Borderlands

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bee meg a CC megvan... és 100k a kettõ együtt :/, minden megvan a talentokból de mindig van hogy 2 hitel és meghaltam...

Na mindegy probálkozok
MerlinW
Ruin, DPS/Reload/Shield skillek, Bee pazs, Pajzs növelõ relic vagy class mod, Conference Call vagy Baby Maker fegyver és soksok türelem. Lényeg, hogy a pajzsod és az életerõd összesen 150k körül legyen.

[merlinw.org]

Sirennel hogy lehet megölni Hyperiost?
Fpocok
De õ arról beszélt, hogy megcsinált küldetések vesztek el. Szerintem valami nagyon gáz van a játékkal, nekem is egy csomó baja van.

Parasite Eve 2, best game EVER!

MerlinW
Párszor már el lett mondva, ugyanúgy megy, mint az elsõ részben. Ha kilépsz a játékból az utoljára meglátogatott Fast Travel állomáshoz tesz vissza mindig. Ez normális.

[merlinw.org]

Bluuzia
Délelõtt játszottam, megcsináltam pár küldetést, aztán kiléptem, mentettem.
Most folytatnám, de a délelõtt elvégzett küldetéseket újra meg kell csinálnom.
Valakinek van ötlete, hogy ez miért van, és hogyan lehet kiküszöbölni? Másnak is volt már ilyen?

Nagylaci
Kíváncsi voltam, hogy ezzel az agybeteg gunzerkerrel mennyit sebzek vajon, hogy még Hyperius is hullik egy pillanat alatt. Kikockáztam a videót és néztem egy részt ahol látszik a sebzés. Hát na... Eléggé durva! 😊

Ez itt kb. egy tizenhat milliós sebzés! 😊

Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|

Hyperius..
Nem tudom megölni Hyperiont 😞(
Fpocok
Tudom. Én nem vettem fel õket. Most akarnám....

gagax
de csak akkor lesznek a mellék küldik lvl 50 ek ha nem vetted fel õket eddig. legalábbis nállam az a 2-3 amit felvettem elõtte maradt azon a szinten a többi viszont lvl 50 lett 😊

Myselor
na pont az ilyeneket kellene mondjuk kijavítani,de nem tök felesleges igen
Fpocok
Kiderült, hogy ha fast forwardolsz, akkor egy bug miatt nem skálázódnak fel a mellékküldik. KURVA ÉLETBE. Mindjárt szétbaszok valamit.

Myselor
nekem 50szintüek lettek a questek és a mobok is miután végigvittem True Vault Hunteren is😊
Gondolom csak 6-ig vagy 7-ig lehetett beváltani ezeket a kulcsokat (Randy nem írta sehol se, hogy meddig lesznek jók)
Nekem is azt írja, de már a mellékküldetések mind 50-es szintûek.
Fpocok
Azt írja, hogy a fõsztoriban, a Talon of Godban vagyok... de elvileg az kész. Aki nyomja a 2.5-t, neki is azt írja ki select character képen? Valaki nézze meg pls.

Fpocok
Nem értem baszki... 2.5ben a régi területeken is kemény ellenfelek vannak, vagy ott ilyen 35-40? Meg a qstek sem 50esek... van 40 alatti is. Nem értem baszki.

Fpocok
HELP:
Ha végigvittem a true vault hunter mod sztorit, akkor nem kéne az összes fel nem vett küldinek max szintesnek lennie?

Fpocok
Most meg magától elállítódott a felbontás.

Fpocok
Nekem minden második indításra kifagy a launcher. Valami nem kóser.

Igen 😄
Nagylaci
Én mindenképpen... 😄 50 -es?!

Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|

Tatyla
basszus reggel beléptem,erre most lépnék be corrupted és szarozik,uninstall fúl törlés újraraktam és megint...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Idõeltolódás? 😊 Most alszanak az amcsik 😊

Uhm ha azt mondanám hogy a warriorbol kiesett elsõre a shoti hányan akarnátok most kb megkövezni? 😄
Myselor
köszi szépen a válaszokat😊
Most miért nincsen kód? Amikor ráér az ember fia, akkor nem szorgoskodnak...hejj
Nagylaci
Nekem az elég zavaró pop-up jelenség nem szûnt meg sajnos, még mindig elég zavaró... Viszont a Captain Scarlett DLC eléggé szaggatott eddig és most végre abbahagyta. Szóval csak csináltak valamit és mintha a különbözõ effektek is javultak volna valamennyit.

Ezt meg Dust -on találtam az egyik házikó belsejében. Mists of Pandaria utalás?! 😄

wesker24
Hát nálam a texturák rendben vannak lassulás akadás nincsen amióta a Physix Low-on van ugy megy mint kés a vajon !

Ha beállitom a Physix-et Medium/High-ra akkor is jól megy csak akkor meg random kifagy a játék és buktam az addigi gameplay-t !
Tatyla
igen szebb lett és igen ezért volt egy két helyzet amikor belassult 1 másodpercre...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

IMYke2.0.0.0
Azt csak nagyon erõs gépen veszed észre. Középkategóriás gépen a funkció nem is látszik. Szerintem.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Rohadjanak meg!
Miért nem tudnak akkor legalább EU-s idõzónában mûködõ és US-idõzónában mûködõ kulcsokat adni?
Vagy, tolják ki az érvényességi idejüket 6 órára!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Myselor
kinek mi a véleménye az új patchrõl van jelentõs javulás textúrák terén?lassabb tõle a játék?
wesker24
Ez már nem él gondolom ez csak limitált kulcs volt !
Nem volt! 😊

Ez a Randy külön kódja volt!
Randy Pitchford rakta ki a twitterre hajnalban (a Gearbox Software írta, hogy lesz még egy kód), amikor próbáltam, még jó volt.
Tatyla
ez mikori kód mert már lejárt?

WinPC: KTKJT-Z3K9H-FJ33T-J33T3-BBKH6
PS3: WTWJ3-TSXZJ-FZJC3-9TWJJ-WBCCB
X360: WTWJ3-TSXWR-BXRB6-5XTJJ-WBCTB
Jojobaba
van halloween event?

CalebJoe
Fpocok
Kössz. Másik nincs?

WinPC: CT5BT-6BCSZ-F3B3T-JTTTB-WXHJF
Myselor
mert hülye barmok de jól teszik xd
Zs0lt1
Pár perccel ezelõtt dobta a Hyperius:

Semmire sem jó, mert 3 raksit lõ ki 3 teljesen más irányba 😄

Csatlakoztam 3 fickóhoz vmi buggal v csalással mindig elõhozták Hyperius-t és annyiszor ölték már meg h tele volt a föld cuccokkal 😄

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Bluuzia
Jelentkezz ki a Steambõl aztán vissza. Nekem is csak úgy jött össze a Shift.
A második kódot szintén csak a jegyzettömbös megoldással tudtam beírni. Láttam másnak is csak így sikerült. Néha tesz az utolsó karakter mögé egy szünetet.
Köszi a kódokat. Párom segítségével 6 meglett a 10-bõl. <#circling>

twitteres: C3WT3-W96BK-K6JTB-JB3JJ-3J6CS

Fpocok
Ez a BL2 egy nagy rakás fos. Minden második indításnál kifagy. A shift meg nem is jön be a játékon belül. Leszarom a kódot...

Fpocok
Ez a twitter egy nagy rakás fos. Nem mûködik.

Fpocok
PC SHiFT Code: WT53J-Z5WWB-3W5K3-HJWJJ-XBJ3H
Ez jó. arckönyös. Friss.

wesker24
Azt irja ez akód nem müxik !