9177
-
#8694 FMPONE új mapja
+valve news network a tv ben :) -
#8693 Canals is megváltozott, kár érte. Eddig igazán egyedi játékmenetet és taktikákat adott a kiosztás, az updatete-tel viszont ez is csak egy konvencionális (taktikát megkívánó) pálya lett. -
#8692 megvaltozott nuke. nincs cat :( viszont van par jo valtozas
-
Micsu #8691 Barmikor lehet -
T800 #8690 Nagyon szépen köszönöm a felvilágosítást! :)
Amúgy én most silver 3 vagyok, a haverjaim meg már nova-kala valamennyi... Mikor tudok leghamarabb velük játszani? Silver5nél már lehet? -
#8689 Udv a cs:go vilagaban :D A jetekosok java resze ilyen agyatlan barom. Egyetlen megoldas, hogy hagyod a solo jatekot es csapatban jatszotok. Vagy az, hogy a lobbykba benezel, talan talalsz olyat h valaki meg epp keres egy embert (de ne lepodj meg ha belepsz es azonnal kidobnak a lobbybol).
Az ellenfelnel talalhato ket huzoero lehet, hogy "smurf", ami azt jelenti, hogy van egy main accountja ahol magasabb skill groupba tartozik, meg egy fun account ahol silverek kozott jatszik es ezt elvezi, hogy lo 40 kill-t. A te csapatodban talalhato idiotakkal meg nem lehet mit kezdeni, szerencse kerdese milyen embereket dob a gep. Ha mindenkepp solozni akarsz, akkor a legbolcsebb amit tehetsz, hogy nem veszel reszt a vitaban csak mondod be az infokat. Ha a debil jatekos idegesit es nem infozik akkor meg blokkolod a kommunikaciot. Ezekbol az emberekbol sajnos marad magasabb szinteken is, de azert egy hajszallal jobb a helyzet mint silverben.
Talan ebben a csoportban talalsz olyat aki keres tarsakat jatszani hasonlo rankrol. Plusz neha napjan volt olyan, hogy soloban addoltak noramlis emberek havernak aztan hivtak jatszani.
Amugy kicsit tolod haverokkal, felfejlodsz a szintjukre utana tudtok egyutt izgalmasabb meccseket jatszani. En silver elitekent folyamatosan kala 1-es haverokkal nyomtam, aztan elmentem nova 4ig, pihentettem a jatekot par honapra. Elvette a rankom majd visszadobott nova 1-re, maradt a nosztalgia neha napjan egy-egy kor, boven eleg...
Utoljára szerkesztette: Rockynhooo, 2018.01.31. 11:33:46 -
T800 #8688 Köszi a tippeket!
Általában csak competitive meccseket játszok, épp tegnap sorolt vissza Silver 4 ből 3 ba, pedig csak 2 meccset buktam... Sajnos kiszámíthatatlan ez a matchmaking. Általában mindig az ellenség csapatában van 2 olyan húzóerő, akikkel nem lehet mit kezdeni... Nagyon ritka az, amikor a mi csapatukba kerül olyan játékos, aki nem teamkillel és nem lép ki 3 kör után mert felb*ssza magát... Erre nincs semmilyen megoldás? Pedig azt gondolná az ember, hogy egy ranked meccsen "normális" játékosok játszanak, de én mindig ilyen 9-13 évesekkel vagyok együtt. -
#8687 a többiekéhez annyit tennék hozzá,hogyha jobb akarsz lenni töltsd le az aim_botz mapot steam community-ből és azzal melegíts be meccs előtt jól (300 kill alap,de csak mert lusta vagyok...régen 1500-ig meg sem álltam),meg gyakorolj napi fél órát deathmatchben. -
#8686 Ezt olvasd el, régi cikk egy ember tapasztalata alapján íródott, persze azóta változhatott sokat. -
T800 #8685 Köszi a válaszokat!
Igen, ezt mi is próbáltuk, csak miattam mindig "gyengébbeket" dob be a rendszer... Ezáltal mindig rossz a kimenetele is a meccsnek. -
#8684 Jól írja Jim Morrison. Egy tipp: Ha már vagytok hárman / négyen de nincs meg az öt, csináljátok lobbyt es várjatok, hogy valakik beszalljanak, utána lehet indítani. -
#8683 Sajnos senki sem tudja pontosan, hogy mennyi win-lose kell sorozatban, hogy rangot váltsál. tudtommal a mai napig zárt a pontozási rendszer. Akkor játszhatsz együtt a haverjaiddal, ha öten vagytok, akkor elnézi a szintkülönbséget, ha kevesebben, akkor kellhet 2-3(? tipp) rangkülönbség max.
El kell döntened, hogy feljebb akarsz kerülni, vagy a barátaiddal játszani. A kettő együtt sokszor nem megy :( -
T800 #8682 Sziasztok!
Teljesen amatőr vagyok, elnézést a hülye kérdéseimért... :)
Nos, silver 4 besorolású vagyok competitive játékmódban. Mennyi győzelem kell, hogy feljebb kerüljek, illetve mennyi bukó hogy lejjebb vágjon? Zsinórban kell győznöm többször és utána dob feljebb?
Illetve vannak NOVA-s haverok, akikkel nem tudok együtt játszani (gondolom a nagy szintkülönbség miatt?!)
Mennyire kell közelebbi rangba kerülnöm hozzájuk, hogy én is beszállhassak az ő meccseikbe?
Köszi a választ előre is!
Üdv,
D- -
#8681 :) Jó kérdés. Kipróbáljuk, köszönöm. -
#8680 jó játékmódot választottatok ki? game settingsben competitive, és a mapok amin játszani akartok -
#8679 Ez megvan, de amikor elindítottuk a játékot, külön csapatba tudtunk csak belépni, mi meg ugyanabban szeretnénk lenni. -
#8678 bal oldal ismeros listan kivalasztod a baratod-jobb klikk invite to game. letrehoz egy lobbyt amibe meghivhatod a tobbi baratodat is. -
#8677 Hogyan lehet barátokkal egy csoportba kerülni? Botok ellen már megvan a módja, gyakorlunk ott kicsit, de aztán jó lenne versengőn is vállvetve harcolni.
Hosszabb távú terv, rávenni még 3 barátomat, hogy meglegyünk öten és teljes legyen a móka. Bár azt se találtam meg, hogyan lehetne saját csapatot létrehozni. :( -
Micsu #8676 akkor nem volt rip mikor beletették a arm racet meg a wingmant? :D
úgy is mindenki arra használja a játékot amire tudja, nem egy szerver épül olyan játékmódokra ami effektíve nincs a játékban -
#8675 RIP CSGO. Ekkora hülyeséget. Ha battle royale kell akkor másik játék felé nézegetek (de hidegen hagy a téma) és ezzel szerintem más is így van.
Előbb talán a jelenlegi játékot kéne rendbetenni.... -
#8674 hát ideje lenne valami up to date engine alá az biztos. Most pár heten én teljesen abbahagytam. Igaz, elsősorban az új billentyűzet miatt, nincs rajta numpad és vásárlás fájdalmasan lassú folyamat volt :D -
#8673 Redditen azt írják, hogy a mostani rendszer nem nagyon bír el se sok embert se nagy mapot, szóval max source2-vel lesz valami :( -
#8672 CS:GO's Survival Mode - Everything Known
Battle Royal mode ra utaló jelek
-
#8671 Az ilyen nyitogatós oldalak és társaik mennyire biztonságosak???
-
#8670 best admin -
#8669 Sehol :((( legalabbis nekem se sikerült még vagy csak nem kerestem eléggé...sajna nincs már pure üzem.... Sok buzi hang meg skin hegyek... Pfujjj... -
#8668 Hello.
Hol tudom beállítani, hogy a serverekről ne töltse le a hangokat?
Autoexecbe hiába írom be, hogy cl_downloadfilter "nosounds", ugyanúgy letölti.
Köszi -
#8667 Jött 700megás update, új d2. -
#8666 D2 lényege es kiegyensulya azon a lukon áll!!! Miért vennék ki... Az egész map lelke !
Ne lehessen látni hany ct megy b.re vagy merre futnak a t.k...? -
#8665 ez most vicc?miért lett volna az a dolguk?az összes d2-n 1.6-tól lehetett lőni,van ellene smoke,HE,a lehetőségek majdnem végtelenek... -
galocza #8664 1 dolguk volt, kivenni a t kezdőről a középkapu lövésének lehetőségét. ennyire sikerült. ettől eltekintve tetszik (bár az apró változások szerintem t-nek kedveznek). -
#8663 Így meg keskenyebb lett a bejárat, szóval mégkönnyebb védeni. -
#8662 nagyon helyes,volt egy teszten open tetővel,hát b-t üresen is lehet hagyni ctben pont ugyanannyit ér mintha stackeli a csapat :D -
#8661 Sajnos nem, ilyen lyukas tetőszerkezet van (kb mintha hiányoznának a cserepek), ezért csalóka a fény is a lenti képen. De gránát nem fér ki.
-
#8660 At lehet dobni b rushnal tunnel folott a granatot? Meg ugy altalabab tobb helyen? -
#8659 http://www.counter-strike.net/dust2/ -
#8658 -
#8657 Jön az új dust2!
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2017.10.10. 15:31:01 -
#8656 legjobb
-
#8655 NIP - Mouse : ESL proleague