Counter-Strike: Global Offensive
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
https://www.twitch.tv/sp1gu
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
Valaki esetleg el cseréli?
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
Olyan jó volt a múlt hét, akkor kezdtem el az egészet és egymás után csináltam vagy 8-at, de most ez a várakozás... nem tudom mire jó. Abban mondjuk van logika, hogy ne egy nap alatt csinálja meg az ember az egészet, hanem elosztva az Operation végéig, de hogy nem lehet mindet, azért nagy kár. 😞
Azért egy ezüst éremre vágyok. 😊 De igen, a fegyverek kellenének, nem mintha azokkal szerencsésebb lennék.
Utoljára szerkesztette: lalakov, 2014.12.21. 17:47:35
A küldetésekből csak 1 szálat van esélyed végig tolni! úgy hogy max az elágazástól megcsinálod a másik részét is!
Arról NE is álmodj, hogy te az összes létező állomást végiglövöd..... <#idiota>#idiota>
igazából az uccsókkal fölösleges gecizni csak egy nyomi ládát adnak...na bumm nem lesz arany medálod... és... én inkább a fegyvert adó missionöket lövöm ki amennyit lehet...
bazz még egy fostos szutyok fegyver is lassan többet hoz mint egy láda...0,05...ez vicc szarbaleverték az árát ezzel a tömeges dobálással... <#gun>#gun><#bdead>#bdead>
Utoljára szerkesztette: Spészgószt, 2014.12.21. 17:42:31
やられたらやり返す。倍返しだ!
Utoljára szerkesztette: undY1ng, 2014.12.18. 12:08:45
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
a " fehér nem is eshet..." te arra érted, hogy olyan collection felé mentél amiben nincs fehér fegyver... <#fejvakaras>#fejvakaras> ... hát a világos kék és társai se érnek többet... 😄
Utoljára szerkesztette: Spészgószt, 2014.12.16. 14:43:44
Na kivette meg a "Thug Life" matricát...? :
"...has been sold to 2pac..."
<#idiota>#idiota>
ezt pontosan hogy érted? ... <#vigyor5>#vigyor5> honnan tudod hol, mit ad ??? <#confused>#confused>
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
de ami egyet kinyitottam az egy Crown (foil) volt....akkori árán asszem 8 juróért azonnal elvitték....<#taps>#taps>
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
meg is vettem, feltolom marketre...erre odabiggyeszti elém a lent említett szöveget <#nezze>#nezze> , hogy amit veszek, azt egy hétig nem lehet "majd" eladni/cserélni ... a lényeg a majd-on van szerencsére most van még pár nap türelmi idő...így ki is listázta marketre meg is vették azonnyal... <#buck>#buck>
A vásárolt tárgyakat nem lehet cserélni vagy eladni 1 hétig.
Arra azért kíváncsi lennék, hogy a játékban kapottakra is vonatkozik-e.
...
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Tudom nem szimulátor de mégis azért lehetne egy kicsit életszerűbb.Meg ez a rárántások.<#rolleyes>#rolleyes>
Utoljára szerkesztette: Gyuszopapa, 2014.12.13. 11:53:11
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
szerk: baszki most látom, hogy miért nem találtam tegnap traint. ott van az operation mapok között. hát ez fasza.
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2014.12.13. 11:46:06
profilját még be se állította, semmi. Megkértem, hogy állítsa be a profilját. Ki akarták kickelni a csapattársai wh miatt.
Erre most miragon ellenben volt egy gyerek: My name is jeff, profilképpel, lvl3 és 2 barátjával (aimbottal meg még valaki). Hát nem a haverjai vertek minket porrá? de!
felmentem játszani egy szerverre és nemcsak nálam de másnál se láttam skineket, azaz nem csak az én fegyvereim lettek skintelenek, hanem mindenkinek...aztán elő elő került egy két színes...nem tom hogy, vagy miért lett ilyen...
elvileg ha nem használok szkineket, akkor az csak az én fegyvereimre van hatással a többit látnom kéne...No nem mintha nem örülnék neki...jó is lenne ha ki lehetne kapcsolni a skineket... lassan vagány lesz clear fegyverekkel játszani <#idiota>#idiota> semmi csicsapicsahupilila gumipuska, csak a hideg szürke acél...esküszöm jobb érzés...
Utoljára szerkesztette: Spészgószt, 2014.12.12. 22:20:18