WH40k - Dawn of War III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Next PC upgrade: 2022
Eleve nehéz is lenne kibalanceolni az egységek arányát, ami "hiteles" lenne. Egy ork hadjárat leverésénél olyan arányokat olvastam, hogy a zöldbörűek végtelen tengerét kaszálták le (több tíz millió) a birodalom is több millió gárdistát veszített és a mariskákat is egy elég komoly, jelentős veszteség érte, 130 fő.
Drop pods: Lezuhan kb. oda, ahol szükség van az Adeptus Astares-re.
Storm Raven, Thunderhawk, Storm Eagle: VTOL képes gépek, tehát helyben szállnak le- és fel, annyi sima felületre van szükségük, hogy elférjenek rajta. Alternatívaként lebegve is kiugorhatnak belőle az űrgárdisták.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Én inkább annak örülök hogy nem 5 katonával kell nyomulni hanem egy kisebb sereggel. Erre utaltam amikor azt írtam hogy jó az 1-et veszik alapul.
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Taktika: Harcászati eljárások alkalmazása (ie.: egység szinten)
Stratégiai: Hadászati irányítás (ie.: hadsereg parancsnoki szinten)
Ha valóban stratégiai játék lenne, akkor te csak kiadnád a parancsot az egységeknek, amelyek a tudásukhoz képest igyekeznének megvalósítani azt, nem neked kellene az útvonaltól kezdve a célpontok kijelöléséig mindent megadni nekik - lévén az az egység parancsnokának a feladata.
Itt taktikai szinten kell irányítani, és ebben teljesen jó volt a GoW2, mert nem volt annyi egységed, hogy ne tudd őket folyamatosan, taktikai szinten menedzselni.
Attól, hogy a játékstílusra ráragadt az RTS (Real Time Strategy), attól még általában taktikai parancsokat adsz az egységeknek, legfeljebb a játéktól függően lehetőséged van stratégiai szinten is irányítani.
Utoljára szerkesztette:
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
A Warhammer 40.000: Dawn of War III-ban a háború még intenzívebbnek ígérkezik, ráadásul az Eldar-faj is beleszól a játszmába, a már ismert egységek mellett megjelenik az Imperial Knight és a Wraithknight is, melyek "a legnagyobb egységek" lesznek a sorozat története során.
A harmadik részben minden olyan funkció helyet kap, melyek az előzőeket naggyá tették. A bázisépítés mellett epikus hősöket vezethetünk csatába, olyan brutális ütközetek várhatóak, amikbe még a "képernyő is beleremeg".- GK
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
fél karomat odaadnám egy értelmes épitkezös stratégiáért 😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
magyarul ez is szar lesz, sebaj, legalább egyel kevesebb csalódás 😄
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent