9177
-
ENVE #8814 hoztam 1 kis kedv csinálót is :)
https://www.youtube.com/watch?v=e66KlQeeYkI
https://www.twitch.tv/videos/373298104?t=
https://play.esea.net/users/1521140?tab=clips&clip=36977
https://www.twitch.tv/videos/328256846?t=01s
https://www.twitch.tv/videos/327429470?t=32s -
ENVE #8813 mizu srákok, jó régen nem irtam ide :D
egy pár hónapja újra csézem... Elég sokat rakok a játékba megint, most épp 180óra/2hét pörög masszivan. :D
Arra gondoltam, hogy holnaptól belőném a streamet újra. ESEA pugokat szoktam tolni, de sajnos a rakom elég kaki :( C+ only, le estem B+ból ebben a hónapban :[:[
Esetleg, ha valakit érdekel majd nézzen be, menni fog valszeg egész nap, este, és éjjel is. Szólok majd, ha kezdem. Szerintem kezdő, és közepes játékosoknak alkalmas lenne tanulni a streamem, mivel az ESEA ezen rankját is oktatnom kell játszani nonstop... De ők nem fogadják a segitséget, csak leugatnak. Arra gondoltam, hogy mivel úgy sem tudom magamban tartani, hogy mit basznak el, talán stream nézőket jobban érdekelné 1-1 gondolat. Lenne rá esetleg igény?
Ex 1.6 veterán vagyok, 10.000+ óra cs:go, GE már 4éve annak, aki nem volt itt anno, mikor forumoztam. -
#8812 Fasza, most a nyert meccseim mennek a levesbe disconnect miatt... -
#8811 Ahogy mondtad meg lett a prime tegnap. Olyan szar szériáim voltak, hogy engem is visszadobott silverbe... :(
Nálam is ma mind a 3 meccsemről ledobott, úgyhogy valami van...
Olyanért basztak le, hogy Cache-en ct-ként akartam save-elni, futottam ki B-ről és nem néztem hátra. Persze csak addig futottam, hogy beérjek egy doboz mögé, onnan már figyeltem volna.
Nagy trollságokat nem szoktam csinálni, mindig kimentem az awp-t ha szólnak... De hát csak harmadik hónapja játszok. -
#8810 Köszi-köszi, elfogadtam mindenkit meg közben visszacsúsztam silverbe, hiába feküdtem rá nagyon az elmúlt pár napban, sajna nem jöttek össze jól a random csapatok :( Na de voltam már 3 szor nova 3, újra fel fogok menni és tovább :)
Viszont teljesen vicc hogy a silver meccsek sokszor nehezebbek mint a novások és szerintem lassan érezhető az, hogy a free2play kezdetekor létrehozott accok elérik a primeot. Én is elértem volna a héten ha már nem vettem volna meg korábban, pedig tőlem aztán 5 szintet elvett korábban a nyilvános várók miatt mert volt csaló a csapatban mint később kiderült. Szal igen akik korán kezdték most olyan 27 körül is lehetnek akár. Bízom a közepes trust factoromban, de sajna itt is sok a troll, ezért jó ha az ember full csapattal megy el, nem fog senki megsértődni és throwolni stb.
Tegnap pl kaptam azért cooldownt mert sok volt a vote kick, pedig én nem az vagyok aki rossz játékost kirúgna, de TK-zó, meg griefelőt azért kiteszem hátha a bottal még összehozzunk pár kört ha átvesszük. Ebből volt 4-5 eset az elmúlt pár napban és cooldownt ért :D Pedig hetekig nem is volt kick, fura. Aztán most történt egy olyan hogy meccs közben disconnectelt és hiába mentem a reconnectre nem történt semmi, rámentem 5 ször semmi, rámentem csak vártam mondta nem tud csatlakozni, nézem steam böngészőt, net jó. Oké mondom ez epic, jön a 2 órás ban vagy melyik a következő, újraindítom a játékot mert eltűnt a reconnect gomb is közben, de hiába indítottam újra nem jött vissza a reconnect. Gyorsan csináltam egy fórum bejegyzést, még nem sokan válaszoltak de olvasgattam más is járt így, szóval erre készüljetek fel, remélem csak ma lesz ilyen szerver hiba, de nyugi úgy néz ki senki nem kapott cooldownt miatta.
Devv: Nem tudom nekem főleg pozitív tapasztalatom van a magyar várókkal, sokan friend listre adtak, meg örültem mikor kereszt ak-sok mondták hogy jól játszok, pedig uccsó vagy uccsó előtti voltam, de látták igyekezek tényleg. Olyan volt, hogy érezem megfagyott a hangulat mikor erős vesztésbe fordult a meccs de nem szidtuk egymást, csak nagy kuss, a randomoknál ez 50-50 rengeteg a toxic player.
Azt én sem értem hogy miért az idiótázás megy és miért nem mondja el gyorsan hogy kell jól megoldani hogy legközelebb ne baszd el, persze az esetek túlnyomó többségében csak azért mert ő sem tudta jobban megoldani csak backside gaming kurva egyszerű hogy hát mit kellett volna csinálni utólag nagyon egyszerű.
Én akkor vagyok csak mérges, ha pl tegyük fel clutcholnál, meglátom az enemyt, te pedig véletlen nem és mondom a spotot majd háttal guggolva mennél arra, hogy tuti hátbalőjjön. Még ha nem is látom csak logikázom azért érdemes 80% ban arra elnézni amerre mondom :D Ok nincs minden mapon nekem sem akkora tapasztalatom, de ilyen szinten ritkán lepnek meg.
Vagy akkor lennék mérges ha ct-ként 5 másodperc van hátra, de rápusholsz az enemyre és meghalsz pedig szóltam hogy bújkálás van mert nincs ideje. Vagy mondjuk akkor ha nálad a bomba kitalálunk egy taktikát, de direkt máshova mész és rusholsz és meghalsz vele olyan helyen ahol esélytelen felszedni pl abbeyn mennénk B-t és midre berohansz a bombával egyedül :D Nem úgy értem hogy mondjuk most rush B első vagy bombával és meghalsz az benne van az nem számít ha betartod a taktikát és csapattal jössz az cool.
Vagy ha 1v3 clutch van és úgy döntesz rámész mondjuk uccsó kör térfélvártás előtt és awp-vel végig shifteled a fél pályát, hogy biztos felrobbanjon a bomba, miközben lett volna esélyed több fegyvert is felvenni. Kedvencem mikor awp-s pisztolyra vált és úgy retakel de elment 2 ak meg 1 m4 mellett :D Retakelni awp-vel sztem elenyésző százalékban jó taktika még 1v1-ben oké, de 1v2 ben is akár jobb felvenni valamit általában.
Ilyen helyzetekben sem basználak le azt csak randomokkal csinálom néha, de próbálok először rendes lenni, viszont az igaz hogy éreznéd hogy nem szívesen játszom veled ha ilyeneket csinálsz. Ezek a példák mind megtörténtek amúgy és nem is azt mondom hogy néha néha nem fér bele a bénázás, de vannak emberek akiknek meccsenként van 3-4 ilyen ami sajna sok.
Olyanért én nem basztam még le senkit hogy nem jött be lövés stb az mindenkivel előfordul hogy tökéletesen csinálja szinte de nem jön be vagy pont eloldalazik az ellenfél és nem tudja jól lekövetni stb az a játékkal jár. Amit nem nagyon szeretek az awp függőség, mert aki jó vele menjen, de akin látom hogy még botok ellen kéne gyakorolja mert sokat missel az inkább ne vegye mert csak elejti aztán ellenün használják. Szóval nagyjából erre számíthatsz, én úgy gondolom mérsékelten vagyok toxic :D -
#8809 Ja köszi. Ez úgy volt, hogy volt haver, de addig nem tudott jelölni, amíg nem vesz valamit steamen, de már megoldódott.
Meg inkább maradnék a random embereknél, mert a honfitársaimtól is kapom ugyanúgy. 1 hete játszottam, amikor a váróba beálltam magyarok közé. Szaros 13 éves osztott, aztán kirúgtak. Múlt héten adtam neki még egy esélyt, szintén magyarok, ezek már idősebbek voltak, de szintén minden hülyének elmondtak. Pedig akkora baromságot nem csináltam. Otthagytam őket... Azt kéne ecsetelnem nekik, hogy inkább segítsenek osztás helyett? Magyaroknak? Hagyjuk... :D -
#8808 Hozzáadtalak én is. Viszonylag sűrűn játszom, de nekem is sokszor csak a random lobby marad. Ha valaki gondolja, akkor Dseries_EK néven megtalál. -
#8807 Gratula! Nekem csak a kihagyás volt több mint 10 év -
#8806 Na, meglett a 10 year veteran coin -
#8805 Addoljatok akkor -
#8804 Ja köszi, csak nem volt még barátom akit csatlakoztatni akartam... -
#8803 invelsz valakit
vagy simán alul beállítód, hogy bárki csatlakozhasson
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2019.02.03. 18:41:56 -
#8802 Hogyan tudok várót létrehozni a játékban? -
#8801 Nova 3-ról estem megint 2-re, de igazából fogalmam nincs hogy játszok, mert úgy összefolynak a rankok ahogy írtam... Meg normál csapat nélkül szerencsejáték a rank, mert 4 másik emberen is múlik milyen lesz a meccs. Igazából 9 másikon mert az ellenfelen is, de ha full lobby megy akkor máris sokkal jobban kontrollálható a kockázat. -
#8800 Te milyen rankon vagy? -
#8799 Ja hát az szerdán meglesz akkor. Most már automatán kapod a primeot telefonszám sem kell majd. -
#8798 Értem. 20-as szinten vagyok, azért 21-nél számítok a prime-ra. Aztán meglátjuk... -
#8797 Én ezért vettem meg a primeot, de ott is volt hogy 15 meccset buktam egy nap. Meg hogy 11-3 ra vezettünk és 13-16 ra nyertek meg ilyenek, jobb a prime sokkal mint a sima, de nem mentesít semmitől. Mint ahogy az agyonajnározott faceiten is volt hogy 1-et lőttem a meccs alatt (igaz felénél már feladtam és nem is játszottam normálisan), de szerintem ott is több a csaló mint mondják, igazából nem lehet elkerülni. Ha nagyon magas trust factorod van, primeod, meg erős közepes rangod akkor talán sokáig nem találkozol csalókkal, de addig muszáj elviselni az ilyen fura meccseket. -
#8796 Erre nem is gondoltam. Viszont nem nyugodtam meg. :D
Olyan hullámzóak az mm-ek, vannak tök élvezetes meccseim, sikerélmény, utána zsinórba 3 olyan, hogy a fonalat sem tudom felvenni, instant fejesek, 16-0, stb. Kiváncsi leszek ma hogy megy... -
#8795 Pl non primeos haverjával ment lobbiban, vagy elég ha az 5 ös lobbijukban 1 non primeos volt -
#8794 Létezik arra megnyugtató válasz, hogy mit keres NON-PRIME-ba nova1-be 5 plecsnis 10 éves veterán? -
#8793 Nem volt rossz, de semmi különleges sztem, ha nem játszották sokan felesleges a szerverekért, a zoo szerintem sem jó olvastam hogy közösség kedvenc volt azért rakták vissza, gondolom jó volt a sok noobnak mert egy folyosó az egész, aztán biztos összeszaladtak néha valakivel azt sikerült lelőniük és örültek hogy jó játékosok. Emígy is ha rossz helyre indulsz a bombát nézni már kb el is vesztetted a meccset mert még átgabalyodsz a másik helyre sok idő, nem is beszélve hogy be sem futhatsz mert száz helyen bújhatnak, egyedül a modelek, textúrák nagyon jók a pályán, ebből a szempontból viszont az Abbey nem erősködik viszont mint pálya szerintem jónak tűnik és eltalált. Hacsak nem találnak valami bugot később még, szerintem jó pálya lehet könnyen válthatsz pozíciót nem csak 2 folyosó van, elbújni lehet helyekre bombát védeni stb, szerintem jó lesz. -
Micsu #8792 austria jó volt kár hogy kivették -
#8791 Nem a meccs számít, hanem van xp keret és azt mindegy hány meccsel vagy milyen móddal meríted ki utána nem ad már. Egy héten 3 szintnél akkor sem tudsz többet lépni ha megvadulsz, nem is tudom hogy gondolták ezt a szolgálati érdemrendet hacsak később nem ad majd több xp-t ha már egyszer kihajtottad. Mert ha nem erre szánod az életed a heti 1 szint sima mert bónusz miat megvan 3-4 meccsel, heti 2 még mehet, de a 2. szintre már elfogy és csökkentett xp lesz szóval a 3. szint egy héten grindolós. Szal ha normál játékos vagy heti 1 szint oké van egy évben 52 hét szal elérsz 40-re meg utána még 12-re, mondjuk nem minimálisat játszol és legyen ez pl 2 szer kihajtod a 40-et, de hogy csinálják meg 4-5ször ne kérdezzétek.
Egyébként ami engem zavar, hogy nova 1-be kalibrált már 4.szer mászok fel nova 3-ba és elkezdenek jönni a vereség sorozatok. Mintha direkt smurferek, cheaterek ellen dobna be, hogy lebukjam 1 be és megint felmásszak. A csapat értelmetlen az ellenféllel meg nem lehet mit csinálni 35-40 killel átmegy rajtunk az első 2 közülük... A másik vicc pedig a rank rendszer, sok silver haver van és szoptam velük a silveres meccsekben hát sztem sok csaló van meg az a legnehezebb, a nova 1-2 meccsek tudnak könnyűek lenni, de játszottam már arany, meg babér ak-s meccset is jó csapattal ami könnyű volt, de azért olyan szinten már változó néha ott is kifogja az ember a nehezebbet. Legendary eagle master volt a legnagyobb szint amit játszottam, hát ott már fel kell kötni a gatyát, de basszus néha a silver meccsek nehezebbnek érződtek, mert nyilván ott csalással érik el ugyanazt... Szóval a csalók meg smurferek (akik szememben ugyanúgy csalók, mert a nem véletlenül kitalált rank rendszert játszák ki) miatt eléggé értelmetlen a rank rendszer a mostani állapotába, hogy silver 3-tól kereszt ak-ig nem tudod hogy most könnyű meccsed lesz vagy se :D
Rankot meg sztem csak úgy van esélyed felmenni ha csapatban tolod, de ugye 5 normális embert akik össze is tudnak szokni meg mindig ráérnek na azt nem fogsz találni, solo que meg szerintem a szerencsejáték kategória. Nekem is sokszor lehozták a meccset de olyan is volt hogy 120 pontban voltam mégis kikaptunk, mert olyan a csapat és az a legfrusztrálóbb mikor látod a könnyű meccset így elúszni. Egyszerűen ez nem az a játék, bármilyen jó is lehetsz, hogy le tudod hozni mert bármikor lemákol egy fejes és nekem nagyon nehéz megmondani a játékosok közti különbséget. Nem is nagyon tudom hogy fejlődhetnék tovább, baromi sok dologra figyelek, de néha akkor is olyan meccsek jönnek hogy futva ellő ak-val fejbe és nem tudsz egyszerűen ez ellen mit csinálni, ha nincs jó csapatmunka, hogy legalább akkor a csapatod szedje le még elviszed az áldozatot, akkor megette a fene az egészet. -
#8790 Subzero tökre tetszett, Austria annyira nem, de nem volt rossz. Megnéztem az új pályákat, Zoo nekem se tetszik, nagyon klausztrofób. :) Abby viszont oké. :) -
#8789 https://blog.counter-strike.net/index.php/2019/01/22720/
Kivették Austriat es Subzerot. Sokaig volt bent.
Abbey és Zoo jön helyette. Előbbire nem emlékszem, utóbbi emlékeim szerint annyira nem jött be.
Vertigo B site Wingman map lett. Hoznák vissza a teljeset MM re :c -
#8788 Túl sokat! De valahogy be kell gyűjteni a novákat! :D -
#8787 Túl sokat! De valahogy be kell gyűjteni a novákat! :D -
#8786 Sokat kockultál a héten. :D Szerdánként reseteli, pár meccsig dupla bónuszt ad, aztán normált, utána pedig csökkentett. -
#8785 Ez milyen bónusz, hogy csökkentett szerzett tp? Ez miért van? -
#8784 A lementett meccset csak játékon belül tudom megnézni? -
#8783 Igen, köszi. -
#8782 ? commend re gondolsz?
meccs közben tab - jobb click egy játékosra és commend -
#8781 Ezeket a kis egyedi dicséreteket kitől kapom? -
Micsu #8780 senki -
#8779 Ma délelőtti mm, csapatomban volt két pöcs, akik folyamat pofáztak, oké hogy sok killjük volt, de általában az első 30 másodpercben kinyúltak, aztán én maradok utoljára életben 4 ellen, nyilván nem tudom lehozni, utána jön a fuck you noob, meg ki akarnak rúgni. Másik két gyerekkel is ezt csinálták. Utána persze drop the bomb, meg boostoljak neki. Hát anyátok! ;)
Cache pálya... nagyon nem fekszik egyelőre... -
#8778 Ne hurrogjatok le, mert olyan 15 eve kiszalltam a cs vilaganak a kovetesebol, de ilyenek, hogy Fop meg xdk ugrott be rogton mikor meglattam a kepet. Ezek gondolom mar ezer eve nem leteznek. Esetleg ilyen regi klanok jatekosai kozul volt aki sikeres cs:go jatekos lett? -
#8777 ú, jó hogy mondod, össze kell szednem egy configot amiben különböző szerver beállítások és helperek vannak (pl. mm settings, de plusz gombra lépjük át az 5 perc warmupot, ilyesmi, plusz 1+1). Mi is szoktunk workshop mapozni, csak 5v5 ha vagyunk annyian. 1v1 map config meg jó lenne bemelegítőnek.
// ha valakinek már van küldheti, ha nem akkor összeólózok egyet a netről -
Micsu #8776 dehogynem
wingman is jó + workshop mapokon jót lehet 1v1ezni vagy akár többen is spanokkal :) -
#8775 nekem lassan 2000 órám van benne (1920 nál leelőzi nálam tf2 -t), ennek kb 90% át matchmakinggel töltöttem. szerintem legalább felét solo ban. Legnormálisabb mód ha emberekről van szó, a többi az olyan... meh. néha néha flying scoutsman de ennyi. Többit nem szabad komolyan venni. Utóbbi időben overwatch esetek döntő többsége wingman egyértelmű aim és wh. Azért sem pörög az