7269
  • Landor
    Jut eszembe, a Gears Up weekendbe kapott valaki valami értelmeset?
  • Landor
    Valakinek valami ötlet arra, hogy a Scorch miért nem jön elő újra nekem PT1ben? Pedig már végigcsináltam a hozzá tartozó küldit.. lehet hogy a co-opban egy egyszeri szakadás miatt csesződött el ez?
  • Frank99
    ok, lehet.....

:-)
  • gerey
    Ja első karival egy élmény volt thousand cuts meg a bunker amikor a leggyengébb ellenfél is 5 szinttel nagyobb volt mint én. :D
  • eXequtoR
    Amikor a felturbózott cannont 2 hitelik, majd nem lesz olyan vicces.
  • Tricky01
    De hát ha nem jelentkezik senki :/
  • Frank99
    én pl. nemrég jöttem rá, hogy hol lehet elkölteni az eridiumot, állandóan elfogyott a lőszer, most már 2x tuningoltam a fegyókat :-)

Hunter, Axtonnal tolom én is, most True Vault módban 38-as vagyok Sanctuaryt most értem el. Én messziről sniperrel dolgozom, és eléggé kigyúrtam a kis automata gépágyú segédemet :-)

komoly segítség.
  • IMYke2.0.0.0
    Akkor én kivétel vagyok - 39-es szint, 1. végigjátszás, a True Vault Hunter Mode még messzi ködbe vész :)
  • Sir Quno Jedi
    Nos elsőre fel lehet tolni 37-38 környékére a karikat alapos tápolással, itt meg kezdetben 32-35-ösök jönnek, szal. nem olyan vészes. Utána meg lesznek már erősebb fegyóid, meg kicsit átspeceled a karidat és menni fog. Egyedül is. Csapatban meg hót 1xű, igazi jó kis írtásokat lehet rendezni. Végre van szinte mindenkinek pajzsa, vagy páncélja és az elementális hatásoka egy részét is simán lerezisztálják, van valami izgalom! :D
  • Hunter of Deer
    hát ez a true vault hunter mód egy szadizás, többet halok mint amennyit játszok ... :S amennyire jól ment első végigjátszásnál annyira gáz most. Axtonnal tolom de vhogy nem az igazi :/
  • Landor
    sokkal nagyobb poén! mindenképpen próbáld ki! feltéve ha értelmes egyénekkel futsz össze! :D
  • Tricky01
    Valaki nem akar coop-ban játszani?
    Eleje óta egyedül tolom, és már jó lenne kipróbálni coopban.
    Én 39es vagyok, és a wildlife preservation küldinél tartok.
    Steam nevem: messi6502
  • XRV
    Genndy is
    Köszi :)
  • IMYke2.0.0.0
    Igen, ahogy már olvashattad, a Sanctuary (szentély) beli arany ládánál tudod felhasználni az Arany Kulcsokat, amiket a Borderlands 2 elindítását követően, a Főmenüben lévő "Extras" alatt található "Shift" alatt aktiválsz.

• IMYke2.0.0.0
    Borderlands 2 elindít - Launcherben első hír linkre rákattint - Gearbox oldalra elvisz és bővebben elolvas:

• Fabio Capello
    Elég gyorsan lejárt, már nem érvényes :(
  • genndy
    Sanctuaryban van egy halálfejes láda, ha a kódokat beírod Gearbox Shift oldalán akkor ahhoz kapsz így kulcso(ka)t, és így többször is ki tudod nyitni.
  • kHares
    Új kód: CTCBJ-CK6KW-SCF33-TJJJT-WB3CB

Holnap lesz egy event, elvileg több shotgun-t lehet majd találni, hogy ezek minőségben jobbak lesznek vagy csak darabszámban majd kiderül
  • takirulZ
    Sir Hammerlock ‏@ECHOcasts

This weekend, the Borderlands shall be abuzz with ingame events; from now until tomorrow, certain areas will see an influx of rare shotguns!

Twitteren nyomják :)

Valami patchet is töltött milyen sotik esnek? :)
  • XRV
    Bocsi, de már megkérdezem, ezek a kulcsos kódok mire valók?
    pl 5 kulcsos kod:
    K3K33-3W9JT-6XJJT-TB3JB-HWZZF
  • IMYke2.0.0.0
    Folytatom a gondolatmenetet: csak azért nem adok ki félkész magyarítást, hogy "de én meg most játszok vele, fél év múlva már más játékkal csapatom stb." hozzászóló játékostársaim félig kész magyarítással játszanak, és aztán a lejjebb vázolt helyzet lépjen fel, amikor egy DLC megjelenik...
  • IMYke2.0.0.0
    Egyetlen magyarításomat sem magamnak csináltam - akkor nem csinálnám, hiszen tudok angolul, és ha egyes szavak nem jutnak eszembe, vagy nem tanultam meg a jelentését az évek folyamán, a szövegkörnyezet segít.
    Konkrétan: ezt a magyarítást az utolsó DLC megjelenését követően, egyben kiadom, a játékosok számára.

Válaszolok a fel nem tett kérdésre: csak azért akkor, mert semmi kedvem tucatnyi üzenetre, e-mailre, STEAM-es megkeresésre válaszolni olyan tárgykörben, hogy a magyarítás következő DLC-je mikor lesz kész stb.
  • lalakov
    Csak magának.
  • YakHead
    És ezt a magyarítást magadnak csinálod, vagy valamikor be lehet szerezni (pénzért akár)?
  • IMYke2.0.0.0
    Úgymint: új fejek, skinek.
    De, bízom benne, hogy fegyverek is - mert a tegnapi frissítés után, a nálam már teljesen magyar fegyverek és azok leírásai közé befurakodott ez (én legalábbis, ma találtam):

• IMYke2.0.0.0
    Erősen valószínű, hogy a következő DLC-vel járó testreszabás csomag.
  • Fpocok
    És ez mi lesz?
  • gerey
  • IMYke2.0.0.0
    Köszönöm szépen a kódot - aktiváltam.
  • IMYke2.0.0.0
    Az új patch (75+ MB, "Gardenia01" fejlesztői név alatt fut a DLC könyvtárban) a karakter osztályoknak (*) ilyen testreszabás-csomagokat is ad:
    * Domination Pack
    * Supremacy Pack
    * Madness Pack
  • Sir Quno Jedi
    thx
  • Fpocok
    Kössz
  • Maak
    5 kulcsos kod:
    K3K33-3W9JT-6XJJT-TB3JB-HWZZF

(Ph-rol csortam)
  • Krysael
    Az 5. szinttől kapsz pontokat, hasonlóan az első részhez
  • gibson9
    Jah értem. Köszönöm a segítséget!
  • Sir Quno Jedi
    jah, majd 1xcsak kapni fogod, de nem az elején...
  • gibson9
    Most kezdtem el a játékot és valami nem hagy nyugodni. 4. szinten vagyok, de még 1 skill pontot sem kaptam amit elkölthetnék. Ez természetes?
  • AtiRadish
    Pyro Pete ugye dobal mindenfele legendaryt, meg az unconfirmedet is. En mar bezsebeltem a manci kivetelevel az osszes legendary class modot tole.
  • Fpocok
    Van valami matchmaking... ott meg tudod nézni, kik játszanak hasonló szinten és be tudsz menni.
  • mnorbi2
    bocsi a noob kérdésért de ebben a játékban hogy lehet idegenekkel együtt tolbi ? group finder vagy ilyen nincs ha jól láttam ugye ?