Mindenkit lepipál az Apple
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerintem egyébként ha egér, akkor Logitech, vagy Microsoft. Win 7 alatt úgyse tudnád kihasználni a többujjas gestureöket.
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Abból már kapsz egy fájintos laptopot ami kicsit multifunkciósabb mint egy sima okosteló.
Én kerestem egyébként, de sehol nem találtam ezt a 249 ezer fortintos listaárat. Az általm linkelt PDF-ben benne kéne lennie az összes kondiciónak, listaárnak, de nincs benne. Tudsz dobni linket? Mert amig nem látom saját szememmel, nem hiszem el hogy 250-ért árulják.
az meg ne a telefon hibaja legyen, hogy kell hozza sim kartya, meg elofizu netre... 😄
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Ezek után TE vagy a tájékozatlan és nem én!
Az én istenemnek kalapácsa van, a tied egy keresztre szögezve halt meg .... összeraktad?
Valószínû elírás. Az USA 2011-es büdzséje mintegy 3830 milliárd USD. Azért van egy kis differencia.
Az icon7 VOX Touch bluetooth headsetemet nem ismeri fel az iPhone, és fájlküldés opciót se nagyon láttam a társított eszközökkel.
Magic mouse driverrõl nem tudtam, kösz.
Szerk:
" But this is not an official update from Apple, rather it was done by hacking the Apple’s Bluetooth Update."
Akkor most mirõl van szó? Arról, hogy nem ferdítettem mikor az apple belterjességét említettem!
Az én istenemnek kalapácsa van, a tied egy keresztre szögezve halt meg .... összeraktad?
Trénél iPhone 4 16GB, ha egyben kifizeted 143.000 Ft, nem negyed millió Ft. (Link)
"Együttmûködik nem apple eszközökkel? Nem." De.
"De Apple bluetoothoz apple headset kell" Hülyeség, tökéletesen mûködik más headsettel is az iPhone. Haver Plantronics-ot használ mér 1 éve, tökéletesen mûködik vele.
"apple egérhez apple számítógép" Ezer éve van driver: Link
"Dögöljön meg aki kitalálta az ilyen szintû belterjességet!"
Inkább az dögöljön meg, aki tájékozatlan és hülyeségeket beszél...
apple szamitogephez csatlakoztatok Windows alatt formazott majd egy OS X alatt formazott kulso HDD-t? gond? semmi. latja mindkettot.
pc-hez csatlakoztatok OS X alatt formazott kulso HDD-t? nem latja. vagyis de. egy 50 dollaros progival.
aprosag, de most nagyon zavar.
Megbízhatóbb az apple? Kétségtelen.
Együttmûködik nem apple eszközökkel? Nem.
Fontos hogy kompatibilisek legyenek egymással a kütyük? Igen.
Õszintén szólva, ha elég lenne megvennem egyetlen apple készüléket ahhoz, hogy teljes mértékben tudjam használni a meglévõ eszközeimmel, akkor már régen lenne. De Apple bluetoothoz apple headset kell, apple egérhez apple számítógép stb.
Dögöljön meg aki kitalálta az ilyen szintû belterjességet!
egyebkent mennyibe is kerul a Samsung-nak az uj ultra vekony laptopja (nem tudom a nevet)? Kb. 200 euroval tobbe, mint a MacBook Air legerosebb kiszerelese. Es erosebb a Samu? NEM! minosegre jobb? NEM! vekonyabb, mint az Air? EGYALTALAN NEM! megis jobb tesztpontszamokat kap... szoval hol is a csicsa meg a hype?
mennyibe kerul egy MacBook-okkal eroben megegyezo Lenovo Thinkpad? ... szerintem tovabb nem kell folytatnom. (persze Thinkpad-ok jok, azokat szeressuk)
Tényleg iszonyatosan agyonkorlátozott és parasztvakitó rendszer ez az iOS, jól kimosta az Apple az agyamat, ez nem is okostelefon.
regen az okostelefonok tenyleg arrol szoltak, hogy okosak voltak. (lasd: regebbi symbianok, windows mobile-ok..) illetve meg ma is arrol akarnanak szolni ha kivesszuk beloluk az olyan funkcionalisan agyonkorlatozott es nyiltan parasztvakitasra alapulo os-eket, mint pl. az ios, wp7. ezeket azok veszik, akiknek igazabol tenyleg semmi szuksege okostelefonra. hogy miert vesznek okostelefont akiknek nincs semmi szukseguk okostelefonra? ez az amit az apple jol csinal: hype, marketing, agymosas.
Az emberek az okostelefonok képességeinek tizedét nem használják ki, csak azért veszik mert az a menõ most. Az alma cuccai csak annyit tudnak, amennyit a user kihasznál belõle, de azt üzembiztosan, szép csicsával körítve.
A userek elégedettek a termékkel (lásd felmérések mostanában), ami pontosan annyit nyújt, amennyit elvárnak tõle. Se többet, se kevesebbet.
Így lehet a buta termékeket eladni a buta embereknek, akik még meg is tapsolnak érte. Szerintem nagyon ügyesen csinálják.
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.
Tehát ha bemész pl. egy telefonüzletbe, akkor az elsõ öt sorban Ipod, IPhone IFaszom lesz mindenhol, a fõnöködnek IBaszása van, a nõdnek ISzarja, egyszerûen informatikai szinten kirekesztve érzed magadat.
Egy ismerõsöm kiment dolgozni, fél év nem telt bele már volt egy MacBook-ja meg egy IPhone-ja, pedig azelõtt itthon semmi pénzért nem vett volna.
Hát ennyi.
Ez egy idõ után katalizálódik, és már semmit sem kell tenni, csak a legfanatikusabbaknak az új terméket elsózni, tkp. a vásárlók terítik az árut.
Meg persze a cég filozófiája, hogy legyen csecse, nézzen ki design-osan, az nem baj, ha funkcionálisan vannak hibái, de legyen menõ.
Ehhez kepest telefonbol meggazdagodni nem olyan rossz.
http://gaborszantai.co.uk/
És hogy a lila ködben és kényelemben élõ értelmiség nem fogja fel, hogy ennek milyen brutális veszélyei vannak...
iTank
iBazmeg
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.
Inkabb ne adjunk otleteket nekik...
286/20Mhz; 1Mb; WD Paradise 512Kb; 40Mb; Mono VGA; ...Wolfeinsten 3D priman fut rajta 1.2 rendszerfloppyrol :>
Nem kicsit kell korlatoltnak lenni ahhoz, hogy valaki bejojjon egy uzleti/gazdasagi temaju cikkhez Apple termekek miatt trollkodni.
A Windows esetleg, mert azt meg korabban az Apple lopta ossze, toluk meg Bill Gates😊))
Nem hiszem, hogy flame lesz, azt senki sem vitatja, hogy jok ezek vmiben, pl. marketingben. Az is teny, hogy egy becsuletes, joindulatu ember nem jut sokra az uzleti eletben.
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
lehet vannak eszközeiknek hiányoságai elönyei azt senki se tagadhatja hogy a cég üzletpolitikája kiváló.Van aki ezt zombi seregnek hivja van aki jó marketingnek ök tudják hogy lehet egy terméket ugybehozni h elhitessék az emberrel KELL NEKD,na de ugyis flame lesz itt amit nem akarok látni gondolom ezt megosztommielött elszabadul a pokol(megint) 😊
www.icewebhu
Ennyire ertek en ehhez is😞