Counter-Strike: Global Offensive
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"made "spread calculating" completely server sided"
még a végén nem csak music kiteket kapunk
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
15 eve igy cs-zek, ezt szoktam meg... minden jatek igy kezdodik egy fel ora billentyu allitgatas...
De legtobb gomb az egerre van allitva.
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
https://www.twitch.tv/sp1gu
így már gyorsabb a buli...kipróbáltam nyertem is minden mapot<#hehe>#hehe>
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
nem tudom mi az alap mert én teljesen full más billentyűkiosztással játszom...semmi nincs az eredeti helyén....
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Ez alapján tetszetős, de majd nyomok rajta egy meccset délután, aztán meglátjuk.
– CZ75-Auto adjustments
— Magazine size has been reduced to 8 and reserve ammo is now 16 (3 mags total).
— Damage has been reduced slightly.
— Firing rate has been reduced slightly
— The CZ75-Auto takes nearly twice as long to draw, and has an updated draw animation."
Mondjuk eddig elég OP volt közelre, de mostmeg agyon nerfelték. Még jó, hogy a recoilhoz nem nyúltak..
Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Reggel körbenéztem gyorsan rajta, szerintem jobb mint a régi. Meglátjuk, hogy a játékmenet javára válik-e ez sok változtatás.
Kiváncsi leszek a balance-ra is.
Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
nem sűrűn játszok DM-et, és nem is figylek ilyenekre, de másra igen!
Akkormár egy pár nagyon jó tanács, ha sokat akarsz ölni DM-ben.... <#idiota>#idiota>
az első és legfontosabb szabály... MINDIG fordulj meg és visszafelé indulj...80 -90 % ban az ellenfél mögötted spawnol és feléd jön....
ha kicsit kimész spect be, láthatod olyan mint egy körforgalom és a tom és jerry hogy körbe körbe kergetik egymást a játékosok...azaz ha visszafelé indulsz halomra ölheted őket mert szembe futnak veled... egyhelyben várni elég fölösleges, mert a rendszer mindig oda spawnoltat ahol épp nincs senki
alap hogy amerre a társaid futnak a térképen NE arra menj mert ott nem nagyon lesz ellen... 😄 mögöttük sok az üres hely oda spawnol a halott ellen...
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Ilyen estekben tök mindegy a KD mert nem az ölés számít, hanem a pont! Én bebindeltem egy kézreeső gombra a kill parancsot, így ha felvillan a bonusz fegyó már nyomom is a killt megmurdelek és veszem a bonusz fegyót és tök sok időm van vele ölni... egyébként nem nehéz megjegyezn se mert kb 3 fegyver forog körbe a bonuszban így ha megveszed az egyiket akár maradhat is nálad 1 max két bonusz után újra az jön!
azt a gomb kiírást én még sosem láttam...nem olvasok ...ölök.... 😄
lounge:
1: ST - leszarom mennyi van benne... Epenisz marhaság...van kb 2 db ST fegyóm ....elveszett belőle a szám...lol... max bemész egy idle szerverre és telefarmolod pár perc alatt azt a 300at<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
2: miért van az hogy bizonyos fegyvereket NEM lát a lounge..nem tudom feltenni pl a galil cerberusomat... 😞 a famas styx-et meg engedi...
Utoljára szerkesztette: Spészgószt, 2014.12.11. 09:59:24
Múlt héten feltöltöttem 50 eurót, és bevásároltam. Viszont soha többet egy centet se fogok feltölteni. Minden megvan ami kell.
60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play
60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play
nem szeretném, ha felteszek valami szép fn fegyót és vamai matricázott foshalmazt kapnék vissza....
Utoljára szerkesztette: Spészgószt, 2014.12.10. 17:18:46
a wanguard láda 0,3 ig szaladt 0,06 ról ????
fent felejtettem egyet 0,15 ért csak azt vettem észre hop elment...
meg a 60.000 láda helyett van kb 25.000 db... valaki ennyire felvásárolta volna 😄DDD
Utálom a matricás fosokat.... amúgy van az a matrica "kaparás" azt ha sokszor rányomom le is szedi teljesen???? valaki próbálta már?
illetve ha én bedobok egy FN xyz fegyót akkor azt visszakapom? <#confused>#confused>
vagy valami másik FN-t vagy csak értékben hasonlót ...akár teljesen mást is kaphatok?
van erről valami leírás bővebben vagy valaki leírná úgy alapjaiban véve! PLíííz!
Utoljára szerkesztette: Spészgószt, 2014.12.10. 16:18:08
Ha lounge-on rányomok a fogadásra, de nem érkezik semmilyen felkérés, akkor mit tudok csinálni? Többször csinálta már ezt az oldal. Ez valami bug, vagy én rontok el valamit?
én is mindig a legolcsóbb vagy a következőt kapom... <#buck>#buck>
Persze hogy használhatod....
inventory / loadout / megkeresed az adott fegyvert slot-ját és kicseréled... a közepén lévő kis ikonnal tudod váltani hogy Ct vagy T fegyverek... sorry magyarul nem tudom mi a neve ezeknek ... gusztustalan a fordítás<#bdead>#bdead>
vagy csak az inventoriban ráklikkelsz és "Replace" / "view loadout slot" és kiválasztod hogy CT vagy T nek akarod...(persze ha van az a fegyver mindkét oldalon....)
Utoljára szerkesztette: Spészgószt, 2014.12.09. 10:40:12