Google+
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de a cikkecskébõl leszûrve, van neki meghívója egyáltalán vagy szépen összeollózta a jelenlegi infókból?
az utóbbira gyanakszom
/konkrétan senkinek nincs még meghívója. 😉
u dont have to listen anybody else but me
ez mirõl beszél? én vagyok az egyetlen, aki nem akar olyan dolgokat megosztani a családjával, amit a barátokkal igen?
THX
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Nekem sincs mit rejtegetni és amit nem akarok hogy kikerüljön (pl. a telefonszámom), azt sehol sem adom meg (lakás címet is csak olyan helyen ahova tényleg muszáj például banknál).
Kivi vagyok milyen lesz, bár nem hiszem, hogy az FB-t nagyon lenyomná, sok ember nem vevõ az új dolgokra (vagy addig nem míg nem kezdi el használni minden ismerõse).
LF meghívó (o:
I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Ha lesz egy kis idõm írok már én is valami gagyi oprendszert.<#ravasz1>#ravasz1><#hawaii>#hawaii>
. .Yo soy el más fuerte! Voy a matar a todos mis enemigos! Sin piedad! .
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
meghívó jöhet nekem is, ha van valakinek.
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
u dont have to listen anybody else but me
Ha ott fog virítani az orra elõtt valakinek (+ ebbe nem lesz annyi bug, mint FB-ba) akkor gyorsan elterjed.
Eddig is volt profil a gmailen, amivel sok mindent lehet csinálni, de csak gmail-esek egymás között.
Mondjuk van egy pár google szarság, amire sose kattintottam. pl Zümm.
Tán van valami gagyi Google oprendszer is.<#whatever>#whatever>
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
http://kosadz0r.mybrute.com/
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
nemrég még az 1 giga tárhely is elképesztõ volt, ma meg már szégyen, ha csak ennyi van 😄
All hail the double x!
ki mondta volna egy hónappal ezelõtt azt, hogy hm, a fészbuk helyett nekem inkább egy google által tervezett, stílusosabb megjelenésû közösségi oldalra lenne szükségem, ezzel meg azzal a funkcióval
ez a marketing lényege, létrehozni a felhasználóban egy új igényt, amirõl addig nem is tudta, hogy létezett
elég faszán ki van ez találva ahhoz, hogy a mi egyéni döntéseink ennek mûködésén mit sem változtathatnak
a pedókat pl. kezelni kell elsõsorban, ma már tudjuk, hogy gyógyítható rendellenesség, különben sincs bajom vele ha valaki ezt a neten éli ki, és nem az utcán. ott van még számos egyéb, pl. a kendertermesztõk.
potenciális veszélyt jelent egy-egy vállalat túlzott megerõsödése például az élet normáinak, szabályainak, a szabadságjogok széleskörû meghatározásának szempontjából, azaz õk rendelkeznek a legnagyobb ideológiai hatással.
a legnagyobb butaság mondjuk azt gondolni, hogy majd a google másképp csinálja ha beindul a szekér. õk is addig nyújtózkodnak majd, ameddig a takaró engedi (ameddig a buta fanboyok vaksága tart)
A másik, hogy minden like gomb tárolja, hogy ha megnézted azt az oldalt amin kint van (nem kell megnyomni, elég ha betöltõdik). Ha van accod és be vagy jelentkezve akkor ahhoz társítva, ha nincs accod akkor ip-hez társítva.
A legundorítóbb mégis a facebook propagandája, tegnap azon akadtam ki, hogy már valami TV mûsorban is "a facebookon az adást követõk"-rõl volt szó. Egy csomó eddig független szolgáltatásba úgy beépítették a facebookot, hogy nem lehet megkerülni, illetve bizonyos résszolgáltatásokat fb reghez kötnek, vagy csak likeolóknak biztosítanak bizonyos ajánlatokat. Az is szörnyû, hogy mióta van facebook, egyes embereket csak azon keresztül lehet elérni már, személyesen nem teszik tiszteletüket sehol, csak ha fb-n kérik rá õket elõzetesen.
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
facebookkal nincs nagy probléma, ha nem akarod, hogy többet tudjanak rólad az emberek mint szeretnéd, nem csinálsz accountot, vagy csak módjával használod, kész
viszont a googlet elég nehéz megkerülni, és egyre nehezebb lesz
Ha világuralmi törekvéseim lennének, nyilván tartanék a Google-tõl, és nyilván uszítanám ellene az embereket, mert nagyban elõsegíti az információáramlást, ami könnyen keresztbetehet egy ilyen ördögi tervnek.
Érdekes a facebookot alig támadják ahhoz képest, hogy állítólag 700 millió ember fél élete van egyetlen szémétláda hazudozó, csaló hülyegyerek kezében. Nem lepõdnék meg, ha pont õ állna személyesen emögött a Google ellenes propaganda mögött. Örülne inkább neki, hogy a Google tisztességes módszerekkel, preventív céllal, egy versenytárssal megy neki a facebooknak, és nem valami sokkal radikálisabb válaszcsapást foganatosított.
tudod, monopólium rossz a fogyasztóknak meg minden
A google sem szent, de a facebook hozzá képest maga az ördög. Ilyen tömeges, szinte agymosásnak nevezhetõ manipulációt még világ nem látott, amit a facebook mûvel. Arra veszi rá az embereket, hogy teljesen lebontsák a magánéletük falait, egyesek szinte minden mozdulatukat a világ nyilvánossága elé tárják.
A Google+ viszont tetszik, ez a circles dolog talán pont az lesz, aminek a hiánya miatt eddig egyetlen közösségi oldalra sem regisztráltam. Lehet ez lesz az elsõ, amin fent leszek. Fasznak sem hiányzik, hogy 5000 ismerõs kontrollálatlanul lássa minden mozdulatomat. Van viszont párszáz, akikrõl tudom, hogy nem fognak valami apróság miatt kellemetlen helyzetbe hozni, miattuk szívesen lennék facebookon is akár. De amíg minden embernek vannak olyan ismerõsei, akikkel nem szeretne rosszba lenni(ha nem jelölsz vissza simán berágnak rád...), viszont jobb tõlük tartani a megfelelõ távolságot, nem célszerû a fél életünket megosztani velük, addig a facebook(+az összes eddigi közösségi oldal) maga a "fejjel a falnak".