24
-
uscGhost #24 Jaja csatlakozzatok pls! Nemhiszem hogy nem szeretnétek egy jót multizni :D -
#23 Sziasztok!
Az előző kommentelő vagyok.Aki azért nem csatlakozott még a F.E.A.R. 3 klánomhoz, mert azt hiszi hogy nem lehet multizni, az rosszul hitte, arra is van megoldás a klánban.Úgyhogy csatlakozzatok!!! -
#22 Sziasztok!
Aki akar F.E.A.R. 3-mal multizni, klánhoz tartozni és van xfire-je, az csatlakozzon a klánhoz.
NEM SZÜKSÉGES EREDETI JÁTÉK!!!
http://www.xfire.com/communities/hungarianfear3clan/ -
Loki Ferrais #21 Helló én végigtoltam Point Mannal,de az lenne a kérdésem hogy Fettellel hogyan lehet? nem tudok karaktert váltani a pályákon. -
#20 Nekem a tetszett a játék összességében. Végig vittem Point Man-el és Fettel-el is. A Fettel-es rész mókás volt, ez a testrablósdi, meg robbantósdi, de el tudtam volna viselni néhány extrát is még, mert így "vérszegény" volt szerintem. A PointMan-el pedig inkább egy fedezéskes, katonai szimulátor volt. Azt leszámítva hogy néha a fejlövést érdekesen számolta a játék, az élet újra töltődött (amit én nem bánok, csak túl gyorsan töltött szerintem). Meg a néha előbukkanó hibákat leszámítva élvezetes játék volt. Szerintem az egyik legnagyobb baj vele, hogy túl rövid. Egy délután alatt végigvittem. Tudom hogy ez ma a trendi, a rövid játékok, de azért 8-10 órányit simán ki lehetett volna hozni belőle. És nem nehézséggel, hanem történettel, meg játékmenettel.
Nálam ez a F.E.A.R rész 5/10 körül van a hibái és a rövidsége miatt. Az első az 9/10 volt a 2. az meg 7/10.
Amúgy ha belegondoltok az elsőt az újdonság varázsa és a technikai megoldások miatt favorizálja mindenki. Meg akkor még úgy szánták hogy nagyot durranjon. Durrant is. De az utóbbi részekre mintha elfáradtak, kiüresedtek volna a készítők... Remélem lesz F.E.4.R, amiben a játékosok visszajelzéseit is figyelembe véve megint nagyot alkotnak. -
Lack #19 Nekem tetszik a játék, és közel sem 2/10-re értékelném, ahogyan a tanult kolléga tette néhány hozzászólással lentebb. Nekem pont a FEAR 1 vált egy idő után monotonná, nem is játszottam végig. Az se volt rossz játék, meg ez se a 2-vel nem játszottam. -
nessboth #18 Ugyanígy voltam én is. Soha nem kaptam rá választ, hogy ebben mi a horror... -
#17 érdekes, most néztem meg a pcguru videótesztjét, és ott kifejezetten kellemesen csalódtak, sőt, meglepetésszerűen jó lett az előzetes videókban látottakhoz viszonyítva, amikből én sem néztem ki túl jót. bár ennek ellenére is totál nem érdekel. -
#16 Nagy fos ez a játék.2/10 jóindulattal. -
regnvm #15 Majdnem így vagyok vele én is. Az első nagyon tetszett,a kiegjei is elmentek. A második rész nem jött be ezt meg még nem próbáltam. Viszont amit nem értek a mai napig hogy mi ebben a félelmetes? Ha nem fear lett volna a címe akkor senki nem beszélne róla úgy hogy hú de para játék :D Nagyon szerettem az egyet de semmi félelmeteset nem találtam benne, éppen ezért furcsa amikor azt olvasom hogy ebben már nincs semmi félelmetes. Szerintem eddig se volt, csak szimplán egy jó kis játék volt, az első részben pedig az MI mindent aláz a mai napig. -
#14 nekem tetszett az első rész, para és élvezetes akció volt, az első kieg is tetszett, a második totál gagyi, a 2. rész meg éppen súrolta a lécet, végigvittem a címe miatt, de ez a 3. már az előzetes videók alapján is felejtős volt számomra. nem is érdekel. -
Kriel #13 Szerintem a játék igazi visszalépése a töltődő hp rendszer. A medpackok hiánya és az, hogy már nem kell vigyázni minden harcban magadra, mert a legkisebb hp vesztés is nagy érvágás lehet, leöli a horrorélményt.
Ezt leszámítva nekem nem volt gondom a játékkal. Egyszer érdemes végigvinni és kipróbálni a coop módot, persze nagy nehézségen, hogy legyen némi kihívás, mert ketten aztán tényleg könnyű lesz a játék.
Egyébként legalább végre valamiben egyetértettem a cikkíróval, ez pedig az intelligencia/nehézségről szóló részek. Kár, hogy az utóbbi évek elemzései mind olyanok az oldalon, mintha csak jó esetben a demóval játszott volna a kedves író, meg talán elolvasott volna egy másik review-t valami oldalról, mert sok hülyeséget szokott felsorolni... Nem tudom ki írja a cikkeket itt a játékokról, de ha lehet pályázni a helyére, szerintem sokan ingyen, saját pénzből vett játékkal jobb munkát végeznének. -
KP27 #12 én már az első rész alatt is halálra untam magam. A kettőt már ki se próbáltam. -
doggy90 #11 van reflex es health boost, ill. armour is. -
Marko001 #10 Ha változtatnak valamit a játék új részében, akkor azért szar, mert már nem olyan, mint a régi.
Ha meg maradtak volna a régi koncepciónál, akkor meg azért lenne szar, mert nem újítottak semmit.
Nektek semmi se jó vazze. Csak ha lehet egy jót fikázni, azt szeretitek... :DD -
pheaton #9 legnagyobb hiba az volt,hogy te irtál ismertetöt a játékrol....ez a stilus talán egy árucikk müszaki leirásához illene! Maga a játék meg unalmas,és sablonos,mint az elmult évek produktumainak többsége! -
fv #8 Hát van egy pár hibája az biztos. Nekem a legfurcsább, hogy a pálya végén jön a beépített videó (ami ha Fettellel nyomom is Point Man szemszögéből megy - GÁÁÁZ), aztán hiába gyüjtöttem a tök jó fegyvereket (amikből sajnos csak kettő lehet egyszerre nálunk), hirtelen csak egy pisztolyom van. What?
Nekem különben a szegénynegyed tetszett (ahogy a civilek bújnak el szvsz tök jó), meg a híd is fasza a vonatroncsokkal. A sátánisták (vagy zombik) szintén k.v.jók voltak. Meg az, hogy meg lehet szállni az ellenség testét, hatalmas ötlet! Sajnos ez utóbbinak a kivitelezésében megint csak lettek hibák: pl. az erőpáncélosba csak testestül szállhatunk be - ezért, amikor kinyírtam egy csomó katonát (felét lelőttem, felét belülről szakítottam szét - höhö), és a végén nem maradt élő test, akkor csak ácsorogtam a gép mellett, aztán újrakezdtem (volna, de nem volt kedvem) az egész pályát, hogy legközelebb testtel érkezzek ide. Poén, hogy miután beszálltam a robotba, megáll a visszaszámlálás, hogy mikor hagyjam el a testet. Reális...
-
creed13 #7 Tudom, h a FEAR nem lövöldéről szól hanem a horrorról, de nekem ez a rész jött be a legjobban.Kellemes akciók, lightos horror részek, ez a pont gyűjtögetősdi meg kifejezetten tetszett.Nekem mint lövölde jobban bejött, mint a Crysis 2 ez évben, ha horrort akarok meg max előveszem a régi részeket... -
DeviloftheHell #6 konzol adaptácios vezérlés nálam alapbol kiverte a biztositékot, arrol ne mbeszélve hogy fejbe lövöm géppuskával azt vigan szalad tovább pisztollyal meg egyböl meghal? vicc -
Spaceghost #5 Nekem is egyet kell értenem, sajnos nagy csalódás lett. Már amikor tudtam hogy más készíti a játékot sejtettem, hogy ez már nem olyan lesz mint az 1-2. Ennyit erről. :( -
es5eNCe #4 Való igaz ez az új rész elég szar lett. Én az első pályát sem vittem végig, kb 20 perc után kukáztam az egészet. Ezt a játékot még ha ingyen adják se kellene. Ami engem a legjobban kiakasztott az a grafika ami kb 5 évvel ezelőtti szinten van. El lehet viselni egy szar játékot ha legalább a külleme magas szinten van de így...pfffh:) -
Ender Wiggin #3 De mi is volt a FEAR-érzés? Hiányérzet? Csalódottság? Undor? Unalom?
Csak menni kell a teljesen egyforma pályákon, halomraölni a teljesen egyforma (volt vagy 4 féle ellenség), miközben egy sötét helyeken, jól kiszámítható módon felbukkant egy a Kör-ből lopott kislány karakter. Húúú, de jó játék. Mikor kijött a GOTY a két kieggel, megvettem, de bár ne tettem volna. Azokra a 3/10 hízelgő, simán lehetne róluk review a rosszjatekok.hu-n. -
bandika1988 #2 tökéletesen egyetértek miszterjoe véleményével, a régi, igazi FEAR érzésből semmi nem maradt, szomorú...
4/10 -
miszterjoe #1 Vártam a játékot, de hatalmas csalódás az előző 2 részhez képest. Sőt, annál is nagyobb. Az egész nem szólt másról, mint hogy menjünk A-ból B-be, aztán a végén meg hirtelen teleportálunk J-be. Hova tűntek a reflex/healt boosterek? Nincs armor? Az egész nem más, pontokra kihegyezett katonai lövöldözés. "Ha meg épp meg akarsz halolni, akkor meg keress fedezéket. Mesteri." Ez nem FEAR, hanem FOS. Alma is csak azért lett betéve a játékba, mert FEAR a címe.
Továbbá elég hamar elkezdtem azt érezni, hogy a játék saját magát tolja végig helyettem... az a rengeteg ingame videó, meg... inkább hagyjuk. A ML annak idején még az elsőbe direkt nem alkalmazott ilyet, hogy a játékos végig a játékban érezze magát. Erre tisztán emlékszem.
Szerintem jobb lenne, ha a Monolith csinálna egy remake-et az eredeti koncepció alapján.
Számomra ez 3/10