9177
-
#8774 Mentem olyat, az is full káosz, futkozik mindenki össze-vissza, kicsik a pályák. De lehet hogy akkor megint rámegyek.
Közben felrakott nova1-be. :) -
#8773 Az az 1 kill az gyanús :D
Amúgy elején szerintem az arms race elég jó, mert tudod gyakorolni a mozgást meg a fegyvereket, később meg mehet a casual a pályák megismerése miatt. -
#8772 Némi tapasztalat egy újonctól:
Egyértelműen a mélypont számomra a könnyed mód: full káosz, ordibálnak a mutálás előtt álló 10 évesek, semmi szervezett dolog. Aztán a második körben random kirúgnak. Lehet tudni?? :D Pedig 1 killel második vagyok a csapatomban, feltéve hogy ez számít...
Battle royal: meh...
Szárnysegéd teljesen oké, eddig mindig értelmes emberrel voltam. Ott nova 3-ból estem most egyet vissza...
Versengő: silver elite master-be rakott, teljesen oké úgy is, hogy random emberekkel szoktam játszani. Van csapatjáték még akkor is, ha épp egy mutálás előtt álló 10 éves mondja hogy mit csináljak. Volt rá példa...
Ami a csalókat illeti, úgy láttam gyakran rámondják valakire hogy csaló, aki épp jól játszik. Meg 0-7-nél mondja a csapattársam az ellen csapatra hogy csaló, amikor én meg látom hogy szarok vagyunk. De azért egy-két gyanús esettel összefutottam. -
#8771 meg mire szponzor elküldi a cuccokat, küldhetik vissza... ^^
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2019.01.14. 15:14:46 -
#8770 2 meccs közt megint összevesznek azt kereshetik az 5.et :D -
#8769 budapest-five-go-official
jé, flashnek megint lett új csapata :)
Áron "Aaron" Homoki
Viktor "flash" Tamás Bea
Patrik "bodito" Boda
Olivér "DEv" Budai
Renátó "bzt" Bárányos
Márk "MustanG" Havrán (coach) -
#8768 Prime-ot meg lehet szerezni free játékkal (21. szint elérésével)? -
#8767 Akkor rakok egy érdekes videót csak hogy pörögjön tovább :D
-
#8766 Köszi. -
#8765 A skinek alapból nem számítanak semmit. A gyári új / háború tépázta stb. a kopására vonatkozik, ezért az árkülönbség. Youtubeon megtudod nézni mindenki skinre hogy hogy néz ki kopottan (és még az 5 kategórián belül is változik a kopás, igazából a float számít, 50% kopás fölött mind háború tépázta de értelemszerűen nem ugyanolyan egy 51%-ra és egy 90%-ra kopott skin). Néhányan korábban félreértették, ezért leírom, hogy a skinek nem kopnak az idő elteltével. :D
40-es szint után kapsz érdemérmet és a szint nullázódik, emlékeim szerint évente 5 fajta érdemérem van (értelemszerűen ehhez ötször át kell pörgetned 40-ig). Az idén elért 40-es szintért jövőre és kiválthatsz érdemérmet, így lehet az, hogy van, akinek január elsején már lesz a 2019-esből. -
#8764 Pörgessük meg akkor!
Pár noob kérdés:
Számít valamit a játékban hogy egy fegyver gyári új vagy háború tépázta? Az árán kívül...
Hogy lehet valakinek 2017-es hűség érdemrendje vagy mi amikor 7. szintű tizedes? Csak mert én most kezdtem el cs:go-zni amikor free lett és már (9.) őrmester vagyok. -
#8763 Pörög a topik látom :D -
Bad Link?
Sorry, no posts were found.
-
#8761 kb mióta f2p lett, mielőtt nyomok pár kört, nézek egy OW-ot. Imádom, hogy már első pillanattól a földet nézi, így 10x sebességgel nézhetem végig, aztán reportolhatom. a legjobb hogy sokszor másik csapatban is van cheater, és egymással küzdenek. gyönyörű -
#8760 Bomba es csirke is karacsonyi skinben
-
#8759 én előtte héten meg előtte nyomtám pár OW caset, ingyen xp, egyértelmű aim és wh volt már akkor mindegyik :D ennek én örülök, akkor most még több XP t kapok majd :D -
#8758 mindenki a BR módról beszél,de arról senki sem,hogy szarásig lett a játék csalókkal...overwatchban 10/10 az :D -
#8757 Azért a CSGO féle verziót ne hasonlítsuk már rendes BR játékokhoz :D -
#8756 Hagyd vannak akik semminek nem tudnak örülni.... De tényleg mindenféle kötözködés nélkül. Amikor kijött a PUBG munkatárs próbált rávenni, hogy menjek játszani de valahogy nem jött át a hangulata a videók alapján pedig az ötlet tetszett. Most INGYEN megkaptuk a cs:go hoz és - bár szerintem hangulatos lett én imádom - ha egy kompetitív rangozás jobb is akkoris színesebbé tették a játékot INGYEN. Senki nem kötelez senkit, hogy ezzel a résszel játsszon, de a játékban több van és nem csak új skinek hanem tartalom is..
Nagy pirospont nekik...
Utoljára szerkesztette: Sheltem, 2018.12.11. 13:48:41 -
#8755 Alapvetően nem rossz ez csak nekem kicsit "langyos".
A klasszik játékmódok sokkal intenzívebbek, ami nekem jobban bejön.
na meg kicsit olyan érzésem van hogy a cs "diktátorból" követővé vált, már csak megy a trendek után. -
#8754 battle royale, mégis mit vártál? death match nél és capture the flag módoknál se várjál sok újdonságot.
Amúgy is, ez egy 6 éves játék, örülj hogy még foglalkoznak vele -
#8753 áhh rosszabb !
fúúú báz ... 16 fős kemény lobby...loot az vicc :D az egész egy vicc mód :D -
#8752 Ez a Danger Zone olyan, hogy ledobnak valahova és cuccokat kell gyűjtögetni, aztán harcolni a többi hasonló emberrel? Mert akkor ez egy igazi korszakalkotó dolog, sose láttam még olyat, micsoda vadonatúj ötlet -
#8751 skinekben van a penz, nem abbol az 5 eurobol ami 1 eladasbol szarmazik. mint tf2 eseteben -
#8750 Fogynak a jatekosok vagy mi ez a nagy adakozas? -
#8749 http://blog.counter-strike.net/index.php/2018/12/21519/
Battle royale, ingyenes csgo -
#8748 szerdán lesz valami. vagy karácsonyi updage vagy operation. vagy valami randomság :c -
#8747 hm, nekem ez kimaradt, de lehet itt se volt
[CS:GO KZ] Grand Final of First Zach47 KZ Tournament: kohZe vs burhac
Közzététel: 2017. jan. 6.
(burhác, azt írja magyar gyerek :))
-
#8746 cbble nem szeretem, a változtatásokat amiket láttam (legújabb), szerintem okésak, de mondom, nem nagyon szoktam játszani.
cache-n ct ként visszafoglalni nehezebb ha nem baromi passzívak a T-k, mert kb 2 üres placcon kell felfutniuk rakóra. Mikor bemész A-ra T-ként, van valaki lerakó és kocsi között, szerintem annyira nem gázos. 1smoke úgy szokott arra menni, meg egy T befut targoncához úgyis. -
#8745 Ezt is kinyírják mint a Cobblet?
Szerintem épp elég fedezék van ctnek a mostani cachen is. Sokmindenre kell odafigyelni ha beakarsz jutni rakóra. -
#8744 Kipróbáltam MM Biome mapot.
Hú de nem tetszik. Baromi sok mindenre és helyre kell figyelni. Jó darabig nem játszok rajta az tuti. -
#8743 kicsit meg fog változni cache A lerakója, többek között lesz cover CT-nek A retakenél.
-
#8742 valahol olyat olvastam, hogy fenyegette a többieket.... na mindegy, amint megláttam, hogy nem az az optic, annyira már nem érdekel :) -
#8741 Az egész csapatot menesztették, és hát nem vagyok biztos benne, hogy nem tudtak róla. -
#8740 lehet lanon nem megy :c -
#8739 Merre van a hiper szuper vacnetünk ? -
#8738 Ezek a fránya indiaiak
-
#8737 HALLOWEEN update
– In Casual, Demolition, and Flying Scoutsman game modes, players now haunt the world as ghosts when they die until the end of the round. Spoooooky! -
#8736 forsaken emiatt bukott le -
Bence00111 #8735 Sziasztok!
Cimborámmal próbálkozunk streameléssel illetve abból videóvágással youtube-ra.
Van már egy-két (tényleg nem sok) elkészült videó youtubeon, linkelném a legújabbat.
Nem lőjük a kalát (se), de élvezzük amit csinálunk, és örülnénk, ha Ti is belenéznétek.
Amatőrök vagyunk, építő jellegű kritikát szívesen veszünk, és köszönjük :)
Jó játékot mindenkinek!