9177
  • bosco05 #4738
    Igen, közben megkaptam a választ ph-n is, a vicc az, hogy kimenet van :D
  • bosco05 #4737
    de tudsz, @Dodo55 nincs ilyen a BIOS-omban, pont ez a probléma :)
  • Dodo55
    Init display first opciót keress, onboard/integrated/IGP (vagy hasonló) értékre állítsd.

Szerk: Vissza az egész, P67 chipset van az alaplapodon, az nem kezeli a prociba integrált GPU-t... (kimeneteid sincsenek hátul elvileg)
    Utoljára szerkesztette: Dodo55, 2015.05.09. 14:28:49
  • SzirmosSzisza
    BIOS-ban nincs letiltva? De amúgy szerintem nem nagyon tudsz olyat csinálni, hogy a dedikált GPU cs-zik, az integrált meg videót dekódol.
  • bosco05 #4734
    utánaolvastam ennek a stream közbe lagol a cs problémámnak, de mindenki konkrétan faszságot ír a neten és egyik hasonló cipőben járó bajtársam se talált rá megoldást... ellenben annyit tudnék tenni, hogy az intel féle quick syncet használom kódolásra, de nagyon úgy tűnik hogy a hulladékfoshugy gigabyte lapom baszik látni a hd 2500-at... valakinek ötlet? bios-ban sehol utalást sem találok az intel féle beépített hd2500-ra pedig VAN!!! Gigabyte GA-P67A-D3-B3 az alaplap. SOHA SENKI NE VEGYEN ILYEN SZEMETET!!! 20. gondom vele, ami alap lenne és ebbe NINCS!!!! én is csak azért vettem mert használtan egybe volt és nem akartam szétszedni, de már 50x megbántam...
  • ENVE
    Nem valami komoly a játék, itt a béka, az felér 1 bottal aki csak hülyeséget beszél :D Ha fragje van az is vmi fatális véletlen. De az enemy meg akkora low hogy ígyis ez mode, szal teljes mértékben komolytalan minden :DAS:DSA
  • Roger6
    Kenjétek neki!
  • ENVE
    Road2SMFC - get_right is online
  • Micsu
    ja meg utána is jött ahogy nézem
  • Jim Morrison
    elég ha nézed a demot, auto camerával, és mondod, hogy hát biza ezt nem kellett volna, meg ilyenek. Nem várnám el hogy 4 órás elemzést tarts a két pisztolykörről, de szerintem jó lenne egy komoly(abb) meccset elemezni :)

Micsu: Meglepődtél? Jött a papírforma
    Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2015.05.08. 20:54:45
  • Micsu
    azért hogy a gplayt megverte a rock azon meglepődtem
  • ENVE
    Ejj erre a seasonre gyúrnunk kell, mert konkrétan eltévedtünk rajta esean :D
  • ENVE
    Háááát nem tudom, az a baj, hogy én ahoz túl keveset ismerem a cs:go csapat szintü részét. Egy ney tudna ilyesmit csinálni, az ma hajnal 6 kor is meccs elemzést nézett. De ő tőle ilyet nem kell várni, mert kielemezte maguknak, megosztani nyilván nem fogja =D
    Utoljára szerkesztette: ENVE, 2015.05.08. 18:13:11
  • ENVE
    Teljesen meghatódtam
  • Jim Morrison
  • ENVE
    jáj tényleg:D
  • Jim Morrison
    ENVE, mostani rock vs gplay meccseket elemezd. Szerintem rengetek alp dolgot ront el a rock. (szerintem)
  • Jim Morrison
    Itt van még jó kis leírás az OBS használatáról./
  • Panzeradler #4720
    Várni kell még yt felkonvertálja vagy mit csinál vele, feltöltés után elsőre 360p lesz. Kicsit később jelenik meg a többi opció.
  • bosco05 #4719
    én csak mostam simán kézzel aztán gépbe semmi baja pedig másfél éves minimum van :)
  • ENVE
    Itt lesz nekem hogy van belőve, de én egyébként nem tudom mi mire való :D Próbálgattam sokat :D
    https://www.youtube.com/watch?v=EHlLMEQynBI

kva annyát megint kibaszott szar minőségbe tette fel, pedig 1600x1200 -.-
    Utoljára szerkesztette: ENVE, 2015.05.08. 04:39:19
  • ENVE
    Mostam... A végén már naponta. Egyszerűen amikor már minimális izzadság került rá idegesítően belassult a közepénél. A szélei okésak voltak. Eleve nagyon csúszós padként indult, nem lett volna baj vele, ha mindenhol olyan "lassú" mint középen. :D Lehet a szilikonozás tett be neki, anno a mantisom szerette, lehet ez nem D:D:D Mind1, lecseréltem 1 taito-ra, ebben nem tudok csalódni.
  • bosco05 #4716
    abszolút nem, az kosz :D most ki :D
  • ENVE
    Nektek a tesoro közepe nem kopott úgy be, hogy lassú legyen rajta az egér? Engem gecire felbaszott már hónapokkal ezelőtt, ki is basztam a kukába...
  • Jim Morrison
    ez az az eset ami miatt nem :"less than 10min EVERY TIME" van írva :D
    Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2015.05.07. 21:50:42
  • Micsu
    "When will it be back?
    Most downtime is less than 10 minutes.
    "

fail :D
  • Jim Morrison
    https://issteamdown.com/

damn you micsu
    Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2015.05.07. 21:40:27
  • Micsu
    https://steamstat.us/

leállás vanik
  • Jim Morrison
    sokat tőt. nem lesz ez így jó.
  • ENVE
    Persze szívesen segítek
  • Roger6
    Szintén
  • ENVE
    steam halott
  • Roger6
    TUdod, hogy csak hülyéskedtem :D
  • bosco05 #4705
    majd megkérnélek hogy segíts, mert nekem nagyon egyedi a problémám ezzel a laggal és hátha azzal a codec-el megy...

@grabowski sry4 csúnya beszélding in meccs közbe, csak picit megfeledkeztem magamról :DSas
  • Metalmilitiakid
    10+ perce nem tudunk játékot találni compban, vmi ötlet ? Újrakreáltunk lobbit 6+ percig is vártunk... semmi.
  • ENVE
    OBS, NVENC-el.

Mától másképp tekintek a meccs streamerekre. Nem könnyü ez gecóóó :D
  • bosco05 #4702
    http://www.twitch.tv/baseofkilinho

Ma is megy a fun :) Sajnos az én streamem továbbra sem működik, akadok cs-ben ha streamelek... Gép erős Arma 3 simán megy miközben nyomatom a streamet, Assetto Corsa szintén, csak a cs lagol. Valakinek ötlet? NW te mit használsz streamelésre?
  • ENVE
    tolószékes mm közvetítése, a pályán a hajdani mo top1 Lq mixe látható :D hajrá hajrá
  • ENVE
    uff ez bazi nagy :D Ha gond, töröld :D
  • ENVE

/csak kisebb képet kerestem - Jim
    Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2015.05.07. 15:53:26