Planetside 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ezt visszavonnám, abból a szempontból, hogy azt hittem, hogy a nagy terület miatt kicsit lassabb lesz a játékmenet, mint a BFben. De nem, ez Quake.

s1lkforrent
Ha a SonySiebenék tovább faszkodnak még, akkor lehet lesz tört szerver Steam változathoz.<#idiota><#help>

\"aki nem hiszi az bekaphatja a nyalókát. én profi vagyok\"-kbupdate \"Egy informatikus intelt használ.\"-CyrSyS \"állítom én windowshoz is jobban értek mint itt bárki a linuxhoz\"-kbupdate

Ingyenes.

Az pedig ne rettentsen el senkit, hogy 500-nál is hosszabb a várólista, negyed óra alatt leketyeg. Csak legyél ott, amikor belépsz, nehogy pár perc után kivágjon inaktivitás miatt! 😊
egész jó, érdekelne. van tört szerver is vagy ingyenes esetleg ?

Krinyo
/whisper snomag hello

Hogy tudok rád irnin ?

hogy hivnak a játékban?

Snomag
van egy mini squad most TR oldalon, aki akar csatlakozni uzenjen ram es meghivom.. kicsit lagos, de legalabb csinalunk valamit 😄

Na végre sikerült játszanom, Woodmanen, NC oldalon (csak azért, hogy ha esetleg Milleren csatlakoznék hozzátok TR oldalon). Egészen fasza, nem csalódtam, nagyjából azt hozza, amit vártam.

Hát a bétában nekem is volt egy pár levegöben futo ember de van 2 medium eu ,meg egy high szoval tudnánk hova menni ha akarnánk.

Snomag
Hogy a betaban nem voltak ennyien. Ugylatszik elszamoltak a dolgokat es ezt nem birjak

Jockey
figy, nalama levegobe rohangalnak a jatekosok olyan lag van, alpha member vagyok de fldughatom a seggembe a gyors bejutast, nem javaslom senkinek a millert mert ez vicc
ps1be is ez volt az elejen, bar ott ilyen szintu lagra nem emleksze, a gepem sem rossz es a netem sem, beta tokeletes volt mi a fasz valtozott meg?

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Mostmár sok eu szerver van szoval mégülis addig amig jo lesza miller addig át tudnánk menni másikra gondolom senkinek nics közel max lvl es karija vagy tévedek?

Krinyo
ha bejutsz

de most ha mindenki játszik vagy legalább is probál akkor még össze tudunk hozni egy jo kis csapatot vagy nem?

Krinyo
tegnap jó volt

Jockey
lol ugyanaz a kibaszott lag mint ps1-ben, semmi nem valtozott, jatszhatatlan..miller legalabb is..

Snomag
Jah, nem aggodom en emiatt, csak most nem tudok semmit csinalni :p

hát modjuk azért is lehet mert kb 1000 tolják egyszere de végülis csak tegnap indult majd lesz jobb is

Snomag
Az fps tok jo, szoval azzal nincs baj. Letoltes semmi nem fut, de megis tobb mps lagom van.

vedd 1 el lejjeb a grafikát ,meg ne fusson a játék mellet 30 millio másik prora és talán menni fog 😄

Krinyo
Balatonalmádi

ahogy látom akkor már mindenki bent van már csak 1 helyet monjdatok

Snomag
A lag az hihetetlen nalam is. Elobb kimentem vedett zonabol lelottem egy embert, visszamentem es ra kb 10 mpre csak ugy eldoltem.

Nálam Amerish teljesen jol megy

Jockey
hmm nalam massziv grafikai bugok vannak es eszmeletlen lagos, nalatok is? indar map

de ahogy látom sok embernek megy csak neked vmi ért nem 😞

Snomag
hat a jelenlegi szerver allapotokat elnezve ez ma elmarad

Szerintem amerish re menjünk ott van ránk a leg nagyobb szükség mitszoltok hozzá?

Krinyo
Kell hozzá egy csirkeláb 😄

nah szoval hol gyülekezzünk,várjük meg a többieket?

Jockey
g37? hogy talalom azt meg?😊

Snomag
PlanetSide 2
We are currently experiencing login issues. Please bear with us as we resolve them. Thanks!

Snomag
Ugyvelem, a 8oras kezdes nem fog osszejonni 😄

nekem meg most kidbo mert nics vmi telepitve vagy nics a helyén

Snomag
hamarosan kiderul..ha sikerul belepni a jatekba :p

Krinyo
g37

_Atti_
na észbekaptak már van 5 eu szerver. abból négy megy is

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

és melyik mapon?

Krinyo
20:00

mikor lesz a magyar gyûlés?

hát én se mondjunk kekem csak1 éve van 😄

Nekem SOE accal egész jól megy, Milleren vagyok. 1-2 óránként van egy crash játék közben, de amúgy belépéssel, accounttal semmi gond. SOE accom megvan kb 10 éve úgyhogy nem kell szívnom ezzel a pro7szarral.

elitehun
Ja, gondoltam hogy több lesz, csak leirtam 😊
de lesz az nem 4 perc lesz hidd el

elitehun
325 ember van elõttem. amikor beléptem 600 volt. most 4 percet ir hátralévõ idõnek.
persze 600 ember van elötted ott vártam kb fél orát és még volt 100

elitehun
Elvileg bedob kb 3 perc mulva.
elitehun
Nem, csak nem kell meglepõdni, hogy gondok vannak kevesebb mint 1 nappal a start után
nekem soe acc-al simán megy náha ledob de aránylag jol megy