Planetside 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Változtat a tényen?

elitehun
ember, tegnap jelent meg. az összes online játéknál ez van az elsõ 1-2 napban, akár elsõ héten is...
Ezt a hulladék szart, már bocsánat a kifejezésért... Hány embernek mûködik egyáltalán a játék közülünk? 4-5?

elitehun
Na, eu miller full....
Stefling
Mármeg azt írja, ha felhasználónév emlékeztetõt kérek, hogy nincs ilyen e-mail cím, aztán rákattolok megint a regisztrációra: You appear to be registering from a ProSieben Sat. 1 Games territory. Please click here to register for a ProSieben Sat. 1 Games account.

: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8

Ez nekem nem mûködik, a steames kliens közli, hogy régió szerint én pro7sat1 vagyok, regisztráljak oda accountot.

Stefling
Most meg ezt írja: There was an error completing your request. Please try again.

Valami itt még nem mûködik! 😄

: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8

elitehun
én is benne lennék miller vanu outfitbe 😄
Stefling
Nálam azt írja a játék, hogy nemjó a felhasznév vagy a pass. :-O Pedig jól írtam be mindent, igaz külsõ oldalon regiztem be, mert a steamen belül ha elindítom és bejön a belépõ ablak, nem enged egy linket sem megnyitni, hibát ír ki -.- de legalább engedne belépni...

Krinyo
Ma 8 óra körül összeröffen a magyar-TR banda, a miller szerveren. Akinek van kedve csatlakozni este, az majd írjon ingame rám, vagy snomagra.

Sok nc/vs dögöt kell irtani, szóval elkél a segítség 😉

vagy a meglévöket böviteni de lehet abba hagyom es majd este folytatom

elkélne egy 3. eu szerver

ezaz 600 ember rohadt jo

Terawatt
Én Nc oldalon csatlakoznék valahova haverommal. 😊 (miller)

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

ki játszik most is mert akkor találkozhatnánk ajátékban?

één szivesen csinálnék

milleren van valami magyar vanu csapat?😊

MaskimXul
Ezt próbáltad?
jah ,hát ugynem is nehéz

Krinyo
Alpha squaddal én hamar bejutok 😛

ez bizony igy van, de addig is ki kell birni valahogy

Krinyo
Azt kalkuláld bele, hogy egy hónapon belül lecsökken és stabilizálódik a játékosszám, ami azt is jelentheti, hogy a miller egy stabil medium-high popos szerver lesz, a woodman meg low. Láttunk már hasonlót más mmokban.

voltak, és vannak, és nincs megoldás rá a topicban =/
Van egy ötletem aki nem akar a milleren több mint 200 embert várni menjünk át a woodman-re ott csak 50 a max amire várni kell (nekem ott egy vanu-s arakterem van)

És elvileg 2 szerver van de bármelyik remész várni kell mert tele van

én nem tudom a steameset se az europait nekem soe-s accuntommal(és bétával)az amicsirol töltve nincsenek ilyen problémáim

Krinyo
Nézd meg a hivatalos fórumon, biztos hogy másnak is volt ilyen.

még nem egy eg=sz napja fut a szeró, ha továbbra is így marad valószínûleg nyitnak újat, bár az elit a Milleren fog maradni és az várhatóan többnyire telített lesz
nem tudom, nekem 1x sem indul el, elinditom elkezd pörögni a karika (mint mikor a windows is tölt) majd beáll mintha lefagyna és bezárodik a kliens. Ennyit csinál, eddig ahányszor probáltam feszt ezt csinálta, már letöltöttem 3x, legalább ennyiszer fel is raktam de a loginig sem jutok el EU val.

hundani, steamrõl lekapartam az amcsit, scináltam accot, belogolok és elküld az EUs oldalra, merthogy EUs vagyok. (ott legalább betudok logolni...)
Csak egy van? Nem úgy volt, hogy kettõ lesz rögtön?

Krinyo
Pár hét és nem lesz sor.

akkor nem vagyok egyedül a ledobásokkal ,de ez azért megoldhatnák vagy csináljanak még egy eurórai szervert

nah megint kezdõdik a torlódás kb 500 emberke van elõttem, a kliens viszont idõnként ledobáll, így van esély játszani, egy ideig
de ha csinálsz egy soe.com accot akkor neked is lehet az amcsirol letölteni meg minden

Sokan bétáztak, õk maradhatnak az amcsi regszerveren, csak mi, újak szopunk kötelezõen a pro7sat1-gyel. Az eus kliens meg fos, de lehet vele játszani, állítólag négybõl egyszer azért elindul.

hogyan tudtok azzal játszani? csak mert nekem nem engedi, ahogy belépnék közli h Eus vagyok és oda regeljek, és töltsem le a játékot (ott meg fos a kliens)? szóval valami ötletet azoktól akik játszanak? mi a titkotok?
akkor hogyan tudnék csatlakozni?

Melyik szerveren, melyik oldalon? Milleren van már magyar piroska klán, lásd #448 .

Krinyo

nem csinálunk egy magyar klánt?

MaskimXul
A szerverek ugyanazok, csak az amcsiknak a SOE kezeli az accountját, az európaiaknak meg a ProsiebenSat1. Ez utóbbi a visszajelzések alapján egy nagy kalap szar ami hol mûködik, hol nem.
áhh igen én is ez szedtem le csak azt hittem h másik szerverekre visz be

MaskimXul
Ha már van accod akkor ezt szedd le, és nem kell majd a prozíbenszattal szopnod.
jah értem mert nekem mondjuk van soe-s accom mert másik játékhoz az kellet és nem értetem de most már értem köszi 😄

Krinyo
tr oldalon a "jammers" magyar outfit, snomag-ra kell ráírni

MaskimXul
Az az európai installer, teljesen normális, hogy az eus oldalról azt tölti le.
igen igen de az nekem vmi ps2 psg akart letöltetni

planetside2.eu-ra, ha nekem szólt a kérdés.

planetside2.com-ra reggelsz vagy a soe.comra?

GYÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ. Faszom Gmail. Berakta a regisztrációs visszaigazoló emailemet a spamek közé. Basszaszíven, de hülye vagyok, hogy nem néztem eddig.