Borderlands

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber

Next PC upgrade: 2022

Fpocok
A banditás fegyvereknél 700-800-900 golyó lesz EGY! tárban 😄
Bármilyen fegyvert lehet dual wield-elni. Elvileg egy másolatot csinál a fegyverbõl, ami a kezedben van. Idõlimites, tehát nem lehet non stop ezzel rohangálni.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Fpocok

Krinyo
Hansome Jack 😄
Látom meglesz a poén faktor

grebber

Kösz!

„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

grebber

Nekem nem jelennek meg a képek Az oldalt belinkelnéd ahol találtad?

„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

Hát ha mind a négy karakter ennyire jól ki lesz dolgozva, akkor még talán szerethetõbbek is lesznek mint az elsõ rész fõszereplõi!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Én például üdítõ változatosságként fogadom el.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Krinyo
Csak jönne már

broman191
Vizuálorgazmus ez a képi világ, kegyetlen hangulatos már így statikusan is.

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

grebber

Krinyo
"the exploding gun seems to be insane fun , imagine that when you are shooting the enemy and you are like (oh f*** i am outta ammo i gotta throw s*** away !!) right in the midst of the mayhem. "

Krinyo
Akkor szenvedj tovább, de egyedül. Mást érdekes módon nem zavar.

Fpocok
Hmm... szóval akkor az eddigi kasztokat el lehet felejteni? (Vagy esetleg csak más hõs játsza azt a kaszt?)

Sajnos egy ekkora hülyeség mellett nem tudok csak úgy elmenni.

Krinyo
Lépjél már túl a dolgon.

Új karakterek, új kasztok.

Why so serious?

Fpocok
Itt beszél arról a baromságról, hogy eldobod a fegyvert azt visszakapod. Jó nagy hülyeség akkor is, még a borderlands világának is.
Jól értem, hogy az elõzõ karakterek NPC-k lesznek? Akkor a coop karakterek hogy lesznek?

broman191

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

FSpofon
rövid stun lehet

Arab money

LeWyTy
Mer amúgy mért olyan biztos hogy a fegyvert dobja el? Bármi más is lehet...<#eplus2>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Elsõnél még azt is volt arcuk benyomni hogy PC volt a lead platform, szerintem mostmár nem lesz.

Fpocok
Látom, hogy sebez... de szerintem akkor is már milyen... dobálja a fegyvert, ahelyett, hogy lõne vele...

wedge31
Azért remélem ehhez a részhez is lesz gyorsan egy advanced config program mert azzal láthatóan szebb a játék.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

grebber
Láthatóan robban szerintem azért,hogy kicsit nagyobbat sebezzen mivel visszateleportál miért ne dobálja?

Prince23
Ja, mondjuk a BL1 utolsó pályája is szépen festett havason

Fpocok
Nem azzal van, hogy odateleportál vissza, hanem MINEK DOBJA EL? Mi értelme van? Ezzel van a gondom, tudom, hogy nem valóság te buta...

wedge31
Jó lesz ez a új havas világ.

Krinyo
Egy fantasy játéknál miért játszod a retardáltat és kérdezel baromságot? Ez nem egy fps szimulátor, ha éppen egy hörcsöggel kellene claptrap-et meghegeszteni, akkor az is beleférne, mert ez tudod csak egy játék, nem a valóság...

Fpocok
Hát ez meg mi a faszt csinált? Eldobta, azt visszateleportálódott? Hagyjuk már...

grebber

grebber
3 kép (Nem bélyeg méretben)

tényleg bazz.....

fotográfik kolomp edisön :D

LeWyTy
Tiszta HALO <#wilting>
(legalább is ez a kép)

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Krinyo
Elképesztõ humoros gyerek vagy

Prince23
Miért nem figyeltek ? 😄

Tribes: Ascend-ból való a kép D😄

<#sniffles><#ravasz1>
Krinyo
Jah, kb 0

Krinyo
Ez biztos hogy nem a Borderland 2-bõl van.

Prince23
Öö ez a Firefall játék ingame képe 😄

azt elfelejtettem mondani, hogy eléggé sok a a hasonlóság a két game között 😄

zzeN
Elég gázul néz ki:S Hol a rajzos grafika?

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Krinyo
Ez mi? <#wilting>

Fpocok
Csak nem multiplayer?

Jól néz ki szvsz <#eljen>
Prince23

wedge31
Azt lehetett tudni, hogy a 2013-as üzleti évben fog megjelenni ami 2012 áprilisától indul de lehet még 2013 is, reméljük nem lesz.

De hivatalos idõpont még jelenleg nincs.

Prince23
2012 második fele nkább, de ezt már rég tudni lehetett, hogy 2012-ben fog megjelenni

Ibuki
Az szuper lenne 😊

Spirito Juve!

Fpocok
Azt írják 2012 elsõ fele.