Egész Európában betiltották a Samsung Galaxy Tab forgalmazását

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

egy 4:3 meg 16:9 készüléknek mégis hogy a lóf.szban lehetne ugyanaz a designja? Jobs papa megtiltotta a szektátoknak a szemetek használatát?
Huh, rajtam már túlnõttek ezek a dolgok. Nekem a telefonom is épphogy csak színes kijelzõs és érdekes módon csak telefonálásra használom. Viszont múlt héten a T-sek megdobtak egy tábla PC-vel (igen szidhattok, nekem minden a T-seknél van épp most tettem át a TV adásokat is arra… én elégedett vagyok velük, na). Ezen láttam életemben elõször Androidot, úgy hogy azért sejtem csak mirõl van szó a cikkben mikor ezt említik. Viszont nekem HUAWEI IDEOS S7 SLIM a neve nem Samsung Galaxy.
Valaki röviden felvilágosítana, hogy ez akkor ebbe a Galaxy körbe tartozik? Vagy HUAWEI-t még be kell külön perelnie az Applenak? Csak mert az is téglalap alakú, lapos, le van kerekítve, stb, stb, stb
Amúgy nálam is a programválasztó néz ki így, nem az alapképernyõ (csak nem ilyen randa a háttere).

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Lehet pont leszarom a tableteket, de ex-epiteszkent, jelenlegi fotoskent sokszor futok otletlopasba, nagyjabol a legundoritobb dolog szamomra.

Mehetsz aludni, vege a WoW-raidnek:)

http://gaborszantai.co.uk/

Túlzottan hozzá vannak szokva az amerikaiak hogy minden szarért bepereljenek másokat. Akkor sem kéne almás cucc ha ingyen adnák fele cucc samsung a háztartásban és tökéletesen elégedettek vagyunk velük. Leszarom hogy hasonlít valami hikomat cuccára a ZUSÁKból

Ps1,Ps2,Gamecube,pc: Core i7-920 / Gigabyte EX58-UD3R / Kingmax 2GB-1600mhz / Gigabyte HD4890 / Corsair CMPSU-650TXEU / Samsung 1000GB

Õ is a desingt "védte le". Tudod, ha már KVra bíztatsz embereket, akkor igyál e is egyet. De lehet, az is segíteni fog, ha leveszed az almás szemüveged.

Lehet paran elolvastak a cikket, azok felfogtak, hogy mast nem kell csinalni csak elterni a burkolat designtol es mehet vissza a piacra.

Ez faj a Csamcsungnak, mert egyszeru volt a fenymasolora tenni az iPad2 burkolatot, most meg egy talicska won-t kell majd a kreativ csapat irodajaba attolni.

Igyal mar egy kavet, mert latom nem fog ma talalkozni az a ket molekula a homlokod mogotti legures terben.
Nem a tablet lett levedve, nem a HTC lett beperelve, aminek mas a designja, hanem a szanalmas copycat Csamcsung.

Butuska, halkan megjegyzem, hogy nem hiaba figyelnek a hoszigetelo blokkoknal, hogy a legresek racsozata elterjen.

Egyébként hwsw-n tegnap már fent volt a cikk, jóval bõvebben is. Ott egy commentelõ azt mondta, hogy le fogja védetni a commentbox designját:
- téglalap
- szöveget lehet beleírni
- vannak körülötte magyarázó feliratok/gombok
- a küldés gomb megnyomására a hozzászólás megjelenik a comment listába.

4 pont, teljesen korrekt definíció, és ez alapján nemigen maradna több olyan fórum, amit nem lehetne betiltani.
A durva az, hogy az alma levédte a téglalapot. Jól fogalmazott lentebb
5241451. Végül is csak egy almás bíróra volt szükség, és mehet is az almabiznisz. Szánalom.

Miután benyaltál csontig Jobs papának javaslom hogy védesd le a tégla formatervét. Onnan kezdve majd neked tejel minden téglagyár. Idióta...
cloud.strife
NEXUS6 ne csinálj nagyon hülyét magadból.

Persze, sõt az egész világot a csamcsung találta ki nem?

www.digimomentsvideography.com

A Xoom ellen is ugyanilyen gyorsított eljárású, az alperesnek védekezési lehetõséget nem nyújtó pert indított az Apple, szóval ne aggódj, annak is betiltják az EU-s forgalmazását.

Egyébként a történetben az a durva, hogy ez a típusú per a kínai másolatok ellen lett kitalálva. A dolog úgy mûködik, hogy a nem távol-keleti felperes azt mondja, hogy márpedig ez a termék másolat, alátámasztja az állítását mondjuk egy vicces ceruzarajzzal, a bíróság meg betiltja a termék forgalmazását. Az Apple valami bejegyzett designtervre vagy mi a tökre hivatkozik, 4 oldal az egész, ebbõl 2 a borító meg a tartalom jegyzék, van a lentebb idézett 4 pontos lekerekített téglatest leírás, és egy 6. osztályos színvonalú grafitrajz. Az alperes meg úgy van lesz.rva ahogy van - fellebezhet, és majd 1 év múlva esetleg igaza lesz (mikorra éppen elavul a termék).

Szóval igazándiból nem az a durva, amit az Apple csinált, hanem az, hogy ilyet a 21. században, EUs jog alapján meg lehet csinálni.
NEXUS6
"Ha esetleg felnyitnák mindkettõt, és egyértelmûen látni lehetne hogy az alaplap elrendezése nagyban hasonlít, a felhasznált alkatrészek ugyanazok, akkor lehetne pert indítani mert az szellemi tulajdon lopása."

Hát valahogy. De milyen xopás lenne, ha kiderülne, hogy belül is teljesen egyformák, és mellesleg mindekettõt a Samu gyártja és esetleg lehet, hogy tervezte is.
<#hehe>

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

NEXUS6
"A Samsung és LG monitorokat is betilthatnák, környezetszennyezõ, szar, dzsunka, LCD. Undorítóak.

Gyerünk Apple , még több pert a nyakukba!!!"
Remélem az iróniát érzem a szavaidban, mint az lent volt, kijelzõk tekintetében IS a Samu a beszállítójuk!

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

A designt mindenki levedi, autogyartoktol kezdve epiteszeti tervekig.
Nem a technikan bukott el a Samsung, hanem a pofatlan masolason.

Nezd meg az LG-t, Acert vagy HTC-t, nekik sikerult designereket alkalmazni, amiert valoszinuleg penzt kellett kiadni. A Samsung ezt szerette volna meguszni.

Mi lesz a következõ ? A lenovo beperli az Asus-t mert a két laptop rendkívül hasonlít egymásra, hisz képernyõ meg billentyûzet, sõt még a win7 indítóképernyõ is ugyan az ...

Undorító az apple, amint feltûnik egy vetélytárs rohan sírva a bíróságra...
A cikkben szereplõ kép nagyon-nagyon csalóka, mivel a Galaxy Tab 10.1 sokkal jobban meg van döntve, mint az almás cucc. A valóság az, hogy az iPad 4:3-as, a Galaxy Tab meg 16:9-es. Korrekt kép itt.
ezért a mentalitásért utálom az almát. úgy csinálnak mintha mindent õk találtak volna ki, közben meg évek óta használt technikákat védetnek le. eddig sem volt apple termékem, eztán sem lesz.

Asus P7H55-M Pro, Intel i5-750, 12GB Kingston 1333Mhz, Asus GTX560 DCUII OC 1GB, Philips PFL5605 LedTV

A vicc ebben az, hogy az Apple szarjaban az alkatreszek joresze a Samsung-tol van vasarolva...+ a Samsung joval az Apple elott szinte minden termeket evel a fekete plexi felulettel latta el (tv-k, monitorok, telefonok...) a Samsungnak ez a fekete felattetszo letisztult plexiszel marmar az alairasa volt REGEN mielott jott az iPad meg iPod meg iPhone...szooval akkor ki kellet volna kit pereljen...:P

Sir Cryalot te meg latszik, hogy qrvara ertessz hozza...es meg eletedben nemlattal szetkapva egymasmelett egy szar Apple-t meg akarmi mast...mert ha egymasmellerakod az OSSZES monitor zsir ugyanaz...mas nev alatt adjak ki, de szerinted az Apple hol dolgoztat...? Kb ehberert 18-orakat dolgoztato gyarakban ahol az emberek egy honapban annyit keresnek mint itt a "fejlodo" orszagokban amennyi zsebpenzt kap egy emo-s kocsog a "szar" eletevel...

Gigabyte GA-X58A-UD9, Core&#8482; i7-970, 12GB Kingston HyperX H2O DDR3, 2x1TB Western Digital HDD, GeForce GTX 570, Windows 7 Ultimate x64, Ubuntu 10, Samsung SyncMaster 225BW 22\"

"A dél-koreai cég közölte, hogy meg fogják védeni szellemi tulajdonjogukat, és "minden szükséges intézkedést meg fogunk tenni azért, hogy innovatív mobil kommunikációs eszközeink az európai és a globális ügyfeleik számára továbbra is elérhetõk legyenek.""

Egyreszt ez parnapos hir, SG-re azert jarunk, hogy archivumot olvassunk.

Kozben tegnap ez tortent zaraskor…

A cikkben szereplo tablet dragabb, mint az Apple-je, vagy legalabbis az iPad 2 bevezetesekor az volt.

Ezzel egy dolgot ér el az Alma: Akik eddig nem vettek almás cuccokat, ezután még inkább nem fognak venni. Én biztos nem.

még ha nem is megyünk bele nagyon,hogy jogilag megállja e helyét ez a sok klón mizéria, mert azért van benne bõven igazság...
de ott a másik dolog: egy ipad 2 megütheti a két kilót - és ez elég meredek, míg más gépek, fõleg ha valóban jól funkcionálnak tábla pcként mint androidos rendszer, akár klón akár nem stb. nagyságrendekkel olcsóbann is beszerezhetõek, és ez nem mindegy :)) én is egy ilyen "klónt" fogok majd valszeg szerválni.
Kensin
Ha esetleg felnyitnák mindkettõt, és egyértelmûen látni lehetne hogy az alaplap elrendezése nagyban hasonlít, a felhasznált alkatrészek ugyanazok, akkor lehetne pert indítani mert az szellemi tulajdon lopása.

A külsõ megjelenítés hasonlósága viszont felhasználóbarát, mindenki egybõl tudja mi ez. Tokozást szabadalmaztatni...
Narxis
Régóta..

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Narxis
Ok. Tiltsd.

Narxis
Nem.

mousee
esetleg az embereket... ugyanaz a minta...fej, fülek, orr, száj...egy az egybe kopipészt, hülye aki nem látja

The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.

Vagy az autókat. Vagy a laptopokat. Vagy a repülõgépeket.

\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy

Újabb példa, hogy a szabadalmi rendszer már rég elavult. Nem lehetne egyszerûen elfelejteni?

\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy

Vogel
Tiltsuk be az összes monitort mert hasonlítanak egymásra. Sõt mindent ami hasonlít. Képkeretet is.

csulok0000
csak megjegyezném hogy annó amikor az apple kidobta az ipodot meg az iphone-t akkor az tökéletes másolatai voltak akkor már létezõ telefonoknak. Csak éppen fehérek. Aztán amikor váltott feketére is, úgy már elég sok fõként nokia és samsunk telóval mutatott közeli rokonságot kialakításban. A ipadja pedig ezeknek a telóknak a felnagyított mása.
mad mind
Azonkívül, egy düsseldorfi bíróság mióta európai jogkörû?

mad mind
Baromság. Szabályosnak kell lennie, mert akkor látja az ember "szépnek". Ha levédheted a szabályos formát, akkor a jogrendben valami probléma van.

mad mind
Ne röhögtess. Mit lehet dizájnolni egy a4-es lapon?

Azért lássuk be, a keret szélesség, a színek, de még a lekerekítés sugara is teljesen ugyanolyan. Egyik sem olyan dolog amit csak így lehet csinálni, másoltak és kész. A telefonjaik is iPhone klónok, ha csak annyit reszeltek volna a designon,mint a Sonyericson az Xperia-nál, akkor rendben lenne, de erre sem voltak képesek.
a vicc az az egeszben hogy a 700 euroert aruljak az almajukat. lehet vagy 50 euro az eloalitasa 300 at reklamra koltenek 200 at elisznak es mégg mindig marad eleg penzuk amit a vetelytarsak baszogatasara kolthetnek:) lassan megszokjuk hogy mindent az alma talalt fel. Azok a barmok felfoghatnak a szerencsetlen agyukkal hogy tegyuk fel sikerul mindenkit beperelni akkor se fog mindenki ketevente 700 euroert almat venni es nem feltetlenul azer mer mazohista modon ellene vann minden jonak:) mar ha az alma jo:)
Természetesen Mózestõl. Látom is, ahogy Mózes a falhoz bassza az Ipad2-t és bepereli õket mert ugyanúgy törik mint a kõtáblája...
A tablet alapötlete? Nem tudom.
A gyurmatábla bejegyzésének ötlete? Apple.

tl;dr

gurubefree
Ez vicc .... most akkor mas gyarto csinaljon haromszog alaku tablet-et? Amugy kitol jott az alap otlet ?

&#12478;&#12523;&#12479;&#12540;&#12531;

A helyzet, hogy a Motorola szerintem nem veszítene túl sokat, ha kitiltanák az õ készüléküket is. Eddig az EEE Pad Transformer és a Galaxy Tab 10.1 fogyot jól.
Pár Apple által kifogásolt dolog:
"-téglalap alakú kialakítás, lekerekített sarkokkal
-lapos, mintázat nélküli, átlátszó felület, amely a készülék elõlapját takarja
-az elõlap alatt középre igazított kijelzõ és a kijelzõ körül található, minden irányban egyenlõ vastagságú káva
-a sarkain lekerekített hátlap, amely egybeolvad az elõlappal
-a készülék bekapcsolásakor elõbukkanó színes ikonok a képernyõn"
Az Apple gyakorlatilag bejegyeztette a téglalapot.
via hardwareundsoftware@hu

tl;dr

gurubefree
amugy ha nem veszerot magan a motorola europaban ugy jar mint a samsung. A motorola eu-s kepviselete egyenlo a 0-val minden szinten. Azt is megmerem kockaztatni hogy a motorola tesz egesz europara. Mar honapok ota lincs hangulat van igy is ( volt ) a honeycomb update miatt. 6 honap utan elerkezett a 3.1 ( ma ) ...... hetek ota elerheto a 3.2 amerikaban <#wilting>

gurubefree
Annyit meg hogy az apple-nek oka sem lenne hisz piac vezeto. Minap olvastam cikket errol .

gurubefree
az enyem mar megvan :-) csak nem kerik vissza .

Jól tudod. Most kb. úgy néz ki, hogy az Apple csettint, EU ugrik. Éljen a tisztességes verseny és az innovatív almás cég! \o/

tl;dr

Ha más gyártók nem csinálhatnak az iPhone-ra vagy iPad-re "hasonlító" dolgokat, akkor abból hogyan lesz szabad verseny? Ez azért is ironikus, mert más esetekben pont a szabad versenyre hivatkozva büntetnek meg monopolhelyzetben lévõ cégeket...
gurubefree
Oszinten .... hogy kellene kinezni egy tablet-nek. Nem igazan van sok variacio a formara. Nekem motorola xoom van > erre is ra lehetne fogni hogy apple utanzat. Komolyan vicc amit az apple folytat. Ha jol tudom au motorolat is perelik.