Olcsó és népszerű a háború
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pl. bejelentik, hogy az USA gazdasága még rosszabb állapotban van mint gondoltuk. Az emberek hogy reagálnak?
1. Kitör a pánik, az USA gazdasága összeomlik.
2. Nemtörténik semmi, mindenki azt gondolja, hazugság.
3. Nem történik semmi, mindenki azt gondolja, hiszen eddig is tudtuk.
Nekem mint kisembernek mi a fontos? Hogy igaz, vagy hamis az állítás?
Ugyan már!
Hanem az, hogy a tõzsdén a bróker mit gondol arról, hogy a másik bróker mit gondol arról, hogy ez a hír mit jelenthet neki, ha az emberek így vagy úgy reagálnak, és a aztán a tõzsdei mozgások hatására a bankok, vagy a kormányok mennyire látják a kuncsaftok felé elfogadtathatónak, hogy belõlük erre az eseményre hivatkozva még több pénzt préseljenek ki.
Csak ennyire egyszerû manapság az igaz, vagy hamis kérdése.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Furcsa mód nemrég volt az a csaj akit arcon öntöttek sósavval... Na az sem úgy volt, ahogy európába eljutott... Aljazeera-án elég szépen le volt írva, hogy valóban mi történt (igen a férj öntötte le de volt elõzménye)
...ami a hõsöket illeti tényleg azok , középkori felfogás szerint.........
Egyébként nem gyerekes dolog a szóhasználattal baszakodni? Szép magyar szó, hát használjuk.
Vajon egy nálunk erõsebb, technikailag fejlettebb, ideológiai felsõbbrendûségük teljes tudatában levõ megszálló erõ ellen harcolni, nem hõsiesség?
Most pl Mimirõl a francia ellenálló lányról beszélek, természetesen.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
De azt mondd még meg hogy az a szar amit linkeltél akkor miért forrás? Mi forrás ha az nem ahonnan közvetlenül elérhetõ az összes újságcikk, és jelentés amire támaszkodik? Miért csak az forrás amit egy vadidegen ember kitalál és semmivel sem bizonyítja csak azzal hogy "eskü hogy ez tök így volt"? Azért mert másban neked adott igazat? És mi van ha te akkor tévedtél? Két hülyeség az már igazság? És mi van ha akkor még nem hazudott csak most?
És ezek után jön valaki, és hivatkozik egy hivatalos forrásra azzal a felkiáltással, hogy de ez hivatalos, ezért ez az igaz. Közben meg tudni azt semmit se tud. Nonszensz.
És nem, a #250 az csak úgy általánosságban mindenkinek ment. Hisz kellemes olvasmány. Engem mindig feldühít ez a baromság. Egyszer egy ismerõsöm egy háborúkról szóló vita során (valaki megkérdõjelezte hogy a mészárlás bármikor is hõsies lenne) benyögte hogy "Minden háborúban vannak hõsök. Például Afganisztánban is, csak egyesek manapság terroristáknak nevezik õket."
Hát én ott azt hittem összefosom magam.
Nem véletlenül nem fogjadják el SEHOL, ahol komolyabb dolgokról van szó. (De már a diploma munkánál sem ha jól tudom)
Nem, nem valószínû, hogy a Gulagra kerülnék, Veled ellentétben...:-DDD
http://vakond.hu/
Forrást is hoztam. Mit akarsz a forrásokkal való érvelés és a hit szembeállításával?
According to Amnesty International, the Taliban commit war crimes by targeting civilians, including killing teachers, abducting aid workers and burning school buildings. Amnesty International said that up to 756 civilians were killed in 2006 by bombs, mostly on roads or carried by suicide attackers belonging to the Taliban.❤️78>378>
"
De ez pesze nem terrorizmus.
http://www.freeweb.hu/kvadromatika/
Hiszen ÕK bármikor meg tudják hekkelni az ENSZ-t, a Chicago Tribune-t, stb. és ezáltal a wikit, de hogy egy gagyi weboldalt összedobjanak... nem, ilyen weboldalt csak IGAZ és TISZTA emberek tudnak készíteni, tehát amit ott olvasunk az biztos igaz.
Ez is az? Number Of Iraqis Slaughtered In US War And Occupation Of Iraq "1,455,590"
Egy háborúban, amit azzal a felkiáltással indítottak, hogy "na de ha lenne tömegpusztító fegyvere, akkor biztos használná is!"...
Ezt a szlogent ma már szinte a teljes populáció aktívan használja is, és az érvelésekben ez az egyik elsõdleges érv amivel azt indokolja meg az átlagember, hogy miért mennek a dolgok úgy, ahogy: az ember gyarló és kész. Aki ezt mondja, az magát is annak gondolja, és úgy gondolja, hogy soha nem is lehetne másképp csinálni, õ maga se lenne képes másmilyen lenni sohasem. Akkor meg minek erõlködni? - gondolja - Egyszerûbb megvárni a parancsot, hogy kinek a torkát kell elvágni, és kész, mehet az öldöklés. Ezek vagyunk mi emberek - sokak szerint. Hiszem azt, hogy az átlagember valós álláspontja mégis más. Csak már magának is féli bevallani, inkább hazudozik maga elõtt is.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
<#nyes>#nyes>
ezt hívják asszem inkonzisztenciának.
Tájékozóggyá! Nem az a fontos valójában, hogy Papi ékezetek nélkül írt, hanem hogy mit írt ékezetek nélkül. Ezt:
"Nem szoktam ilyesmibe belekotni, mert mindenki gepelhet el dolgokat, de latszik, hogy itt az iskolazatlansagbol adodoan hasznalod rosszul a "kolteni", "kuldeni" szavakat. Az elso az, amit falun a tyukok csinalnak, a masodik, amit esetlegesen en is meg tudnek tenni. Tanulj, hogy kisebb parasztnak tunj! 😊"
Szal?
Te turbókozmopolita, faszom!
1 szót kellett volna csak leírnod: Aljazeera
Ebbe senki nem tud belekötni, csak az aki abba is beleköt, hogy a fekete az fekete
BARMOK VAGYTOK EGYTÕL EGYIG !!!
Nézzétek meg a hozzászólásaitokat ! Már nem is a témánál vagytok, de "akkorismánekemlegyenigazam". Csak azért hogy érezze a másik, és a többi olvasó hogy kié az utolsó szó, ki az URALKODÓ. Erre másik ,ugyanígy visszaolt. Meg a szar ékezetesbillntyûzeten is képesek vagytok vitázni. Nem is maga az érvelés számít, hanem kié lesz az utolsó szó ,vagy mi. Barmok !!!
Na ! Ezzel le is írtam a véleményemet ,mik lehetnek egy háború kiváltó okai ! 😊
BAAAAAAAAAAAAAAAAAAARMOK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Én nem Amergin vagyok. Ahhoz semmi közöm, hogy õ mikor mit csinál.
#226-ban én is a wikipédiára hivatkoztam. Vajon miért? Hát azért, mert a hivatalos álláspont a wikipédián jól van dokumentálva.
-Akkor te honnan szerzed az értesüléseidet? Honnan tudod hogy vannak egyáltalán fegyveres csapatok Afganisztánban? Tapasztaltad?
Onnan szerzem az értesüléseimet, amely források pontosan fogalmaznak azzal kapcsolatban is, amely dolgokat megtapasztaltam.
Példa: hogyan akadályozták meg annak a listának a kibõvítését melyen a "gyõztesek" által elkövetett népirtások lettek volna rajta: The Biases of Wikipedia – A Case History

-Ebben a topikban elõször Amergin hivatkozott a wikire. Miért? Akkor még nem volt cenzúrázva?
-Akkor te honnan szerzed az értesüléseidet? Honnan tudod hogy vannak egyáltalán fegyveres csapatok Afganisztánban? Tapasztaltad?
"The Taliban who ruled Afghanistan for five years from September 1996 until the U.S. attacks in 2001 were notorious for their human rights abuses against women.❤️74>374> They also committed massacres compared by U.N. officials to the ethnic cleansing that happened in Bosnia in the 1990s.<62>62><63>63> According to a 55-page report by the United Nations, the Taliban, while trying to consolidate control over northern and western Afghanistan, committed systematic massacres against civilians.<62>62><63>63>"
Ennyi talán elég lesz kedvcsinálónak.
http://en.wikipedia.org/wiki/War_in_Afghanistan_(2001%E2%80%93present)#Human_rights_abuses
Mondjuk az eleje nem lényeg. Hiszen most az emberi jogokról van szó, a nõk pedig nem emb... várjunk csak... ja de, most jut eszembe hogy ez a már XXI. század.
Egyáltalán mi a kérdés...?
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Egesz pontosan mit bizonyitottal be? Hogy sajat elhatarozasombol nem hasznalok ekezeteket? Duh, Sherlock! Remek munka volt!