9177
-
ENVE #4818 közben kikaptam amorfal, gibkey-vel, jockerel, slayaval cobblen az éjszaka kellős közepén, én most keltem fel. slaya 30 "bomba", kiszop 8 körrel. gg wp alszom vissza
A stream nem ment volt némi problem a játékkal. Dolgozom rajta
Utoljára szerkesztette: ENVE, 2015.05.11. 00:59:33 -
ENVE #4817 Jah közben rájöttem, ejj hugom csináld má az overlayem! -
ENVE #4816 Jah közben rájöttem, ejj hugom csináld má az overlayem! -
#4815 ha valaki követ akkor előjön egy kép vagy gif meg egy zene és egy felirat amit beírsz, pl xy követi a csatornát stb..
-
#4814 dreamhackcs
mindjárt jön a harmadik map. -
ENVE #4813 Mi a fene az amúgy? :D:DD:d -
ENVE #4812 Háhá, akkor mind1, tekints el mondandómtól: D -
#4811 őszintén szólva, sok mindent csináltam, de csak néha néztem a streamet ^^ visszanézés végét elkaptam -
#4810 Nem elég h Office még turulkodnak is :D
Utoljára szerkesztette: SzirmosSzisza, 2015.05.10. 22:13:08 -
#4809 van follow alert, ment is, fent is voltál a csatin :D hát a nyertes meccsekről meg nem nagyon tudok nyilatkozni :) szépen botolnak le minket... egyiket vissza is néztük élő egyenesben, gyönyörű aimbot volt :D -
#4808 semmi nem megy, akik bent vannak játékba azoknak jó de nem tudsz csatlakozni sehova -
#4807 Na, megnéztem a quick sync-et, sajna nem indult el vele a stream (valami hiányzott meg virtuális monitor) szal le is töröltem a drivert és biosban kikapcsoltam újra :D -
undY1ng #4806 .... Hihetetlen hogy mostanában majdnem minden este sz*rakodik a steam. Legalábbis team MM nem jó. -
#4805 seto de steam-en Mr Hahn néven vagyok fent neked :) Tudod az angliai srác :)
Utoljára szerkesztette: jetblack, 2015.05.10. 19:05:36 -
#4804 á, nw csatiján legalább nyertes meccsek vannak
és nem tudom olvasod e kommenteket, de mint kiderült follow értesítés sincs :( -
#4803 http://www.twitch.tv/boscolovesyou
Megy élesbe :) -
#4802 kicsit füllentettem, épp vonatoztam és elég szar volt a net, nem néztem bele, de szerintem igazat írtam =D -
#4801 mobilról nézted lel? :D -
#4800 2g-n elég szar =D -
#4799 http://www.twitch.tv/olafisthebest
Na most véglegesítettem a stream beállításokat :) Ez e TESZT csatornám, a rendes az aláírásomban, de mivel teszt üzem van így itt nyomom :) Aki esetleg szeretne segíteni, hogy milyen a kép akad e stb, az megteheti és előre is köszönöm :P
720p x 3500 kbps @ 60 FPS -
#4798 Ez alapján bronznak kéne lennem :D -
ENVE #4797 stream on with am0rf, warlock, oky, slaya :D Lehet jönni legendákat nézni :D (nem okyt:D) -
#4796 szegény, most majd nem mer jelentkezni hozzátok :D -
ENVE #4795 Mi szoktunk, vegyél fel ha gondolod, ha nem vagy totál balfasz akitől kiégnek a haverjaim 2 kör alatt, akkor jöhetsz velünk amikor kell vki :)))
Nw- néven megtalálod a profilom -
#4794 Srácok valaki Esea ? -
ENVE #4793 Tudom :[[[
Ám kezd tetszeni a légkör itt, igaz a slayat és halat (cyka420 néven felfedezhető egyén) már régóta ismerem, őket megszoknom se kell, de ha a kacsát és a vickejt kipofozzuk szerintem van fantázia ebben :D -
#4792 azért vagy te ezen a szinten mert cipelteted magad a többiek hátán -
ENVE #4791 Köszi szépen, igazából az MM ben ennyi célom volt, nem több. Ezt se érzem teljesen igazságosnak, mert legyünk őszinték, balfaszul játszom én ehez. Rossz a rendszer, nekem nem itt lenne a helyem.
Nézzük csak, ha egy tier 1-2 global, mondjuk gamers2 féléig bezárólag. Én azt mondom legyen SMFC egy olyan játékos, aki pl. egy dev. LEM legyen mondjuk slaya haverom, aki azért minimum 1 szintel felettem játszik. Akkor én mit keresek itt? És miért van olyan érzésem, hogy ebből még global is lehet? :D Elvan ez baszva. :D
-
#4790 esl_csgob
jesszusom, toxikot nézni nem menő már vagy mi? :D -
#4789 Minek örültök, az a láda csak 0.2 euró
grat:D -
#4788 *.* -
#4787 Woo, gg -
ENVE #4786 Jól sejtettem :D
Most vége, örülés :) Nem volt azért könnyü. Vagyis az volt, csak picit hosszú, a meccsek színvonalához képest azthittem hamarabb meg lesz ! :D
Köszönöm aki akár 1 percig is velem tartott az elmúlt napokban a úton, a supremehez.
Next GLOBALERINO
-
ENVE #4785 Ja jól sejtem megint 1 win hiányzik :D Már megyünk is rá :D -
#4784 Az hittem már, supremebe, mondom, nagy grat... xD -
#4783 Na ha többen is beállítjátok a sztrímet szoljatok, és rendesen kirakom a linkeket bannerba. -
#4782 köszi :)
@cat02: ki van rakva a rendes, ez a privát, meg "teszt" csatim volt :) -
ENVE #4781 Ez nem ilyen egyszerü. :D Ám ott van felöl, én vok a magyar get_right, nem tudtad? D:
Na mostantól online, kezdem egyéni gyakorlással, amíg a többiek gta-znak
Utoljára szerkesztette: ENVE, 2015.05.09. 22:34:25 -
#4780 Néha megakad, bár az lehet az ADSL hibája.
#4776: ja, elvileg 10 megabites a net csak a UPC nem lenne UPC, ha tényleg annyi is lenne :D amúgy kirakhatnád aláírásodba a stream linked, nem kéne annyit keresgélni -
ENVE #4779 OFC
már ott is vok !