• Magiszter
    Nekem a tetszett a játék összességében. Végig vittem Point Man-el és Fettel-el is. A Fettel-es rész mókás volt, ez a testrablósdi, meg robbantósdi, de el tudtam volna viselni néhány extrát is még, mert így "vérszegény" volt szerintem. A PointMan-el pedig inkább egy fedezéskes, katonai szimulátor volt. Azt leszámítva hogy néha a fejlövést érdekesen számolta a játék, az élet újra töltődött (amit én nem bánok, csak túl gyorsan töltött szerintem). Meg a néha előbukkanó hibákat leszámítva élvezetes játék volt. Szerintem az egyik legnagyobb baj vele, hogy túl rövid. Egy délután alatt végigvittem. Tudom hogy ez ma a trendi, a rövid játékok, de azért 8-10 órányit simán ki lehetett volna hozni belőle. És nem nehézséggel, hanem történettel, meg játékmenettel.

Nálam ez a F.E.A.R rész 5/10 körül van a hibái és a rövidsége miatt. Az első az 9/10 volt a 2. az meg 7/10.

Amúgy ha belegondoltok az elsőt az újdonság varázsa és a technikai megoldások miatt favorizálja mindenki. Meg akkor még úgy szánták hogy nagyot durranjon. Durrant is. De az utóbbi részekre mintha elfáradtak, kiüresedtek volna a készítők... Remélem lesz F.E.4.R, amiben a játékosok visszajelzéseit is figyelembe véve megint nagyot alkotnak.