23
-
Chriss745 #23 Nekem egy Android Vega-m van Corvus5 ROM-al, 1.2GHZ/en jaratva. Sosem szaggat, van ra torrent kliens, es mindenfele filmet visz HD alatt built-in androidos videolejatszoval (xvid is), HD-t meg vplayer-el. Mindez 250 euroert, 6 oras uzemidovel, sosem fagy. Mennek rajta tegras egesz komoly jatekok is zokkeno mentesen.
Tokeletes! -
Papichulo #22 Ha meg olvassa ezt barki is:
"Igazából én úgy képzelem el, hogy este fekszem az ágyban, elindítom a torrent klienst, letölti a kütyüre az xy sorozat legfrissebb részét aztán rögtön már nézhetem is. De ha van torrent kliens is akkor zsir :)"
Ezt minden tovabbi nelkul megteheted iPad-en. Tablet vasarlasi szandekaid komolysagat mutatja, hogy meg odaig sem jutottal el, hogy beird a google-ba, hogy "torrent client ipad" :)
En megtettem es meg safari bittorrent plugin-t is talaltam (http://itorrent.ermak.us/). Az eztv-n ranyomsz a torrent linkre es mar tolti is le az epizodot. Ha lejott, akkor meg siman megnezheted a jopar video lejatszo, barmelyikevel. -
Ferrer #21 Ez tényleg szaggat nem kicsit, ami higgyétek el, mindennapos használat során elég illúzióromboló tud lenni. Az én 2. gen. ipod touch-om se szaggat így, pedig annak elég szegényes a specje..
Viszont ez a WebOS már most jobban tetszik, mint az Android. -
#20 az ténleg gáz h szagat...akkor inkább várjanak még egy kicsit mielöt kiadnak valamit -.-' -
#19 Lehet. Ki mit hoz otthonról és az életéből. Valakinek az igénytelenség, másnak meg a hülyeség :) -
sanyicks #18 Igen nevezhetjük igénytelenségnek is azt hogy valaki fos animációk folyamatosságával foglalkozik tényleg fontos és hasznos funkciók helyett. Bár én még a hülyeséget is mondanám rá és talán idegbetegséget. -
#17 Pontosan. -
#16 Ezt igénytelenségnek hívják. Aki pedig másokkal és mással szemben igénytelen az magával szemben is az. -
sanyicks #15 Normális ember pont leszarja ha egy beúszós animáció néha néha beakad, mert semmi gondot nem jelent, inkább más újításokat vár aminek haszna is van. Csak azokat érdekli akik már nem tudnak mibe belekötni :) -
#14 Igazából én úgy képzelem el, hogy este fekszem az ágyban, elindítom a torrent klienst, letölti a kütyüre az xy sorozat legfrissebb részét aztán rögtön már nézhetem is. De ha van torrent kliens is akkor zsir :)
Nemtom amúgy csak iPhone -m volt az is még a 2G korszakból, ott meg nem igazán volt erre még kliens+lejátszó akkoriban. -
#13 Remek, akkor máris leszűrhetjük, hogy mások az igényeink. Nekem kell a gördülékeny nem szaggató felület, neked meg nem. Kérdés, hogy most miről is vitázunk. A kérdésemre persze nem tudtál választ adni de nembaj, legalább elmondtad az ide nem vágó véleményed. Részemről veled lezárva ez a beszélgetés. -
Papichulo #12 Milyen video az, amit az android le tud jatszani konvertalas nelkul az iPad pedig nem?
Csak azert kerdezem, mert a legelterjettebb formatumokra van lejatszo az iPad-en.
Peldaul:
"Features:
- Play almost any video formats on your iPad. (WMV/AVI/MKV /RM/RMVB/XVID/mp4/3GP/MPG/)
- Play almost any audio formats on your iPad. (MP3/WMA/RM/AAC)
- Support audio/video streaming over HTTP. (through WIFI or 3G)
- Support USB download files by iTunes.(need update iTunes to V9.1)
- Easily wifi transfer to download media files from your PC to your iPad.
- Support FTP Client to download media files to your iPad.
- Support SAMBA Client to download media files to your iPad.
- Build in web browser to download media files.
- Support ".smi" ".srt" subtitle.
- Support Mail app attachment open with ... feature.
- Support HTTP/RTSP streaming."
http://itunes.apple.com/us/app/oplayer-hd/id373236724?mt=8 -
Papichulo #11 En meg azota :) -
#10 Neked tuti nem, már csak azért sem mert szerintem egyáltalán nem akadozott a videóban semmi. Az hogy neked a parasztvakító scroll animáció 50000 FPS-sel kell hogy menjen az nem általános előfeltétel, hanem egyéni szociális probléma.
Én egy 38 ezer forintos 7,1"-os Android tabletet használok rezisztív kijelzővel ami - hiába áll éles kontrasztban a kapacitív "szuper amoled" kijelzős Galaxy S-emmel - teljesen megfelel nekem minden olyan feladatra, amire használom és nem próbálok olyan használatot ráerőltetni amire nem való.
Tablet nem PC! -
#9 Mutass nekem 1 tabot ami nem szaggat és nem iPad. (Illetve az ára nincs az iPad2 felett)
Tabot akarok és direkt nem ipadet mert a konvertálás nélküli videózásra szükségem lenne. -
#8 Én is addig szidtam a Samsungot, amíg meg nem vettem a Galaxy I9000 S-t. -
pasi29uk #7 Nekem Samsung van, és semmi bajom nincs vele. Nem szaggat. -
pixx #6 sajonos akárhogy nézem ipad2 semmi sem eszi meg, én motorola xoomot akartam, de nevetséges ára van, drágább, mint az ipad. Vicc. És a legnagyobb baj, hogy Van egy két tablet, amikben vannak nagy ötletek, de, hogy egyben lenne 3 jó ötlet.
Például ez telefonos dolog, aztán htc ceruzás megoldása(szintén vicc 600 euróért, egy 7 collos tabletért).
Most meg majd jönnek a win-es táblák... -
bigjoe #5 Van benne fantázia, de még eléggé éretlen majd a TouchPad 3.... -
#4 Tetszik. Erre kellene még egy szemüveg nélküli 3d kijelző és tényleg baromi nagy élményt jelentene használni. Az a telefonos érintős dolog is bejön, de gondolom csak Hp telefonnal működik.
Amúgy én a Dual-OS -es megoldásokat támogatnám vagy azt hogy a Win7-en lenne egy bekapcsolható "TouchGUI" modul és minden átalakulna a videóban látott böködős-tologatós irányíthatóvá. Azaz ha én most taperolni akarom akkor ezt használom, ha pedig mint a videón bedokkolom egérre-billentyűzetre akkor csak rányomok a "StandardGUI"-ra és normál Win7 kinézetet kapok.
Az Akkumulátor viszont fájó pont, de nem csak ennél. Azt vettem észre hogy az Üzemidő/teljesítmény mutatók egyre távolodnak egymástól. Egyre jönnek a jobbnál jobb gépek 3-5 órás üzemidővel. Mi lenne ha nem 19 magos mobil processzort meg Ultra3D grafikára képes GPU-kat gyártanának mobil eszközökbe hanem olyan akkumulátort fejlesztenének már ki ami 3-5 napig is viszi a készüléket normális felhasználás mellett (Nem, nem laboratóriumi körülmények között)? Nem hiszem hogy ennyire ne találnák fel magukat a tudósok. A technológia fejlődik mint a barom, lassan már térhajtóműves kocsikkal járunk, de a mobiltelefonom 1 óra alatt lemerül. Igaz tudok vele ősrobbanást szimulálni, meg fullHD-ben játszani a Crysis49-et, miközben LAN-on nyomom a Jupiter Állomáson élő haverommal.
*Sóhaj* nah majd én összebarkácsolok valamit a sufniban *keresi a mérőszalagot, majd távozik* -
#3 "Leszámítva 1 bizonyos gyártó 2 termékét, de azoktól most tekintsünk el."
Ez el is mond mindent rólad. Szarsz te is a minőségre, ha nem a kedvenc gyártód logója van rajta! -
#2 Ettől függetlenül megérne ez a cucc is egy IRL próbát. :) -
#1 Kikészülök, ez is szaggat már a marketing videón is. Komolyan nemlétezik szaggatásmentes tab? (Leszámítva 1 bizonyos gyártó 2 termékét, de azoktól most tekintsünk el)