9177
  • HTS s3rg1nh00
    a valve tud valamit végre,steam holiday sale után 1 nappal rolloutoltak egy VACationt,ezt igazán kellemes látni :D
  • Jim Morrison
    noice. talán ilyet még nem is láttam az 1500 óra alatt
  • ntex
    Gyerek oldal csere után lő CT-ként 4 pro usp hs-t enemyben. Rá két körre jön a meglepi:

Utoljára szerkesztette: ntex, 2017.07.06. 17:55:15
  • Jim Morrison

faszom a valveba ilyenkor. 4es premadet dobott mellém, szabályos rape volt. ellen csak rohant a pályán és fejes mindenütt, összejátszottak, wallbangeltek ezerrel ha megláttak.

Amúgy nem tudom mi a tök van, szinte minden meccsre dob be GE-t
    Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2017.07.05. 21:45:46
  • Jim Morrison

Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2017.06.26. 18:58:13
  • Spészgószt
    Jeeeee mp5 végre !!! A legjobban hiányolt fegyverem ! Mp7 se rossz de a classic mp5.nel nincs jobb :)
  • Jim Morrison
  • ntex
    Persze mert operation reportokat a kutya nem nézi, el se jutnak a valve-hoz a reportok. Egyébként nem is értem hogy mi értelme van így az egésznek. Fizess öt és fél eurót aztán szopj a csalók között szabadon. Hát bekaphatja a Valve az Operationt meg dugják fel maguknak. Mellesleg az előző operationok messze jobbak voltak. Ennek ilyen "jól van kapjon valamit a nép, elég volt a sírásból" szaga van.
  • Spészgószt
    baszki mennyi csíter van ilyenkor.... 10 ből 8 tuti cheat ... wingan-t tolnám bazz, de olyan ellenek jönnek...pfff... kezdőről alig tudunk elindulni már fexek.... a wargame scoutosba meg 2 fax bejött csak pörögtek össze vissza repültek a fejesek , a nevük folyton változott, microfon on "fuck normal players, fuck noobs" ordítás folyamatosan...fasza.... alig lehet normális ellent kapni
    Utoljára szerkesztette: Spészgószt, 2017.06.22. 19:45:33
  • Jim Morrison
    O.O

• ReszegKoldus
    Ja, igazából csak azért találtam meg, mert láttam hogy mindenki írogatja, úgyhogy gondoltam utánanézek :D
  • Malakai
    Clara-ból már meme lett lényegében. :)
  • ReszegKoldus
    na végre látok egy csalót, nem csak olyat akit hltv-n vagy twitch chaten csalóznak le
  • Jim Morrison
    Hogy lehet igy rohogni:Dd
  • ReszegKoldus
    Pisztolykörben újraindul a szerver

Aztán megint, kommentátorok jól szórakoznak rajta :D
  • Dency
    Valószínűleg van alapja amit leírt. Írja is hogy rengeteg accon játszott silvertől sasig. Ha nem is igaz az egész. :)
  • Jim Morrison
    Eredeti leirasbol:
    "Bear in mind that everything I describe is based on my personal experience (anecdotal evidence); in other words I do not have any official citation for my claims.

NOTICE: THIS GUIDE IS OUTDATED AND NO LONGER ACCURATE"
  • Dency
    Röviden:

Az alábbi dolgok lent NEM befolyásolják a rankot és az ELO pontokat, kívéve ha az nem eredményez MVP-t:

Ölések, Assistok & Halálok
    Csapat ölések, öngyilkosságok
    Headshotok
    Pontosság
    Gránát ölések, késes ölések stb.
    Az körök ideje
    Győzelem/Vereség a bomba telepítésével/nélkül
    Ponttábla pozíció vagy pontszám
    Teljesítmények
    Túsz megmentése
    Sebzés adása/kapása
    satöbbi (amit el tudsz képzelni)

Szóval röviden ami befolyásolja a rankot:

Jelenlegi ELO Pont (rank)
    Kör győzelem/veszteség
    MVP-k

Hosszabban (Magyar)
  • SzirmosSzisza
    https://twitter.com/OnFireMoses/status/873014975719231488 valve/10 :D
  • Masakari
    Valaki meg tudja mondani,hogy mi alapján dob feljebb rankba? többnyire nyerem a meccseket és mindig első vagyok pontban,kicsit idegesítő,hogy baszik feljebb dobni és emiatt haverral se tudok játszani rank különbség miatt....
  • Jim Morrison
    Hja lehet. Ja, de talan 7-8 kornel sosem kellett tobb. Talan a tuzesnel (amit vegul 2 tripla killel elvegeztunk).
    De undorito mikor 1 kill kell es a bot 20meterrol 1hitel amint kibujsz a fal mogul...:)
  • Lebowski
    az a legjobb, amikor 25 killt kell szerezni :D ott eleve bukó ez a bónusz. Amúgy minden bukott kör -1000 pont.
  • Jim Morrison
    +5000 ha 3bol sikerul
  • Spészgószt
    A guardian mission során az plusz vagy minusz, ha sokadjara sikerul? Tegnap kifogtam egy 500as pingu teleportalot, aki a 3. golyotol altalaban kifekudt, a botok meg termeszetesen mindig valahogy 20/19 nél lerohantak es kezdhettuk előről...a 8. Proba után feladtam... :)) Pfff
    Utoljára szerkesztette: Spészgószt, 2017.06.05. 09:31:40
  • Jim Morrison
    https://clips.twitch.tv/CrackyHappyPonyFreakinStinkin
  • Jim Morrison
    hál isten ezt a wingman módot 4 meccsel letudtam. 2 győzelem, 2 döntetlen. Laken 4 vagy 5 nyert körrel zsinórban hoztuk ki (másik magyarral) döntetlenre. Annyi 1hit volt hogy csak mindenki nézett :D durva volt, így hogy döntetlen lett még azt is mondom, hogy jó volt. De amúgy nem tetszik a map, shortdust se nagyon. 3. mapon egyszer voltam de az is 9-1 vagy mennyi lett.
  • fazerus
    Na.. ingame sikerult piacon nem.. lol :D
  • fazerus
    Megvennem .. volt 1 EUR a walletbe, raktam be 5 EUR-t paypalrol és nem engedi megvenni.. 30 nap fuck fuck fuck.. :(
  • SzirmosSzisza
    Elvileg most ingyenes az operation, csak a küldik/stat követés fizetős.
  • bulba
    Akkor jelentkezz be a weboldalon a steam fiókoddal és -amennyire tudom- kb ugyan azokat a szolgáltatásokat tudod elérni mint a telepített steamen, közösségi piac is kell hogy legyen
  • fazerus
    Perpill a weboldalt erem el XD
  • bulba
    Nem, csak steamben egy menüpont (community -> market)
  • fazerus
    Ingame van kozossegi piac? :D
  • bulba
    Az operation drop ezen felül jön, az a feltétele, hogy eventeket (jelenleg az új casual játékmódok) vagy guardian küldetéseket teljesíts. Akkor jön operation drop, ami lehet fegyó vagy láda.
  • bulba
    PayPallal feltöltöd a steam walletet és megveszed a community marketről (közösségi piac) az operation pass-t
  • fazerus
    Sziasztok!

Valaki segítene? Hogyan elérhető az új Operation? Jelenleg laptopom van csak, a játékba nem tudok belépni, és PayPal-al tudok fizetni, mi a megoldás?

Köszi
  • Jim Morrison
    Operation mapok:
    -Austria
    -Lite
    -Shipped
    -Thrill
    -Black Gold (ennek örülök)
    -Agency
    -Insertion

első droppom egy 3centes spray volt. gg
  • Jim Morrison
    http://counter-strike.net/operationhydra
  • Jim Morrison
    Új operation!
  • Spészgószt
    Akkor elvileg en fel tudom venni... Nah majd desktopon keresgelem...mobilon nem sikerült :)
    Thx