1692
A regi ujratoltve..

width="800" height="300" name="banner" align="middle" allowScriptAccess="sameDomain"
allowFullScreen="false" type="application/x-shockwave-flash"wmode="transparent"
pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" />

SG játékos nyilvántartás | Játékos hozzáadása a nyilvántartáshoz
  • Terawatt
    Küldj Snomag-nek egy friend requestet. Az biztos célba ér. :)
  • bagalas
    többszöri próbálkozás után sem tudtam felvenni ingame kapcsolatot se Krionyo-val se Snomag-al.
    van valahol egy player kereső vagy esetleg valamit rosszul csinálok?
    esetleg sosincsenek online amikor próbálkozom?
    Akry néven vagyok TR oldalon Miller szerveren. Lennétek olyan kedvesek felvenni velem a kapcsolatot ha nem probléma?
  • Terawatt
    TR-es csiga.Új class lesz. :D
  • nxs
    Én konkrétan Alaplaya nevű cégtől kaptam hírlevelet,hogy azzal az accal amit náluk kreáltam kb 1 éve menjek PS2vel játszani :O
    Semmit nem regeltem hivatalos oldalon...valamiért ők automatice kreáltak nekem accot...
  • hundani99
    nekem megy de külön kell akkor letöltened ha a soe.com-os acc-al akarsz játszani

• Zero 7th
    És ez működött is már valakinek?

Én megpróbáltam, regisztrálni engedett, aztán a Steam kliens beszólt, hogy nekem a .eu-ról szedett kliens kell, és menjek a picsába.
  • hundani99
    de igen , ha soe.com-ra regisztrálsz és akkor többek közt oda is felregizhetsz ingyen
  • Krinyo
    Ma 8-kor miller-tr összeröffenés lesz, aki tud, jöjjön.
  • Krinyo
    .com-ra nem tudsz regelni.
  • hundani99
    bárhova regisztrálsz ugyan arra a szerverre tudsz bemenni mint a másik nics különbség.
  • Kashimus
    Sziasztok,
    Nekem egy olyan kérdésem lenne ,hogy van e jelentősége hogy
    http://www.planetside2.eu/
    http://www.planetside2.com/ on csinálok felhasználói fiókot?
    Itt arra gondolok hogy pl .com-os accal nem ugyan azokra a szerókra enged be stb stb (tehát az ilyen régióból adodó dolgokra gondolok)
    Válaszaitokat előre is köszönöm
  • Lemming
    Abszolút megértelek.
    Én kicsit úgy tekintek erre az egészre, hogy 'nagyból->kicsibe'.
    Azaz oké, zergek jönnek-mennek, oké, X% a population / territory balance.
    1-1 konfliktusban is megvannak az erőviszonyok, lehetőségek.

Én megpróbálom minden helyzetben megtalálni, ami a leghatékonyabb (és még tán fun is nekem). Esélytelennek érzem?
    Keresek másik helyet.

Igen, bosszantó, ha kempelni kell sokat és bosszantó, ha kempelnek, hogy esélyem sincs.

Hétvégi story:
    2 órán át verekedünk Mani bio labnál, mire a következők történtek:
    - Zerg vs Zerg mészárlás, yikes.
    - 20-30 ember elment körbefoglalni nekünk a környező területet TR warpgateből indulva.
    - X emberrel elkezdtük aktívan oldalba támadni a bio lab körüli outpostokat hogy ne legyen teleportjuk befelé.
    - Mikor ez nem ment, lentről, a vehicle terminálok körülről támadtuk azt a platformot ahonnan a legtöbb jött, fél óra lődözés után ki is írtottuk őket onnan, fent csökkent a számuk ergó lent egyre többen lehettünk végre.

Mindebben csak annyi részem volt, hogy szedtem a killeket, és más tán észre se vette, de kis, lokális győzelmek sorát arattam. Pl sniperek módszeres leszedése a platformról, ottani sunderer abuzálása, stb. Nekem ez elég. 'Unsung hero' feeling, de épp elég dícséret ha hirtelen megváltozik egy csata képe mert kiírtottál egy squadra való embert.

Tegnapi példa meg:
    Zergünk nagy boldogan beüt egy üres bázist, jön a command message, hogy eisa nagy szarban van, mindennki húzzon vissza. Drop vissza, elkergettük a vanu hordákat onnan.
    Két órával később megint ott volt balhé, megint odamentünk, állóháború alakult ki miután rávettem a peonokat hogy a hátsó ajtót védjék.
    Egész addig amíg nem jött egy felmentő sereg, igaz ez NC volt. Őket meg oldalba kapták a mieink.

Jó volt, pedig voltak olyan időszakok, hogy csak egy darab gránátra volt időm aztán borultam, máskor meg vakon lőttem ki a 300 lőszert az LMG összes tárából mert folyamatosan áramlottak be.

Ízlések és pofonok.
  • hunhogzilla
    Üdv, pár ismerősöm és jómagam Mallory-n játszunk Vanu oldalon, 6-7-en szoktunk lenni, esetleg ha valakit érdekel, keressen meg, Kakukk néven talál meg a szerveren :)
  • Smithwarden
    Ez viszont nagyon kiraly otlet.
    A legtobb f2p jatekban nem adnak lehetoseget vasarlas elotti fegyverprobara.
  • Tono34
    Pár nap múlva leszek újra én is, az AC3 kicsit beelőzött :)
  • Zero 7th
    Oh, ez király, köszi!
  • KonoHUN
    Kérdés: valaki próbálta már a twitch.tv streamelést? Csak annyi kérdésem lenne, hogy egy 10-15 megabites nettel, ahol a gép keményen bírja a strapát, szóval nem gond a vas, milyen beállítással érdemes használni a közvetítést? Mert tesztelgettem és időnként megakad a live, mivel a túl nagy csomagot a net nem igazán bírja, ahogy láttam, de nem is kéne fapadosra butítani xD
  • Basara
    Persze a Link lemaradt : http://wiki.planetside-universe.com/ps/Weapons
  • Basara
    Itt van egy planetside 2 wiki nem tudom, mennyire naprakész. :)
    Viszont nem muszáj megvenned a fegyvert, van rá lehetőség, hogy kipróbáld őket. Ha bemész a shopba és kikeresed magadnak a fegyvert ami érdekel, akkor amikor ráböksz az unlockra akkor megjelenik még egy ablak, hogy mivel fizetnél érte. Nah itt ezen az ablakon találsz egy olyan opciót alul, hogy Start trial ( vagy valami hasonló) Egy fél órán keresztül használhatod a fegyvert. Egyszerre csak egy fegyvert lehet próbálni a többire ilyenkor 8 órás cooldown kerül. Gyalogos és jármű fegyvert is ki lehet próbálni így. :)
  • Zero 7th
    #723-as problémámra valami tipp?

Van valahol aktuális wiki, vagy valami leírás a fegyverekről? 1000 cert nem kevés arra, hogy elszórjam valami szarra, amit aztán nem akarok használni...
  • Krinyo
    Várunk a jammers outfitbe. Írj ingame snomag-nak, vagy nekem, és felveszünk.
  • nxs
    Milleren TR oldalon keresek olyan csapatot akiket nem zavar egy teljesen kezdő
  • Snomag
    Mondtam en, hogy mar stabil ez a Miller! :p

Remelhetoleg ezek a hirtelen leallasok megszunnek hamar, mert bar csak 10percre hal le a server, kicsit zavaro.
  • Since
    Okés rendicsek, majd szóljatok akkor :)
  • KonoHUN
    Since: ezt tudom, de minket nem tölt el jó érzéssel, ha van más megoldás is. Akkor még megvárom mit írnak erre mások és megbeszélem a csapattársaimmal, aztán majd egyeztetünk :) Addig várok még a toborzással.
  • Since
    Szerintem a nagy csatában nem hiszem hogy lesz időd azzal foglalkozni hogy ki ellen is játszol. De ez csak az én véleményem.

Ha kitaláltok egy servert és ha vagyokt egy páran szívesen átmegyek.
  • KonoHUN
    Igazából azért kérdeztem így, mert nem szeretnék más frakciókban lévő magyar csapatokkal összetűzést. A legjobb, ha minden szervert csak egy oldalról, nem főként honfitársakat ölve foglalnánk be mi, magyarok :p
  • Aarch
    Én Miller-en NC-zek.
  • Since
    NC outfitben benne lennék, jelen pillanatban Miller serveren vagyok. Ha van valami konkrétum privátban megbeszélhetjük.
  • KonoHUN
    Üdv! Szeretném megkérdezni, mivel valaki írta lentebb, hogy Ceresen miként áll jelenleg az NC magyar emberek szempontjából? Esetleg átmozogtak-e másik szerverre? Ugyanis lehet indítanánk egy szervezettebb NC outfitet a közeljövőben és fontos lenne tudni, hol érdemes összehozni.
  • kifli
    Na most hagytam abba a játékot. Kicsit belemerültem :D
    Találkoztam pár külföldi sráccal, és elég jól összedolgoztunk. Ahogy végeztünk 1-1 pont elfoglalásával, már ott volt értünk a Galaxy és hasonlók :)
  • EnxTheOne
    Hi, azt szeretném megkérdezni hogy ez milyen fegyver?
    Kb 6.15-töl, valamilyen gépágyu ami kék plazmát lö.

• Basara
    20 perc sorban állás Milleren, végre bejutok, nagy öröm.
    Ki írás : 5 PERC MÚLVA LE ÁLL A SERVER.
    ... bazdmeg. :)
  • Terawatt
    Ez "tetszik". :D Járműves gránátos téma milleren is volt. Kezdőn a képernyőm szélei tele voltak a gránát jelző ikonnal.
  • Clysm
    Üdv!

Erősen javallott https://twitter.com/j_smedley a nézegetése. Ha valami hibát találtak, vagy lekapcsolnak, itt megtalálod.
  • kailee
    hát amióta rajta vagy ok ez az első alkalom amit hallok :D na mind 1 nekem még nem volt ilyen problémám :)
  • Kornan
    Sorry, hogy cáfolnom kell téged, de a Mallory-n pont most volt egy bug, ami miatt mindenki kiszállt pár órája. A jármű roncsok nem tűntek el, a gránátok sem robbantak fel, semmit nem lehetett javítani. Néhány helyen százával hevertek a drop podok. Utána vagy összeomlott vagy szerintem újra kellett indítani. Azt már nem vártam meg.
  • kailee
    a miller nem tudom hogy vagytok vele de már sokadszor omlik össze a mallory még egyszer se omlott össze

az meg hogy egyesek a kémpelésen túl nem látnak az már az ő bajuk nem azért van a 64^2 km eres pálya hogy mindig egy helybe legyél és csak ott kempelj az ellenfélnek a területeddel lévő szomszédos régióit bármelyiket támadhatod.

azon felül foglalni és védeni kel la játékban amibe benne van az is hogy kempelni kell. de ha kempelni nem akarsz akkor mozdulj ki és amíg a többiek tartják a bázist próbálj egy csapattal befoglalni a következő területet így mindig előrébb és előrébb helyezitek a csatát nem alakul ki álló háború!
  • Kornan
    Nem állítom, hogy nincsenek a planetside-ba hibák, pl jó lenne ha a stratégiai szintnek lenne valami célja, nagyobb tétje.

Már játszok egy ideje és párszor én is láttam ezeket a "zerg vonatokat", de többnyire nem erről szól a játék, és volt hogy ezek a vonatok találkoztak. Ha meg már túlerőben van az ellenfél és ki sem tudtok jönni a spawnról, akkor meg már nem érdemes oda spawnolni. Erre jó az outfit, ha látod, hogy az ellenség szervezetten támad nagy csoportban akkor te is szervezhetsz vagy részese lehetsz egy ilyen nagy csoportnak ami megállítja. Annyira nem nehéz figyelni a "nagy taktikára". Meg az a jó benne, hogy sokan tudják mit kell csinálni , anélkül, hogy kommunikálnánk.

Nekem bejönnek ezek a sok fős FPS-ek és egyenlőre ez is tetszik, de nyilván van olyan is akinek nem, mint pl te.

Régen amúgy nekem ez a játék tetszett, ez 64 fősen volt jó. Sajna már nem nagyon játsszák, mert elnéptelenedett és csak sokan jó. A játék neve Empires mod. Ez egy Half-life 2 mod. Jól meg volt csinálva benne a stratégiai szint is, itt is valami hasonló kéne. Volt kutatás, bányászat, járművek tervezése...
  • 37lz55
    köszi