Planetside 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Találkoztam pár külföldi sráccal, és elég jól összedolgoztunk. Ahogy végeztünk 1-1 pont elfoglalásával, már ott volt értünk a Galaxy és hasonlók :)
Kb 6.15-töl, valamilyen gépágyu ami kék plazmát lö.
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
Ki írás : 5 PERC MÚLVA LE ÁLL A SERVER.
... bazdmeg. :)
Mechwarrior Online - Basara Eu Miller - Basiman [Terran Republic]
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
Erõsen javallott https://twitter.com/j_smedley a nézegetése. Ha valami hibát találtak, vagy lekapcsolnak, itt megtalálod.
http://kailee.atw.hu/egyeb/index.html: KaileeAdmiral Word of Warships Legendák by Kailee
az meg hogy egyesek a kémpelésen túl nem látnak az már az õ bajuk nem azért van a 64^2 km eres pálya hogy mindig egy helybe legyél és csak ott kempelj az ellenfélnek a területeddel lévõ szomszédos régióit bármelyiket támadhatod.
azon felül foglalni és védeni kel la játékban amibe benne van az is hogy kempelni kell. de ha kempelni nem akarsz akkor mozdulj ki és amíg a többiek tartják a bázist próbálj egy csapattal befoglalni a következõ területet így mindig elõrébb és elõrébb helyezitek a csatát nem alakul ki álló háború!
http://kailee.atw.hu/egyeb/index.html: KaileeAdmiral Word of Warships Legendák by Kailee
Már játszok egy ideje és párszor én is láttam ezeket a "zerg vonatokat", de többnyire nem errõl szól a játék, és volt hogy ezek a vonatok találkoztak. Ha meg már túlerõben van az ellenfél és ki sem tudtok jönni a spawnról, akkor meg már nem érdemes oda spawnolni. Erre jó az outfit, ha látod, hogy az ellenség szervezetten támad nagy csoportban akkor te is szervezhetsz vagy részese lehetsz egy ilyen nagy csoportnak ami megállítja. Annyira nem nehéz figyelni a "nagy taktikára". Meg az a jó benne, hogy sokan tudják mit kell csinálni , anélkül, hogy kommunikálnánk.
Nekem bejönnek ezek a sok fõs FPS-ek és egyenlõre ez is tetszik, de nyilván van olyan is akinek nem, mint pl te.
Régen amúgy nekem ez a játék tetszett, ez 64 fõsen volt jó. Sajna már nem nagyon játsszák, mert elnéptelenedett és csak sokan jó. A játék neve Empires mod. Ez egy Half-life 2 mod. Jól meg volt csinálva benne a stratégiai szint is, itt is valami hasonló kéne. Volt kutatás, bányászat, jármûvek tervezése...
krinyó ts-en melyik szoba mert nem talállak titeket...
Es kb ennyi, de a nagy jatekmenetbe beleszolni nem.
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
De ezt sejtettem elore, ez volt a varhato nagyjabol. :p
Tobb szaz fos csataknal 1 ember csak egy porszem, kb semmit jelent a jatekmenetben. De meg egy kis vagy kozepes csapat sem sokszor.
Mar a 64-es BF3 harcokban is hasonlo feeling jott ram, hogy tok mind1 mit csinalok...
A ZERG nyer. Azon az oldalon ahol "veletlenszeruen" tobb jatekos vagy kevesebb retardalt lep be.
A kis taktikazasok nem ernek sokat, nagy taktikakra meg nem sokan figyelnek, mert kikapcsolodni es jatszani nem parancsteljesito robotkent akar a letobb ember, megha a celravezeto es logikus ugye az is lenne.
Guild Wars 2-ben, WvWvW-ben is kb ugyanez van. Agyatlan zerg vonatok soprogetnek vegig a mapokon.
Persze kiraly feeling eloszor bazi nagy csatakban reszt venni, de utana sokszor tobb a kilatastalan vergodes, mint az elvezetes jatek.
Legjobb multik szerintem 12-28 fosek, max talan 40.
Ott 1 ember is szamit es kis csapattal, par haverral bele lehet szolni erosen a jatemenetbe es a tortenesekbe.
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
Memóriagond? Csak négy giga van a gépben most.
Mit csináljak ha *Error: Unable to launch ConfigLaunchPath parameter not specified in digest ezt a hibát írja ki amikor a configot behoznám ? Mert a játék az alap felbonátssal el sem indul mert túl nagy az neki
De írtam is már, volt, hogy fél órát kempelõdtem egy bázisunknál 66-33% felállásban. Meguntam, átléptem másik squadba és bedroppoltam ahhoz az ellenséges bázishoz, ahol õk voltak. Ott meg ugyanez volt inverzben, állt száz emberünk a bázis körül, és lõtte a kimászkálókat.
Egyébként XP szempontjából jobb kempelõdni, mint kempelni. Több a célpont, több a kill, két perc alatt megvan az az XP, amit egy foglalás ad.
Milleren meg jelentkezek Snomag csapatához.
Mi pl csináltunk már olyat, hogy a nagy zerg sereg mögött elvágtuk az összeköttetést a footholdjukkal, ezért megakadt a támadás, és volt idõnk összeszedni a sorainkat, amíg valszeg te ott álltál a lecsóban, mondván, hogy ez "Basecamp: The Game".
Ugyanígy, ha ki sem tudom tenni a lábam a szobából, ahol lespawnoltam, mit segít az, ha csapatban vagyok? Ha nincs lerakott spawnpont vagy sunderer, akkor el sem jutok a csapatomig...
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
MWO: Veszmadar
Valahogy az hiányzik, hogy érezzem, hogy van célja annak, hogy ott vagyok. Ha mi kempelünk, akkor teljesen feleslegesnek érzem magam, ha meg védekezünk, akkor meg teljesen esélytelennek. Hiába ölök meg halálonként hármat-négyet az ellenség közül, hiába lövöm ki a tankjaikat, ha két-háromszor annyian vannak, és õk is ott spawnolnak a bázis körül. Egyszerûen nem azon múlik, hogy mit csinálok, hanem azon, hogy kik vannak többen az adott területen.
És annyiból jól látod a helyzetet, hogy azért nem CSézek több, mint tíz éve, mert nekem az a játékmenet primitív már, annak ellenére, hogy szerettem, míg meg nem jelentek sokkal jobb játékok.
Fogom még erõltetni egy kicsit, hátha lesz még jobb, csak ez így egy hét játék után kikívánkozott...
Láttad volna, ahogy tegnap a saját wargate-ünkbõl se tudtunk kijönni biztonságosan akkora volt a tr "uralom" :D
Valamit ki kell találni gyorsan, jó lenne ha jeleznék felém játékosok, hogy hol legyen. Igazából nem tetszik az a nagy TR uralom Milleren.
Na mindegy, ingame elérhetõ vagyok Chob néven , vagy itt lehet jelentkezni: http://www.nasty-void.enjin.com/home .
Szabályzatot nem árt elolvasni és a jelentkezési lapot! :) Jó játékot!
Már csak jó fél óra, míg kivárom a 15 perces sort és játszhatok. :(
Most írt rám valaki, hogy csinál vanu outfitet is, még egyenlõre nem 100% hova lesz. elõször azt is milerre szerette volna.
A felhasználónévre és az elfelejtett jelszóra is azt írja, nincs ilyen emaillal felhasználó.