IMAX-kamerát gázolt a Macskanő - itt az elszúrt kaszkadőrjelenet videója
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem jackie chan?
a képek alapján, az akciójelenetekben Hardy van
Vajon mi értelme a hatalmas (2 és fél méteres) Bane-t egy olyan csóka felépítésú embernek játszani, mint Hardy (igazából GCI nélkül mi értelme van)? Gyúratták, de hiába, semmi. Ráadásul az akció jelentekben egy kaszkadõr üt-vág. Anno a néhai Jeep Swenson is kevés volt ehhez, pedig õ aztán drabális egy állat.
Meg ez a nevetséges, mûmájer, titkárnõ felépítésû Catwoman...
Meg ez a nevetséges, mûmájer, titkárnõ felépítésû Catwoman...
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
fan made (the dark knight rises:bane - by ryanluckoo)
Take care to get what you like - or you will be forced to like what you get!
djstefi: fake
persze, valószínûleg benne van a szerzõdésében, hogy egy benga, vezethetetlen motorral kötelezõen le kell jönnie egy lépcsõn...különben ugrik a délutános mûszakpótlék...
Csak az nem hibázik aki nem dolgozik. Most egy 60 kilós nõ - hiába hogy kaszkadõr- nem tudja rendesen irányítani ezt a motor szerû (!) izét ráadásul lépcsõn, na most akkor mi van (?), minden be van biztosítva, felkészülnek az ilyesmikre.
Mellesleg lehet jól sikerült a felvétel és lehet bele is teszik a filmbe 😊
Mellesleg lehet jól sikerült a felvétel és lehet bele is teszik a filmbe 😊
Azóta, hogy aláírja a szerzõdést.
Max akkor, ha Õ a producer, pénzeli, vagy valamilyen szinten Õ diktál a film kapcsán. Egyébként egyik rendezõ/stúdió sem fogja bevállalni azt, hogy egy színész sérülése esetén leálljon a forgatás. Ez szimplán logika, nem merészség kérdése .... fõleg egy olyan filmben/jelenetben, ahol a el van maszkírozva a színész ... ott aztán teljesen mindegy ki csinálja.
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Hát, ez elég nagy FAIL volt részedrõl.
Úristen, ennyire azért ne legyél fogalmatlan. Bocs, de fogom a fejem. Hiába akar egy színész veszélyes jelenetben vagy veszélytelenben játszani, a stúdió sosem fogja engedni. Hiába kötnek rájuk biztosítást, bérmilyen kis sérülés hatalmas veszteséget okozhat. Ilyet senki nem fog kockáztatni akkor, ha egy maszkos illetõrõl van szó. Semmi értelme nem lenne egy maszkos "akciójelenetet" a színésszel eljátszani.
Hahó, Hollywoodról van szó, ahol még a távoli felvételeket, légi snitteket, nagytotálokat sem a színészekkel veszik fel, hanem standinekkel, fénydublõrökkel (ráadásul nem is a rendezõvel, hanem a 2nd unittal, amik eleve erre vannak), ahol a párbeszédek egyik felét is sokszor a színész jelenléte nélkül veszik fel, ha a helyzet úgy hozza és összevágják késõbb a jelenetet.
Egy színész csak olyan jelenetben szerepel, amire engedélyt kap. A napi diszpót nem a színész állítja össze. Õ megkapja, hogy mikor kell jelen lennie és kész. Jóformán azt sem tudja, hogy mikor forgatják a kaszkadõr jeleneteit, hacsak nem érdeklõdik. És a többséget nem szokta érdekelni.
Hahó, Hollywoodról van szó, ahol még a távoli felvételeket, légi snitteket, nagytotálokat sem a színészekkel veszik fel, hanem standinekkel, fénydublõrökkel (ráadásul nem is a rendezõvel, hanem a 2nd unittal, amik eleve erre vannak), ahol a párbeszédek egyik felét is sokszor a színész jelenléte nélkül veszik fel, ha a helyzet úgy hozza és összevágják késõbb a jelenetet.
Egy színész csak olyan jelenetben szerepel, amire engedélyt kap. A napi diszpót nem a színész állítja össze. Õ megkapja, hogy mikor kell jelen lennie és kész. Jóformán azt sem tudja, hogy mikor forgatják a kaszkadõr jeleneteit, hacsak nem érdeklõdik. És a többséget nem szokta érdekelni.
És még én beszélek baromságokat, igaz kedves zetor-úr?😄 Remélem majd magyarázod a bizonyítványodat...hadd rehegjek ma is kicsinyt😊
ebbõl nem látszik hogy totál káros lett, objektívnek lehet semmi baja
én nem akarok +hónapokat várni, mert pl a forgatáson Anne a motor alá került"<#nevetes1>#nevetes1>
én nem akarok +hónapokat várni, mert pl a forgatáson Anne a motor alá került"<#nevetes1>#nevetes1>
Amióta világ a világ kb azóta.Jó is lenne egy senkiházi mondaná meg neki na most akkor kockáztasd a testi épséged!
Next PC upgrade: 2022
Teljesen egyetértek ezzel! Milyen gagyi Macskanõ ez már, hogy egy ilyen pitiáner jelenetet is a kaszkadõr játszik el helyette.
Szerintem Hollywoodban ezrével lennének olyan Macskanõnek alkalmas színésznõk akik simán eljátszanák ezt, erre megtalálják azt az egyet, aki meg nem.
Persze a végeredmény ígyis-úgyis színes-szagos-szájtátós lesz, de akkor is…!
Szerintem Hollywoodban ezrével lennének olyan Macskanõnek alkalmas színésznõk akik simán eljátszanák ezt, erre megtalálják azt az egyet, aki meg nem.
Persze a végeredmény ígyis-úgyis színes-szagos-szájtátós lesz, de akkor is…!
Steam:chase_2021|Origin:CHS2021|Uplay:chase2017 i7-9700K@4900|GTX970oc|ASUSTUFZ390-PLUSGAMING|16GBDDR4-2400|Win10x64|pirosegérpad
Persze. Mióta dönt a színész arról, hogy milyen jelenetben szerepel?
Most nagyon esett a szememben Hathaway kisasszony,hogy ilyen hurka jelenetet nem mer bevállalni! Bezzeg Tom Cruise õ az isten ebben!
Next PC upgrade: 2022
Aztán majd a moziban mindenki meglepve fogja nézni, hogy a jelenet lényege hogy a Macskanõ elüt egy IMAX kamerás embert<#idiota>#idiota>
azért tetszik h egy tapsra elkezdik ütni egymást másik meg hogy a rendõr koma nagyon élvezi ugyvettem észre 😄
www.icewebhu
Minden Batman filmben szétbasznak egy IMAX kamcsit?😄
Ezt a motort komolyan gondolták?Hogy a jahve húzza a faszára.
?k nem gonoszak buták és magyargy?löl?k,csak cigányok!
Azért takarják le a fejét, mert vitték kivégezni. Gondolom nem 1-2 forint egy olyan kamera. <#idiota>#idiota>
sztem is az operatõr volt a ludas, azzal a mocival h tudta volna kikerülni most õszintén...cameraman fired.
Szerintem kifejezetten az operatõr volt a hibás. Látszik, hogy belógatja elé aztán nem húzza el idõben.<#fejvakaras>#fejvakaras>
,,amint Macskanõ motoron tör ki a bíróság "
Semmi baj Viktor, megszoktuk az ehhez hasonló hibákat<#nevetes1>#nevetes1>
Semmi baj Viktor, megszoktuk az ehhez hasonló hibákat<#nevetes1>#nevetes1>
milyen meglepõ, hogy ez a motor a valóságban egy használhatatlan szar :-)
Miért takarják le a fejét egybõl?
Úgyse hiszi senki, hogy kaszkadõr nélkül forgatnak egy ilyen filmet. Tényleg annyira nagy baj, ha készül róla így egy kép vagy más oka van?
Úgyse hiszi senki, hogy kaszkadõr nélkül forgatnak egy ilyen filmet. Tényleg annyira nagy baj, ha készül róla így egy kép vagy más oka van?
Ja, látszott hogy a megingott az elsõ kerék amint leért a lépcsõrõl... Mondjuk a srácnak szerintem lehetett volna annyi reflexe hogy elrántja. Bár lehet hogy annyira rögzítve volt hogy esélye sem lett volna erre.