9177
  • Spészgószt
    szarok én bele...:D már azt is elvette mert nem MM-ezek, így legalább unranked vagyok ha kérdik :D csak az OP miatt játszogatok néha, ha van friss mission...de sajna már kivégeztem "gyémántra" ... pfff tehát nincs tovább így maradnak a demolition vagy pub
  • Jim Morrison
    Ne bassz ki velem :D mondjuk discordon közben reklamáltak, hogy egyik csapat wh/aim/teleport hacket használt ami benne van a csapatnevükben is, úgybogy ez a wire anti cheat lehet ordas nagy kamu :/
    Talán ha lesz ilyen használnom kell még, nem fdlejtem el, köszi.
  • Rockynhooo
    Ez komoly, hogy arról a rankról silverbe dobott vissza? :D Képzelem mennyi kedved van visszatornászni a régi rankra...
  • Spészgószt
    MOST más szelek fújnak mint "régen"....át lett alakítva a rank rendszer közben....én dupla kalával tettem félre...aztán mikor nyomtam egyet.. elég volt egy is visszaadott....egy silver-t
  • Rockynhooo
    Engem is elkápráztatott a rendszer a minap. Még év elején nosztalgiából vettem meg a CS:GO-t h régi 1.6os spanokkal felevenítsük emlékeket. Pár hónapig nyomtam, nova 4ig sikerült elvinni. Aztán skippeltem a játékot egész nyárra.

A héten beléptem, hogy tolok velük egyet. Ugye elvette a rangom a 3 hónap kihagyás miatt. Egyet toltam spanokkal amit vesztettünk. Tegnap toltam 3at soloban mind a 3 bukó volt szokásos toxic emberek miatt. Aztán végre meglett egy win és bedob silver 4-be :D Nem mozgat mert a társaság miatt van accom, csak kicsit érdekes, hogy most 4 loss miatt nova 4-ről silver 4re rakja a tudásom, úgyhogy anno mikor meglett a 10. winem a legelső és egyben legszarabb rangom silver 5 volt...
  • ENVE
    Van a wire-nek egy trükkje. Elindítod, aztán amíg tököl belépsz cs-be, és connect ip. :DD Nem kell kivárni, úgy sosem fog felmenni kb. fél óra. Amúgy hót szar az a wire, nem értem miért nem tudják megcsinálni, 10éve is szar volt...

Amúgy csináltam egy groupot a hozzám hasonlóaknak, aki helyét érzi benne, ne fogja vissza magát

http://steamcommunity.com/groups/mensick
  • Jim Morrison
    Haverok miatt jelentkeztem én is (velük csapatban) erre a theVR csgo bajnokságra. ezt a fos ESL Wire-t. TÖbb mint 10perc volt míg elindult a cs, és bezárás is már negyed órája megy, már másik csapat fent a szerveren. Mi a tökömet tölt ennyit?
  • ENVE
    cachet kérem, mint mindig
  • [HUN]FaTaL
    Tegnap mentünk olyan csapattal, hogy 1 dmg, 3 mge meg egy mg2, enemybe meg bedobott 1 lemet, egy mg1-et, 2 nova 3-at és 1 nova 4-et. LEM-jük volt az utolsó, ötöt lőtt, 16-2-re nyertünk.

Nem értem néha hogy számolja ezt.
    Utoljára szerkesztette: [HUN]FaTaL, 2017.09.29. 19:22:02
  • Jim Morrison
    leestem lem be és most ötös Global Elite csapat ellen sorsolt össze... csapatomba le meg lem meg az se... azért 3. körben nyomtam egy acet. de jobb lett volna ha nem 5 ge ellen dob be... komolyan nem értem mi alapján hozta ezt össze a rendszer
  • Metalmilitiakid
    Remélem beadja a videót, ezen most nagyon felröhögtem :D

• ntex
    Az a gond hogy az operation-os szervereken történt reportokra magasról szarik a valve, ezért csalnak ott ennyien. Nincs kapacitásuk arra hogy megcsinálják vagy nem tudom, mivel időszakos az operation gondolom nem éri meg nekik szarakodni vele és nem is foglalkoznak azzal hogy mik történnek ott. De szánalmas az biztos, hogy kedvére csalhat akárki.

Én egyébként már teljesen letettem erről a hulladék játékról, szinte minden meccsen van legalább 1 olyan ember aki mindig mindent tud és levág mindenkit minden helyzetben. Nem is játszottam már vagy 3 hete csak 1 mm-et hogy ne vegye el a rankom, bár innentől már ez sem fog érdekelni. Menjenek csak egymást lőni a csaló csicskák. Elég volt a 3300 órányi ideg amit kaptam a játéktól, egy életre.
    Utoljára szerkesztette: ntex, 2017.09.25. 01:47:57
  • Jim Morrison
    hát sajnos csak annyit tudsz tenni, hogy reportolod, megpróbálod kikickeclni. legrosszabb esetben téged kickelnek ki, viszont akkor nincs cooldown :)
  • Spészgószt
    mit lehet olyankor csinálni, amikor csaló/csalókkal dob egy csapatba??? Ok report stb...de kilépek...jön a bünti...nem lépek ki, akkor is jön a bünti csak utólag.... pfff
    eszméletlen sok csaló lett már megint, hogy 50% off van az OP-ből...
    tegnap 2szer léptem be a mission féle szarságba, mind a két alkalommal inkább kiléptem mert gusztustalan pörgőforgó csapatársak mellé dobott be...magyarok !!! egyikbe 2 másikba csak 1 volt...de bazz az én pofám ég, inkább kilépek...persze utána meg jön a cooldown...pfff kell is me felbasszák az agyam!
  • [HUN]FaTaL
    Kicsit később próbáld meg, hátha. De amúgy nekem is jó pár demo ment így a levesbe sajnos.
  • ntex
    Próbáld meg holnap még, ha ugyanúgy corrupted lesz akkor leves. Nekem is volt már 1-2 ilyen demo amit nem lehetett lementeni, írtam supportnak is miatta de nem tudnak vele mit csinálni. :\
  • Jim Morrison
    le tudjátok tölteni ezt a meccset
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    steam://rungame/730/76561202255233023/+csgo_download_match%20CSGO-QayFs-sjc8j-7kNrQ-T2o6F-Zc8zP
    ? nekem nem megy. Utolsó körben lőttem egy fejest füstön át, mert bugos és átlátszott a füstön. Insertion...gondolom a fog és füst két jóbarát... arról kéne screenshot de mindig corrupt demot ír.
    Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2017.09.23. 22:19:21
  • pRoject2HUN #8637
    Sziasztok!

Az OLDS Gamer Club várja a jelentkezőket, ha a következő állítások igazak rád akkor itt a helyed;

- elmúltál 20 éves
    - szeretnél felnőttekkel játszani
    - tanulmányaid vagy a munkád miatt egy klán
    kötelezettségeire nincs időd vagy energiád
    - nincs kivel játszanod és már eleged van a random külföldi emberekből
    - van TS-ed és hozzá headset

A következőkben pedig jöjjön amit nyújtunk;

- garantált csaló mentes környezet
    - klubon belüli egymás elleni custom meccsek
    - felnőtt, kulturált emberekből álló csoport
    - segítőkész adminok ( adott esetben technikai segítségnyújtás ha szükséges )
    - Youtube és Twitch LIVE streamek
    - 500 slotos privát egyedi TS szerver
    - csak felnőtt 20 év feletti játékosok

Jelenleg ezek a játékok pörögnek: CS:GO,PUBG, Rainbow Six Siege és megjelenése után a CoD WWII de a fő játék az a Siege!

További információk és szabályzat itt:

www.oldsgamerclub.hu

FONTOS: ha belépésed elfogadtuk és 2 napon belül nem írod be a rogzített bejegyzésbe a szabályzatunknak megfelelően a Steam/Uplay/Origin címeid akkor törlünk a csoportból!!!
  • Spészgószt
    De csak ha a video settings ultra high on van... ;) :))))
  • Jim Morrison
    jobban csillog mint az arany!!!444
  • Spészgószt
    Cool :)))
    ... és az mire jó? XD
  • Jim Morrison
    Matol lehet megszerezni a 25. Coint - diamond
  • ReszegKoldus
    Azért a Faze odatette magát, örültem, hogy végre egy hosszú Best of 5 döntő, erre.... :D
  • ReszegKoldus
    Eddig nem különösebben érdekelt a dragon lore, igaz a fegyver skin továbbra sem érdekel
    Utoljára szerkesztette: ReszegKoldus, 2017.09.17. 20:34:31
  • SzirmosSzisza
    Kínában tudnak reklámozni :D (NSFW)
  • Jim Morrison
    faszom wingmanbe. meg aki harmadikra csatlakozik, megkérdi afaszvagy, majd kiderült hogy együtt akarnak játszani. rohadt friends onlyt kéne bepipálni, de ahhoz már hülyék.
  • Jim Morrison

próbáltam 0.14 től időlinkelni de nem ment :(
    Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2017.09.11. 19:39:29
  • Jim Morrison
  • Jim Morrison
    nuke ot talán végignéztem. arra nem is emlékszem, csak hogy izgi volt.
  • Lebowski
    töltsd le nuke-ot ;)
  • Jim Morrison
    most harmadik map végét láttam csak (második félidőt), végre lett egy 1v3 clutchot, többit nem tudom :)
    gg
  • Lebowski
    vagy mégse?? :D
  • Jim Morrison
    ez a draken eléggé kilóg
  • Jim Morrison
    https://www.twitch.tv/dreamhackcs
    Nip - Navi quarter final lesz többek között.
  • Jim Morrison
    new rare item! (nagyobban)

Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2017.08.27. 09:41:00
  • SzirmosSzisza
    https://clips.twitch.tv/BlatantMuddyTigerPanicBasket :D
  • Jim Morrison
    Jó kis update lehetett bő 1 hónapja, utóbbi időben csak Hydra küldiket csináltam coin miatt, de feltűnt, hogy warmup alatt 60 az fps utána meg 100 fölé sem ment. Most megnéztem MM en is ugyanez. laza 40-50fps t vesztettem valamelyik updattel :(
  • DarkHorSe
    csak most raktam fel :_D
  • Jim Morrison
    Allu, Friberg -> OpTic Gaming
  • [HUN]FaTaL
    Még nem lehet, 20 a maximum most (az aranyat azt hiszem 18-nál adta).