1015
  • endorphinz
    kösz de időközben sikerült működésre bírni a sweetfx-et is. de lehet kipróbálom majd a reshadet is
  • Shep
    Már a reshade-et kell használni. Letöltöd, abból a reshade64-es dll-t átnevezve dxgi.dll-re bemásolod a játék könyvtárába a két fx file-al együtt, meg a sweetfx könyvtárat is és ez utóbbiba az általad kiszemelt konfig file-t is berakod természetesen a seetfx configfile-jára átnevezve és mennie kell.
  • endorphinz
    tudja valaki hogyan lehet használni a játékot sweetfx-szel? vannak elég pofás preset-ek, de ha letöltöm a sweet fx 1.5.1-et és bemásolom az .exe mappába akkor el sem indul a játék
  • Calver
    nem tudsz visszamenni emlékeim szerint, és gyilkolás nélkül végigvitelt hanyagolnám. az ending változik kb és ennyi, viszont gecire unalmas mészárlós kombóhoz képest, nem oldották meg jól a nem halálos hozzáállást, semmi változatosság nincs benne - lásd kicsit jobban kifejtve fórumtárs és szerény személyem által.
    Utoljára szerkesztette: Calver, 2016.03.18. 04:52:39
  • grebber
    Tapasztald ki nem egyszer végigjátszos game ez, fedezd fel magad a dolgokat az a legjobb
    Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.03.17. 20:07:11
  • Aborg
    Udv! Most jatszom a jatekot, es meg szeretnem kerdezni hogy egy misszio helyszinere kesobb is vissza e tudok majd jonni? Peldaul az elso misszio varosreszebe , ahol a piroskabatros tisztet kell likvidalni.

Van ott egy mellekes feladat is, egy anyoka meg akarja mergeztetni a szeszfozdes bandatagokat. De a jatek viszont figyelmeztet (a feladat leirasanal) hogy nem csak ok mergezik meg magukat hanem azok is akik vesznek toluk szeszt. De mivel en gyilkolas nelkul szeretnem vegigvinni a jatekot, ezt a feladatot teljesen hanyagoljam? Hogy van ez?
  • Szabi #1009
    wut?
  • grebber
    Ha jónk tűnik akkor miért nem jártál legalább utána ,hogy mikor jelenik meg. Kb semmivel nem lett volna több idő mint ide ezt beírnod.
  • steweee
    a második része már megjelent ? mert ez elég förtelmesre sikeredett. de annak láttam trailerjét, az már jónak tűnik
  • JaSoN HuNTeR #1006
  • mans
    Jónapot

A realism modot hogy lehet beleszenvedni a játékba?mert a GOTY van meg és valamit variálni kell de hülye vagyok hozzá.
  • grebber
    Jó kérdés ,tippre nem max ha valaki csinál neki.
  • JaSoN HuNTeR #1003
    Magyarítás lesz rá?
  • grebber
    Dishonored: Definitive Edition - az első képek a felújított változatból

"A Dishonored: Definitive Edition megjelenése augusztus 28-án várható PC, PlayStation 4 és Xbox One platformokon egyaránt."
  • Solid Snake
  • jocika
    A steamen jó olcsó a GotY kiadás.
  • attika1979
    Ja, erre emlékszem én is...
    Én az A-t választottam :)
  • Szabi #998
    melyik lehetőséget válasszam ? :D
  • attika1979
    http://cdgalaxis.hu/PC/20137/dishonored.html
  • coolpet
    sziasztok!

Hol lehet megvenni a jatekot, amit hozza lehet adni steamhez, a legolcsobban?

2000 ft magassagaban gondolkodom.
  • Desiderata #995
    benne van az összes dlc?
  • Empty
    Már megvan letöltöttem. Igaz angol. De megvan. 13 GB
  • grebber
    Magyar boltokban 100% hogy kapható lesz majd a goty!

És akkor lesz majd belőle warez is!
  • Empty
    A GOTYE-ra nincs magyarítás full?
  • adler741
    Most toltam végig Brigmore Witches -t
    Azt kell ,hogy mondjam nagyszerűen sikerült: kidolgozott pályák, kellő nehézség,remek hangulat. Dishonored rajongóknak kötelező végigjátszani!
    Bárcsak minden játék DLC ilyen színvonalú lenne és ilyen hosszú.
  • Shep
    Mondjuk ha azt nézzük milyen DLC-k-et szoktak kiszórni manapság tényleg korrekt munka.
  • broman191
    Szerintem kellően illeszkedik az alapjáték történetébe mindkét sztori DLC, számomra ez távol áll a "belemagyarázós" kategóriától, mivel olyan természetesnek részének érződik, mintha tudatosan kivágták volna előre az alapjátékból. Tetszett hogy nem csak odavágtak pár középszerű új pályát valami gyenge indokkal, hanem próbáltak rendesen kidolgozott mellékszálat letenni az asztalra, ami szvsz elég jól sikerült. Kihagyható, de nem érdemes kihagyni őket jellegű DLC-k ezek. :)
  • Shep
    Ok, csak nekem ez már ilyen belemagyarázás a DLC miatt, mondjuk ettől eltekintve ez a 2. DLC tetszett, sokkal jobban hozta az alap játék hangulatát, mint az első.
  • broman191
    Részben igaz, viszont:

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Delilah (a főboszorkány) terve az volt, hogyha Emily a trónra került, akkor beleköltözik a testébe, átveszi felette a hatalmat és ő fog uralkodni Emily helyett, "nem éppen tisztességes módon". Corvo erről nem tudott, ezért nem tehetett ellene semmit, Daud viszont igen és megakadályozta a DLC sztori végén a rituálé létrejöttét, valamilyen általunk választott módon. :)
  • Shep
    Na most nekem nem tiszta ez a Daud-os Emily-s megmentősdi. Nem Corvo menti meg a kupiból Emilyt és kész?
  • zzeN
    Launch Trailer
  • broman191
  • broman191
    Külföldi oldalon járt a hír mellé egy pár kép is, az utolsó dupla blökis kép elég komoly... :)
  • grebber
    Jaj de sokat kell várni még a complete editionra :(
  • wedge31
    Ami eddig kijött abba mind volt, remélem az utolsóban is lesz magyar felirat.
  • Anonymusx
    Mindegyik dlc magyar nyelvű?
  • wedge31
    Augusztus 13-án jön az utolsó dlc.
  • grebber
    Sehogy!

Ha magyarul akarod tolni meg kell venned a magyar verziót!
    Vagy játszol a warezal!
  • S4v4g3
    Hali Getloadedről vettem a Dishonoredet 12$-ért egy másik gaméval pakkban (Steames mindkettő). Kihagyhatatlan volt. Viszont látom hogy a Dishonorednél a tulajdonságokban a nyelvnél nincs magyar nyelv választható opcióként. Valahogy tudok ezen segíteni?
  • SötétBarom
    Nem, úgy frusztráló mint az állat. :D