9177
  • Devv
    Mentem olyat, az is full káosz, futkozik mindenki össze-vissza, kicsik a pályák. De lehet hogy akkor megint rámegyek.
    Közben felrakott nova1-be. :)
  • SzirmosSzisza
    Az az 1 kill az gyanús :D

Amúgy elején szerintem az arms race elég jó, mert tudod gyakorolni a mozgást meg a fegyvereket, később meg mehet a casual a pályák megismerése miatt.
  • Devv
    Némi tapasztalat egy újonctól:
    Egyértelműen a mélypont számomra a könnyed mód: full káosz, ordibálnak a mutálás előtt álló 10 évesek, semmi szervezett dolog. Aztán a második körben random kirúgnak. Lehet tudni?? :D Pedig 1 killel második vagyok a csapatomban, feltéve hogy ez számít...
    Battle royal: meh...
    Szárnysegéd teljesen oké, eddig mindig értelmes emberrel voltam. Ott nova 3-ból estem most egyet vissza...
    Versengő: silver elite master-be rakott, teljesen oké úgy is, hogy random emberekkel szoktam játszani. Van csapatjáték még akkor is, ha épp egy mutálás előtt álló 10 éves mondja hogy mit csináljak. Volt rá példa...
    Ami a csalókat illeti, úgy láttam gyakran rámondják valakire hogy csaló, aki épp jól játszik. Meg 0-7-nél mondja a csapattársam az ellen csapatra hogy csaló, amikor én meg látom hogy szarok vagyunk. De azért egy-két gyanús esettel összefutottam.
  • Jim Morrison
    meg mire szponzor elküldi a cuccokat, küldhetik vissza... ^^
    Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2019.01.14. 15:14:46
  • Dency
    2 meccs közt megint összevesznek azt kereshetik az 5.et :D
  • Jim Morrison
    budapest-five-go-official

jé, flashnek megint lett új csapata :)

Áron "Aaron" Homoki
    Viktor "flash" Tamás Bea
    Patrik "bodito" Boda
    Olivér "DEv" Budai
    Renátó "bzt" Bárányos

Márk "MustanG" Havrán (coach)
  • Devv
    Prime-ot meg lehet szerezni free játékkal (21. szint elérésével)?
  • Metalmilitiakid
    Akkor rakok egy érdekes videót csak hogy pörögjön tovább :D

• Devv
    Köszi.
  • [HUN]FaTaL
    A skinek alapból nem számítanak semmit. A gyári új / háború tépázta stb. a kopására vonatkozik, ezért az árkülönbség. Youtubeon megtudod nézni mindenki skinre hogy hogy néz ki kopottan (és még az 5 kategórián belül is változik a kopás, igazából a float számít, 50% kopás fölött mind háború tépázta de értelemszerűen nem ugyanolyan egy 51%-ra és egy 90%-ra kopott skin). Néhányan korábban félreértették, ezért leírom, hogy a skinek nem kopnak az idő elteltével. :D

40-es szint után kapsz érdemérmet és a szint nullázódik, emlékeim szerint évente 5 fajta érdemérem van (értelemszerűen ehhez ötször át kell pörgetned 40-ig). Az idén elért 40-es szintért jövőre és kiválthatsz érdemérmet, így lehet az, hogy van, akinek január elsején már lesz a 2019-esből.
  • Devv
    Pörgessük meg akkor!
    Pár noob kérdés:
    Számít valamit a játékban hogy egy fegyver gyári új vagy háború tépázta? Az árán kívül...
    Hogy lehet valakinek 2017-es hűség érdemrendje vagy mi amikor 7. szintű tizedes? Csak mert én most kezdtem el cs:go-zni amikor free lett és már (9.) őrmester vagyok.
  • Dency
    Pörög a topik látom :D
  • Dency

Bad Link?

Sorry, no posts were found.
  • Jim Morrison
    kb mióta f2p lett, mielőtt nyomok pár kört, nézek egy OW-ot. Imádom, hogy már első pillanattól a földet nézi, így 10x sebességgel nézhetem végig, aztán reportolhatom. a legjobb hogy sokszor másik csapatban is van cheater, és egymással küzdenek. gyönyörű
  • Jim Morrison
    Bomba es csirke is karacsonyi skinben

• Jim Morrison
    én előtte héten meg előtte nyomtám pár OW caset, ingyen xp, egyértelmű aim és wh volt már akkor mindegyik :D ennek én örülök, akkor most még több XP t kapok majd :D
  • HTS s3rg1nh00
    mindenki a BR módról beszél,de arról senki sem,hogy szarásig lett a játék csalókkal...overwatchban 10/10 az :D
  • SzirmosSzisza
    Azért a CSGO féle verziót ne hasonlítsuk már rendes BR játékokhoz :D
  • Sheltem
    Hagyd vannak akik semminek nem tudnak örülni.... De tényleg mindenféle kötözködés nélkül. Amikor kijött a PUBG munkatárs próbált rávenni, hogy menjek játszani de valahogy nem jött át a hangulata a videók alapján pedig az ötlet tetszett. Most INGYEN megkaptuk a cs:go hoz és - bár szerintem hangulatos lett én imádom - ha egy kompetitív rangozás jobb is akkoris színesebbé tették a játékot INGYEN. Senki nem kötelez senkit, hogy ezzel a résszel játsszon, de a játékban több van és nem csak új skinek hanem tartalom is..
    Nagy pirospont nekik...
    Utoljára szerkesztette: Sheltem, 2018.12.11. 13:48:41
  • bulba
    Alapvetően nem rossz ez csak nekem kicsit "langyos".
    A klasszik játékmódok sokkal intenzívebbek, ami nekem jobban bejön.
    na meg kicsit olyan érzésem van hogy a cs "diktátorból" követővé vált, már csak megy a trendek után.
  • Jim Morrison
    battle royale, mégis mit vártál? death match nél és capture the flag módoknál se várjál sok újdonságot.

Amúgy is, ez egy 6 éves játék, örülj hogy még foglalkoznak vele
  • Spészgószt
    áhh rosszabb !
    fúúú báz ... 16 fős kemény lobby...loot az vicc :D az egész egy vicc mód :D
  • ReszegKoldus
    Ez a Danger Zone olyan, hogy ledobnak valahova és cuccokat kell gyűjtögetni, aztán harcolni a többi hasonló emberrel? Mert akkor ez egy igazi korszakalkotó dolog, sose láttam még olyat, micsoda vadonatúj ötlet
  • Jim Morrison
    skinekben van a penz, nem abbol az 5 eurobol ami 1 eladasbol szarmazik. mint tf2 eseteben
  • Rockynhooo
    Fogynak a jatekosok vagy mi ez a nagy adakozas?
  • Jim Morrison
    http://blog.counter-strike.net/index.php/2018/12/21519/
    Battle royale, ingyenes csgo
  • Jim Morrison
    szerdán lesz valami. vagy karácsonyi updage vagy operation. vagy valami randomság :c
  • Jim Morrison
    hm, nekem ez kimaradt, de lehet itt se volt

[CS:GO KZ] Grand Final of First Zach47 KZ Tournament: kohZe vs burhac
    Közzététel: 2017. jan. 6.

(burhác, azt írja magyar gyerek :))

• Jim Morrison
    cbble nem szeretem, a változtatásokat amiket láttam (legújabb), szerintem okésak, de mondom, nem nagyon szoktam játszani.

cache-n ct ként visszafoglalni nehezebb ha nem baromi passzívak a T-k, mert kb 2 üres placcon kell felfutniuk rakóra. Mikor bemész A-ra T-ként, van valaki lerakó és kocsi között, szerintem annyira nem gázos. 1smoke úgy szokott arra menni, meg egy T befut targoncához úgyis.
  • Dency
    Ezt is kinyírják mint a Cobblet?

Szerintem épp elég fedezék van ctnek a mostani cachen is. Sokmindenre kell odafigyelni ha beakarsz jutni rakóra.
  • Jim Morrison
    Kipróbáltam MM Biome mapot.
    Hú de nem tetszik. Baromi sok mindenre és helyre kell figyelni. Jó darabig nem játszok rajta az tuti.
  • Jim Morrison
    kicsit meg fog változni cache A lerakója, többek között lesz cover CT-nek A retakenél.
  • Jim Morrison
    valahol olyat olvastam, hogy fenyegette a többieket.... na mindegy, amint megláttam, hogy nem az az optic, annyira már nem érdekel :)
  • Roger6
    Az egész csapatot menesztették, és hát nem vagyok biztos benne, hogy nem tudtak róla.
  • Jim Morrison
    lehet lanon nem megy :c
  • Dency
    Merre van a hiper szuper vacnetünk ?
  • Roger6
    Ezek a fránya indiaiak

• Jim Morrison
    HALLOWEEN update

– In Casual, Demolition, and Flying Scoutsman game modes, players now haunt the world as ghosts when they die until the end of the round. Spoooooky!
  • Jim Morrison
    forsaken emiatt bukott le
  • Bence00111
    Sziasztok!
    Cimborámmal próbálkozunk streameléssel illetve abból videóvágással youtube-ra.
    Van már egy-két (tényleg nem sok) elkészült videó youtubeon, linkelném a legújabbat.
    Nem lőjük a kalát (se), de élvezzük amit csinálunk, és örülnénk, ha Ti is belenéznétek.
    Amatőrök vagyunk, építő jellegű kritikát szívesen veszünk, és köszönjük :)
    Jó játékot mindenkinek!