1692
A regi ujratoltve..

width="800" height="300" name="banner" align="middle" allowScriptAccess="sameDomain"
allowFullScreen="false" type="application/x-shockwave-flash"wmode="transparent"
pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" />

SG játékos nyilvántartás | Játékos hozzáadása a nyilvántartáshoz
  • Szthomas
    Talált, süllyedt.
    Nem igazán akarok több karaktert futtatni, egyhez is van mit kioldani bőven. Hogy nem unalmas-e így? Egyáltalán nem.
    Én még a meglévő egy karakteremen belül sem szoktam minden osztállyal játszani. Én főleg támogató vagyok (orvos vagy mérnök), szóval csak szükség esetén tolom heavy-vel és nem is igazán fejlesztem ebből kifolyóan.
    Minden cert a támogató szerepre megy, valamint sundererre és galaxyra, a két favoritomra...
  • kifli
    gondolom fejleszt a hóhér 2 karaktert egyszerre :D

Cobalton kezdtem, de azzal a karakterrel azóta nem is játszottam, hogy megvan a milleres....

• Smithwarden
    Es miert nem csinalsz inkabb NC-s karaktert egy masik szerverre, Millere meg TR-t?
    Ha mar ahogy irod minel tobb "kozos akciot" akarsz tarsakkal, magyarokkal.
  • Szthomas
    Köszi az infókat srácok. Feliratkoztam a játékos adatbázisba.
    Látom azért vagyunk páran nc-sek milleren. A bétát terranként nyomtam de az nc-s fegyverek és járművek jobban bejöttek már akkor is szóval váltottam.
    Haverom holnaptól csatlakozik az általam kreált outfithez, valamint remélem sikerül beszerveznem bár embert a listából is.
    Jó lenne közös akciókat nyomni főleg úgy, hogy sokkal kötetlenebbül és könnyebben lehetne kommunikálni.
    Remélem később jóval több nc-s játékos lesz, szerintem méltatlanul hanyagolt frakció...
  • kailee
    nem értek egyet veled. egy szerverre 6000 ember fér be. kb 3-4 szerverrel kezdődött a játék az max 24000 ember lenne az összes többi mit csinálna addig várná a 10 ezres váró listát? mert mos van vagy 10-12 szerver az 72 ezer embert jelent és ez csak bővülni fog
  • hundani99
    Amugy szerintem nem kéne enyire szétszorodni a kisebb szerverek 1-2 honap és leálnak mert nem lesz anyi ember h fent lehessen tartani őket mert mindenki a fö szervereken lesz (szerintem)és,
    ha már van 1 terrarian outfit minek egy másik szerora ugyan ugy terran outfit ezzel csak egymást gyengitjük akkor már inkább más nation-be lehetne mert akkor aki avval akar oda megy. (de mondjuk minden ki a maga feje után megy)
  • kifli
    normális így :D
    törlöm a duplázottakat nem gond...
  • kifli
    MEgcsinálhatod, bár szerintem nem sok értelme van. Lévén, hogy alapjában véve azért van a táblázat, hogy lássuk, melyik sg-s névhez kit is kapcsolhatunk. De ha szeretnéd írd bele nyugodtan....
  • Kornan
    Jah és sorry, beírtam magam még1szer outfittel Malloryra, de úgy tűnik új bejegyzést hozott létre, ahelyett, hogy a régit javította volna.
  • Kornan
    Láttam, hogy fel vannak véve olyanok is akik nem sg-sek, megcsináljam én is ezt az outfitünk tagjaival?
  • Terawatt
    Aztán jól bevédtük a hídról a bázisunkat. Összességében nem unatkoztunk ma se. :)
  • kifli
    Bannerbe add magad hozzá a táblázathoz :)
    Arra van, hogy könnyebben megtaláljuk egymást, illetve tudjuk ki hol játszik :)
  • Basara
    Jammers páncélos roham... és ami nem látszik, hogy kb. 10 percre rá mind szörnyű halált haltunk. :)
  • Kornan
    Én most kb 15-ös vagyok mallory-n. Egyre több a magyar itt is, tegnap pl 5 taggal bővült az outfit. Tegnapelőtt már nem fértünk be egy squadba, platoont kellett csinálni. Igaz hétköznap lehet pangás van, én sem játszok mindig, meg többen csak ilyen "causal" gamerek. A szerver amúgy high-on szokott lenni csúcsidőben, volt már 1 perces sorban állás is kontinensre nemrég.

Lehet néha benézek Millerre is, ha épp egyedül lennék mallory-n netalántán, mert töröltem az NC-s karakteremet Ceresen. Játszottam egy rövid ideig is már és azért egy kicsit más mint mallory. Nekem kicsit úgy tűnt, hogy több az ilyen advanced taktika meg a jobb játékos. Talán el tudok lesni 1-2 trükköt, ami még nem terjedt el máshol. Habár már mallory-n is kezdenek megjelenni a rakétás liberatorok és a követő rakétások, különféle táposok. Csak idő kérdése, hogy konvergáljon.

Mindegy felvehettek Milleren, friendsbe, outfitbe, ha gondoljátok: ImperatorMaximus a karakterem. Cserébe ha gondoljátok néha ti is átnézhettek, be tudlak venni az outfitbe Mallory-n. Ide kb csak 2-en írogatunk onnét.

Nekem annyira nem szamit a CP, szerintem kb 5000-ből meg tudom venni ami kell. Már van 500-am nekem is.
  • kifli
    benner játékos nyilvántartás linkjére ha rákattolsz, akkor láthatod, mennyi nc-s van kb közülünk milleren.
  • Smithwarden
    Miller szerveren szinte minden magyar (vagy fogalmazzunk ugy, hogy a legtobb) TR oldalon van. [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1310630035&no=671]#671[/URL]
  • Szthomas
    Sziasztok. Eloszor is elnezest az ekezetek hianya miatt, angol billentyuzettel tolom egy internet kavezobol. A kerdesem az lenne, hogy nincs-e kedve valakinek kozos squad akciokban reszt venni? Letrehoztam egy outfitet kifejezetten magyar jatekosoknak es szivesen latok mindenkit. Sunderer-t es Galaxy-t nagyon surun hasznalok, szoval a helyszinre jutassal nem lesz gond, squad beacon is kioldva.
    Az outfit neve: Hungarian Freedom Fighters
    Szerver: Miller (EU-s szerver)
    Frakcio: New Conglomerate
    Ha ezen a szerveren van nc-s karakteretek es szivesen tolnatok csapatban jelezzetek itt, vagy keresettek a jatekban, Szthomas neven.
  • Terawatt
    Jammeresek: akiknek van kedve jönni játszani azt várom tsen.
  • Psychedelic #914
    Ha az ember csak azt nézi, hogyha megkell vennie egy játékot, simán ki kell fizetnie 12-15k, azért ha ezt a pénzt belenyomod a játékba, már vehetsz pár dolgot. De fölösleges, pár napig szenvedsz, aztán ha már valamit feltolsz erősre onnantól jóvilág. Meg szerintem azért ér annyit a játék, hogy ne sajnáljak 10 dolcsit egy top fegyverre, ha erre van igényem. Mindent meg amúgy se kell kimaxolni egy karakteren belül se, közel se kell 20k cert, van 10 féle optika fegyverre, és tudsz 1-et használni, van 10 féle fegyver, de csak 1-et tudsz használni, megveszed azt ami a legjobb neked és kész.

Arról nem is beszélve, hogy mennyivel roszabb lenne, ha itt is azt csinálnák mint más f2p játékokban, hogy pl. ha tankba akarsz ülni, vagy repülőt vezetni, akkor fizess elő, mert az csak a fizetősöknek jár, meg ha nem fizetsz elö, akkor csak az alap fegyvert használhatod stb.

Szerintem teljesen korrekt a dolog, engem pont az zavarna, ha 1 hét után mindenki mindent kimaxolna, értelmetlenné válna az egész rendszer.
  • Clysm
    Egyik nap szembejött velem. Azt hittem, csak valaki trollkodik a nevével. De nem :D
  • twi452
    Ezt nem csak te érzed így :)
    AJ is :D
  • bagalas
    remélem is hogy menni fog a játék 2025ig mert mire mindent kicertelek simán lesz 2025.
    2 hete megy a játék és kb 500 CPt szedtem összesen 11 szint alatt.
    egy fegyver 1000 CP, egy kasznak. és van belőle 5+1 és még a járműveket nem számoltam.
    testvírek között - most vadul tippelek - egy kaszt és mondjuk hozzá egy jármű kifullozása 20k cert lehet. ennyit 1 év alatt szedek össze ezzel a tempóval.
    Szép és jó hogy ingyenes a játék de ha ingyenesen használod kb csak arra vagy jó hogy célpontot és XPt jelents a pénzesebbeknek. szvsz persze... csak kavarognak a gondolataim mert nem tudok rendesen érvényesülni...
    inkább ne is figyeljetek rám :D
  • kailee
    "Csak gondolj vissza milyen játékok voltak 10-12 évvel ezelőtt, és hogy azóta milyen ugrások vannak évről évre. Biztos hogy 2025-ig ez a játék nem marad meg, de legalább jó marketing fogás.

Btw ezek a tervek simán megvalósúlhatnának a köv 3 évben."

Lehet hogy gyorsan fejlődik az ipar egyre jobb dolgok vannak de akkor is a pénz az úr annyira gyorsan nem fog neked se fejlődni ez a játék hogy a leírtakat 3 éven belül megcsinálják.

amit leírtak nem egy kis projekt elég durva azt megírni amit csak így most leírtak.

és hogy nem lehetne 2025ig játék? Nézzük az EveOnline-t 2003.03 mas játék azaz jövő májusba lesz 10 éves és még mindig toppon van a fejlesztéseknek és a játék egyedi rendszerének köszönhetően. rádeásul hozzá kapcsoltak most egy 2 játékot is a Dust-514-et, ami függ az EveOnline-tol.

a planetside 2 most jelent még csak meg nagy beharangozása nem volt de még is rengetegen játszanak vele. 1-2 éven belül még többen fognak mert a gépek teljesítménye nő az áruk lefele megy és egyre több ember tud játszani vele aki addig nem tudott.

A fejlesztések ha évenként jönnének akkor is eltartanák minimum 10 évig de mindig lesz újabb és újabb korosztály aki elkezd majd vele játszani. Szóval szerintem nem kell leírni a játékot reális az hogy vígan kibírja a 2025 ös évig
  • Clysm
    Vettem is belőle szekszi kamuflázst a Galaxymra :D
  • hundani99
    áhh ez nagyon jo :D köszi
  • Basara
    Soe online felhasználók!( Eu Prosiben felhasználók abba is hagyhatják az olvasást itt) Lehet szerezni 170 Station Cash-t ingyen.
    Az egyedüli dolog amit tennetek kell az az, hogy bejelentkeztek ennek a két SOE játéknak a weblapján az acuntotokal:
    http://www.freerealms.com
    https://www.clonewarsadventures.com
    Mindkét oldal 85 sc-t ad bejelentkezésnél automatikusan. :)
  • Basara
    Megzavart a városból felszálló füst, nah :D
  • Krinyo
    "enyhén" :D
  • Basara
    Tess. ( Oké a bombázás túlzás volt már látom. :D )

• Krinyo
    Bombáz? Mutasd! :D
    Elvileg nem lesz rajta levegő-föld fegyver.
  • Basara
    Igazából a techplanteknél kialakuló "hátsó ajtó kemp" miatt gondolkodom ezen, mivel ott nagyon meg tud álni egy bázis foglalás. :) Akkor van egy kettő engi feltehetőleg a hátam mögött az ajtó környékén álldogálva.
  • Thanatos
    ha bázisba ugrálsz be hol lesz ott ammo box-od? sehol..., legalábbis szerintem :)
  • Basara
    Oké kérnék egy kis tanácsot:
    Gondolkodtam egy Light Assult összeállításon amit főként bázis behatolásra használnék.(Techplant és Bio Lab)
    Úgy nézne ki, hogy Fűst gránát, IRNV távcső és Flak páncél.
    Nah most két lehetséges felállás van erre : Kézi fűst gránát vagy fegyverre szerelt. A Kézi verziót akkár most is megtudnám csinálni (van kb 250 certem) viszont a gránátot csak termináloknál tudnám után tölteni. A másik verzió kb 630 cert-be kerülne ( 500 a fegyver, 100 a gránát kieg, stb) viszont ennél ammo boxal is újratárazhatom a gránátot... de ugye ez rengetek certbe kerül amit másra is költhetnék ( kapásból tudom mondani az A2A rakétát a Moszkra)
    Szerintetek melyik lenne jobb?
  • EnxTheOne
    Youtubeon elég soka videot láttam ahol 30-40 tank ment együtt, ha azok megszorják ezt a carriert nem marad ebböl semmi :D
    Gondolom még maxra fejlesztve is sokkal lassab lesz mint egy galaxy
  • Basara
    Oké közben láttam smedley twitterjén egy újabb conceptartot ahol egy ilyen dőg bombáz egy várost. :) Micsoda légi harcok lesznek ezek körül jaj.
  • Krinyo
    Az nem repülőgép-anyahajó, hanem egy járműszállító, tankszállító repülőgép (carrier).

• Krinyo
    Csak gondolj vissza milyen játékok voltak 10-12 évvel ezelőtt, és hogy azóta milyen ugrások vannak évről évre. Biztos hogy 2025-ig ez a játék nem marad meg, de legalább jó marketing fogás.

Btw ezek a tervek simán megvalósúlhatnának a köv 3 évben.
  • Basara
    ...ééés persze nem tudom rendesen belinkelni:
    https://twitter.com/j_smedley/status/274270398860914688/photo/1
  • Basara
    Áh itt is a kép.
  • Basara
    A vízi járműs részel kapcsolatban megtudom jegyezni, hogy valamelyik fejlesztő twitterén feltűnt egy Terran repülőgép anyahajó képe. :)