1692
A regi ujratoltve..

width="800" height="300" name="banner" align="middle" allowScriptAccess="sameDomain"
allowFullScreen="false" type="application/x-shockwave-flash"wmode="transparent"
pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" />

SG játékos nyilvántartás | Játékos hozzáadása a nyilvántartáshoz
  • Snomag
    a 9es, de mar szerintem nem lesz nagy aktivitas ma
  • Snomag
    Ezt az elejen csinalta nekem, de mar par napja nem jott elo ez a bug nalam.
  • 37lz55
    miller disconnect ismét, valahogy nem megy nekem ezzel a TR fegyókkal elsőre... nodemajd
    krinyó ts-en melyik szoba mert nem talállak titeket...
  • Smithwarden
    Hat borsot torni azt lehet jol szervezett csapattal.
    Es kb ennyi, de a nagy jatekmenetbe beleszolni nem.
  • Terawatt
    Képzelem mennyi fogalmad lehet a gw2es wvwről. Egyedül tényleg nem érsz semmit, de akár egy kisebb csapattal is borsot lehet törni az ellenség orra alá, és ha úgy állsz hozzá, hogy amit csinálsz nem ér semmit olyan is lesz a játékélményed. :)
  • Smithwarden
    Ilyesmi kb a velemenyem a jatekrol nekem is.
    De ezt sejtettem elore, ez volt a varhato nagyjabol. :p
    Tobb szaz fos csataknal 1 ember csak egy porszem, kb semmit jelent a jatekmenetben. De meg egy kis vagy kozepes csapat sem sokszor.
    Mar a 64-es BF3 harcokban is hasonlo feeling jott ram, hogy tok mind1 mit csinalok...
    A ZERG nyer. Azon az oldalon ahol "veletlenszeruen" tobb jatekos vagy kevesebb retardalt lep be.
    A kis taktikazasok nem ernek sokat, nagy taktikakra meg nem sokan figyelnek, mert kikapcsolodni es jatszani nem parancsteljesito robotkent akar a letobb ember, megha a celravezeto es logikus ugye az is lenne.
    Guild Wars 2-ben, WvWvW-ben is kb ugyanez van. Agyatlan zerg vonatok soprogetnek vegig a mapokon.
    Persze kiraly feeling eloszor bazi nagy csatakban reszt venni, de utana sokszor tobb a kilatastalan vergodes, mint az elvezetes jatek.

Legjobb multik szerintem 12-28 fosek, max talan 40.
    Ott 1 ember is szamit es kis csapattal, par haverral bele lehet szolni erosen a jatemenetbe es a tortenesekbe.
  • Zero 7th
    Az egyébként miért lehet, hogy olyan 10 perc játék után elkezd baszódni a grafika? Eltűnik MINDEN, CSAK a skyboxot meg a 3Dmap ikonjait látom (foglalható pontok ikonjai, emberek neve és a fejük fölötti kis háromszögek), meg leesik 5 alá az FPS. Ha forgolódok, bevibrál a világ, és még tíz perc, és elmúlik, de elég idegesítő MINDEN játék 10 percét vakon tölteni.

Memóriagond? Csak négy giga van a gépben most.
  • Witch king
    Sziasztok!
    Mit csináljak ha *Error: Unable to launch ConfigLaunchPath parameter not specified in digest ezt a hibát írja ki amikor a configot behoznám ? Mert a játék az alap felbonátssal el sem indul mert túl nagy az neki
  • Snomag
    megy a miller
  • Zero 7th
    Így van. Pont ez a bajom a játékkal, örülök, hogy felfogtad.

De írtam is már, volt, hogy fél órát kempelődtem egy bázisunknál 66-33% felállásban. Meguntam, átléptem másik squadba és bedroppoltam ahhoz az ellenséges bázishoz, ahol ők voltak. Ott meg ugyanez volt inverzben, állt száz emberünk a bázis körül, és lőtte a kimászkálókat.

Egyébként XP szempontjából jobb kempelődni, mint kempelni. Több a célpont, több a kill, két perc alatt megvan az az XP, amit egy foglalás ad.
  • hundani99
    hát igen 171 nél stagnál
  • Snomag
    Miller eppen lehalt
  • hundani99
    Csak ez a várakozás ne lennemár mennék szedni a népet
  • Chob
    Na jó. Akkor Lithcorp vagy Woodman szerveren lesz mint alt outfit.
    Milleren meg jelentkezek Snomag csapatához.
  • Snomag
    Hat akkor gyere velunk es majd latsz :D Mind2 reszrol.
  • Krinyo
    Akkor vagy állandóan nyertek, vagy állandóan vesztetek
  • Zero 7th
    Nem láttam még meghiúsult támadást...
  • Krinyo
    Az, hogy benne vagy egy random squadban akik nem csinálnak mást csak benne állnak a csata közepében, az nem ugyanaz, mintha aktív csapattal mennél.

Mi pl csináltunk már olyat, hogy a nagy zerg sereg mögött elvágtuk az összeköttetést a footholdjukkal, ezért megakadt a támadás, és volt időnk összeszedni a sorainkat, amíg valszeg te ott álltál a lecsóban, mondván, hogy ez "Basecamp: The Game".

• hundani99
    akkor most melyik szerveren gyülünk össze?
  • MaskimXul
    Nem lehet.
  • Krinyo
    snomagra vagy rám, ha nincs bent
  • Zero 7th
    Komolyan, nem értem, ti melyik játékkal játszotok. Számít, hogy amikor százan állunk a bázis körül, akkor squadban vagyok-e, vagy nem? Igen, mindig be szoktam lépni egy squadba. Odamegyek a támadó waypointhoz...és van ott egy akkora horda, hogy bődület.

Ugyanígy, ha ki sem tudom tenni a lábam a szobából, ahol lespawnoltam, mit segít az, ha csapatban vagyok? Ha nincs lerakott spawnpont vagy sunderer, akkor el sem jutok a csapatomig...
  • Kornan
    Ott van még a woodman szerver is, volt, hogy többen voltak ott mint milleren. Szoval inkább-e 2 közül kéne dönteni: woodman vs lithcorp. És akkor nem lesz konfliktus a milleren lévő tr klánnal, ha vki min2-be szeretne játszani.
  • Jockey
    kire kel rairni milleren ha joinolnek hozzatok?
  • Zopl
    Azt tudja valaki, ha nekem az us szerveren van acc-om, azt át lehet hozni az eu-ra?
  • Krinyo
    Ha csapattal mennél akkor lenne célod. Néznéd melyik bazisnak milyen benefitei vannak, hol kell lecsapni, ki mit hozzon, kit kell támogatni, hogy lehet egy kisebb squaddal összezavarni a nagy zerg rohamot. Persze ha egyedül slattyogsz akkor baromira unalmas.
  • Snomag
    Ertettem, 10perc es jovok :p
  • Terawatt
    Főnök össze kéne szedni a csapatot mert Vanu vérre szomjazok. :D
  • Zero 7th
    Jó, de ennek a játéknak lehetne az a címe, hogy Basecamp: The Game. Az eddigi játékidőm száz százaléka azzal telt, hogy kempeltem, vagy engem kempeltek. Esetleg megspékelve azzal, hogy utaztam, hogy kempelhessek.

Valahogy az hiányzik, hogy érezzem, hogy van célja annak, hogy ott vagyok. Ha mi kempelünk, akkor teljesen feleslegesnek érzem magam, ha meg védekezünk, akkor meg teljesen esélytelennek. Hiába ölök meg halálonként hármat-négyet az ellenség közül, hiába lövöm ki a tankjaikat, ha két-háromszor annyian vannak, és ők is ott spawnolnak a bázis körül. Egyszerűen nem azon múlik, hogy mit csinálok, hanem azon, hogy kik vannak többen az adott területen.

És annyiból jól látod a helyzetet, hogy azért nem CSézek több, mint tíz éve, mert nekem az a játékmenet primitív már, annak ellenére, hogy szerettem, míg meg nem jelentek sokkal jobb játékok.

Fogom még erőltetni egy kicsit, hátha lesz még jobb, csak ez így egy hét játék után kikívánkozott...
  • Krinyo
    "Igazából nem tetszik az a nagy TR uralom Milleren."
    Láttad volna, ahogy tegnap a saját wargate-ünkből se tudtunk kijönni biztonságosan akkora volt a tr "uralom" :D
  • Snomag
    nincs semmi baj azzal a TR uralommal
  • Chob
    Na végre tudok írni ide :D . A Miller szerverre csináltam egy Vanu Outfitet. Kicsit bajban vagyok mert azt olvastam, hogy Lithcorpon vannak magyar Vanu játékosok meg, hogy mivel 1 karaktert lehet csinálni 1 szerveren emiatt is legyen inkább Lithcorp szerveren. De ami engem zavar a többi másik komment, miszerint valószínűleg a Miller hosszútávon jobban megéri, és igen a legtöbb nagy Outfit a Milleren játszik.
    Valamit ki kell találni gyorsan, jó lenne ha jeleznék felém játékosok, hogy hol legyen. Igazából nem tetszik az a nagy TR uralom Milleren.
    Na mindegy, ingame elérhető vagyok Chob néven , vagy itt lehet jelentkezni: http://www.nasty-void.enjin.com/home .

Szabályzatot nem árt elolvasni és a jelentkezési lapot! :) Jó játékot!
  • Krinyo
    Eléggé leegyszerűsítetted a dolgot, ennyi erővel a cs is arról szól, hogy ki kempeli ki a bombát, aztán vége a körnek és új játék. Van értelme? Nincs. Vagyis de, a játékélmény. Persze leszámítva a k/d recskázókat.

• Shad01
    Megtaláltam, amit írtál, lefutott az ellenőrzés, most már jó. Köszönöm a segítséget!

Már csak jó fél óra, míg kivárom a 15 perces sort és játszhatok. :(
  • Agaba72
  • kifli
    beálításoknál megtaláltam,. hogy a b a deploy, de nem történt semmi :)
  • Kornan
    Kár, hogy végül ilyen megosztott lett. És ebbe nekem is szerepem volt. Most így utólag inkább úgy lett volna jó, hogy Terranként mindenki megy milerre, akiknek nem jó , hogy tele van, nem tetszik a TR vagy a sok tápos, stb... az meg jött volna NC-ként Ceresre, ami ilyen másodlagos gyűjtőként funkcionált volna. Vagy lehet, hogy csak én vagyok vele így, hogy mind a 3 fajjal szeretnék kicsit játszani, annak ellenére, hogy többnyire 1 helyen lennék.

Most írt rám valaki, hogy csinál vanu outfitet is, még egyenlőre nem 100% hova lesz. először azt is milerre szerette volna.
  • Shad01
    Lehet, hogy megszívtam, nem enged be a steames accommal a rendes. (Vagy valamit nagyon elrontottam.)

A felhasználónévre és az elfelejtett jelszóra is azt írja, nincs ilyen emaillal felhasználó.
  • Snomag
    A steames verzio is a launchert indita el. Ha az elindult akkor a bal also sarok kornyeken van egy ikon ami felhozza az advanced settingst es ott tudod validalni a futtatashoz szukseges fajlokat.
  • Zero 7th
    Ja, a vanuk meg a köcsög eldák. :P