Megjelent a HP tábla PC-je
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tokeletes!
"Igazából én úgy képzelem el, hogy este fekszem az ágyban, elindítom a torrent klienst, letölti a kütyüre az xy sorozat legfrissebb részét aztán rögtön már nézhetem is. De ha van torrent kliens is akkor zsir 😊"
Ezt minden tovabbi nelkul megteheted iPad-en. Tablet vasarlasi szandekaid komolysagat mutatja, hogy meg odaig sem jutottal el, hogy beird a google-ba, hogy "torrent client ipad" 😊
En megtettem es meg safari bittorrent plugin-t is talaltam (http://itorrent.ermak.us/). Az eztv-n ranyomsz a torrent linkre es mar tolti is le az epizodot. Ha lejott, akkor meg siman megnezheted a jopar video lejatszo, barmelyikevel.
Viszont ez a WebOS már most jobban tetszik, mint az Android.
LZ forever
www.icewebhu
Starcraft + Diablo III - esemve
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
Az én istenemnek kalapácsa van, a tied egy keresztre szögezve halt meg .... összeraktad?
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
Nemtom amúgy csak iPhone -m volt az is még a 2G korszakból, ott meg nem igazán volt erre még kliens+lejátszó akkoriban.
Csak azert kerdezem, mert a legelterjettebb formatumokra van lejatszo az iPad-en.
Peldaul:
"Features:
- Play almost any video formats on your iPad. (WMV/AVI/MKV /RM/RMVB/XVID/mp4/3GP/MPG/)
- Play almost any audio formats on your iPad. (MP3/WMA/RM/AAC)
- Support audio/video streaming over HTTP. (through WIFI or 3G)
- Support USB download files by iTunes.(need update iTunes to V9.1)
- Easily wifi transfer to download media files from your PC to your iPad.
- Support FTP Client to download media files to your iPad.
- Support SAMBA Client to download media files to your iPad.
- Build in web browser to download media files.
- Support ".smi" ".srt" subtitle.
- Support Mail app attachment open with ... feature.
- Support HTTP/RTSP streaming."
http://itunes.apple.com/us/app/oplayer-hd/id373236724?mt=8
Én egy 38 ezer forintos 7,1"-os Android tabletet használok rezisztív kijelzõvel ami - hiába áll éles kontrasztban a kapacitív "szuper amoled" kijelzõs Galaxy S-emmel - teljesen megfelel nekem minden olyan feladatra, amire használom és nem próbálok olyan használatot ráerõltetni amire nem való.
Tablet nem PC!
Az én istenemnek kalapácsa van, a tied egy keresztre szögezve halt meg .... összeraktad?
Tabot akarok és direkt nem ipadet mert a konvertálás nélküli videózásra szükségem lenne.
286/20Mhz; 1Mb; WD Paradise 512Kb; 40Mb; Mono VGA; ...Wolfeinsten 3D priman fut rajta 1.2 rendszerfloppyrol :>
Például ez telefonos dolog, aztán htc ceruzás megoldása(szintén vicc 600 euróért, egy 7 collos tabletért).
Most meg majd jönnek a win-es táblák...
Az anti-winnie brigád másodikszámú képviselője.
Az élet értelme tautologikusan következik a hidraulika olaj elvezető stücni horony haránt honolásának a pszuedó kinetikus multi fázisú projekciójából a komplex számok testjére.
Amúgy én a Dual-OS -es megoldásokat támogatnám vagy azt hogy a Win7-en lenne egy bekapcsolható "TouchGUI" modul és minden átalakulna a videóban látott böködõs-tologatós irányíthatóvá. Azaz ha én most taperolni akarom akkor ezt használom, ha pedig mint a videón bedokkolom egérre-billentyûzetre akkor csak rányomok a "StandardGUI"-ra és normál Win7 kinézetet kapok.
Az Akkumulátor viszont fájó pont, de nem csak ennél. Azt vettem észre hogy az Üzemidõ/teljesítmény mutatók egyre távolodnak egymástól. Egyre jönnek a jobbnál jobb gépek 3-5 órás üzemidõvel. Mi lenne ha nem 19 magos mobil processzort meg Ultra3D grafikára képes GPU-kat gyártanának mobil eszközökbe hanem olyan akkumulátort fejlesztenének már ki ami 3-5 napig is viszi a készüléket normális felhasználás mellett (Nem, nem laboratóriumi körülmények között)? Nem hiszem hogy ennyire ne találnák fel magukat a tudósok. A technológia fejlõdik mint a barom, lassan már térhajtómûves kocsikkal járunk, de a mobiltelefonom 1 óra alatt lemerül. Igaz tudok vele õsrobbanást szimulálni, meg fullHD-ben játszani a Crysis49-et, miközben LAN-on nyomom a Jupiter Állomáson élõ haverommal.
*Sóhaj* nah majd én összebarkácsolok valamit a sufniban *keresi a mérõszalagot, majd távozik*
Ez el is mond mindent rólad. Szarsz te is a minõségre, ha nem a kedvenc gyártód logója van rajta!