9177
-
#8574 a valve tud valamit végre,steam holiday sale után 1 nappal rolloutoltak egy VACationt,ezt igazán kellemes látni :D -
#8573 noice. talán ilyet még nem is láttam az 1500 óra alatt -
ntex #8572 Gyerek oldal csere után lő CT-ként 4 pro usp hs-t enemyben. Rá két körre jön a meglepi:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: ntex, 2017.07.06. 17:55:15 -
faszom a valveba ilyenkor. 4es premadet dobott mellém, szabályos rape volt. ellen csak rohant a pályán és fejes mindenütt, összejátszottak, wallbangeltek ezerrel ha megláttak.
Amúgy nem tudom mi a tök van, szinte minden meccsre dob be GE-t
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2017.07.05. 21:45:46 -
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2017.06.26. 18:58:13 -
#8569 Jeeeee mp5 végre !!! A legjobban hiányolt fegyverem ! Mp7 se rossz de a classic mp5.nel nincs jobb :) -
#8568 -
ntex #8567 Persze mert operation reportokat a kutya nem nézi, el se jutnak a valve-hoz a reportok. Egyébként nem is értem hogy mi értelme van így az egésznek. Fizess öt és fél eurót aztán szopj a csalók között szabadon. Hát bekaphatja a Valve az Operationt meg dugják fel maguknak. Mellesleg az előző operationok messze jobbak voltak. Ennek ilyen "jól van kapjon valamit a nép, elég volt a sírásból" szaga van. -
#8566 baszki mennyi csíter van ilyenkor.... 10 ből 8 tuti cheat ... wingan-t tolnám bazz, de olyan ellenek jönnek...pfff... kezdőről alig tudunk elindulni már fexek.... a wargame scoutosba meg 2 fax bejött csak pörögtek össze vissza repültek a fejesek , a nevük folyton változott, microfon on "fuck normal players, fuck noobs" ordítás folyamatosan...fasza.... alig lehet normális ellent kapni
Utoljára szerkesztette: Spészgószt, 2017.06.22. 19:45:33 -
#8565 O.O
-
#8564 Ja, igazából csak azért találtam meg, mert láttam hogy mindenki írogatja, úgyhogy gondoltam utánanézek :D -
#8563 Clara-ból már meme lett lényegében. :) -
#8562 na végre látok egy csalót, nem csak olyat akit hltv-n vagy twitch chaten csalóznak le
-
#8561 Hogy lehet igy rohogni:Dd -
#8560 Pisztolykörben újraindul a szerver
Aztán megint, kommentátorok jól szórakoznak rajta :D -
#8559 Valószínűleg van alapja amit leírt. Írja is hogy rengeteg accon játszott silvertől sasig. Ha nem is igaz az egész. :) -
#8558 Eredeti leirasbol:
"Bear in mind that everything I describe is based on my personal experience (anecdotal evidence); in other words I do not have any official citation for my claims.
NOTICE: THIS GUIDE IS OUTDATED AND NO LONGER ACCURATE"
-
#8557 Röviden:
Az alábbi dolgok lent NEM befolyásolják a rankot és az ELO pontokat, kívéve ha az nem eredményez MVP-t:
Ölések, Assistok & Halálok
Csapat ölések, öngyilkosságok
Headshotok
Pontosság
Gránát ölések, késes ölések stb.
Az körök ideje
Győzelem/Vereség a bomba telepítésével/nélkül
Ponttábla pozíció vagy pontszám
Teljesítmények
Túsz megmentése
Sebzés adása/kapása
satöbbi (amit el tudsz képzelni)
Szóval röviden ami befolyásolja a rankot:
Jelenlegi ELO Pont (rank)
Kör győzelem/veszteség
MVP-k
Hosszabban (Magyar) -
#8556 https://twitter.com/OnFireMoses/status/873014975719231488 valve/10 :D -
Masakari #8555 Valaki meg tudja mondani,hogy mi alapján dob feljebb rankba? többnyire nyerem a meccseket és mindig első vagyok pontban,kicsit idegesítő,hogy baszik feljebb dobni és emiatt haverral se tudok játszani rank különbség miatt.... -
#8554 Hja lehet. Ja, de talan 7-8 kornel sosem kellett tobb. Talan a tuzesnel (amit vegul 2 tripla killel elvegeztunk).
De undorito mikor 1 kill kell es a bot 20meterrol 1hitel amint kibujsz a fal mogul...:) -
Lebowski #8553 az a legjobb, amikor 25 killt kell szerezni :D ott eleve bukó ez a bónusz. Amúgy minden bukott kör -1000 pont. -
#8552 +5000 ha 3bol sikerul -
#8551 A guardian mission során az plusz vagy minusz, ha sokadjara sikerul? Tegnap kifogtam egy 500as pingu teleportalot, aki a 3. golyotol altalaban kifekudt, a botok meg termeszetesen mindig valahogy 20/19 nél lerohantak es kezdhettuk előről...a 8. Proba után feladtam... :)) Pfff
Utoljára szerkesztette: Spészgószt, 2017.06.05. 09:31:40 -
#8550 https://clips.twitch.tv/CrackyHappyPonyFreakinStinkin -
#8549 hál isten ezt a wingman módot 4 meccsel letudtam. 2 győzelem, 2 döntetlen. Laken 4 vagy 5 nyert körrel zsinórban hoztuk ki (másik magyarral) döntetlenre. Annyi 1hit volt hogy csak mindenki nézett :D durva volt, így hogy döntetlen lett még azt is mondom, hogy jó volt. De amúgy nem tetszik a map, shortdust se nagyon. 3. mapon egyszer voltam de az is 9-1 vagy mennyi lett. -
#8548 Na.. ingame sikerult piacon nem.. lol :D -
#8547 Megvennem .. volt 1 EUR a walletbe, raktam be 5 EUR-t paypalrol és nem engedi megvenni.. 30 nap fuck fuck fuck.. :( -
#8546 Elvileg most ingyenes az operation, csak a küldik/stat követés fizetős. -
#8545 Akkor jelentkezz be a weboldalon a steam fiókoddal és -amennyire tudom- kb ugyan azokat a szolgáltatásokat tudod elérni mint a telepített steamen, közösségi piac is kell hogy legyen -
#8544 Perpill a weboldalt erem el XD -
#8543 Nem, csak steamben egy menüpont (community -> market) -
#8542 Ingame van kozossegi piac? :D -
#8541 Az operation drop ezen felül jön, az a feltétele, hogy eventeket (jelenleg az új casual játékmódok) vagy guardian küldetéseket teljesíts. Akkor jön operation drop, ami lehet fegyó vagy láda. -
#8540 PayPallal feltöltöd a steam walletet és megveszed a community marketről (közösségi piac) az operation pass-t -
#8539 Sziasztok!
Valaki segítene? Hogyan elérhető az új Operation? Jelenleg laptopom van csak, a játékba nem tudok belépni, és PayPal-al tudok fizetni, mi a megoldás?
Köszi -
#8538 Operation mapok:
-Austria
-Lite
-Shipped
-Thrill
-Black Gold (ennek örülök)
-Agency
-Insertion
első droppom egy 3centes spray volt. gg -
#8537 http://counter-strike.net/operationhydra -
#8536 Új operation! -
#8535 Akkor elvileg en fel tudom venni... Nah majd desktopon keresgelem...mobilon nem sikerült :)
Thx