7269
  • Sir Quno Jedi
    mivel gyün a vadászidényes, szerinted?!
  • IMYke2.0.0.0
    564 MB-os frissítés a játékhoz.
    Ez most patch, vagy DLC?
  • Maak
    Turelem rozsat terem, gamersgate-n karacsonykor elqrtak az arat igy kabe ezeoccaze meglett. :p
  • Sir Quno Jedi
    De a creature slaughterdome elég ha a hostnak megvan, többiek tudnak vele menni írtani.
  • Sir Quno Jedi
    jaja, azt megvettem külön, a mechro volt ajándékba előrendelésemhez, a season pass-é meg kipengettem egy vagyont...
  • genndy
    Van még egy: a Slaughterdome.
  • YakHead
    Az rendben van, hogy hiányzik egy DLC, de mégis hogy a fenébe, mikor elvileg Season Pass-ban benne vannak és még a Mechromancer-es is megvan, szóval ezért nem értem ezt a DLC hiányt.
  • XeeN
    Neked nincs meg az a DLC, ami a host-nak viszont megvan.
  • Fpocok
    Én nem is látok képet.
  • YakHead
    Ó...csak új lapon nyílik meg a kép.
  • YakHead
    Ezt nem vágom:

Azt értem mit ír, csak azt nem miért? Megvan a Season Pass és a mechromancer kieg is mégsem tudok csatlakozni más játékosokhoz.
  • Myselor
    én titkos vagyok ^^
  • Myselor
    a-a.nem:)
  • YakHead
    Nem, ő player így mindegy mi van neki lenn alul
  • szomferi
    te lány vagy?
  • Myselor
    régen még volt értelme a pajzsnak,mostmár nincs:) mondjuk azthittem majd lesznek új cuccok,de nem igazán akarnak.még mindig a sima játékban elérhető legendaryk a legjobbak,a dlc-k szvsz lófaszok ilyen téren.tehát majd ha végre valahára lesz szint emelés.lehet ugyanezeket kifarmolni nagyobb szinten xd nagyon fasza lesz mit mondjak:)
  • Fpocok
    A rádiós fickó, nem?
  • Frank99
    ezt hol is??????????
  • Teppik Amon
    Én számolatlanszor öltem meg. Napokig öltem azt a köcsögöt. Aztán jöhetett valami bug vagy rage, mert kiesett a bee, a bitch meg a conference call jó egy órán belül. :o
  • csikiscsiklo
    Én nem rég játszottam végig megint a játékot Mechromancer karakterrel.

Gondoltam utána meg szerzem a "The Bee" pajzsot. Zsinórban 30 alkalommal öltem meg az illetőt, de egyszer sem adta! Na gondoltam majd másnap folytatom. Így is lett. Meg öltem megint zsinórban 16 alkalommal, de semmi! Gondoltam be dobom megint, mint a múltkor a BorderlandsNumPlayersSetter1.1 nevű programot, hogy azt gondolja a játék hogy 4 játékos küzd ellene, persze kicsit nehezebb volt ki lőni, de 6. ölésnél el dobta végre a pajzsot! Ő 30-as volt én atalán 33 vagy 34.
  • YakHead
    Hát ez a Bee pajzs ez hihetetlen basszus...mindenkinek ritkán esik vagy csak én szívok vele?
  • Flamer
    hi,
    elado egy borderlands 1-es steames acc 1800HUF-ert. (most steamen kb 5800HUF)
    akit erdekell az irjon privit. thx.
    udv.

//sorry. ne mspam akar lenni de van egy felesleg es gondoltam hatha van vmi ismerosotok akit erdekell tan.
  • Maak
    Ha lesz egyaltalan, az is lehet hogy majd csak a kovetkezo season passban.
  • Myselor
    torgue-t én csak 1 karival kiváncsiságból.de sok questet ki is hagytam
  • Fpocok
    big game hunt review
  • wesker24
    Én a Sacrlett-et még végigvittem Max Szinten LVL 50 mind két karival Maya és Manci de a Torque-nak neki se álltam nem láttam értelmét !

Majd talán akkor ha lesz szint emelés !
  • Myselor
    nagyon valószínű.de elég nagy idiótaságnak tartom személyszerint.na de hát mindegy:)
  • wesker24
    Hát szerintem ezek szerint az utolsó 4-dik DLC-ben lesz szint emelés !
  • Myselor
    nemár:) mégis mikor szándékoznak szintet emelni?most ezt már tényleg nem értem:)
  • szomferi
    hát akkor készítsd a kötelet, meg keresheted az erős csövet/gerendát
  • Myselor
    na nemsokára itt az új dlc:) kíváncsi leszek.de ha most se lesz level up akkor felkötöm magam xd
  • Sir Quno Jedi
    köszi
  • Landor
    01/14 DICE nomination
    Xbox 360: CB53J-FZFSC-9Z6JF-WRBTB-B5S5S
    PS3: 5TCJB-35RWB-WCWCJ-93C3J-3SSHR
  • szomferi
    SHiFT Code: C3W3B-6B95C-SWFJJ-B3BJJ-5C6XJ

január 20-ig él
  • IMYke2.0.0.0
    Igen. Természetesen.
  • YakHead
    Srácok, Beatdown-ba hogyan tudok átjutni? Van valami kezdőkveszt, amit meg kell csinálni mielőtt átmehetne oda az ember?
  • Fpocok
    Coopban elvileg már kijavították, hogy ha nem csináltál meg mindent, mert guest voltál, akkor nem vált át a qst szintje. Többi boss bejön rendesen?
  • Landor
    Scorch
    hát ja.. Cult Following: False Idols mission elvileg már teljesítve, már Rolandot szabadítom ki. TrueVault mode.. Egyébként meg ha a Normalt visszatöltöm (amit már végigvittem) ott simán bejön a pók, de persze sokat nem érek a lvl9es droppjaival.. :]
    Ötletek?
  • IMYke2.0.0.0
    Nálam sem volt gond a tüzes hangyapókkal.
  • Fpocok
    A tüzes pók? Nekem az mindig előjött, akárhányszor arra jártam.