7269
Borderlands
OFF/WAREZ topik
Borderlands 2 XBOX360 topik
Special weapon effects
MIT TARTALMAZ A GOTY VÁLTOZAT?
OFF/WAREZ topik
Borderlands 2 XBOX360 topik
Special weapon effects
MIT TARTALMAZ A GOTY VÁLTOZAT?
-
Landor #4175 Jut eszembe, a Gears Up weekendbe kapott valaki valami értelmeset? -
Landor #4174 Valakinek valami ötlet arra, hogy a Scorch miért nem jön elő újra nekem PT1ben? Pedig már végigcsináltam a hozzá tartozó küldit.. lehet hogy a co-opban egy egyszeri szakadás miatt csesződött el ez? -
#4173 ok, lehet.....
:-) -
#4172 Ja első karival egy élmény volt thousand cuts meg a bunker amikor a leggyengébb ellenfél is 5 szinttel nagyobb volt mint én. :D -
eXequtoR #4171 Amikor a felturbózott cannont 2 hitelik, majd nem lesz olyan vicces. -
Tricky01 #4170 De hát ha nem jelentkezik senki :/ -
#4169 én pl. nemrég jöttem rá, hogy hol lehet elkölteni az eridiumot, állandóan elfogyott a lőszer, most már 2x tuningoltam a fegyókat :-)
Hunter, Axtonnal tolom én is, most True Vault módban 38-as vagyok Sanctuaryt most értem el. Én messziről sniperrel dolgozom, és eléggé kigyúrtam a kis automata gépágyú segédemet :-)
komoly segítség. -
#4168 Akkor én kivétel vagyok - 39-es szint, 1. végigjátszás, a True Vault Hunter Mode még messzi ködbe vész :) -
#4167 Nos elsőre fel lehet tolni 37-38 környékére a karikat alapos tápolással, itt meg kezdetben 32-35-ösök jönnek, szal. nem olyan vészes. Utána meg lesznek már erősebb fegyóid, meg kicsit átspeceled a karidat és menni fog. Egyedül is. Csapatban meg hót 1xű, igazi jó kis írtásokat lehet rendezni. Végre van szinte mindenkinek pajzsa, vagy páncélja és az elementális hatásoka egy részét is simán lerezisztálják, van valami izgalom! :D -
#4166 hát ez a true vault hunter mód egy szadizás, többet halok mint amennyit játszok ... :S amennyire jól ment első végigjátszásnál annyira gáz most. Axtonnal tolom de vhogy nem az igazi :/ -
Landor #4165 sokkal nagyobb poén! mindenképpen próbáld ki! feltéve ha értelmes egyénekkel futsz össze! :D -
Tricky01 #4164 Valaki nem akar coop-ban játszani?
Eleje óta egyedül tolom, és már jó lenne kipróbálni coopban.
Én 39es vagyok, és a wildlife preservation küldinél tartok.
Steam nevem: messi6502 -
XRV #4163 Genndy is
Köszi :) -
#4162 Igen, ahogy már olvashattad, a Sanctuary (szentély) beli arany ládánál tudod felhasználni az Arany Kulcsokat, amiket a Borderlands 2 elindítását követően, a Főmenüben lévő "Extras" alatt található "Shift" alatt aktiválsz.
-
#4161 Borderlands 2 elindít - Launcherben első hír linkre rákattint - Gearbox oldalra elvisz és bővebben elolvas:
-
#4160 Elég gyorsan lejárt, már nem érvényes :( -
#4159 Sanctuaryban van egy halálfejes láda, ha a kódokat beírod Gearbox Shift oldalán akkor ahhoz kapsz így kulcso(ka)t, és így többször is ki tudod nyitni. -
kHares #4158 Új kód: CTCBJ-CK6KW-SCF33-TJJJT-WB3CB
Holnap lesz egy event, elvileg több shotgun-t lehet majd találni, hogy ezek minőségben jobbak lesznek vagy csak darabszámban majd kiderül -
takirulZ #4157 Sir Hammerlock @ECHOcasts
This weekend, the Borderlands shall be abuzz with ingame events; from now until tomorrow, certain areas will see an influx of rare shotguns!
Twitteren nyomják :)
Valami patchet is töltött milyen sotik esnek? :) -
XRV #4156 Bocsi, de már megkérdezem, ezek a kulcsos kódok mire valók?
pl 5 kulcsos kod:
K3K33-3W9JT-6XJJT-TB3JB-HWZZF -
#4155 Folytatom a gondolatmenetet: csak azért nem adok ki félkész magyarítást, hogy "de én meg most játszok vele, fél év múlva már más játékkal csapatom stb." hozzászóló játékostársaim félig kész magyarítással játszanak, és aztán a lejjebb vázolt helyzet lépjen fel, amikor egy DLC megjelenik... -
#4154 Egyetlen magyarításomat sem magamnak csináltam - akkor nem csinálnám, hiszen tudok angolul, és ha egyes szavak nem jutnak eszembe, vagy nem tanultam meg a jelentését az évek folyamán, a szövegkörnyezet segít.
Konkrétan: ezt a magyarítást az utolsó DLC megjelenését követően, egyben kiadom, a játékosok számára.
Válaszolok a fel nem tett kérdésre: csak azért akkor, mert semmi kedvem tucatnyi üzenetre, e-mailre, STEAM-es megkeresésre válaszolni olyan tárgykörben, hogy a magyarítás következő DLC-je mikor lesz kész stb.
-
#4153 Csak magának. -
YakHead #4152 És ezt a magyarítást magadnak csinálod, vagy valamikor be lehet szerezni (pénzért akár)? -
#4151 Úgymint: új fejek, skinek.
De, bízom benne, hogy fegyverek is - mert a tegnapi frissítés után, a nálam már teljesen magyar fegyverek és azok leírásai közé befurakodott ez (én legalábbis, ma találtam):
-
#4150 Erősen valószínű, hogy a következő DLC-vel járó testreszabás csomag. -
#4149 És ez mi lesz? -
#4148 -
#4147 Köszönöm szépen a kódot - aktiváltam. -
#4146 Az új patch (75+ MB, "Gardenia01" fejlesztői név alatt fut a DLC könyvtárban) a karakter osztályoknak (*) ilyen testreszabás-csomagokat is ad:
* Domination Pack
* Supremacy Pack
* Madness Pack
-
#4145 thx -
#4144 Kössz -
#4143 5 kulcsos kod:
K3K33-3W9JT-6XJJT-TB3JB-HWZZF
(Ph-rol csortam) -
Krysael #4142 Az 5. szinttől kapsz pontokat, hasonlóan az első részhez -
#4141 Jah értem. Köszönöm a segítséget! -
#4140 jah, majd 1xcsak kapni fogod, de nem az elején... -
#4139 Most kezdtem el a játékot és valami nem hagy nyugodni. 4. szinten vagyok, de még 1 skill pontot sem kaptam amit elkölthetnék. Ez természetes? -
#4138 Pyro Pete ugye dobal mindenfele legendaryt, meg az unconfirmedet is. En mar bezsebeltem a manci kivetelevel az osszes legendary class modot tole. -
#4137 Van valami matchmaking... ott meg tudod nézni, kik játszanak hasonló szinten és be tudsz menni. -
mnorbi2 #4136 bocsi a noob kérdésért de ebben a játékban hogy lehet idegenekkel együtt tolbi ? group finder vagy ilyen nincs ha jól láttam ugye ?