fv#8
Hát van egy pár hibája az biztos. Nekem a legfurcsább, hogy a pálya végén jön a beépített videó (ami ha Fettellel nyomom is Point Man szemszögéből megy - GÁÁÁZ), aztán hiába gyüjtöttem a tök jó fegyvereket (amikből sajnos csak kettő lehet egyszerre nálunk), hirtelen csak egy pisztolyom van. What?
Nekem különben a szegénynegyed tetszett (ahogy a civilek bújnak el szvsz tök jó), meg a híd is fasza a vonatroncsokkal. A sátánisták (vagy zombik) szintén k.v.jók voltak. Meg az, hogy meg lehet szállni az ellenség testét, hatalmas ötlet! Sajnos ez utóbbinak a kivitelezésében megint csak lettek hibák: pl. az erőpáncélosba csak testestül szállhatunk be - ezért, amikor kinyírtam egy csomó katonát (felét lelőttem, felét belülről szakítottam szét - höhö), és a végén nem maradt élő test, akkor csak ácsorogtam a gép mellett, aztán újrakezdtem (volna, de nem volt kedvem) az egész pályát, hogy legközelebb testtel érkezzek ide. Poén, hogy miután beszálltam a robotba, megáll a visszaszámlálás, hogy mikor hagyjam el a testet. Reális...