Counter-Strike: Global Offensive

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HTS s3rg1nh00
vadul elindult a phoenix case fölfelé,már 0,27...

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

CSlounge-n hamar találsz vevőt.

https://www.twitch.tv/sp1gu

Roger6
Akkor szerintem ne add el.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Az nem jöhet szóba
Spészgószt
add el! ennyi...

[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.

Tegnap nyertem fogadáson CS GO láda kulcsot de mivel nincs ilyen ládám nem tudom felhasználni.
Valaki esetleg el cseréli?
Promi
Ez meg van rendezve kizárt, hogy mindenki süket.
Spészgószt
Ha megvdszed a plusz ket szalat, akkor nem kell 3-4 napot varni uj kuldire , hanem 1-1,5 naponkent csinalhatod... semmivel nem jobb csak az emberek turelmetlensegere epit... vasaaarolj... 😊)) vagy varakizhatsz napokat

[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.

lalakov
De akkor mi értelme van a fizetősöknek? Jobb tárgyakat dobál?
Olyan jó volt a múlt hét, akkor kezdtem el az egészet és egymás után csináltam vagy 8-at, de most ez a várakozás... nem tudom mire jó. Abban mondjuk van logika, hogy ne egy nap alatt csinálja meg az ember az egészet, hanem elosztva az Operation végéig, de hogy nem lehet mindet, azért nagy kár. 😞
Azért egy ezüst éremre vágyok. 😊 De igen, a fegyverek kellenének, nem mintha azokkal szerencsésebb lennék.
Utoljára szerkesztette: lalakov, 2014.12.21. 17:47:35
Spészgószt
sehogy!
A küldetésekből csak 1 szálat van esélyed végig tolni! úgy hogy max az elágazástól megcsinálod a másik részét is!
Arról NE is álmodj, hogy te az összes létező állomást végiglövöd..... <#idiota>
igazából az uccsókkal fölösleges gecizni csak egy nyomi ládát adnak...na bumm nem lesz arany medálod... és... én inkább a fegyvert adó missionöket lövöm ki amennyit lehet...
bazz még egy fostos szutyok fegyver is lassan többet hoz mint egy láda...0,05...ez vicc szarbaleverték az árát ezzel a tömeges dobálással... <#gun><#bdead>

Utoljára szerkesztette: Spészgószt, 2014.12.21. 17:42:31

Na, megint lecsillapítottam magam 30 min CD-re. 2 németgyerek minden körben vett és nem csinált semmit csak beállt sarokba. Aztán halál nyugodtan beírják, hogy: why so serious? Na akkor ment a TK... de csak 2 killig ugye 😞

lalakov
Ha hetente két küldetést lehet csinálni, hogyan lehet kivégezni az összeset februárig? Még az ingyenesekkel sem fogok végezni, nemhogy a két fizetőssel.
Ők bátrak. Mint a Bátor vagyok.

Mindegyik hang nélkül játszik? <#falbav>
bosco05
atyaég 😄
Győri Devi
shit happens

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

Ingman12
Rage ON: Nulla kommunikációval minden vesztett kör után sápítozik a chatben az idióta vadbarom a gyökér haverjával. Egy hulladék az egész...

Váoooooo. Első nagyobb fogadásos "győzelmem" megvan! 😄 IBP vs mS-nél ugye megraktam az mS-t (17% esélyük volt) kb 2 euró értékben és nyertem vele 12-t! <#vigyor> <#vigyor> <#vigyor> AK47 Redline és egy SCAR-20 Cyrex boldog tulajdonosa lehetek! 8-)
Utoljára szerkesztette: undY1ng, 2014.12.18. 12:08:45

lalakov
Valami gond náluk van, én is folyamatosan szívok amiatt, hogy nem számolja a pontokat/öléseket.
Spészgószt
Ott mas gond lesz... Nekem siman meg szokta adi... egyszer elinditom, utana barmennyi map valtas van , kilepek belepek , osszeadja hiaba van kozte mas map is.

HTS s3rg1nh00
tegnap esti atomfail: kell 10 nova kill casualban d2-n,elindítom,első körben 5 összejön...mapváltás mirage,majd d2...és amikor csak simán váltottunk a mapra azt nem számolta be,mert nem menüből lett misszió indítva...ezért játszottam háromnegyed órát<#banplz>

HTS s3rg1nh00
úgy,hát a világoskék legalább 0,1... 😄

Jim Morrison
remélem lesz valami steam level 5 min, meg ilyenek... de nem hiszem 😞

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Smurf problémára szerintetek lesz orvoslás? Nemrég a nehezen elért winjeimet most egy ilyen szánalmas szar ember miatt kell újracsinálni.

lalakov
Persze, de ha nincs fehér benne, egy fokkal jobb a helyzet. ;-)
Spészgószt
igen, de ott csak a collection van megadva! azon belül nem tudod mit dob...
a " fehér nem is eshet..." te arra érted, hogy olyan collection felé mentél amiben nincs fehér fegyver... <#fejvakaras> ... hát a világos kék és társai se érnek többet... 😄
Utoljára szerkesztette: Spészgószt, 2014.12.16. 14:43:44

lalakov
Minden küldetésnél meg van adva, hogy mit kaphatsz. Nézd meg a Naplót.

Mégis él? 😊
Spészgószt
lol most nézem az értesítőt hogy eladtam a matricát....
Na kivette meg a "Thug Life" matricát...? :
"...has been sold to 2pac..."
<#idiota>

Spészgószt
"direkt olyan irányokba mentem amiből fehér nem is eshet..."
ezt pontosan hogy érted? ... <#vigyor5> honnan tudod hol, mit ad ??? <#confused>

HTS s3rg1nh00
nem is akartam hinni a szememnek,még most is alig van belőle és 1,5 körül mozog marketen.buktam én már annyit ezen a szar játékon,hogy végre csurranjon valami (a mostani opra is elbasztam vagy 7 eurót,szerintem max.2 jött belőle vissza,az összes fegyó a lehető legszarabb amit ad,pedig direkt olyan irányokba mentem amiből fehér nem is eshet...)

Spészgószt
<#idiota> A Valve meg a pontos dátum....<#wow3><#vigyor5>

lalakov
Jobb lenne ha pontos dátumot adnának, a "pár nap" helyett.
Spészgószt
Best: Mióta vannak kapszulát egyetlen egyszer egyet kinyitottam SOHA többet egyetlen darabot se ...már kerestem egy csomó jurót 😄DD
de ami egyet kinyitottam az egy Crown (foil) volt....akkori árán asszem 8 juróért azonnal elvitték....<#taps>

Jim Morrison
az szép 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

HTS s3rg1nh00
nem rossz,én a warowlt vettem meg 0,79ért és adtam el 2,3ért 😄

Spészgószt
bazz későn olvastam... majdnem be is sz.ptam...feldobott egy akciós "Thug Life" matricát 0,79ért marketen 1,10-ért fut...gondoltam megveszem eladom....
meg is vettem, feltolom marketre...erre odabiggyeszti elém a lent említett szöveget <#nezze> , hogy amit veszek, azt egy hétig nem lehet "majd" eladni/cserélni ... a lényeg a majd-on van szerencsére most van még pár nap türelmi idő...így ki is listázta marketre meg is vették azonnyal... <#buck>

bosco05
A vásárolt tárgyakat... Tehát nem.
lalakov
Láttátok már ezt az új szabályt? Fegyver eladásnál írta ki.
A vásárolt tárgyakat nem lehet cserélni vagy eladni 1 hétig.
Arra azért kíváncsi lennék, hogy a játékban kapottakra is vonatkozik-e.
Jim Morrison
második félidő első körében hülye fasz barátunknak volt 20mp e de nem defusolta a bombát, mindig elkezdte, majd mielőtt meglett volna újrakezdte. ekkor 9-7 lett az ellenek. Nem baj, a legutolsó körben már 15-14-re vezettünk, megnyertük a kört, 2v1 et lehozta egyik gyerek, a másik meg a hülye fasz barátja volt. Leölte a csapattársát, majd nem defusolta a bombát, 15-15.
...

Metalmilitiakid
néha engem is utálnak a jumpscout miatt, de sajnos nem olyan már ez se mint 1.6 ott az volt egy egyik main fegyverem, mivel WP vel ott állva álló célpontot nem tudtam eltalálni (mai napig nemtom miért), de kajak, háttal állt nekem a gyerek, leguggoltam hátba lőttem és mellé ez így 5/10 😄

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

bosco05
semmi maki nincs 😊 így lövök vele és főképp a 3. miatt vágtam ki, nyilván ha már ott volt az első kettő bent hagytam, de azért hogy épp ugrás közbe megjelent a gyerek a 2. fragnél azért az se túl hétköznapi 😄
Ha szarkasztikus voltál, nevetek! Ha nem, akkor szégyelld elfele magad. 😞

Jim Morrison
nem kell minden játéknak életszerűnek lennie, erre ahogy mondtad vannak külön szimulátorok 😊 meg akkor minek is 100HP, elég 1 is.

Metalmilitiakid
na mondjuk a hozzá adott leírás miatt erre nem gondoltam 😄 Ettől függetlenül amit írtam igaz XD

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Mesebeli szar ez a játék.Teljesen életszerű az hogy valaki sníperrel szaladgáljon és ilyeneket lőjjön.Nem arra gondolok hogy ő csal hanem ha ezt a pályát megcsinálnák a valóságban akkor aki ilyen fegyverrel van az csak így ugrabugráljon és löjjön közbe fejeseket.
Tudom nem szimulátor de mégis azért lehetne egy kicsit életszerűbb.Meg ez a rárántások.<#rolleyes>
Utoljára szerkesztette: Gyuszopapa, 2014.12.13. 11:53:11

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Jim Morrison
szerintem amit látunk azok bosco fragjei 😄

szerk: baszki most látom, hogy miért nem találtam tegnap traint. ott van az operation mapok között. hát ez fasza.
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2014.12.13. 11:46:06

Metalmilitiakid
első kettő tök normál kill, a 3. ra lehet esetleg ráfogni, de még arra is inkább mákot mondanék mert jó irányba volt a rántás

bosco05
Mai termés egy része 😊 (Sajnos lecsaltak 20 órás accokkal, de ez van, már hozzászokok lassan 😊 )

Jim Morrison
délután játszottam egy meccset, volt egy gyerek: My name is jeff
profilját még be se állította, semmi. Megkértem, hogy állítsa be a profilját. Ki akarták kickelni a csapattársai wh miatt.
Erre most miragon ellenben volt egy gyerek: My name is jeff, profilképpel, lvl3 és 2 barátjával (aimbottal meg még valaki). Hát nem a haverjai vertek minket porrá? de!

Spészgószt
fura dolgot tapasztaltam....beállítottam minden fegyvert a gyári stock-ra az az NO skin...egyiken se!
felmentem játszani egy szerverre és nemcsak nálam de másnál se láttam skineket, azaz nem csak az én fegyvereim lettek skintelenek, hanem mindenkinek...aztán elő elő került egy két színes...nem tom hogy, vagy miért lett ilyen...
elvileg ha nem használok szkineket, akkor az csak az én fegyvereimre van hatással a többit látnom kéne...No nem mintha nem örülnék neki...jó is lenne ha ki lehetne kapcsolni a skineket... lassan vagány lesz clear fegyverekkel játszani <#idiota> semmi csicsapicsahupilila gumipuska, csak a hideg szürke acél...esküszöm jobb érzés...
Utoljára szerkesztette: Spészgószt, 2014.12.12. 22:20:18