Planetside 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kifli
Na most hagytam abba a játékot. Kicsit belemerültem :D
Találkoztam pár külföldi sráccal, és elég jól összedolgoztunk. Ahogy végeztünk 1-1 pont elfoglalásával, már ott volt értünk a Galaxy és hasonlók :)
Hi, azt szeretném megkérdezni hogy ez milyen fegyver?
Kb 6.15-töl, valamilyen gépágyu ami kék plazmát lö.

http://www.youtube.com/v/KHAhQBcv7JI&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

20 perc sorban állás Milleren, végre bejutok, nagy öröm.
Ki írás : 5 PERC MÚLVA LE ÁLL A SERVER.
... bazdmeg. :)

Mechwarrior Online - Basara Eu Miller - Basiman [Terran Republic]

Terawatt
Ez "tetszik". :D Jármûves gránátos téma milleren is volt. Kezdõn a képernyõm szélei tele voltak a gránát jelzõ ikonnal.

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

Üdv!

Erõsen javallott https://twitter.com/j_smedley a nézegetése. Ha valami hibát találtak, vagy lekapcsolnak, itt megtalálod.
hát amióta rajta vagy ok ez az elsõ alkalom amit hallok :D na mind 1 nekem még nem volt ilyen problémám :)

http://kailee.atw.hu/egyeb/index.html: KaileeAdmiral Word of Warships Legendák by Kailee

Kornan
Sorry, hogy cáfolnom kell téged, de a Mallory-n pont most volt egy bug, ami miatt mindenki kiszállt pár órája. A jármû roncsok nem tûntek el, a gránátok sem robbantak fel, semmit nem lehetett javítani. Néhány helyen százával hevertek a drop podok. Utána vagy összeomlott vagy szerintem újra kellett indítani. Azt már nem vártam meg.
a miller nem tudom hogy vagytok vele de már sokadszor omlik össze a mallory még egyszer se omlott össze

az meg hogy egyesek a kémpelésen túl nem látnak az már az õ bajuk nem azért van a 64^2 km eres pálya hogy mindig egy helybe legyél és csak ott kempelj az ellenfélnek a területeddel lévõ szomszédos régióit bármelyiket támadhatod.

azon felül foglalni és védeni kel la játékban amibe benne van az is hogy kempelni kell. de ha kempelni nem akarsz akkor mozdulj ki és amíg a többiek tartják a bázist próbálj egy csapattal befoglalni a következõ területet így mindig elõrébb és elõrébb helyezitek a csatát nem alakul ki álló háború!

http://kailee.atw.hu/egyeb/index.html: KaileeAdmiral Word of Warships Legendák by Kailee

Kornan
Nem állítom, hogy nincsenek a planetside-ba hibák, pl jó lenne ha a stratégiai szintnek lenne valami célja, nagyobb tétje.

Már játszok egy ideje és párszor én is láttam ezeket a "zerg vonatokat", de többnyire nem errõl szól a játék, és volt hogy ezek a vonatok találkoztak. Ha meg már túlerõben van az ellenfél és ki sem tudtok jönni a spawnról, akkor meg már nem érdemes oda spawnolni. Erre jó az outfit, ha látod, hogy az ellenség szervezetten támad nagy csoportban akkor te is szervezhetsz vagy részese lehetsz egy ilyen nagy csoportnak ami megállítja. Annyira nem nehéz figyelni a "nagy taktikára". Meg az a jó benne, hogy sokan tudják mit kell csinálni , anélkül, hogy kommunikálnánk.

Nekem bejönnek ezek a sok fõs FPS-ek és egyenlõre ez is tetszik, de nyilván van olyan is akinek nem, mint pl te.

Régen amúgy nekem ez a játék tetszett, ez 64 fõsen volt jó. Sajna már nem nagyon játsszák, mert elnéptelenedett és csak sokan jó. A játék neve Empires mod. Ez egy Half-life 2 mod. Jól meg volt csinálva benne a stratégiai szint is, itt is valami hasonló kéne. Volt kutatás, bányászat, jármûvek tervezése...
köszi

Snomag
a 9es, de mar szerintem nem lesz nagy aktivitas ma

Snomag
Ezt az elejen csinalta nekem, de mar par napja nem jott elo ez a bug nalam.

miller disconnect ismét, valahogy nem megy nekem ezzel a TR fegyókkal elsõre... nodemajd
krinyó ts-en melyik szoba mert nem talállak titeket...

Smithwarden
Hat borsot torni azt lehet jol szervezett csapattal.
Es kb ennyi, de a nagy jatekmenetbe beleszolni nem.

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Terawatt
Képzelem mennyi fogalmad lehet a gw2es wvwrõl. Egyedül tényleg nem érsz semmit, de akár egy kisebb csapattal is borsot lehet törni az ellenség orra alá, és ha úgy állsz hozzá, hogy amit csinálsz nem ér semmit olyan is lesz a játékélményed. :)

Smithwarden
Ilyesmi kb a velemenyem a jatekrol nekem is.
De ezt sejtettem elore, ez volt a varhato nagyjabol. :p
Tobb szaz fos csataknal 1 ember csak egy porszem, kb semmit jelent a jatekmenetben. De meg egy kis vagy kozepes csapat sem sokszor.
Mar a 64-es BF3 harcokban is hasonlo feeling jott ram, hogy tok mind1 mit csinalok...
A ZERG nyer. Azon az oldalon ahol "veletlenszeruen" tobb jatekos vagy kevesebb retardalt lep be.
A kis taktikazasok nem ernek sokat, nagy taktikakra meg nem sokan figyelnek, mert kikapcsolodni es jatszani nem parancsteljesito robotkent akar a letobb ember, megha a celravezeto es logikus ugye az is lenne.
Guild Wars 2-ben, WvWvW-ben is kb ugyanez van. Agyatlan zerg vonatok soprogetnek vegig a mapokon.
Persze kiraly feeling eloszor bazi nagy csatakban reszt venni, de utana sokszor tobb a kilatastalan vergodes, mint az elvezetes jatek.

Legjobb multik szerintem 12-28 fosek, max talan 40.
Ott 1 ember is szamit es kis csapattal, par haverral bele lehet szolni erosen a jatemenetbe es a tortenesekbe.

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Az egyébként miért lehet, hogy olyan 10 perc játék után elkezd baszódni a grafika? Eltûnik MINDEN, CSAK a skyboxot meg a 3Dmap ikonjait látom (foglalható pontok ikonjai, emberek neve és a fejük fölötti kis háromszögek), meg leesik 5 alá az FPS. Ha forgolódok, bevibrál a világ, és még tíz perc, és elmúlik, de elég idegesítõ MINDEN játék 10 percét vakon tölteni.

Memóriagond? Csak négy giga van a gépben most.

Sziasztok!
Mit csináljak ha *Error: Unable to launch ConfigLaunchPath parameter not specified in digest ezt a hibát írja ki amikor a configot behoznám ? Mert a játék az alap felbonátssal el sem indul mert túl nagy az neki
Snomag
megy a miller

Így van. Pont ez a bajom a játékkal, örülök, hogy felfogtad.

De írtam is már, volt, hogy fél órát kempelõdtem egy bázisunknál 66-33% felállásban. Meguntam, átléptem másik squadba és bedroppoltam ahhoz az ellenséges bázishoz, ahol õk voltak. Ott meg ugyanez volt inverzben, állt száz emberünk a bázis körül, és lõtte a kimászkálókat.

Egyébként XP szempontjából jobb kempelõdni, mint kempelni. Több a célpont, több a kill, két perc alatt megvan az az XP, amit egy foglalás ad.

hát igen 171 nél stagnál

Snomag
Miller eppen lehalt

Csak ez a várakozás ne lennemár mennék szedni a népet

Na jó. Akkor Lithcorp vagy Woodman szerveren lesz mint alt outfit.
Milleren meg jelentkezek Snomag csapatához.
Snomag
Hat akkor gyere velunk es majd latsz :D Mind2 reszrol.

Krinyo
Akkor vagy állandóan nyertek, vagy állandóan vesztetek <#idiota>

Nem láttam még meghiúsult támadást...

Krinyo
Az, hogy benne vagy egy random squadban akik nem csinálnak mást csak benne állnak a csata közepében, az nem ugyanaz, mintha aktív csapattal mennél.

Mi pl csináltunk már olyat, hogy a nagy zerg sereg mögött elvágtuk az összeköttetést a footholdjukkal, ezért megakadt a támadás, és volt idõnk összeszedni a sorainkat, amíg valszeg te ott álltál a lecsóban, mondván, hogy ez "Basecamp: The Game".

akkor most melyik szerveren gyülünk össze?

MaskimXul
Nem lehet.
Krinyo
snomagra vagy rám, ha nincs bent

Komolyan, nem értem, ti melyik játékkal játszotok. Számít, hogy amikor százan állunk a bázis körül, akkor squadban vagyok-e, vagy nem? Igen, mindig be szoktam lépni egy squadba. Odamegyek a támadó waypointhoz...és van ott egy akkora horda, hogy bõdület.

Ugyanígy, ha ki sem tudom tenni a lábam a szobából, ahol lespawnoltam, mit segít az, ha csapatban vagyok? Ha nincs lerakott spawnpont vagy sunderer, akkor el sem jutok a csapatomig...

Kornan
Ott van még a woodman szerver is, volt, hogy többen voltak ott mint milleren. Szoval inkább-e 2 közül kéne dönteni: woodman vs lithcorp. És akkor nem lesz konfliktus a milleren lévõ tr klánnal, ha vki min2-be szeretne játszani.
Jockey
kire kel rairni milleren ha joinolnek hozzatok?

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Azt tudja valaki, ha nekem az us szerveren van acc-om, azt át lehet hozni az eu-ra?

MWO: Veszmadar

Krinyo
Ha csapattal mennél akkor lenne célod. Néznéd melyik bazisnak milyen benefitei vannak, hol kell lecsapni, ki mit hozzon, kit kell támogatni, hogy lehet egy kisebb squaddal összezavarni a nagy zerg rohamot. Persze ha egyedül slattyogsz akkor baromira unalmas.

Snomag
Ertettem, 10perc es jovok :p

Terawatt
Fõnök össze kéne szedni a csapatot mert Vanu vérre szomjazok. :D

Jó, de ennek a játéknak lehetne az a címe, hogy Basecamp: The Game. Az eddigi játékidõm száz százaléka azzal telt, hogy kempeltem, vagy engem kempeltek. Esetleg megspékelve azzal, hogy utaztam, hogy kempelhessek.

Valahogy az hiányzik, hogy érezzem, hogy van célja annak, hogy ott vagyok. Ha mi kempelünk, akkor teljesen feleslegesnek érzem magam, ha meg védekezünk, akkor meg teljesen esélytelennek. Hiába ölök meg halálonként hármat-négyet az ellenség közül, hiába lövöm ki a tankjaikat, ha két-háromszor annyian vannak, és õk is ott spawnolnak a bázis körül. Egyszerûen nem azon múlik, hogy mit csinálok, hanem azon, hogy kik vannak többen az adott területen.

És annyiból jól látod a helyzetet, hogy azért nem CSézek több, mint tíz éve, mert nekem az a játékmenet primitív már, annak ellenére, hogy szerettem, míg meg nem jelentek sokkal jobb játékok.

Fogom még erõltetni egy kicsit, hátha lesz még jobb, csak ez így egy hét játék után kikívánkozott...

Krinyo
"Igazából nem tetszik az a nagy TR uralom Milleren."
Láttad volna, ahogy tegnap a saját wargate-ünkbõl se tudtunk kijönni biztonságosan akkora volt a tr "uralom" :D

Snomag
nincs semmi baj azzal a TR uralommal <#eplus2><#nevetes1>

Na végre tudok írni ide :D . A Miller szerverre csináltam egy Vanu Outfitet. Kicsit bajban vagyok mert azt olvastam, hogy Lithcorpon vannak magyar Vanu játékosok meg, hogy mivel 1 karaktert lehet csinálni 1 szerveren emiatt is legyen inkább Lithcorp szerveren. De ami engem zavar a többi másik komment, miszerint valószínûleg a Miller hosszútávon jobban megéri, és igen a legtöbb nagy Outfit a Milleren játszik.
Valamit ki kell találni gyorsan, jó lenne ha jeleznék felém játékosok, hogy hol legyen. Igazából nem tetszik az a nagy TR uralom Milleren.
Na mindegy, ingame elérhetõ vagyok Chob néven , vagy itt lehet jelentkezni: http://www.nasty-void.enjin.com/home .

Szabályzatot nem árt elolvasni és a jelentkezési lapot! :) Jó játékot!
Krinyo
Eléggé leegyszerûsítetted a dolgot, ennyi erõvel a cs is arról szól, hogy ki kempeli ki a bombát, aztán vége a körnek és új játék. Van értelme? Nincs. Vagyis de, a játékélmény. Persze leszámítva a k/d recskázókat.

Megtaláltam, amit írtál, lefutott az ellenõrzés, most már jó. Köszönöm a segítséget!

Már csak jó fél óra, míg kivárom a 15 perces sort és játszhatok. :(
<#eljen> <#papakacsint>

kifli
beálításoknál megtaláltam,. hogy a b a deploy, de nem történt semmi :)
Kornan
Kár, hogy végül ilyen megosztott lett. És ebbe nekem is szerepem volt. Most így utólag inkább úgy lett volna jó, hogy Terranként mindenki megy milerre, akiknek nem jó , hogy tele van, nem tetszik a TR vagy a sok tápos, stb... az meg jött volna NC-ként Ceresre, ami ilyen másodlagos gyûjtõként funkcionált volna. Vagy lehet, hogy csak én vagyok vele így, hogy mind a 3 fajjal szeretnék kicsit játszani, annak ellenére, hogy többnyire 1 helyen lennék.

Most írt rám valaki, hogy csinál vanu outfitet is, még egyenlõre nem 100% hova lesz. elõször azt is milerre szerette volna.
Lehet, hogy megszívtam, nem enged be a steames accommal a rendes. (Vagy valamit nagyon elrontottam.)

A felhasználónévre és az elfelejtett jelszóra is azt írja, nincs ilyen emaillal felhasználó.
Snomag
A steames verzio is a launchert indita el. Ha az elindult akkor a bal also sarok kornyeken van egy ikon ami felhozza az advanced settingst es ott tudod validalni a futtatashoz szukseges fajlokat.

Ja, a vanuk meg a köcsög eldák. :P