9177
-
ENVE #8854 stream lefújva, upc úgy döntött 5percenként elveszi az internetet :( -
#8853 //hm, ma láttam először olyan kör végi statisztikát (szerintem először), ami így szól:
xy did a total of z but killed no one. -
ENVE #8852 akkor most lelövök 5000 botot.
www.twitch.tv/nw_csgo -
#8851 Hogy néz ki csgoba egy operation? Le tudná írni valaki? -
#8850 az igen. waow -
#8849 Astralis vs Cloud9
Kommentátor: 2 perc szünet és jövünk vissza a második félidővel. Legalább is azzal az egy körrel.
:D -
#8848 Deadfoxék mennek. Angol stream bannerben, meg lejjebb
https://www.twitch.tv/esporthucs -
ENVE #8847 Várható volt :)))) -
#8846 Van valakinek bitskonsre 3$? -
#8845 https://esport1.hu/news/2019/02/18/csgo-counterstrike-budapest-five-menesztette-egesz-felallas
:> -
#8844 Hali, vmeik update óta ilyen a konzolom:
Van rá valami megoldás? -
#8843 LIVE: IEM Katowice 2019 Challenger Stage
https://www.twitch.tv/esl_csgo -
#8842 Jah, sokan írják, hogy nem éri meg ez miatt panaszkodni mert az enemy csapatnál is ilyen káosz van de hát nem mindig. Van hogy simán jobban lövünk de rosszabbul működünk mint csapat és vesztünk vagy döntetlen. Mondjuk igaz hogy sok olyan meccsem is volt ahol 2-3-4 ember is kilépett ellenféltől, meg egymást ölték stb. csak valahogy még minden nyert meccsemre jut majdnem másfél vesztett.
Egyébként valaki megvette katowicét? Olvasgattam sokan örülnek neki hogy most így mennyivel olcsóbb mert régen matricákat kellett venni a szavazásért, most meg csak a belépőt. Ami viszont igen drága és oké hogy ha eltalálsz mindent felfejleszted a badget gyémántba és kapsz 3 szuvenír ládát, de hát nem ismerem én a csapatokat sem a játékosokat, jó ezt még fogadóirodák vagy steam tippek alapján meg tudnám tenni de én nem hiszem hogy ebbe most beszállok. Nincs is elég zsém steamen ezt az 5 eurt egy operationre szánom ha majd lesz.
Csak fura hogy megint az ingyeneseket zárták ki mindenből, pedig most sok az ingyenes játékos, oké az sem volt buli régen hallottam twitchen kellett spamelni a dropért, de nem értem miért nem oldják meg játékon belül a meccsnézést és ott dobna a nézők között így több embert odacsalnának. Jó biztos itt is virtuál gépen futtatna valaki 10 klienst hogy nagyobb legyen az esélye a droppra de hát lelkük rajta. Viszont így hogy csak a belépőseknek érdekük követni szerintem kevesebb ember is nézi majd igaz én is bele tervezek majd nézni, szal lehet más is így gondolkodik. -
#8841 Ezt átbeszéltük akkor... Marad az, hogy megbecsüljük a csapatmunkás jó meccseket. ;) -
#8840 Én úgy csinálnám, hogy rámennék a bal felső sarokban a play gombra, akkor bal alul a lakatnál beállítanám hogy csak barátok és meghívásra, bal gomb a barátokra és a levél ikon, ahogy bemásztak play gomb mellett a hivatalos meccskeresést átraknám gyakorlás botokkal. Kiválasztanám a módot, versengő vagy könnyed és a pályát is, a jobb felső sarokban meg a botok nehézségét ártalmatlan tényleg nem kell elsőnek egy közepes botot javasolnék, a könnyű szar szerintem mert nagyon kiszámíthatatlan. 5 másodpercig céloz már biztonságban érzed magad és akkor fejbehúz, nem jó :D Közepes jó lesz.
Fogaskeréknél engedélyezném a konzolt és beállítanám melyik gomb nyissa meg. Aztán elindítanám a meccset.
Megnézném ezt a linket vagy keresnék magamnak más oldalt ahol vannak konzol parancsok mert meccs közben majd kell. Elindítod mindenki beszáll egyik csapatba akkor hozzáadod a botokat a paranncsal a másikhoz, pl beállítod ne balanceolja a csapatokat és több botot adsz az ellenfélnek és onnantól mehet a játék, majd írd le mik voltak az élmények. -
#8839 Hát azért ennyire durva nem volt, de nekem is pisztolykörnél csapattárs fejbehúz mert nem mozdultam meg az első másodpercben. Telefonon írtam még valamit meg ahová mentem oda nem kell rusholni azt semmi kérdés vagy semmi csak rögtön fejbehúzott :D Én nem bosszulok ilyesmiket mert a trust factorom többet ér, de amúgy ő volt az első aki elhagyta a meccset amint nem jól alakult.
Ami pozitívum volt hogy elértem a nova 3-at már negyedjére, de most is ahogy szokásos utána jönnek a vesztett meccsek. Egyszerűen nem várhatom mindig össze ha van kedvem játszani hogy normális teamem legyen, de nem is csak az hanem 5 öt buktam sorozatba, abból 3 at nyilvánvalóan csaltak le egyen szerintem csak jobbak voltak egyen meg mi voltunk szarok.
Elmentem global elit, supreme, legendary eagle master meg nova 1 es csapattal :D Én ugye akkor már a leesett nova 2-őmmel :D Na az egy meccs volt. Meg sem szólaltak egész meccs alatt csak simán elvesztettük, első pár körben lett 2 killem azt kb annyi is. Meg T ként hoztam egy kört, ami hát nem sok de mivel csak 3 vagy 4 volt a végére összesen azért egész jó. 3 hp-val eltáncolgattam vele meg 3 at belelőttem és nem tudta már felszedni miután megölt.
Uccsó meccsem meg katasztrófa hiába voltam 75 ponttal, döntetlen lett mert semmi csapatmunka nincs és nem tudok ilyen meccsekkel mit kezdeni, mondok taktikát, oké berusholunk, megvárják meghaljak addig shiftelgetnek aztán egyesével mennek be meghalni. Mondom gyereknek hogy ne vegyen már awp-t ha nem tud vele, amúgy 3 an voltak t-ként trainen awpsek nagyon értelmes nyilván :D Erre felhúzta magát azt másik körben is azt vett és lett 4 killje azt mondja ne okoskodjak. Mondom nagyon örülök neked hogy lett 4 killed de a kört elvesztettük mert mondtam tegyük le A-ra le is teszem de 3 an rámjönnek ti meg ott fedezékben malmoztok és minek a 4 kill ha vesztjük a kört. Akkor jött a yeah yeah yeah ott kiabál velem, oké mondom akkor az uccsó késes kör lesz és oldjátok meg nélkülem. El is dobtam mindent de azért egy pisztolyt felvettem hogy ha griefelésért akarnának betolni mondhatnám hogy megpróbáltam :D
Tényleg amilyen jó lehet a meccs, meg a csapat még sokszor a random is annyi idegesítő is kijut és asszem 3-1 arányban vannak a szar meccsek a jókhoz. Mert sokszor ha nyerünk sem érzem jó meccsnek mint ez a train is hiába lett döntetlen meg hiába lettem 1. nem volt jó meccs. -
#8838 köszi
-
#8837 invelni kell őket, jobb oldalt majd látszódik a lobby. magától létrehozza. Utána kiválasztadot mit akarsz játszani és kész. -
#8836 no akkor fent van a game,nyomom hogy play és nincs play with friends opcio mint régen volt,csak official , practice,training ,workshop és community...na most innen hogy csinálok olyan lobbyt ahova ami csak invite only? :D
Naivan azt hittem hogy van ilyen hogy play with friends,beinvelem őket,esetleg rakok botot kiválasztom a pályát és már mehet is :D
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2019.02.11. 19:25:39 -
#8835 Hát ma elértem a mélypontot csgoba. Nem akarom spammelni a topikot úgyhogy...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az tény, hogy ma nagyon nem megy, az első meccsen mindjárt 2 csapattársunk feladta. Az egyik full idegbaj, max toxic. Akkor néztem egy nagyot, amikor kör kezdéskor üvölt a másikra, hogy dobja neki az awp-t. Majd lelőtte a gecibe... A másik gyorsba átvette a botot, majd vissza kinyírta...
Kövi meccsbe ugyan ez velem történt meg: lelőtt a csapattársam. Az ilyeneken nem húzom fel magam, de azért én is átvettem a botot és shotival kicsipkéztem a gyereket. Utána azért még megölt...Persze feladni nem akarta a meccset...
Ezek után csak jobb lehet... -
#8834 Ok ha gáz van előbb megtalálod a steam profilomat addolj csak és elmagyarázom chaten, vagy bemegyek megcsinálom kipróbáljuk aztán majd tudjátok. -
#8833 cheat nem érint minket semmilyen formában,eddig talán ha vagyunk hatan,de mindenképp saját magunkban szeretnénk lenni,botok meg biztos kihívást jelentenek majd ,már nem olyan a reflex mint régen :D
egy estét ha elleszünk bőven jól jártunk már.
Este ha hazaérek felrakom,aztán megnézem boldogulok e vele,esetleg egy haver elérhető,vele csinálok egy próbakört , ha bármi bajom van majd kérdezek,de egyelőre bízom magunkban :D lényeg hogy van lehetőség local hostra. -
#8832 Megoldható persze, ha vagytok 10 en akár egymás ellen is mehet. Bár botok, nem tudom a szakértő bot már le tud lőni, de igazából nem kihívás, az is ilyen silver szinten játszik, talán ha jószándékú leszek nova 1 szinten lő, de igazából ez hazugság :D Szal nem nagyon fogjátok élvezni hosszú távon. Szeretnéd, hogy elmondjam milyen lépések kellenek, hogy beállítsd vagy innentől már meglesztek? Saját hangfájl meg ilyenek, sztem lehet, de a fene tudja nem próbáltam még, igazából localhost game szal cheateket is bekapcsolhatod stb noclip meg god mode, nem bánt érte a VAC, szerencsére a letöltős szemét szar cheatekért itt is bannol valaki mesélte, hogy úgy kapott bant lol, szal az eszedbe se jusson, meg úgy egyébként se. -
#8831 üdv! biztos noob kérdés,de látom most hogy ingyen van a game a steamen,és "öreg" korunkra néhány gyerekkori baráttal összebeszélve megismételnénk gyerekkori géphordozós lanpartinkat(persze géphordozás nélkül otthonról,kihasználva az internet nevű újdonságot :D ). a kérdés hogy itt lehet e saját játékot csinálni,ahova csak a haverok csatlakoznak,lehet e botokat berakni(pl ha botok ellen tolnánk vagy nagyobb pályára raknánk be csapatonként pár botot)
régen nagyon sokat szórakoztunk ezzel,botok berakása,erősség állítás,saját audio fileok importálása stb stb,de már rég volt .
köszi a segítséget
vagy muszáj saját szervert bérelni mindenképp ha saját társasággal szeretnék játszani idegenek nélkül? -
#8830 Ja én ha látom hogy nagy cheater meccs és kört sem fogunk nyerni 8-0nál régen simán +lefteztem, csak vannak értetlenek akik azt hiszik nem csalnak és az miatt megy el a meccs hogy feladtuk :D és reportolnak griefért aztán overwatchban ez nagyon látszik és mióta megtudtam hogy simán kaphatsz ilyen miatt bant, meg a trust factorod bánja nagyon gyorsan leszoktam erről. Én is rárusholok meg direkt mellé sprayelek azt ez van, most bizonyítsák be hogy nem ez a szintem :D Persze ha haverokkal megyek akkor nem csinálom, tegnap is már haverok feladták volna csak én szavaztam nemre és képzeld még hoztunk rajtuk 5 kört, jó volt. Meccset elhagyni nem szoktam 670 meccs alatt van 3 darab 30 perces banom, egyiknél kifagyott a gép, nem ért vissza a resetelés, másiknál pálya betöltés nem sikerült neki, 3. meg kiszavazások miatt.
Ja meg ami érdekelne de nem találtam rá hirtelen googlezással választ, megoldható az hogy lövéskor nospread legyena célkereszt mozgáskor, létrán stb, meg spreadeljen? Az nagyon adná. -
#8829 Ja, azért nem rúgtak ki, csak rendesen lehülyéztek. Én hagytam ott őket bár talán nem kellett volna, de onnantól már feszengés van.
Szégyen, de olyat is csináltam, hogy kipusholtam, hogy hamar megdögöljek és ne én maradjak utoljára. Ha már ezt kell tennem, az a közösség szégyene. De ilyet már nem csinálok. -
#8828 Jah és ha már itt vagyok megosztok egy hasznos parancsot, ha beírod konzolba hogy:
bind shift "+speed; r_cleardecals"
Akkor ezentúl shift megnyomása nem csak a lassú walkot csinálja, hanem eltüntet minden golyó, vér, gránát nyomot a pályáról egy pillanat alatt. Hányszor volt már hogy olyan véres a fal hogy nem látod rendesen mikor vissza peakel, na itt egy gombnyomás és nincs ilyen gondod.
Nem tudom füstel, meg tűzzel is lehet valamit csinálni? Mert pl beállításoknál több részletesség van füstre, szal attól félek mert nekem nem minimumon van, valaki előbb megláthat engem mint én őt. Arra nincs ilyen parancs hogy optimális legyen? -
#8827 Na ez szemétség, hogy ezét kickelni simán megtörténik. Vagy hogy jól elbújsz azt pont rádszalad és elmakkol. Ugyan már, ezért kirúgni marhaság. Mondjuk ha már savelés, sokszor van ám hogy nem értik meg mi van, neki azt unalmas nézni és rúgna is ki :D Közben meg noob az egész csapat rászaladnak meghalni és utoljára maradsz és azt hiszik nem csináltál semmit meg nem tudják milyen érzés utolsóként szenvedni :D
Igen ez a meccsenként változó forma ismerős, ma is volt random váróban találtam normális embereket első meccsen 20 kill 2. hely aztán mentem párat másokkal de aztán éjjelre visszajöttek és toltunk még azt trainon 1 killem volt ct oldalon... Lehozták, nem az, de igazából vagy nem láttam embert, vagy ha láttam csak lefeleztem és jött a fejes. Már komolyan szégyenkeztem aztán Tben még 3 kill na de 4 kill egy meccsen... Szerencsére megértőek voltak és mentünk még aztán miragen már a 3. körben megvolt a 4 kill röhögtünk is hogy oké én innentől afk-zok beletettem a meccsbe amit tudok :D Oké vége 13 lett igaz ezzel is uccsó lettem.
Tényleg nagyon fura, volt már hogy nem jött kill aztán ace-t clutcholtam ugyanazon a meccsen, van hogy folyamatosan megy egész meccsen, van hogy csak az eleje jó a vége nem. Igazából sok mindentől függ, de a nyilvánvalóakon kívül nem jöttem rá mitől. Nyilvánvaló ha elfáradok (bár az sem mindig most is fáradtan lőttem olyat hogy csapattárs kérdezi aimozok-e) vagy ha T oldalú map és CT ként nyilván nem megy annyira, de itt más is befolyásolja. Minden meccsnek van egy ritmusa és ha nem kapod el nagyon le lehet esni róla és hiába tudod magadról, hogy jó vagy.
Én is buktam el úgy meccset hogy 120 pontom volt azt mehettem overwatchra... Hát ez csapatjáték még mindig és nem a frag a legfontosabb, csak egyszerűen azt a legkönnyebb regisztrálni aztán táblázatba tenni. Streamet épp most nézem, de úgy lenne az igazi ha együtt mennénk el és játék közben tudnál tanácsot adni, bár az gond hogy a GE-től távol van itt mindenki. Ma meg tegnap nagy win sorozat volt de csak nova 2 ig dobott fel, meg kétszer megbüntetett :D Hihetetlen hogy primeosokkal megyek, meg úgy válogatom a nyilvános lobbyt ahogy csak lehet meg ha tudok csak friendlistről megyek, meg sok a solo q is és így is büntetget minden héten a cheater csapattárs miatt. -
ENVE #8826 Hát tegnap bevadultam, és nyertünk is nagy részt :D
https://play.esea.net/users/1521140?tab=stats
majdnem minden meccs 10+ rws :))) Kicsit vissza jött az önbizalmam... Faszom, nehezen kezdtem el kimászni ebből a mélységből. Most már csak előre! :) -
Micsu #8825 sokszor én is ha utolsó vagy akkor nyerünk, ha első kettő akkor sokszor bukunk, nagyjából vágom miről beszélsz pedig mi lem, supreme, dmg szinten toljuk -
ENVE #8824 De nekem csak az a bajom, hogy 50meccsből 1 megy el rajtam... Már annyira le estem, hogy egyszerüen ez nem az én szintem:D Lejátszom az enemyt, és még is kikapok... :[ Ráadásul 2 ex 1.6 playerrel játszok mostanában, nincs pofám őket elküldeni melegebb éghajlatra, főleg cash miatt... Mert régen 1.5évig kb. nyerte a magyar LAN-okat, nekem ő egy legenda. De miattuk loseolok már 1hónapja. :[ Kiégtem. -
Micsu #8823 nyugi mióta ingyenes lett 2 derank volt, szopás állandóan -
ENVE #8822 kiégtem... Mindig ez van amúgy, hogy kiégetnek az emberek... Elegem van. 1hónapja szopon a faszt, buktam halom rankot, már teljes idegösszomlást kapok. Nem ezt érdemlem :c -
ENVE #8821 az a kurva nagy baj, hogy folyamatosan úgy kapok ki, hogy én vok az első :DD::D:D De kajak srácok, nem viccelek. Megint kiszoptam botok ellen XD -
#8820 Én ha max formában vagyok, akkor vagyok utolsó. :D Ilyen ez a silver élet... :D -
ENVE #8819 Hát meglehetősen kakin lövöldözöm ma. :D És ebben az a legszánalmasabb, hogy igy is top frageltem első meccsen... :D
Hihetetlen :D:D:D:D:D -
#8818 naa, üdv újra :) twitch linked továbbra is kint van bannerban ^^ -
#8817 Nyomjad ENVÉ -
ENVE #8816 na akkor kezdem a streamet, megy amig ki nem égek.
www.twitch.tv/nw_csgo -
#8815 Cső, majd rádnézek.