7269
  • wesker24
    Ez kérlek szépen a Slag Effekt megjelöli az ellenfelet amitől sokan jobban sebzödik az enemy ha elemental fegyóval lössz rá !
  • bajgunar
    Ilyen fegyót találtam.
    Az meg milyen hatás?
  • Maxtreme
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Én sem a nehézségre, hanem a kurva sok időre értettem :)
  • ntex
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Jackre és Warriorra gondolsz? Nekem azokat elsőre halál nélkül sikerült megölnöm mindkettőt :D Mármint Fight for-ba kerültem párszor de nem kellett újrakezdenem, a crystalliskek közelében voltam mindig hogy ha baj van le tudjak lőni egyet. Azok nem nehezek csak kicsit sokáig tart.

Terramorphus ellen esélyem sem volt... A glitch pont sem mindig működik nekem mint a videókban hogy beáll egy helyre és ott nem sebzi, nekem általában elsőre működik aztán mikor ki kell térni a sziklák elől és visszaállok terra szépen lecsapkod a csápjaival...

Szóval trainerrel 1 hitelgettem tegnap (úgy 30-40x öltem így meg), meg kell hogy mondjam nem dobott túl jó cuccokat, jobbra számítottam. A narancs class modot kidobta párszor de kék-lila fegyvereket nem igen dobott jobbakat mint amim volt.

Egy Snipert szereztem tőle ami lényegesen jobb mint amim volt:

A +180 Crit damage eléggé odavág a a 27K-s alap sebzés mellé, Terraba 150K-t lövök vele ha kritikus ponton találom el, kíváncsi lennék ez a fegyver hogy sebezne Zero kezében. Amúgy valaki Zero-val tolta Soloban? Szeretek sniperkedni de nem tudom mennyire életképes egyedül. Terramorphus meg amúgy sztem csak a Gunzerkerrel solozható, ahogy látom ő tol egyedül akkora DPS-t hogy le lehessen szedni mielőtt komolyabban el nem kezd támadni, mert ha elkap két ütés vagyok neki, és nincs semmi ami mögé el lehet bújni, még a pályáján lévő szikla mögött is megcsap ugyanúgy.

Majd lehet kezdek egy Zero-t vagy Zerkert és meglátom mit lehet belőlük kihozni...

Még egy ilyen pajzs esett Terraból de nem tudom mennyire használható...

• Mr_no_NaMe
    Amúgy az első rész nem nagyon tetszett, szaggatott is, ez viszont elfut simán, és valamiért nadzson megtetszett, pedig úgy álltam hozzá, hogy ez is csak egy unalmas dara lesz mint az első rész :D Akár mennyire voltam negatív kedvemben tegnap, már az első fél óra után szétröhögtem magam :D
  • Tatyla
    need :)
  • Mr_no_NaMe
    Ezek a keyek amiket néhe beraktok ezek mire jók?
  • Fpocok
    Lementünk... kidobott kb 4 lila skint meg ezt.

• wedge31
    Hirdetötábla adja sanctuaryn.
  • Maxtreme
    fuhh b*ssza meg, a főmuftit nem volt egyszerű egyedül likvidánli.
  • sirdond
    kösz, és hol találom meg az ECHO-t? nekem valahogy nem sikerült, pedig úgy rémlik mindent átnéztem
  • wedge31
    Ez volna az.
  • sirdond
    azt tudom, de miután megcsináltam a 'Find new home for dukino' questet, utána már nem adott újat
  • wedge31
    Lynchwoodban van.
    Lv33-ig simán farmolhatsz az anyucinál, 7000xp ad.
  • sirdond
    ezt a quest-et mikor adja?
  • szomferi
    na már megy, lehet beváltogatni a kódokat!
  • szomferi
    én se tudom másolni, telefonnal lefényképezem... így a legkönnyebb :D
    a SHIFT le is halt, már dolgoznak rajta
  • Fpocok
    Az utolsót nektek is mindig manuálisan kell beírni? sosem tudom pastelni.
  • Fpocok
    Isten vagy!
  • Bluuzia
    Köszönöm szépen, megvan!
  • szomferi
    hajnali 3-ig beváltható!

WinPC: 5BWB3-JWZRS-RT3JJ-BTJB3-RRJKH
    X360: 53KTT-KSJ5F-36XTF-KXTBB-XTCRC
    PS3: 53KTT-KSJ9B-69TWB-STWBB-XTC6B
  • Fpocok
    Lenyomtam egyedül, fuck yea

• Vraaanyek
    hogy lehet offline lanba nyomni, öcsémmel nem találja egymást a két játék :S
  • Nagydög
    Minden palyan van egy belepesi pont, ott spawnolsz.
  • JackSparrow88
    Üdv. Azt miért van hogy elmegyek egy jó darabig le is menti többször erre amikor legközelebb belépek a játékba akkor jóval de jóval odébb kezdi.Elég unalmas mindig átmenni az egész terepen és megint leöldösni az ellenfeleket. Ha ezt nem lehet vhogy megoldani akkor hagyom a fenébe komolyan kinek van kedve állandóan visszább kezdeni mire meg eljutok oda ahol abbahagytam simán eltelik vagy félóra...
  • szomferi
    ez kurva nagy :D
  • Myselor
    én is jártam így.vicces xd
  • Fela
    Sracok, ma felhasznaltam az egyik golden key-t es meg is kaptam a ket fegyvert. Ott Sanctuaryban rohangaltam egy sort aztan kileptem. Kb 20 perc utan visszaleptem es a regi fegyverek voltak berakva, viszont a key az eltunt. Van erre valami megoldas? (vagy csupan annyi hogy nem mentett a game es igy jartam? A steam viszont feltolta az adatot a cloud-ba mert azt megneztem amikor kileptem)
  • sirdond
    faszom, megyek pörgetni :D
  • BlueRain
    Megvan az első narancs fegyom!:D:D:D Félkarú rablóban kipörgettem a 3 vaultot és kaptam Texas Srikert:D:D
  • sirdond
    elvileg 254 keyt lehet felhasználni összesen
  • Nekrofil
    szivesen :)
  • IMYke2.0.0.0
    Hálás köszönet - nekem is működött.
  • Myselor
    nincs limit szerintem:)
  • Tatyla
    összesen hány golden key lehet nálam?
  • Fpocok
    banner alatt
  • sirdond
    lol, ez nagyon nagy fun :DD
  • Fpocok
    Közben megtaláltam:
    "Kiki got a shotgun – Deliverance: When shotgun is thrown for reload, if any enemies are present, the gun will home in on the enemy and explode. Otherwise, the gun will fly in a straight line. The gun will bounce on any material object that is not an enemy until it either times out (~5 seconds) or hits the target."
  • Maxtreme
  • Maxtreme
    Különösebben semmit ahogy észrevettem :D