9177
  • Jim Morrison
    azt tudom, és ha jól emlékszem szeptemberig lesz operation, szóval még 2-3 lehet nekem hátra. aki rendszeresen játszott annak talán csak 1 (szerdai reset után meglehet)
  • ntex
    fel lehet vinni platinára is elvileg, visszamenőleg minden elmaradt dropot ki lehet szedni. Én 4 hetet hagytam ki így 4 dropot szedhettem ki múltkor.
    Utoljára szerkesztette: ntex, 2017.08.21. 15:17:13
  • Jim Morrison
    hogy van most ez az érmés dolog? tegnap lett meg az arany szín, még ahogy elnézem van hydra drop, csak ugye meccsenként dob max 350et... mennyivel vagyok lemaradva? 1-2 droppal?
  • HTS s3rg1nh00
    éstényleg
    It's been an insane 3 years, but tonight we say farewell to a Fnatic Counter-Strike legend. Olofmeister will transfer to FaZe Clan & Maikil 'Golden' Selim will be promoted to our main roster as in-game leader!
  • Metalmilitiakid
    Az elmúlt kb 5 évben merre jártál ? :D
  • Spészgószt
    Welcom to the csgo
  • DarkHorSe
    ez a jatek televan szar hulladek orosz gecikkel, hanyadek
  • SzirmosSzisza
    Tegyük hozzá, hogy Guardian idén 2-szer nyitotta meg a CS-t, a 2 versenyre amin részt vett :D
  • Micsu
    azért már láttunk rá bőven ellenpéldát más terület hogy az all star csapat nem biztos hogy jó lesz
  • Jim Morrison
    Elég lesz itt az egyéni skill, nagy csapatmunka nem is fog nekik kelleni :c
  • HTS s3rg1nh00
    olof,guardian,rain egy csapatban,te magasságos isten...és akkor még ott van niko meg karrigan,pedig már az első 3 névtől remegne az ellenfelek lába.ez durva lesz.
  • Micsu
    olof @ faze

ha összeállnak egy csapattá, lesz gond az ellenfélnek
  • Tuvok #8602
    Hihetetlen milyen mennyiségű játékos lát át a falon :( 1-2 béna azonnal lebukik, néhány viszont már rutinosan próbálja leplezni, de 1-2 momentum, vagy a killcam lebuktatja. Gusztustalan, hogy az ember 1 órát nem tud anélkül fun-olni, hogy egy szarházi ne tartaná a célkeresztjét falon át az ember fején. Minden alkalommal ahogy elindítom a játékot ott az üzi, hogy akit jelentettem banolták és blabla, mégis több és több van nap mint nap :(
    Meg sem próbálnak ezzel valamit csinálni, de komolyan ?
    Utoljára szerkesztette: Tuvok, 2017.08.13. 15:55:58
  • Jim Morrison
    ha jól tudom annak a része, de lehet létrehoznak egy hibridet először, aztán teljes átállás source 2 re. mintha egy kiszivárgott valve prezi is ezt igazolta volna.
  • Micsu
    nem a source2ben van a panorama ui?
  • Jim Morrison
    how is the tec9 nerf?
  • Jim Morrison
    vagy szörsz 2 jön, vagy még csak a panorama ui
  • SzirmosSzisza
  • SzirmosSzisza
    Én Nova voltam, ott mindig smurfsided volt minden map :D
  • Micsu
    azt vágom de én pl egy cachen meg egy miragon is ezt tapasztalom, pedig ezek ugyanazok mint régen voltak
  • Jim Morrison
    nuke pályát is frissítették (így MM ben legalábbis már 50-50 nem csak ct tud nyerni), inkább egyenlőbbek lettek a mapok
  • Micsu
    2 év kihagyás után újra visszatértem, pár hónapja nyomom de az miért van hogy szinte mindegyik mapon meg kell küzdeni a ct oldali körökért, mikor azelőtt meg szinte minden map ct sided volt? Tben egyszerűbb lett az élet. Nerfeltek vmi ct fegyót vagy mi a fasz?
  • Micsu
  • ReszegKoldus
    És tényleg nem adta fel :)

https://twitter.com/ZeusCS_GO/status/751486536001187840
  • ReszegKoldus
    X-GOD
  • Jim Morrison
    damn
  • ReszegKoldus
    flusha mester

https://clips.twitch.tv/HedonisticSpoopyWitchGrammarKing
  • Lebowski
    ráadásul pubon
  • Tuvok #8586
    Hihetetlen mennyi csaló van, 1 órácskát lövöldözne nyugodtan az ember, és tessék.. :(
    Őt wh-n értük tetten, bár nem is volt nehéz, nem rejtegette a dolgot..
    Ez a sokratus vagy ki meg valami "odarántós" célzókát használt, bár próbálta rejtegetni, de ő is lebukott..
    Van értelme jelentgetni őket amúgy ?
  • Micsu
    ez a coldzera mi a faszom amúgy :D
  • [HUN]FaTaL
    Végig
  • Spészgószt
    drop csak a final-ben van vagy végig
    ?
  • HTS s3rg1nh00
    ebben az a lol,hogy Finesse-nek volt kitje...núbok
  • ReszegKoldus
    Hát ez kellemetlen
    https://clips.twitch.tv/ImpartialOriginalHorseBlargNaut
    Utoljára szerkesztette: ReszegKoldus, 2017.07.15. 16:31:23
  • Jim Morrison
    Ma megvolt az 1000. MM winem. Immáron többszörösen bizonyított, hogy rengeteg időt vett el az életemből ez a bugos szutyok :(
  • cody1994
    OLDS Gamer Club!

Olyan játékosok jelentkezését várja, akik iskola vagy munka miatt egy klán kötelezettségeit nem tudják vállalni, de szabadidejükben szeretnének egy rendezett, felnőtt és kulturált emberekből álló csoportban játszani.

A klubban, jelenleg ezekhez a játékokhoz találsz társakat: R6 Siege, CS:GO, PUBG, és megjelenés után CoD WWII, saját privát TS szerverrel várnak mindenkit.
    Továbbá, a már most szép létszámnak köszönhetően, lehetőség van klubon belüli privát versus játékokra is.
    Igény, és megfelelő létszám esetén, akár házi bajnokságokat is rendeznek. Kérdéseiddel bármikor tudsz fordulni a segítőkész adminokhoz.
    Részletes infókért keresd az OLDS weboldalát!
    www.oldsgamerclub.hu
  • Livius
    Hello!
    Tudtok valami szerver command beállítást arra, hogy a kick vote csak egy bizonyos player szám felett legyen csak engedélyezett a szerveren?
  • Spészgószt
    Gusztustalan mi megy...
  • ntex
    De azért vicc hogy az operation-on semmi ban rendszer nincs élesítve, szabadon garázdálkodhatnak a csalók. Tegnap is kettőről ki kellett lépnem mert mindkettőn pörgő aimoztak...
  • SzirmosSzisza
    Laza 40k-t :D