7269
  • gerey
    Azt tudom, abból már kifarmoltam a legjobbat. :D Most azokat keresem amiknek a nevük az, hogy "Legendary", pl a Siren.
  • Fpocok
    Terra fixen dob egyet :D
  • gerey
    A legendary classmodokat nincs olyan boss aki nagyobb eséllyel dobja?
  • csikiscsiklo
    Köszönöm a korrekciót! :D
  • szomferi
    21.
    80.
    2.
  • csikiscsiklo
    Na persze ha külső tiltott programot használsz a tisztességes módszer helyett , hogy fel juss a ranglétra tetejére a Prestige Level 20-ra, MW3 esetén 21.-ik alkalommal is el juss a 80.-ik szintre, akkor igen az csalás!

De a boss-ok újra és újra lelövése mért lenne csalás? Hiszen amikor vissza mész ugyan azokra a pálya részekre, megint ott vannak az ellenfelek! Akkor azokat se lőjem le megint? :D
    Még az kéne hogy nem engednék újra és újra végig vinni a játékokat, mert már úgyis meg csináltad! Már mint 1 nehézségi szinten csak 1x vihetnéd végig a játékot. Mert ugye 2.ik alkalommal nem adna semmivel többet a játék, hisz azon a szinten már játszottál!
  • Frank99
    akkor nem....

ahogy a Modern Warfare-ben és a Black Ops-ban sem csalás a prestige hack...
  • Fpocok
    Az nem csalás.
  • csikiscsiklo
    Neked meg mi bajod van velem? Mért lennék csaló?
  • Frank99
    CSALÓ.
  • Fpocok
    Miért akarná bárki naponta többször ölni? Vagy életben többször ölni akár...
  • genndy
    Felesleges tombolnod, tényleg így csinálták meg. Az okát mondjuk én sem tudom.
  • csikiscsiklo
    Annak meg mi értelme? Mért " fáj" a Gearbox-nak, hogy akár mennyi alkalommal le ölhesed őket? Nem épp a farmolásról kéne szólnia? Hisz annyira hangoztatják, hogy a fő boss-ok adnak jó loot-ot. Akkor meg mi ez a marhaság hogy naponta csak 1x ölheted meg? 8O!

Mondok még jobbat! Az alapjáték végén található Warriort legalább 150 alkalommal ki nyírtam, miután végeztem a játékkal, hátha ki csikarhatom tőle a Criticall Conference Call nevű remek shotgun fegyvert. Fél "úton" jöttem rá, hogy ehhez a 2.-ik részhez is van működő BorderlandsNumPlayersSetter1.1 programocska. Szóval onnantól kezdve már úgy nyomtam, hogy ezt a programot a háttérben futtatva azt hitte a játék, hogy 4 fő harcol az ellenfelekkel! Egy idő után, begyakorolva merre s hogyan csináljam ki a boss-t, már nem volt annyira nehéz. De még így sem volt mindig gazdag a loot! Talán ha 4 narancs színű volt, a többi leginkább fehér, zöld, kék és lila. A lilák közt akadt pár eléggé jó fegyver.

Így hát nem értem mi ez az " 1x ölheted le a bosst napota marhaság" !Miféle indokkal raknak a játékba ilyen korlátozást?
  • IMYke2.0.0.0
    Be volt ígérve, hogy a főellenfél naponta csak 1x ölhető.
  • csikiscsiklo
    Hát ez marha érdekes! Mért is? Hát mert most találkoztam Pyro Peet-nél ezzel a szarsággal először! Már vagy 20x kinyírtam! Naponta 1más után is több alkalommal. Mégsem volt ilyen probléma! Ha I2k szerinted nem bug akkor ez itt mi?>
    Borderlands 2 – Mysterious Bug Locks Out DLC Raid Bosses For The Month Of December, New Fix Found

• IMYke2.0.0.0
    Az nem bug.
  • Fpocok
    Itt még nem tartok sry.
    Vannak olyan bossok, amiket naponta csak egyszer lehet megölni. Lehet ez is olyan és nem is bug.
  • csikiscsiklo
    Nálatok is előjött az a bug, hogy nem engedi 1 nap 1-nél több alkalommal megölni Pyro Pete-t?
  • csikiscsiklo
    Üdv mindenkinek!

Meg találtam a Captain Scarlett and her Pirates Booty DLC-ben az 1ik boss-t. Master Gee a neve, de sajnos nem tudok bemenni hozzá, mert nem nyílik a bejárati "kapu"! Hiába nyomogatom az E billentyűt, a kar átvált majd vissza is áll a helyére! Mi lehet a gond?
    Korábban már végig játszottam ezt a dlc-t.
  • derboy
    Akkor nem én vagyok ennyire béna.:))
  • Flamer
    http://ttocs.hubpages.com/hub/Borderlands-2-SirenMaya-Skill-Build-Guide
  • IMYke2.0.0.0
    Tök mindegy hogy fejlesztesz, sosem lesz igazi tank, egyetlen karakter sem - így van ez kitalálva.
  • derboy
    Sziasztok.
    Valaki leirná hogy a szirént hogyan kell jól fejleszteni?
    Mert én végigjátszottam ,de valahol vért izzatam (pl a robotokkal) 35 -ös szinten fejeztem be
    Ujrakeztem a játékot az uj dlc-vel,de ott is elég nehéz.
    Egyébként valaki végig tudta játszani hogy egyszersem halt meg?
    Valahol meg lehet nézni hogy eddig hányszor haltál meg?
  • YakHead
    Srácok, ha egy Slagged enemy-re felpakolom a DeathMark képességet, akkor 120%-os lesz a sebzés (Slag: 100%+DM 20%)?
  • Frank99
    Az!
  • Fpocok
    Patricia Tannis
  • Frank99
    a csajnál alul, ahol az eligazító van felül :-)
    neveket nem tok'
  • Sir Quno Jedi
    Pediglen simán megkapod a terrás questet, ha a warrior legyőzése után visszamész sanctuary-ba, ott lehet felvenni valahol, ha jól emléxem. Múlt héten is megkaptuk újra, mikor befejeztük a pt1-et.
  • YakHead
    Én Terramorphus-t nem találom az Istennek sem. Még az első végigjátszás alatt sem találtam meg, de most sem. Hyperius megvan, de azt a gyíkot nem találom. Gondolom kveszt vezet hozzá, de még azzal sem találkoztam, pedig annyit megcsináltam, hogy hihetetlen
  • MerlinW
    Az uncsi... nem lett volna türelmem hozzá. Viszont én élvezem a vértpisálást, klassz kihívás volt eljutni és megölni az 1-hit-elő warrior-t :)
  • Sir Quno Jedi
    Ne legyé süti! Bemész robotos arénába haverokkal és annyi szintet húzol rá, amennyit jólesik és nem szégyellsz. Lényeg, hogy az uccsó round vége előtt haljatok meg végleg és akkor tolhatjátok újra és újra és újra, de az exp megmarad és fejlődtök.
  • MerlinW
    Én is úgy csináltam, igaz vért pisáltam a végén ~44-es szinten, a lvl 50-52-es monszták ellen:)
  • Flamer
    #4102: nade main storylinenal is mar vegig lvl50kne mert jo cuccokat dobalnanak.. de akkor kikell maxolni elore.
  • Fpocok
    True vault mode végén nem resetelődnek a qstek. Érdemes abban a módban csak a főküldiket felvenni... és ha azt is végigtoltad, akkor minden 50es lesz... a fel nem vette qstek is.
  • Flamer
    kerdes: ha letolom a gamet true vault hunterbe lehet menni megint abba a modba? mert ha nem akkor nem ertem hogy lehet lvl50 quest itemeket szervalni..
    1. vegigvitelnel kb lvl36-37 a cuccmo. true vault hunter-re kb meglesz gondolom az 50 de map kozbe is vannak questek amik adnanak jo cuccokat..
    szoval true vault utan is lehet tolni megint a questekeket?
    vagy hogy erdemes?
  • IMYke2.0.0.0
    Értelme annyi, mint minden titkos achievement-nek: titkos, és poén.
    Most csináltam meg "Tribute To A Vault Hunter"-t is - ezzel állítanak ugye emléket egy meghalt, fiatal srácnak a készítők:

• Frank99
    ejnye.
    vannak itt lassan majd őszülő apukák is, nem kellene lenézni, aki kicsiben játszik....

• szomferi
    jaja, valami unikornisról magyaráz Jack, értelmét nem nagyon láttam ennek az achinak 3 hónappal ezelőtt se :D
  • IMYke2.0.0.0
    A "fejem" felett va negy Hyperion bázis, a szikla szélére mentem, onnan estem le ide a táborhoz, és kaptam az achit.
  • IMYke2.0.0.0
    Fentről, ide kell leesni, és akkor megszólal a Dumagép, röhög és megkapod az achit: