9177
  • ENVE
    közben kikaptam amorfal, gibkey-vel, jockerel, slayaval cobblen az éjszaka kellős közepén, én most keltem fel. slaya 30 "bomba", kiszop 8 körrel. gg wp alszom vissza

A stream nem ment volt némi problem a játékkal. Dolgozom rajta
    Utoljára szerkesztette: ENVE, 2015.05.11. 00:59:33
  • ENVE
    Jah közben rájöttem, ejj hugom csináld má az overlayem!
  • ENVE
    Jah közben rájöttem, ejj hugom csináld má az overlayem!
  • bosco05 #4815
    ha valaki követ akkor előjön egy kép vagy gif meg egy zene és egy felirat amit beírsz, pl xy követi a csatornát stb..
  • Jim Morrison
    dreamhackcs
    mindjárt jön a harmadik map.
  • ENVE
    Mi a fene az amúgy? :D:DD:d
  • ENVE
    Háhá, akkor mind1, tekints el mondandómtól: D
  • Jim Morrison
    őszintén szólva, sok mindent csináltam, de csak néha néztem a streamet ^^ visszanézés végét elkaptam
  • SzirmosSzisza
    Nem elég h Office még turulkodnak is :D
    Utoljára szerkesztette: SzirmosSzisza, 2015.05.10. 22:13:08
  • bosco05 #4809
    van follow alert, ment is, fent is voltál a csatin :D hát a nyertes meccsekről meg nem nagyon tudok nyilatkozni :) szépen botolnak le minket... egyiket vissza is néztük élő egyenesben, gyönyörű aimbot volt :D
  • LaszloLedzenyi
    semmi nem megy, akik bent vannak játékba azoknak jó de nem tudsz csatlakozni sehova
  • SzirmosSzisza
    Na, megnéztem a quick sync-et, sajna nem indult el vele a stream (valami hiányzott meg virtuális monitor) szal le is töröltem a drivert és biosban kikapcsoltam újra :D
  • undY1ng #4806
    .... Hihetetlen hogy mostanában majdnem minden este sz*rakodik a steam. Legalábbis team MM nem jó.
  • jetblack
    seto de steam-en Mr Hahn néven vagyok fent neked :) Tudod az angliai srác :)
    Utoljára szerkesztette: jetblack, 2015.05.10. 19:05:36
  • Jim Morrison
    á, nw csatiján legalább nyertes meccsek vannak
    és nem tudom olvasod e kommenteket, de mint kiderült follow értesítés sincs :(
  • bosco05 #4803
    http://www.twitch.tv/boscolovesyou

Megy élesbe :)
  • Jim Morrison
    kicsit füllentettem, épp vonatoztam és elég szar volt a net, nem néztem bele, de szerintem igazat írtam =D
  • bosco05 #4801
    mobilról nézted lel? :D
  • Jim Morrison
    2g-n elég szar =D
  • bosco05 #4799
    http://www.twitch.tv/olafisthebest

Na most véglegesítettem a stream beállításokat :) Ez e TESZT csatornám, a rendes az aláírásomban, de mivel teszt üzem van így itt nyomom :) Aki esetleg szeretne segíteni, hogy milyen a kép akad e stb, az megteheti és előre is köszönöm :P

720p x 3500 kbps @ 60 FPS
  • SzirmosSzisza
    Ez alapján bronznak kéne lennem :D
  • ENVE
    stream on with am0rf, warlock, oky, slaya :D Lehet jönni legendákat nézni :D (nem okyt:D)
  • Jim Morrison
    szegény, most majd nem mer jelentkezni hozzátok :D
  • ENVE
    Mi szoktunk, vegyél fel ha gondolod, ha nem vagy totál balfasz akitől kiégnek a haverjaim 2 kör alatt, akkor jöhetsz velünk amikor kell vki :)))

Nw- néven megtalálod a profilom
  • jetblack
    Srácok valaki Esea ?
  • ENVE
    Tudom :[[[

Ám kezd tetszeni a légkör itt, igaz a slayat és halat (cyka420 néven felfedezhető egyén) már régóta ismerem, őket megszoknom se kell, de ha a kacsát és a vickejt kipofozzuk szerintem van fantázia ebben :D
  • Jim Morrison
    azért vagy te ezen a szinten mert cipelteted magad a többiek hátán
  • ENVE
    Köszi szépen, igazából az MM ben ennyi célom volt, nem több. Ezt se érzem teljesen igazságosnak, mert legyünk őszinték, balfaszul játszom én ehez. Rossz a rendszer, nekem nem itt lenne a helyem.

Nézzük csak, ha egy tier 1-2 global, mondjuk gamers2 féléig bezárólag. Én azt mondom legyen SMFC egy olyan játékos, aki pl. egy dev. LEM legyen mondjuk slaya haverom, aki azért minimum 1 szintel felettem játszik. Akkor én mit keresek itt? És miért van olyan érzésem, hogy ebből még global is lehet? :D Elvan ez baszva. :D

• Jim Morrison
    esl_csgob
    jesszusom, toxikot nézni nem menő már vagy mi? :D
  • SzirmosSzisza
    Minek örültök, az a láda csak 0.2 euró

grat:D
  • sz4bolcs
    *.*
  • Jim Morrison
    Woo, gg
  • ENVE
    Jól sejtettem :D

Most vége, örülés :) Nem volt azért könnyü. Vagyis az volt, csak picit hosszú, a meccsek színvonalához képest azthittem hamarabb meg lesz ! :D

Köszönöm aki akár 1 percig is velem tartott az elmúlt napokban a úton, a supremehez.

Next GLOBALERINO

• ENVE
    Ja jól sejtem megint 1 win hiányzik :D Már megyünk is rá :D
  • sz4bolcs
    Az hittem már, supremebe, mondom, nagy grat... xD
  • Jim Morrison
    Na ha többen is beállítjátok a sztrímet szoljatok, és rendesen kirakom a linkeket bannerba.
  • bosco05 #4782
    köszi :)

@cat02: ki van rakva a rendes, ez a privát, meg "teszt" csatim volt :)
  • ENVE
    Ez nem ilyen egyszerü. :D Ám ott van felöl, én vok a magyar get_right, nem tudtad? D:

Na mostantól online, kezdem egyéni gyakorlással, amíg a többiek gta-znak
    Utoljára szerkesztette: ENVE, 2015.05.09. 22:34:25
  • SzirmosSzisza
    Néha megakad, bár az lehet az ADSL hibája.

#4776: ja, elvileg 10 megabites a net csak a UPC nem lenne UPC, ha tényleg annyi is lenne :D amúgy kirakhatnád aláírásodba a stream linked, nem kéne annyit keresgélni
  • ENVE
    OFC
    már ott is vok !