórakozom és élvezem azt a 2 órát amit naponta a játékra fordítok, mert nomrális emberekkel vagyok egy csapatban.
Viszont nem tudom, hogy kellene tovább lépkedni a szinteket, mert hasonló rankúak ellen kéne tolnom, de szólóba már nem állok be compra. -
ntex #8448 Én újabban inkább muteolok minden magyart már a bemelegítésben, mert ahogy írtad 95%-uk nem bírja tartani a nagy pofáját és elkezdenek flamelni előbb utóbb mindig. Ez leginkább a 16-20 éves korosztályra igaz legfőképp.
Utoljára szerkesztette: ntex, 2017.02.25. 13:07:57 -
#8447 Én is csalódok legalább 80%-ban a magyar játékosokban. Legtöbbször akkor se vállalom hogy magyar vagyok, ha a csapatomban van magyar, mert nagyon bunkó a többség és már többször felcsesztek idegileg. -
ntex #8446 Ja mondjuk erre tökéletes hogy értelmesebb társakat keressen az ember, ezt nem tudom vitatni. -
Lebowski #8445 Tegnap pont játszottam egy kicsit. egy magyar 4eshez mentem be, mindannyian 20 felettiek voltak (én 28 vagyok). Mind a négyüket fel is vettem. Két győzelem, két vereség volt, ebből egyedül csak trainen volt kiégős, de akkor már mindenki fáradt volt (4ik meccs), a többi mind kurvajó volt.
Amúgy nem azt mondtam, hogy nincsenek hülyék, csak ott elve te is meg tudod szűrni. Fellépsz ts-re (ha van) és ha hallod, hogy cincogi kis ragekölkök vannak, akkor egyszerűen lelépsz és keresel másikat. Lehet nem indulsz el másfél perc alatt mint randomban, de szerintem megéri válogatni..
Utoljára szerkesztette: Lebowski, 2017.02.25. 09:36:37 -
ntex #8444 Vegyél fel ha gondolod, azt hívlak majd, 1-1 ember sokszor hiányzik tőlünk, nem mindig van kit hívni valamikor :D most LEM-en vagyok de LE az én rankom inkább úgy érzem. Majd eljössz velünk 1-2 meccsre aztán meglátod
http://steamcommunity.com/profiles/76561197982547684/
Utoljára szerkesztette: ntex, 2017.02.24. 22:29:52 -
#8443 dmg. lem ről :( -
ntex #8442 Ott is ki lehet fogni totál idiótákat Legalábbis nekem ott is csak rossz tapasztalatom volt :D
Jim Morrison milyen rankon vagy?
Utoljára szerkesztette: ntex, 2017.02.24. 21:02:51 -
#8441 mikor megláttam hogy van ilyen örültem, de nem próbáltam ki mert féltem rosszabb lesz :D köszi, megpróbálom. -
Lebowski #8440 Javaslom a public lobbykat. Én lemben vagyok régóta, mert alig van időm játszani (értsd két hét alatt kb 10-12 óra), de jó pár cimbit összeszedtem onnan, akik értelmesebbek. Szóval szerintem nézelődj arra, mert vannak értelmes magyarok még, hiába katasztrofális a tendencia :D -
#8439 másfél éve volt, kb naponta tudtam tolni velük, de ők továbbra is novában vannak.. :( -
ntex #8438 Nincsenek normális ismerősök akikkel tudsz menni? Én már rég feladtam a randomokkal való játékot, csak ismerősökkel megyek, velük is csak akkor ha full 5-ös teammel tudunk menni, mert volt sokszor olyan hogy hárman négyen elmentünk, jött 1 vagy 2 random velünk, azt 3 vesztes körrel indítottunk, a nyomorultja ki is leavelte a meccset. Sokszor baszták már el a meccsünket mert feleslegesen ragelnek, szarakodik a netjük és kifagyogatnak, nyafognak, pofáznak stb. Csak idegbajt kap tőlük az ember. Ki lehet fogni normálisabbakat, de többször leszel idegbajos randomokkal mint nyersz normálisan. -
#8437 azért basszák meg, hogy én 2. körtől afk-t nem kickelhetek, de az én kurvaanyámat ha nem lövök 1 fraget első körben. ki is kickeltek még 2. kör buytimeban. mindezt azért mert egyből kaptam glockból a fejest.
(2 meccset játszottam ma, első 16-2 loss, másodikból meg ugye kickeltek...) -
#8436 Kérem vissza rml t !!!!!4444 -
ntex #8435 Részemről Kodiak-ék hivatalos visszavonulásával megszűnt létezni a magyar pro scene. Azóta csak a nyálfröcsögés, és a nagypofájú "én vagyok az ász te meg egy szar vagy" mentalitás van jelen. Ennek a Flash gyereknek már a facebookos anus mouthus képe is idegesítő. -
#8434 Magyar válogatott csapatkapitánya volt, ha jól rémlik. -
#8433 Legalább Kodiakról tudom kb. hogy kicsoda, de ki az a Flash? :D -
#8432 Gyerekek!
Botrány van! :D
Flash osztotta meg fbon:
"Imádunk rólam hazudozni már megint, szánalmas akciók ismét.
Azért lettél leváltva az egész nt keret által mert nem volt értelme az irányitásod alatt neki kezdeni a szezonnak mert a fele jó player nem volt meghívva illetve össze volt veszve veled és nem akartak emiatt játszani. (és a "leváltásod" egy szavazásba ment át amiről én utoljára tudtam:D)
KODIAK neked pedig az előítéletet külön köszönöm! =)"
KODIAK 36 perce
mondjuk csináljuk azt hogy leveszed ezt a videót :) oké?
// kodiak nemtom ezt miért mondta pl, de mindegy. Tud valaki valami infót mi történt pontosan? tényleg nyomtak egy bo3-at, nyertesek meg 0ról kezdték a válogatottat? ennyi? jeez
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2017.02.22. 17:17:01 -
#8431 Aham jah -
#8430 női cs :D
beágyazáshoz csak illesszétek be az url-t (de ne url beszúrása... sima szövegként)
https://clips.twitch.tv/pgtv/FantasticSwallowTheTarFu
előbb még jó volt :( link
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2017.02.19. 15:13:08 -
ntex #8429 Sajna elég csúnyán kikaptak éjjel az Astralistól, azt mondják oszlani is fognak mert nagyon nem megy a szekér náluk már az utóbbi időkben. -
#8428 -
Sundi820 #8427 gerbal1337.xyz
YESS -.- -
#8426 dat smoke -
Sundi820 #8425 Stay :D
nem tetszik? :D mondtam,h én is jól járok,de ez nem egyoldalú.
MIndegy,googlizd ki a jelentését Jack. :D -
ntex #8424 delete
Utoljára szerkesztette: ntex, 2017.02.18. 13:17:38 -
Sundi820 #8423 Hali!
https://www.pvpro.com/pvpro/home
Itt tudtok gyakorolni 1v1,2v2,3v3,5v5-ben más játékosok ellen.
Közben gyűjthettek pontokat,amit be lehet váltani Skinekre. Regisztráció alkalmával írd be Raf codenak: sundi820hun
Kapsz kezdésnek 100 coint-ot.Nem titok,így én is kapok 50-et,de ha lesz neked is kódod,te is tudsz farmolni amellett,hogy gyakorolhatsz!
Jó gyűjtögetést! :D -
#8422 pedig régen kellett...szerintem kár volt kivenni!!!! mármint az ingame lóvédból...azé a saját zsebből kemény euroért... durva lenne...
a mai napig sokszor csapkodom a "." és "," kombót és elég sűrűn meg veszem a b1-4et is... ami mára b1-5 :( (rohadékok)
Utoljára szerkesztette: Spészgószt, 2017.02.17. 21:19:47 -
#8421 Na, ha uj dust2 ert fizetni kene az jo nagy geciseg lenne :D ez cs az istenit, lassan loszert is rendes penzen kell venni:D -
ntex #8420 Állítólag már folyamatban van a készítése, valszeg az új Dust 2-vel fogy együtt jönni, kell egy húzómap nekik ami miatt majd venni fogják :) -
#8419 senki nem tudja mikor lesz új op,volt aki tavaly augusztust tippelt de ma vagy tegnap volt az 1 éves évfordulója hogy nincs,minek is lenne mikor szarásig jön a pénz a valve-nak a skinek marketeléséből... -
tomy88trance #8418 Halihósztok! Nem tudja valaki mikor lesz új operation? Illetve van itt nova 2-es aki szívesen tolna mm-et? :D Nova 3 voltam ,de lebuktam :D -
#8417 nekem megjött a kedvem utána a scarhoz (14-5 vagy mennyi volt az állás nekünk), de kb 3hit 30 lövésből :D hihetetlen szar vagy vele. sg-t felvettem, de csak sebezni tudtam vele :( auto shoti nuke-on azért barátom :D) -
ntex #8416 Már láttam több streamen is hogy ezekkel nyomultak, azért mertem megállapítani :D -
#8415 Hoppá, most derült ki hogy csaj vagyok. Mindig tanul az ember. :-D