9177
-
ntex #8414 Akkor nem ő akit én ismerek, nekem is van egy csaj ismerősöm (illetve csak volt) aki szeretett SG-vel meg AUG-al játszani, úgy látszik csajoknak bejön az a fegyver :D -
meow Andromeda -
ntex #8412 mi volt a neve? -
Most MM meccsen a csapatban volt egy csaj, 24killel minket carryzett. sg 553 at használt, azzal darált.
ilyet se láttam még.
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2017.02.12. 17:22:34 -
Pont lekéstem a szerkesztést...
Na szóval kiderül,hogy a monitor volt a ludas. Valahogy az új VGA miatt átállította alapértelmezettre az Image Size ot, vissza kellett rakni wide ra. Bár azt nem értem, hogy akkor 1280 ban miért működött tökéletesen... -
Fogós kérdés következik.
Vettem egy gtx 1060 at, eddig AMD kártyám volt. 1366x768 ban játszottam rajta(full hd monitoron). Kellett a GPU scaling beállítás hozzá,hogy ne legyenek fekete keretek körbe, de működött. Na most hogy feltelepítettem az új drivert, átállította magát fullhd ra. Ha visszaveszem 1366 ra akkor körbe keret, ha beállítom a GPU scalinget az nvidia control panelben, akkor a felső-alsó keret eltűnik de az oldalsók megmaradnak. Valakinek van erre megoldása ?
Side note: 1280x720 ban tökéletesen fullscreen. -
Lebowski #8408 jw nagy spanja pronax, akivel mindenképp akart együtt játszani. Továbbá csöppet kiégtek, gondolom ment házon belül is a trashtalk. Viszont a tegnapi g2 ellenni meccsükön egyszer-kétszer néztem volna egy face-cam-et, ami a lanokon van. Szerintem élvezhették a játékot, mert nagyon nem volt kérdés a meccsben. Természetesen a G2 nagyobb hátrányban volt, hiszen ők nem játszottak még így együtt, ezáltal tax sem volt még kiforrott szinten, míg az fnatic régebbről használhatott bármit. Mindenesetre érdekes lesz a szezon :) -
ntex #8407 Nem is értem miért bomlottak ketté am, jók voltak együtt eddig is. -
ja semmi, csak hogy újra összeállt a nagy csapat :D -
? -
hehe fnatic :) -
ntex #8403 Dust 2 is átesik hamarosan a renováláson, mint a többi map. -
"Replaced Dust II with Inferno in the Active Duty Group."
?????????????????????????????????????????????????????????????????????
"Created a separate Dust II map group for Casual and Deathmatch game modes." :D -
sírok -
Nekem szimpatikusak, Taz, Pasha és NEO már e-sport tekintetben vén öreg csontok (30, 28 és 29 betöltött életévvel), hozzájuk képest a NiP átlagéletkora elég alacsony, pyth a legfiatalabb(23), f0rest a legidősebb (28), többiek 25-26, arról nem is beszélve hogy Fifi mégcsak 29, de ő meg már visszavonult! :D
és most lehet mondani, hogy ez nem annyira számít meg viszonylag ők is fiatalok még, de haló itt kopog már az új generáció, Niko és s1mple még 20 évesek sincsenek, az SK-s srácok is 22 körül vannak, kivéve Fallent meg Fer-t talán, szóval érdekes hogy a VP ennyire kompetetiv tud lenni. -
https://www.reddit.com/r/GlobalOffensive/comments/5qc0sa/virtuspros_new_salary_25000_usd_per_month/ -
mesélj, mit tudsz?
-
na, csak kaptam egy overpass ládát. lehet mindenki kapott uccsó körben? :D -
nekem vp valamiért nem szimpi. nem kell őket sajnálni, így is elég jó a havi fizujuk :D -
feljöttek rendesen...VP nek szurkoltam ...de há örök második...be is igazolták ismét...
-
legalább helyszínt adtak :D -

de legalább nem valami amcsi nyert
-
AZTAROHADT
mit játszottSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!grat!astralis :) -
sajnállak :D -
bázz egy hete megy a twitch....0 láda...most az utolsó 1 órában 1 nuke és 1 train...
pfff kár hogy most elég lent van mind... :(
-
Lebowski #8389 elég jó volt overpass. -
Astralis jól nyomta.
1-1
-
mondjuk ha azt megnyerték volna, akkor se biztos hogy kijutnak :) -
Micsu #8386 az munka :D -
#8351 -
Micsu #8384 nip hogy hogy nincs kinn? -
commercial break at eleague major
-
Akkor lehet majd visszanézem. tegnap nyomtam egy MM et élmény volt. teljes alap configot dobott be ez a remek csgo. alap crosshair, sens, meg minden. örültem neki nagyon :C
Mai menü:
SK Gaming - FAZE
ASTRALIS - Fnatic
VP - (SK Gaming / FAZE)
20 perc múlva kezdés. -
Mit hoztak az utolsó mapon gecc. Izgi volt. -
3. map igen kemény volt
-
ntex #8379 volt az 0-3-15 is :D -
cajunb jól nyomja
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Akartam már írni, hogy azt a csávót szerintem csak a mémek miatt tartják :D
Nem mondom, hogy egy értelmes megmozdulása sincs, de amennyit én láttam belőle (egész héten) kb csak pisztolyok ellen vitézkedik... -
Dust2
Dosia megy gondolkodas nelkul mint a silver. Fnatic jol elhuzott.. -
flamie boost
Sajnos replay