7269
  • Myselor
    én azért már jobban bírom. Terramorphous se üt le egyből xd
  • ntex
    majdnem 1 hit vagyok neki, ahogy kijön a földből leszedi totál a páncélom, meg marad kb 1400 HP-m

• Myselor
    melyik videóra gondolsz?xd
  • alma2
    ennyire tragarul es primitiven beszelni jatek kozben mar tehetseg kell.
    Foleg a masik gyerek...
  • szomferi
    ez nálam is megvan, de pl Zeronál van egy olyan skill, hogy a teljes tárból kilőtt első golyó extra sebzést ad, 1. szinten +12%, kimaxolva 60-at... képzeld el, hogy ez egy fullra tárazott snipernél mondjuk fejre mennyivel többet ad

de ettől függetlenül is sűrűn szoktam tárazni :D
  • Moyko
    Jó a zene a videóban ...

amúgy két lövés után miért kell mindig tárazni? :D
  • Myselor
    azt nem mondta:)
  • wedge31
    Gondolom sp-be tolod ami azon túl, hogy valszeg unalmas sokkal lassabb fejlödést garantál mint a coop.
  • jarlaxxe
    23 óra alatt lettél lv50?
  • Myselor
    nekem ha jól néztem 5 nap játékidőm van és 50vagyok:)
  • zzeN
    Nekem 23 óra lett, kimaradtak az arénák plusz egy küldetés. Nem is siettünk pedig.
  • jarlaxxe
    Inkább nem kevés az egy kicsit? nekem 39h és lv 32 a karim.
  • Myselor
    elég komoly xd
  • CalebJoe
    azok már sebzések

• AtiRadish
    Nem sok az 1 kicsit? nekem 45 ora alatt lett lvl 50 oO
  • Sir Quno Jedi
    de mi a steam neved?
  • wedge31
    Én is igy tolom azzal a különbségel, hogy csak snipert meg pisztolyt használok.
  • Sir Quno Jedi
    Már lecspatak rám, de akkor megleszünk 4-en is lassan! :D
  • Nagylaci
    Én mennék. 31. szintű Zer0. Én is 40 felé járok úgyhogy nyugdíjas party?! :D
  • Sir Quno Jedi
    Természetesen, ha újat kell indítanom esetleg, akkor megmondjátok milyen karit szeretnétek a partiba és hozok olyat. Nekem 8.
  • Sir Quno Jedi
    Na gyárekök, van egy lev 27-es PT1-es siren-em, ha valaki akar coop-ban tolni egy kicsit, vagy hosszabb távon velem, az vegyen fel friend-nek!

Hajlandó vagyok becsatlakozni újonnan induló gámába is akár level 1-esen is, ha kell újrakezdem új karival, de szívesebben folytatnám ezt, ha lehet.

Beszélgetni most rohadtul nincs kedvem, úgyhogy TS, skype hanyagolva, ott a chat steam-be, vagy a gámába, elindulni az elég. Valaki vezessen, csinálja a quest-jeit, én meg megyek utána helpernek, afféle szájdkiknek. :DDD

Steam nevem is az itteni nick-nevem (ki hitte volna...).
  • sirdond
    pedig hidd el,hogy nem az. a damage eléggé low lvl 21-hez képest.
    ráadásul, szerintem, az explosion a legrosszabb elemental effect
  • Maxtreme
    Hát nekem ezzel a rakéta (3) szerű lövedékkel igencsak hatásosnak tűnik :)
  • Palesz2
    na kijátszottuk, elég jóóó volt :)
    felvettem az egészet, sorozat formájában felteszem őket. eddig 11 rész, minden nap egy rész. akit érdekel nyugodtan nézze, építőjellegű kritikák is jöhetnek, mert mát is kijátszunk így terveink szerint.
    videók itt
  • sirdond
    ez egy tök alap shoti, inkább a minecraft-ost szerezd meg, azt jó ideig tudod majd használni
  • Maxtreme

Basszus ez a soti rohadt jó :)(persze később biztos lesz jobb, de jelenleg nincs párja :D)
  • Nagylaci
    Csináltam én is egy gémpléj videót a játékból. :) A Bandit Slaughter utolsó köre úgyhogy szinte teljesen szpojlermentes csak nagyon hosszú... Így játszom Zer0 -val én. Full sniper class.

• wesker24
    Erre van Achi is én 12 ezret adtam Moxxi-nak amikor adta az első fegyverét aztán adtam neki ujabb 10k-t és adta az újabb fegyverét !
  • Fpocok
    Nem is fog... adogatni kell neki a pénzt, ahogy írtad is és egyszer csak fog adni.
  • DarkHorSe
    Sziasztok, mikortol lehet fegyvert venni moxxinal? Most csak 100,as meg 1000est tudok neki adni, de semmi fegyvert nem arult.
  • gabo91
    Moxxi üvegébe mennyi borravalót kell dobni hogy viszonozza a kedvességet, (ha nem is úgy ahogy illene) de legalább valami fegyvert dobjon...?
    100$ -onként dobáltam be neki egyszerre 14k-t és semmi...
    lvl17 -en
  • wesker24
    Na megvolt az első Borderlands 2 végigjátszásom !

56 óra alatt vittem végig elsőre a Side Quest-ekkel együtt csak az Arena-k maradtak hátra !

LVL 33-on fejeztem be már csak egy kicsi kellett volna a Lvl 34-hez !

Hét amennyit szenvedtem vele nem igen dobott használható cuccot !
  • Dragmar
    Megérkezett a 6. és 7. videónk :) Remélem tetszeni fog ;)

http://www.youtube.com/watch?v=zisoN_w0q80
    http://www.youtube.com/watch?v=UGs9TvSXOMA
  • Maxtreme
    Alap, el is kell temetni a szerencsétleneket :(

Sokáig én is ezzel nyomtam, tényleg jó! :)

Amúgy ruhát annyit találtam mint állat, de az arc skinekből csak 4 v 5 db van. Ezeket random dobálj a játék mint a többi cuccot, vagy van valami lelőhely?
  • ntex
    Akkor már én is

• IMYke2.0.0.0
    Ha már skin... a Special Edition skin nekem jobban tetszik :)

"Sajnos", nekem csak a gyári Premier Club van, 19000 Ft-om nem volt a kisebb extra csomagra, vagy a fullos, ládásra 28000.
  • Tatyla
    teccetős a menyecske
  • szomferi
    a biblia mindig nálad van? :D
  • Maxtreme
    Ennyi harctól te is megőszülnél
  • ntex
    Megőszült...? :(