1345
-
#345 valaki ha tudna küldeni meghívót megköszönném, [email protected] -
#344 még 1 és háromnegyed év kb, de mindegy :D -
#343 hát ebből Facebook.. nem fog túl jól kijönni (muhaha)
nekem bejön a G+. Skinje is jobb mint a Facebooknak xD és ez a Circle rendszer ;) jól ki lett találva!! Facebook acc deaktiválva. -
#342 egyetértek:) -
#341 Pont az előbb hallottam, hogy egyre elfogadottabb a teljes polgári névvel és fényképpel ellátott facebook integrációs hozzászólás az internetes tartalmakhoz, ami ennek kötelezővé tételéhez vezethet, ha elegendő ember birkul be.
Ezt nem kéne hagyni, már csak ezért is fontos, hogy a Google+ megfojtsa a facebookot. Természetesen aki vállalja a nevét az vállalja, de nehogy ez legyen már a normális az anonimitásról híres interneten...
Nincs semmi rejtegetnivalóm, hogy nicknevet használok (és rajtam kívül még többmilliárdan), csak szimplán nem akarom mindenkinek az orrára kötni a személyes adataimat, és szerintem ez a normális, nem az amit a facebook próbál az emberek fejébe ültetni. -
#340 -
#339 Mert nem akarják, hogy úgy elkurvuljon a Plus, mint a facebook.
Ez az egész arról szól, hogy hogyan lehet hasznos egy közösségi oldal mindenféle hátulütők nélkül, nem pedig arról, hogy hogyan mossuk milliók agyát birkává, mint a facebook. -
#338 #215
szoptuk...:D neked mennyi kell még? :D -
Noitulover #337 reg? (roll) -
#336 Aki eddig írt azoknak elment a meghívó most már jól. -
#335 ehhhh , rányomtam h értesítsenek majd... -
#334 Bocsi aki nekem írt annak szarul küldtem el a meghívót. Mindjárt pótolom!:D -
#333 en tegnap este 7kor kaptam meghivot elvileg es azota sem birtam egyszer sem belepni, mobilkliens meg ezt mondja h nincs is meghivom.. -
Wedgee #332 Ha valaki küldene nekemis meghívót azt nagyon megköszönném:) [email protected] -
Neoncsoves #331 -.-
Ez a funkció nem érhető el a fiókodhoz.
A szolgáltatás használata életkorhoz kötött. -
Taibi #330 Ez egy plugin miatt néz ki így, alapból nem ilyen a felülete. -
Takezó #329 ez az amatőrök által készített facebook-skin a google+-hoz -
#328 Nálam nem volt gond az életkorral, pedig hivatalosan még van pár nap amíg 18 leszek. -
#327 sztem ha annyira forradalmi lenne, akkor nem tetszene sok embernek. így sem találnak semmit rajta sokan :D -
#326 csak szerintem FB koppintás? azért valamennyi önállósága lehetne egy ekkora cégnek... -
#325 Köszi a meghívót! :)
Tegnap este még nem ment, de ma már úgylátom, hogy bárki csatlakozhat ha van Google accountja. -
#324 lehet már regisztrálni? -
#323 lol
-
Neoncsoves #322 AHAHAHAH. A regisztráció életkorhoz kötött... neszopassatok már hogy 18-nak kell lenni ehhez a lókulához? :DD -
Pio #321 Aki bejutott az meg:
-
Szabi1991 #320 -
#319 Sikerült beregelni. Meghívóért jöhetnek rám a privátok! -
#318 Nem. Ugyanis senki nem veszi észre: maga a Google a közösségi oldal. Tele ezer ötlettel és mindenki azt használ belőle, amit csak akar. Kérdezi a Buzz, meg ilyenek. Buzz ma is napi infóforrás, abszolút kényelmes eszköz. Orkutra nem regeltem.
FB kényelmetlen, sokszor idegesítően zagyva, nem sírnék érte. Mondjuk az én társaságommal elégedett vagyok ott. -
5241451 #317 Valaki tudna majd küldeni meghívót? :) Privátban dobnám az e-mail címet. -
#316 Még, hogy nem lesz sikeres a Google+ -
#315 én is, én is kérek egyet :D -
#314 Kb mindenkinek, kérdés, hogy lehet-e regisztrálni :D -
#313 nekem is kéne egy meghivo kinek van?:S -
#312 Kérlek szépen küldjetek nekem is egy meghívót, erre a címre: [email protected] -
#311 ha vki küldene majd egy meghívót az irjón már rám, aztán küldök egy mail cimet:D
köszi -
#310 sztem holnap nézz vissza
bár hétvégén ki tudja, dolgoznak-e -
#309 Megkaptam tőled a meghívót köszönöm. Én is észrevettem, hogy most nem jó. Kapok majd valami értesítést amikor tudok regelni vagy mikor nézzek vissza? -
#308 amúgy sem működik most a rendszer -
#307 Prájvit ment:D -
#306 Tudtam, hogy mielőtt rányomok a küldésre rá kellett volna nyomnom az 1 új üzenet érkezettre