9177
-
#8494 Tényleg 2000 lett a negev? -
#8493 We'll come back. - shottysteve
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2017.04.09. 13:23:33 -
Micsu #8492 "szar sourceos" Deadfox acelget North ellen, nameg Nipet is kiverték
hajrá DF -
ntex #8491 PVPRO-n miért csak 720 órás bant kapnak a hackerek? Azt hiszik hogy aki csalással megégeti magát az utána már nem fog csalni? Max okosabban fogja használni legközelebb. -
Micsu #8490 Taz mit lamazott most az sk ellen omg xdd -
Micsu #8489 cpl mill kéne már -
#8488 -
#8487 Ma behúztam mm ben a Militiát nuke és train mellé, mert egyik nap láttam valami vele kapcsolatosat redditen. Mint kiderült tegnap(?) Átalakították. Tunnel és ház belseje változott, meg talán egy új járat is lett ct knek. Elég erősen t oldal dominált mindig a meccsen.
Igazából egy jó mapnak jobban örülnék mint canalsnak vagy új militianak, de ez van. -
#8486 https://clips.twitch.tv/KawaiiBoredTofuCmonBruh
mák/skill + röhögés :))
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2017.03.30. 20:49:52 -
#8485 Lattam en mar a lezart gangon a ponyva mögött is csücsülni Ct-t...ha jol ugrik be lehet ugrani a racsot megkerulve, vagy boost es atdobja valaki a rácson... -
#8484 ezt pont nem próbáltam tegnap :( sose fogjuk megtudni -
#8483 Ezt javították?:D -
#8482 ott engem az szopatott még meg (A), hogy ha meg is kerülöm a tempolom, akkor mikor a ledobó részhez érek, akkor szembe egy kicsit balra az első emeleten, ott csücsülhet egy ct. -
#8481 Full szar map B egyszeruen veszett ugy ... Se vedeni nem lehet se visszafoglalni...
Az A...azt meg hagyjuk... Egy placc közepére odabaszva... Egy lepcson tudsz bemenni...vagy hátulról beugrasz...pfff sz egy osszehanyt szar -
#8480 én mondtam is a srácoknak, hogy play for retake, stack a, de fene se hallgat rám :(de akkor meg ha minden t vesz gránátot/füstöt/tüzet akkor csak sorra dobálják a tüzet lerakóra meg gránátra, kb 0esély a ct knek. -
ntex #8479 B lerakó full retake-re van alapból megcsinálva, mindig előbb ér be a T. Elbaszott egy map, eddig négyet játszottam rajta, mind bukó volt. Nem érzek rá egyszerűen. Valszeg hanyagolni is fogjuk. DM mapnak még elmegy, de ha ebből egyszer versenymapot akarnak csinálni ahhoz még át kell esnie pár átszabáson.
Utoljára szerkesztette: ntex, 2017.03.21. 02:34:12 -
#8478 láttam jött némi fix canalshoz, gondoltam nyomok rajta egy sima mm et. Ezt a fost te jó ég, ct ről át sem érek b epülethez, már onnan jön ki a t. vicc -
#8477 Csatlakozom, az Insertiont én is rühelltem, Black gold átlag feletti. Igazi kedvencem a Mist, kár hogy a játékosok körében a Breakout alatt kb a legkevesebbet játszott pálya volt, így nincs sok esélye visszakerülni :( -
#8476 legújabb őrület: ha sok mindent követtek workshopon (mapot), akkor ha törölsz le belőle egy csomót (unsubscribe) akkor több fps-ed lesz.
+
Talán nincs 1 hete, hogy valaki redditek kérte, hogy játék közben is lehessen látni a csapattárs inventoryját (mármint ami éppen nála van cucc) (úgy mint freezetime alatt)
autoexec.cfg-be:
bind n "teamInv"
alias teamInv "teamInvOn"
alias teamInvOn "cl_teamid_overhead_always 1;+cl_show_team_equipment; alias wh teamInvOff"
alias teamInvOff "cl_teamid_overhead_always 0;-cl_show_team_equipment; alias wh teamInvOn"
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2017.03.18. 18:46:34 -
#8475 jaaaaa :) -
#8474 nem játszottam vele csak mondtam hogy jó lenne, ha...
mint régen source meg 1.6 és 1.5 ben voltak ilyen funpark mapok ...btw ahol működtek a dolgok...
a működtethető dolgokat meg úgy amblokk értettem...mint pl a wendingmachine se ad má kólát :(
Utoljára szerkesztette: Spészgószt, 2017.03.18. 15:38:10 -
#8473 na várjál, most akkor játszottál már a mapon vagy nem? ha igen hol? (tegnap este gyorsan megnéztem és játékban nem találtam) -
#8472 mi?
a vidámpark?
ott vana képen amit cat02 csatolt ... a mission mapoknál....vagy az első az nem az??? hullámvasútnak nézem elsőre...!
Utoljára szerkesztette: Spészgószt, 2017.03.18. 15:35:17 -
#8471 Workshopos? -
#8470 nah megvolt az állatkert, most jön a vidámpark! :P
Kicsit hiányolom a működtethető dolgokat (elvették a kólát is a kecik), mint régen... ok semmi értelmi meg ilyenek, de legalább feldobja a mapot ... mennék egy kört a hullámvasúton...és ha nem kötöd be magad kiesel a pics@ba....
-
#8469 ködös pálya legszarabb, black goldot viszont nagyon szerettem. balról második olyan meh -
#8468 Lassan új operáció(?) is jön. -
ntex #8467 persze, még 10x változtatni fognak rajta. Jelenleg full T sided -
#8466 1 hét és jön majd az update a módosított mappal :D
-
#8465 Ez az új map elég vicces. T ként csak a rush bííí -
#8464 új map + frissített T modell + új láda természetesen -
#8463 természetes kétszer ragelni és abandonolni akartam, de ezért megérte maradni -
#8462 Hmm, köszi. Ez mostanában lett ilyen ? -
ntex #8461 Lobby beállításnál úgy kell beállítani hogy ne friends-only (vagyis ne privát) legyen mert akkor offline szervert indít és csak azokat engedi be akik a lobbyban voltak.
Utoljára szerkesztette: ntex, 2017.03.06. 14:41:27 -
#8460 Hali, segítsetek már.
Kb 2 hónapja nem játszottam, és most ha ketten bemennénk Casual-ba, kizárólag botok ellen tesz be kettőnket. Ha külön-külön megyünk, simán betesz playerekhez, ahogy korábban. Valami új dolog ami elkerülte a figyelmem, vagy mi a csuda ez ? -
#8459 Ez alapján pedig otthon az volt, de szerintem hamar megtanulja. -
#8458 attól függ mennyire tanították magyarra,ha az iskolában meg otthon sem az az elsődleges nyelv akkor azért elég nehéz tud lenni :) -
#8457 egész jól beszél (bár ahhoz képest, hogy a szülei teljesen magyarok annyira mégse, azért a "bevásárlás olcsó" picit fáj :D)
-
#8456 server browserben keress zombie-ra, vagy ze_ mapra (ha jól látom). -
Ezzel hogyan tudok játszani?